صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamid672003
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 1165

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

باسلام:
    دوستان عزیز :با تشکر از لطف شما ، و با توجه به تماسهای مکرر دوستان ،مبنی بر اینکه چرا مدتی است مطلب نمی نویسم ؟ باید خدمتتان عرض کنم که بنده تنها مطالبی را می نویسم که بالای 70 درصد احتمال وقوع داشته باشد .و اینکه برخی از دوستان اصرار دارند که مطلبی بگویم ! پس بنده هم اطاعت کرده و عرض می کنم : صدرا در صورت خصوصی شدن ، همانی می شود که همه ما می خواهیم .و صد البته ترس و وحشت برای صدرا 70 تومانی بود وگرنه صدرای 700 تومانی هیچ جای ترس که ندارد که هیچ ! بلکه بدون هرگونه نگرانی ارزنده است . حالا چرا بنده اینطور می گویم ؟! اکثر دوستان به این موضوع واقف هستند .ومن الله توفیق.
    آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2014/01/10, 21:28.

نظر

• creator_65
      عضو عادی
      • Apr 2013
      • 269

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
      باسلام:
      دوستان عزیز :با تشکر از لطف شما ، و با توجه به تماسهای مکرر دوستان ،مبنی بر اینکه چرا مدتی است مطلب نمی نویسم ؟ باید خدمتتان عرض کنم که بنده تنها مطالبی را می نویسم که بالای 70 درصد احتمال وقوع داشته باشد .و اینکه برخی از دوستان اصرار دارند که مطلبی بگویم ! پس بنده هم اطاعت کرده و عرض می کنم : صدرا در صورت خصوصی شدن ، همانی می شود که همه ما می خواهیم .و صد البته ترس و وحشت برای صدرا 70 تومانی بود وگرنه صدرای 700 تومانی هیچ جای ترس که ندارد که هیچ ! بلکه بدون هرگونه نگرانی ارزنده است . حالا چرا بنده اینطور می گویم ؟! اکثر دوستان به این موضوع واقف هستند .ومن الله توفیق.
      حمید جان فکر میکنی این سهم چموش ما کی باز میشه؟؟؟؟من که فعلا خبری ازش ندارم!!در مورد باز شدنشم فک میکنم در محدوده قیمتی 300-350 باز میشه و اینکه سهم تا کجا میره، به بازیگردان سهم بستگی داره...

نظر

• hamid672003
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 1165

باسلام:
        دوست عزیز بنده وبرخی از دوستان دیگر پیگیر صدرا و باز شدن نماد و ............. هستیم اما لازم است .شما دوستان هم پیگیر باشید .ومن الله توفیق .

در اصل توسط creator_65 پست شده است View Post
        حمید جان فکر میکنی این سهم چموش ما کی باز میشه؟؟؟؟من که فعلا خبری ازش ندارم!!در مورد باز شدنشم فک میکنم در محدوده قیمتی 300-350 باز میشه و اینکه سهم تا کجا میره، به بازیگردان سهم بستگی داره...

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

انتقال تعدادي از نمادهاي معاملاتي بازار پايه عادي به بازار پا: يه توافقي كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ با توجه تصميمات اوليه متخذه در خصوص انتقال تعدادي از نمادهاي معاملاتي بازار پايه عادي به بازار پايه توافقي، از ابتداي اسفند ماه سال جاري نمادهاي معاملاتي بشرح ذيل جهت اطلاع رساني لازم متوقف گرديد. لذا مقتضي است كارگزاران محترم اطلاع رساني لازم و كافي را جهت مد نظر قرار دادن اين موضوع در اسرع وقت به مشتريان خود انجام دهند.1) سرمايه گذاري چشم انداز توسعه شمال (وشمال1) 2) مجتمع صنايع و معادن احياء سپاهان (واحيا1)3) پتروشيمي دهدشت (دهدشت1)4) پتروشيمي كازرون (كازرو1)5) كود شيميايي و اوره لردگان (شلرد1)6) پتروشيمي ممسني (ممسني1)7) صنايع پتروشيمي زنجان (زنجان1)8) توسعه بازرگاني آهن و فولاد ميلاد (بميلا1)9) بازرگاني و صنعتي آينده سازان بهشت پارس (آينده1)10) تكادو (وكادو1)11) سيمان مجد خواف (سخواف1)12) مجتمع سيمان غرب آسيا (سجام1)13) رهشاد سپاهان (حرهشا1)14) صنعتي و دريايي ايران (خصدرا1) مديريت بازار فرابورس ايران
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• mamal_a20
            عضو جدید
            • Dec 2013
            • 2

خوب این یعنی چی؟

نظر

• sockot
              عضو جدید
              • Sep 2013
              • 17

باسلام:
              دوست عزیز بنده وبرخی از دوستان دیگر پیگیر صدرا و باز شدن نماد و ............. هستیم اما لازم است .شما دوستان هم پیگیر باشید .ومن الله توفیق .
              نظر شما درمورد بازار توافقي چي هستش كه دارند صدرا رو مي فرستند

نظر

• جواد 9998
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 105

حمید جان چه کار کنیم با این بازار توافقی ؟؟؟؟؟؟؟ خدا رحم کند

نظر

• hamid672003
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 1165

باسلام:
                  دوستان عزیز آیا می دانید که اصطلاح قالی کرمان چه موقع و در چه موردی استفاده می شود ؟! صد البته که می دانید ! البته بدانید که صدرا هم قالی کرمان است ! یعنی هر چه پا بخورد با ارزش تر می شود ! در واقع دوستان بنده از روزی که معاون جناب صالح آبادی یعنی جناب حسینی فرمودند که : ما از شما تا آخرین سهامدار حمایت می کنیم تا سهمتان را بفروشید دانستم که باید روزی سهام صدرا به بازار توافقی برود و ............ در واقع صدرا باید همانند قالی کرمان : همه گونه لگدی نوش جان کند ! از جناب صالح آبادی گرفته تا معاونین و قرارگاه و فرماندهان نوع به نوعش و سپانیر و هر نوع زورمند و صاحب منصب دیگر ................. تمام اینها فقط به دلیل ارزشمندی صدرا است ! وگرنه یک سوال : مگر نه اینکه هر چیز بی ارزش یا طبق گفته های آقایان آنقدر بی ارزش که آنرا هبه کنند و حتی زیان رسان است ! پس چرا هبه نمی کنید یا به آقای چوبدار به 209 میلیارد تومان نمی فروشید یا به خریداران خارجی حتی دلاری نمی فروشید ؟!چرا این چیز بی ارزش آبرو وحیثیت شما را به باد داده است و هنوز دست از آن بر نمی دارید و حتی یک کرسی هیئت مدیره آن از دستتان خارج نمی شود ؟ مگر شما شفاف نیستید و یا مگر از ضرر نمی خواهید بگریزید ! آیا ...........و هزار آیا دیگر ............... بماند که روزی بیاید که در درگاه خداوند متعال محاکمه شوید .دوستان عزیز در پایان به شما بگویم که نگران نباشید و بدانید که بالاتر از سیاهی رنگی نیست ! ضمن آنکه هرکس صبر داشته باشد و حق خودش را واگذار ننماید ! انشاالله به حق خودش خواهد رسید .و من الله توفیق .

در اصل توسط جواد 9998 پست شده است View Post
                  حمید جان چه کار کنیم با این بازار توافقی ؟؟؟؟؟؟؟ خدا رحم کند

نظر

• meisam_em
                    عضو فعال
                    • Aug 2025
                    • 2124

باسلام:
                    دوستان عزیز آیا می دانید که اصطلاح قالی کرمان چه موقع و در چه موردی استفاده می شود ؟! صد البته که می دانید ! البته بدانید که صدرا هم قالی کرمان است ! یعنی هر چه پا بخورد با ارزش تر می شود ! در واقع دوستان بنده از روزی که معاون جناب صالح آبادی یعنی جناب حسینی فرمودند که : ما از شما تا آخرین سهامدار حمایت می کنیم تا سهمتان را بفروشید دانستم که باید روزی سهام صدرا به بازار توافقی برود و ............ در واقع صدرا باید همانند قالی کرمان : همه گونه لگدی نوش جان کند ! از جناب صالح آبادی گرفته تا معاونین و قرارگاه و فرماندهان نوع به نوعش و سپانیر و هر نوع زورمند و صاحب منصب دیگر ................. تمام اینها فقط به دلیل ارزشمندی صدرا است ! وگرنه یک سوال : مگر نه اینکه هر چیز بی ارزش یا طبق گفته های آقایان آنقدر بی ارزش که آنرا هبه کنند و حتی زیان رسان است ! پس چرا هبه نمی کنید یا به آقای چوبدار به 209 میلیارد تومان نمی فروشید یا به خریداران خارجی حتی دلاری نمی فروشید ؟!چرا این چیز بی ارزش آبرو وحیثیت شما را به باد داده است و هنوز دست از آن بر نمی دارید و حتی یک کرسی هیئت مدیره آن از دستتان خارج نمی شود ؟ مگر شما شفاف نیستید و یا مگر از ضرر نمی خواهید بگریزید ! آیا ...........و هزار آیا دیگر ............... بماند که روزی بیاید که در درگاه خداوند متعال محاکمه شوید .دوستان عزیز در پایان به شما بگویم که نگران نباشید و بدانید که بالاتر از سیاهی رنگی نیست ! ضمن آنکه هرکس صبر داشته باشد و حق خودش را واگذار ننماید ! انشاالله به حق خودش خواهد رسید .و من الله توفیق .

ممنون و سپاس فراوان
                    واقعا این ادبیات شما مایه ارامش خاطر ماست و چه زیبا منظور را رسوندین.....
                    آخرین ویرایش توسط meisam_em؛ 2014/01/12, 00:23.
                    كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• creator_65
                      عضو عادی
                      • Apr 2013
                      • 269

خوشحالم در این جو هیجانی منفی رفتن سهم های بازار پایه به توافقی،صدرا باز نبود،و ف کنم این بهترین اتفاقی بود که میشد انتظار داشت....
                      دوستان پیگیر باشن و دست رو دست نذارن،سهم به بازار توافقی نمیره

نظر

• hamid672003
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 1165

باسلام:
                        دوستان عزیز با تماسهایی که با مسئولین مختلف گرفتم ، به این نتیجه رسیدم که اعلام رفتن صدرا به بازار توافقی یک اشتباه بوده است . ولی دوستان لطف نمایند که از گرفتن تماس با 6375 -021شكایات بورس و درخواست باز شدن نماد دریغ ننمایند و حتی مثل گذشته هركس می تواند از هر طریق ممكن ، مانند ارسال شكایات از طریق اینترنت و تماس با دفتر سپانیر 22833980 و قرارگاه 88085700 و غیره تلاش خودشان را بنمایند .ضمنا بنده با هر مسئولی که صحبت کردم به یک نكته تاکید نمودم و آن اینكه مگر صدرا چه گناهی مرتكب شده است و یا کدام شركت بورسی شق القمر نموده است که صدرا از آن عقب مانده است . فقط پی بر ای شركتها قبلا 1 و1.5 و2 و4 و5 بوده است و حالا با شاخص 90هزار شده است 7 و 9 و12و 15و20و و 30 و35 و خیلی از شركتهای سوده نیز زیانده شده اند ! آیا نمی خواهید بپذیرید که سهامداران صدرا دیگر مثل گذشته مفت فروشی نخواهند کرد .و من الله توفیق .
                        آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2014/01/12, 19:38.

نظر

• omid_or51
                          عضو عادی
                          • Aug 2012
                          • 62

در اصل توسط creator_65 پست شده است View Post
                          خوشحالم در این جو هیجانی منفی رفتن سهم های بازار پایه به توافقی،صدرا باز نبود،و ف کنم این بهترین اتفاقی بود که میشد انتظار داشت....
                          دوستان پیگیر باشن و دست رو دست نذارن،سهم به بازار توافقی نمیره
                          مطمین باش در بازار خیلی بد باز میشه

نظر

• creator_65
                            عضو عادی
                            • Apr 2013
                            • 269

بازار از این بدتر نمیدونم چه بازاری میتونست باشه!!!!
                            یه سوالی همیشه تو ذهنم بوده،چرا سهامدارای صدرا همش نا امید هستن!!!

نظر

• hamid672003
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 1165

باسلام:
                              دوستان عریز اصلا نگران نباشید .در نماد صدرا ، اگر دامنه نوسان باز باشد ! بدون شک بالای 500 تومان باز می شود .و اگر دامنه نوسان 5% باشد ! با صف خرید مواجهه خواهد شد .همچنین قیمت سهم افزایشی خواهد بود .و من الله توفیق.

نظر

• جواد 9998
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 105

باسلام:
                                دوستان عریز اصلا نگران نباشید .در نماد صدرا ، اگر دامنه نوسان باز باشد ! بدون شک بالای 500 تومان باز می شود .و اگر دامنه نوسان 5% باشد ! با صف خرید مواجهه خواهد شد .همچنین قیمت سهم افزایشی خواهد بود .و من الله توفیق.
                                جمید جان شما همیشه باعث دلگرمی سهامداران هستید . همانطور که برای ما دلسوزی میکنی امیدوارم خدا پشت و پناهت باشد و چقدر عالی است که خدا از انسان حمایت کند . خدایا سهامداران صدرا را حمایت کن الهی یا رب العالمین

نظر

در حال کار...
                                X