صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • omid_or51
    عضو عادی
    • مرداد ۱۳۹۱
    • ۶۲

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

از سال ۸۷ که قرارگاه سهم را خرید تا انتهای ۹۱ کلا ۴ سال در بورس بود.سقف قیمتی اون حدود ۴۲۰ بود.تازه با کلی خوشبینی و خبر خوب از سهم..تا لجظه بسته شدن نماد در ۱۴.۸.۹۲ کلا ۱۰ ماه در پایه فرابورس بود و یکبار هم ۳۸۰ را دید با کلی خبر بد و فقط اعلان خروارها زیان.چه اهمیتی داره که کدوم بازار مهم قیمت.مطمین باشید سهم به بازار توافقی بره بیشتر رشد میکنه و اگر از بورس اخراج بشه خیلی بیشتر.رفتنش از بورس و اعلان زیان وحشتناک باعث شد ۲۰۰ میلیون سهم را دزدان دریایی با منت در ۱۰۰ تومان جمع کنند.حالا ظاهرا قرار یکبار دیگه این داستان تکرار بشه.انتقال به بازار توافقی و جمع کردن بعد از کلی توقف.بعدش اخراج از بازار توافقی و کلا بورس وچند خبر خیلی بد و باز جمع آوری سهم و ......

نظر

• creator_65
      عضو عادی
      • فروردین ۱۳۹۲
      • ۲۶۹

بازار توافقی در کار نبوده،فقط یه ترس بود که مردم حواسشون جمع شه درگیر سفته بازی نشن
      صدرا اصلا شامل این موارد نمیشد،سهم روند عادی قیمت گذاری داشته....
      حمیدجان هم همیشه دلگرمی ما هستن...انشا.. صدرا پاخ صبرمون میده:-)

نظر

• creator_65
        عضو عادی
        • فروردین ۱۳۹۲
        • ۲۶۹

این هفته، یکشنبه، فروش سهام ( سپانیر ، پترو تدبیر ، پترو پایدار ، پترو شفق) تمام شد.نامه به امضا تمام این چهار شرکت رسید.مبلغ فروش ۱۶۰۰ میلیارد بود.دقیقا ۱۶۰۰ میلیارد،بدون یک ریال کسری یا یک ریال اضافی....

نظر

• جواد 9998
          عضو عادی
          • تیر ۱۳۹۲
          • ۱۰۵

در اصل توسط creator_۶۵ پست شده است مشاهده پست
          این هفته، یکشنبه، فروش سهام ( سپانیر ، پترو تدبیر ، پترو پایدار ، پترو شفق) تمام شد.نامه به امضا تمام این چهار شرکت رسید.مبلغ فروش ۱۶۰۰ میلیارد بود.دقیقا ۱۶۰۰ میلیارد،بدون یک ریال کسری یا یک ریال اضافی....
          اینها سهامدار صدرا بودند و منظور شما این است که این جهار شرکت سهم صدرا را ۱۶۰۰ میلیارد فروختند ؟

به چه کسی و هر سهم را چند فروختند نمدانم منظور شما را درست فهمیدم یا نه ؟ راهنمایی کنید تا متوجه شویم . هر سهمی چند تومان میشود ؟
          در هر صورت از اطلاع رسانی شما ممنون هستم و نمیدانم این خبر برای شرکت صدرا خوب است یا بد ؟ [-o<

من را در سطح ابتدایی یا اکابر بدانید

نظر

• sockot
            عضو جدید
            • شهریور ۱۳۹۲
            • ۱۷

۱۶۰۰ میلیارد ريال يا تومان؟

نظر

• creator_65
              عضو عادی
              • فروردین ۱۳۹۲
              • ۲۶۹

این چهار شرکت که در اصل همون قرارگاه می باشند حدود یک میلیارد سهم داشتند و انرا به مبلغ ۱۶۰۰ میلیارد تومان به آقای چوبدار فروختند.
              دیگه اینکه برای صدرا خوب شده یا بد،خودتون میدونید:-)

نظر

• hossein88
                ستاره دار (۱)
                • آذر ۱۳۹۲
                • ۶۳۶

خرید و فروش توی بازار توافقی به چه صورته؟؟ سهامدار جزء هم میتونه شرکت کنه توش یا نه؟؟؟

نظر

• اسماعیل
                  عضو فعال
                  • آبان ۱۳۹۱
                  • ۳۹۶

در اصل توسط hossein۸۸ پست شده است مشاهده پست
                  خرید و فروش توی بازار توافقی به چه صورته؟؟ سهامدار جزء هم میتونه شرکت کنه توش یا نه؟؟؟
                  سلام هیچ کسی دیگر نمیتواند جتی یک سهم بخرد.همه این بازیها برای همین موضوع بود.

نظر

• hossein88
                    ستاره دار (۱)
                    • آذر ۱۳۹۲
                    • ۶۳۶

در اصل توسط اسماعیل پست شده است مشاهده پست
                    سلام هیچ کسی دیگر نمیتواند جتی یک سهم بخرد.همه این بازیها برای همین موضوع بود.
                    یعنی چی؟؟ میشه توضیج بیشتری بدید

نظر

• اسماعیل
                      عضو فعال
                      • آبان ۱۳۹۱
                      • ۳۹۶

در اصل توسط hossein۸۸ پست شده است مشاهده پست
                      یعنی چی؟؟ میشه توضیج بیشتری بدید
                      در بازار توافقی باید ناظر مجوز معاملات را صادر کند.طرف خریدار فقط چوبدار و یا کدهای بستگان.فروشنده سهامدارهای حال حاضر.

نظر

• creator_65
                        عضو عادی
                        • فروردین ۱۳۹۲
                        • ۲۶۹

اولا که بازار توافقی نخواهد رفت.البته اگه دوستان به جای دست رو دست گذاشتن،یه زتگی هم به سازمان بورس بزنن و طرح شکایت کنند.
                        در ضمن چرا نمیشه خریدار جز معامله کنه؟؟؟خوب هم میشه.فقط سخت تره.شنیدم سازمان این تصمیم گرفته تا یه رونقی به بازار توافقی بده.
                        وگرنه سهمی همچون بمیلا !!!! چه معاملات اشتباهی در معاملات داشته؟؟؟هم سوده،نه نجومی بالا میره نه پایین!!! اینها فقط بازی جدیده،گول نخورید

نظر

• hossein88
                          ستاره دار (۱)
                          • آذر ۱۳۹۲
                          • ۶۳۶

اولا که بازار توافقی نخواهد رفت.البته اگه دوستان به جای دست رو دست گذاشتن،یه زتگی هم به سازمان بورس بزنن و طرح شکایت کنند.
                          در ضمن چرا نمیشه خریدار جز معامله کنه؟؟؟خوب هم میشه.فقط سخت تره.شنیدم سازمان این تصمیم گرفته تا یه رونقی به بازار توافقی بده.
                          وگرنه سهمی همچون بمیلا !!!! چه معاملات اشتباهی در معاملات داشته؟؟؟هم سوده،نه نجومی بالا میره نه پایین!!! اینها فقط بازی جدیده،گول نخورید
                          امان از دست باندبازان
                          درسته حق با شماست توی ایندوره ای که پتروشیمی ها و سایر سهام بازار پایه رشد نجومی میکردن که صدرا متوقف بود که ...

نظر

• جواد 9998
                            عضو عادی
                            • تیر ۱۳۹۲
                            • ۱۰۵

ریاضی من کمی ضعیف است هر سهمی ۱۶۰۰ تومن میشه یا ۱۶۰ تومن ؟

نظر

• جواد 9998
                              عضو عادی
                              • تیر ۱۳۹۲
                              • ۱۰۵

برای رضای خدا یکی جواب من را بدهد من ریاضی ام خوب نیست ایا هر سهم ۱۶۰ تومن است یا هر سعم ۱۶۰۰ تومن مغلمعله شده من اینقدر بی ارزش هستم که کسی جواب من را نمیده
                              ای خدا من و امثال من را محاج خلق ات نکن که برای یک جواب ساده دریغ میکنند

نظر

• اسماعیل
                                عضو فعال
                                • آبان ۱۳۹۱
                                • ۳۹۶

در اصل توسط جواد ۹۹۹۸ پست شده است مشاهده پست
                                برای رضای خدا یکی جواب من را بدهد من ریاضی ام خوب نیست ایا هر سهم ۱۶۰ تومن است یا هر سعم ۱۶۰۰ تومن مغلمعله شده من اینقدر بی ارزش هستم که کسی جواب من را نمیده
                                ای خدا من و امثال من را محاج خلق ات نکن که برای یک جواب ساده دریغ میکنند
                                داداش حاله چه فرقی میکنه مگه شما میخواهی بفروشی؟سال دیگه این موقع فی صدرا را در تابلو ببین!!!!

نظر

در حال کار...