صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35714

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

برخی دوستان میگن که توی بازار شایع شده جریمه تاخیر تسهیلات اعطایی از حساب ذخیره ارزی بخشیده میشه !!!! از دوستان کسی میدونه شامل صدرا هم میشه یا نه ؟؟؟

نظر

• creator_65
      عضو عادی
      • Apr 2013
      • 269

دو سه هفته پیش گفته بودم خبرایی تو صدرا هست( که بنا به صلاحدید آقا حمید قرار گفته نشه)یکیش بخشیده شدن بخشی از بدهی ها بوده.
      اما دقیق نمیدونم این بدهی ها،همون بحث جریمه تسهیلات ذخیره ارزی یا جریمه بدهی به بانک داخلی....

نظر

• hamid672003
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 1165

باسلام:
        دوست عزیز دقیقا به همین علت که فرمودید خرید کرده ام و اینکه به صدرای ده دلاری اعتقاد دارم:البته کارگزاریم بعلت اینکه امکان فروش در هر کد در نمادهای بورس تنها 50 هزار سهم یا دو درصد حجم مبنا (هر کدام که بیشتر باشد) است و امکان فروش بیش از این مقدرا میسر نشد .ناچارا مقدار اضافی آنرا فروخت ! در هر صورت صدرا ، صدرا است . و انشاالله روزی همه این زیانها جبران می شود .واما آخرین خبر اینکه برای معامله بلوکی هنوز با بانک ملی در کش و قوس هستند ! و امیدوارم بزودی این جنگ به نفع صدرا مقلوبه شود .ومن الله توفیق .

در اصل توسط creator_65 پست شده است View Post
        دقیقا،خیلی خرید فروش هاش، اردرهای سنگینش،مثبت هاش جالبه!!
        به حمید خان هم گفتم،اگه خبری شده تو صدرا ما رو هم در جریان بزار،اما انگار خبری نیست که نمیگن!!!
        میانگین حجم ماهانه بالای یک میلیون برای یک سهم تو بازار توافقی،در شرایط عادی خیلی عجیبه،مگر اینکه خبری باشه
        چون سهم تو بازار توافقیه،به قول آقا میثم،هرکسی هم نمیتونه بخره،پس این حقیقی هایی هم که میخرن،بعید افراد عادی و بی خبر باشن
        فعلا باید صبر پیشه کرد انگار.....
        پ.ن:
        حمیدجان، از تمام زحماتت متشکرم به شخصه،اما عادت بدی که دارم رک بودنمه،از دیروز یه سوالی ذهنم مشغول کرده،ترجیح میدم همین جا راحت ببپرسم
        در صداقت شما و اینکه دیروز حدود دویست هزارتا صدرا با رنج مثبت خریدی بنده شک ندارم،اما در مورد دلیل خرید یه مقدار مبهم برام.اینکه تنها دلیل خرید شما این بوده که یکی گفته چرا شما که میگی سهم ارزشمنده خودت نمیخری!!!!! و این باعث خرید شما شده!! /:.coolsmiley02:./;) در هر صورت ما رو بی خبر نگذار حمیدخان

نظر

• creator_65
          عضو عادی
          • Apr 2013
          • 269

حمید جان،گفتم که در صداقت شما بنده به شخصه شک ندارم...
          سر چه موضوعی با بانک ملی کش و قوس دارند؟؟و پیش بینی خودت از این کش و قوس چیه؟؟
          بازهم از اطلاع رسانیت ممنون

نظر

• hamid672003
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1165

باسلام:
            دوست عزیز : کش و قوس سر آزاد کردن سهام صدرا که در بانک ملی وثیقه است . در مورد پیش بینی هم نظری ندارم ! ولی امیدوارم زودتر به توافق برسند . دعا کنیم معامله بلوکی زودتر انجام شود . چون بالا رفتن قیمت از این بیشتر هم می تواند برای معامله بلوکی اشکال ایجاد کند . تقریبا تمام اتفاقات خوب زمانی خواهد افتاد که معامله عمده انجام شود . و من الله توفیق .

در اصل توسط creator_65 پست شده است View Post
            حمید جان،گفتم که در صداقت شما بنده به شخصه شک ندارم...
            سر چه موضوعی با بانک ملی کش و قوس دارند؟؟و پیش بینی خودت از این کش و قوس چیه؟؟
            بازهم از اطلاع رسانیت ممنون

نظر

• creator_65
              عضو عادی
              • Apr 2013
              • 269

با تشکر آقا حمید
              حرفات مایع دلگرمی،دیگه بقیه هم توکل بخدا
              هرچی خدا بخاد همون میشه.انشا.. صبرمون بی فایده نباشه...

نظر

• meisam_em
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 2124

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                باسلام:
                دوست عزیز : کش و قوس سر آزاد کردن سهام صدرا که در بانک ملی وثیقه است . در مورد پیش بینی هم نظری ندارم ! ولی امیدوارم زودتر به توافق برسند . دعا کنیم معامله بلوکی زودتر انجام شود . چون بالا رفتن قیمت از این بیشتر هم می تواند برای معامله بلوکی اشکال ایجاد کند . تقریبا تمام اتفاقات خوب زمانی خواهد افتاد که معامله عمده انجام شود . و من الله توفیق .
                بنده هم به نوبه خودم از اقا حمید عزیز بابت وقتی که میگذارند و زحماتشان تشکر میکنم امیدوارم صدرا زودتر به اهداف خودش برسد...
                كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

شناور صدرا توسط یک بانک خصوصی توقیف شد

شنیده شده تنها شناور لوله گذار شرکت صدرا به دلیل بدهی های انباشته شده بانکی با حکم قضایی توسط یک بانک خصوصی توقیف شد. این شناور لوله گذارقرار بود در لوله گذاری فازهای 13 و 22 تا 24 پارس جنوبی که لوله های گاز ترش آنها به طول 600 کیلومتر از یک شرکت هندی خریداری شده است،مورد استفاده قرار گیرد.

بدین ترتیب پس از غرق شدن 530 شاخه از لوله های فاز19، نشت خط لوله انتقال سکوی دوم فاز یک، شکستگی خط لوله فاز هشت ، ورود آب به خط لوله فازهای 15 و 16 و نشت خط لوله فاز 12، لوله گذاری در این دو طرح 35 ماهه نیز که همگی آنها از لوله های وارداتی گاز ترش استفاده نموده اند، در هاله ای از ابهام قرار گرفته است.

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• creator_65
                    عضو عادی
                    • Apr 2013
                    • 269

از پا قدم دکتر چوبدار فکر کنم :))

نظر

• hamid672003
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 1165

باسلام:
                      دوستان عزیز متاسفانه با خبر شدم که بانک ملی گفته است ! حالا که دست شما پس از سالها زیر ساطور ماست چرا باید بگذاریم راحت از زیر ساطور ما خارج شوید . در هر صورت بانک ملی حاضر به همکاری برای ازاد سازی سهام در وثیقه نیست .ومن الله توفیق .

نظر

• حسگر
                        عضو عادی
                        • Mar 2012
                        • 136

باسلام:
                        دوستان عزیز متاسفانه با خبر شدم که بانک ملی گفته است ! حالا که دست شما پس از سالها زیر ساطور ماست چرا باید بگذاریم راحت از زیر ساطور ما خارج شوید . در هر صورت بانک ملی حاضر به همکاری برای ازاد سازی سهام در وثیقه نیست .ومن الله توفیق .
                        آقا حميد لطف مي كنيد بفرماييد چند درصد سهام شركت صدرا وثيقه است؟
                        با سپاس

نظر

• hamid672003
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 1165

باسلام:
                          دوست عزیز کاملا مطمئن نیستم ولی فکر کنم 51 درصد باشد . ومن الله توفیق .

در اصل توسط حسگر پست شده است View Post
                          آقا حميد لطف مي كنيد بفرماييد چند درصد سهام شركت صدرا وثيقه است؟
                          با سپاس

نظر

• حجازی
                            عضو عادی
                            • Dec 2011
                            • 169

باسلام:
                            خوب آخه بدبخت تقصییر نداره که. سهمی حدود 2500 تومن بالاش پول داده اون وقت این همه سال برای اون ضرر داده رو چرا از وثیقه خارج کنه

نظر

• hamid672003
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 1165

باسلام:
                              دوست عزیز( جناب سهم بی خطر ) مطلب شما که می فرمایید :(ایشان گفت بانک پولش را میخواهد و حق ندارد نه یک ریال بیشتر بگیرد و نه ............ و از طرف دیگر بانک از خداش است مطالباتش وصول شود .)کاملا صحیح است .ولی نکته اینجاست که مگر قرار نیست که بانکها بر طبق دستور رئیس جمهور با صدرا همکاری کنند و در جرائم تخفیف قائل شوند و تقسیط بلند مدت بدهی نمایند ؟! پس اگر این کار را نکنند یعنی همکاری نکرده اند . ودقیقا طبق فرمایش شما پولشان را می خواهند نه یک ريال کمتر و نه یک ريال بیشتر .ضمنا از دوستان عزیز که هرچه به مغز مبارکشان از بد بینی می رسد به زبان می آورند کمال تشکر را داشته و منبعد از این به دنبال مستخدم دیگری بگردند چون بنده از این به بعد فقط به دوستان خودم بصورت خصوصی پیام خواهم داد .و من الله توفیق .

در اصل توسط سهم بی خطر پست شده است
                              اگرچه حرف های اقای احمدی فر برای ما ملاک و موثق است ............. ولی عصر با یکی از مشاوران مهم صدرا که نامش را نمی اورم ............. صحبت کردم و گفت مسله وثیقه با بانک ملی حل شده و اینکه صدرا زیر ساطور بانک است ................... خبر کذب است .

ایشان گفت بانک پولش را میخواهد و حق ندارد نه یک ریال بیشتر بگیرد و نه ............ و از طرف دیگر بانک از خداش است مطالباتش وصول شود .

حالا اقای احمدی فر (((که واقعا از ایشان پوزش می طللبم )))از کجا شنیدند که بانک همکاری نمیکند جای سوال است .

جناب احمدی فر شاید من و امثال من درست متوجه نشدیم ............. اگر زخمت نیست لطفا توضیح بیشتری بدهید .
                              آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2014/03/09, 23:58.

نظر

• amy
                                عضو جدید
                                • Oct 2013
                                • 6

نصب سومین جکت فازهای ٢٢ تا ٢٤ میدان گازی پارس جنوبی

رئیس هیئت مدیره شرکت صدرا از آغاز عملیات نصب سومین جکت فازهای ٢٢ تا ٢٤ میدان پارس جنوبی تا ده روز آینده در خلیج فارس خبر داد.به گزارش بولتن نیوز، قباد چوبدار در گفتگو با خبرنگار شانا، با بیان این که هم اکنون سومین جکت فازهای ٢٢ تا ٢٤ میدان مشترک پارس جنوبی در حال عملیات مهاربندی روی بارج است، گفت: بر اساس پیش بینی صورت گرفته در صورت مساعد بودن شرایط جوی و پاین عملیات مهاربندی این جکت تا ده روز آینده در موقعیت خود در خلیج فارس نصب خواهد شد. وی با بیان این که چهار جکت در محل فازهای ٢٢ تا ٢٤ پارس جنوبی نصب می شود، افزود: سکو و عرشه این سه فاز از سوی شرکت صدرا در دست ساخت است.به گزارش شانا، طرح توسعه فازهای ٢٢ تا ٢٤ پارس جنوبی با هدف تولید روزانه ٥٦,٦ میلیون متر مکعب گاز ترش، ٧٥ هزار بشکه میعانات گازی، ٤٠٠ تن گوگرد، دو هزار و ٨٧٠ تن ال پی جی و دو هزار و ٧٤٠ تن اتان در حال انجام است.خرداد ١٣٨٩ قرارداد هشت فاز ١٣، ١٤، ١٩، ٢٠ و ٢١ و ٢٢ تا ٢٤ پارس جنوبی برای توسعه ٣٥ ماهه این میدان مشترک گازی با پیمانکاران داخلی بسته شد؛ هم اکنون با گذشت حدود ٤٤ ماه از امضای قرارداد، فازهای ٢٢ تا ٢٤ جزوفازهایی هستند که از پیشرفت فیزیکی خوبی نسبت به هشت فاز یاد شده برخوردارند.اعتبار کل طرح توسعه این سه فاز پنج میلیارد و ١٥٠ میلیون دلار و یکی از منابع تامین اعتبار فازهای ٢٢ تا ٢٤ پارس جنوبی صندوق توسعه ملی است.در بخش دریایی این پروژه، حفاری ٣٨ حلقه چاه در فازهای ٢٢ تا ٢٤ برنامه ریزی شده است. بر اساس برنامه ریزی اولیه صورت گرفته قرار است مرحله نخست پالایشگاه این سه فاز با ظرفیت تصیفه روزانه ١٢,٥ میلیون متر مکعب گاز راه اندازی و این گاز تا زمان به تولید رسیدن سکوهای این فازها از طریق گاز ترش ارسالی به میدان آغاجاری تامین شود.

دوستان این هم خبری بنیادی که خیلیها منتظرش بودند. بزودی پرواز سهم................

1ساعت پیش - ساعت 07:57:38

صدرا: بزرگترين پيمانكار در زمينه سكو سازي, كشتي سازي، پل سازي و پروژه‌هاي عظيم ساختماني در ایران و خاور میانه

نظر

در حال کار...
                                X