صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • creator_65
    عضو عادی
    • Apr 2013
    • 269

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

یه چند روزیه خبراهای بد پیرامون سهم داره زیاد میشه،و ناخودآگاه بیاد تجربه اساتید بورس می افتم....
    اگر از سهمی خبر خوب پشت هم اومد،وقت فروشش
    و وقتی پشت سر هم خبر بد از یک سهم اومد،بدون توش خبریه....
    فعلا که سه تا خبر بد اومده... تا ببینیم خدا چی میخاد

نظر

• hamid672003
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 1165

باسلام:
      با توجه به تماس و بزرگواری بسیاری از شما عزیزان بنده کمافی السابق در خدمتم .
      دوستان عزیز لطفا خودتان را دچار گناه غیبت نکنید ! بنده با توجه به نقد شدن برخی از سهامم امروز هم تلاش کردم خریدهای بالاتر را انجام دهم و قیمتهای 213 و 214 را بنده خریداری کردم به تعداد 335386 عدد و می خواستم 220 خرید کنم که دیدم 1.550.000 فروشنده بود .هرکسی هر فکری می خواهد بکند ولی بنده اخبار را همانگونه که هست بازگو می نمایم .و اینکه اخبار را با تاخیر بگویم و یا تغییر دهم شدیدا پرهیز می نمایم .حالا یک خبری زود بدستم می رسد و یک خبری دیرتر .در هرصورت شما به بزرگواری خودتان ببخشید .و من الله توفیق .

در اصل توسط sarcheshmehpour پست شده است View Post
      سلام حمید عزیز، ما چند سالی است با شما و صدار بوده ایم و خواهیم بود و همیشه افرادی هستند که با نگرش ما نسبت به صدرا موافق نیستند یا اخباری را می فهمند که مغایر با مطالب شما یا دیگر دوستان هست. بنابراین براحتی از اطلاع رسانی در این تالار و تالارهای دیگر دست نكشیده، چرا که خاموشی این فرومها جالب نیست. موفق و پیروز باشید.
      آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2014/03/10, 12:02.

نظر

• hamid672003
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 1165

باسلام:
        دوستان عزیز : امروز با یکی از اعضای هیئت مدیره تماس داشتم و ایشان فرمودند : شدیدا به دنبال انجام معامله عمده هستیم .و انشاالله انجام شود .و من الله توفیق .

نظر

• Mesbah68
          عضو فعال
          • Sep 2013
          • 346

hamid672003.................جناب شما میشه یک تحلیل پر باری هم از این بازار سرتاسر ضرر و زیان بورس برای ما بیان کنی ؟؟؟..................مگر شما نبودید که گفتید به سازمان نجس بورس رفتید و از انها بابت نرفتن صدرا به بازار پایه صحبت و مناظره ای داشتید ایا از صحبت های چند وقت قبل انها امروز رو پیش بینی میکردید اگر اطلاعاتی از اون دیدار و ارتباطش با امروز بازار دارید بیان بفرماید..................داریم چوب بی کفایتی مسئولین خبیث و خائن بورس رو میخوریم

نظر

• hamid672003
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1165

باسلام:
            دوست عزیز : احوالات امروز بورس را اگر می خواهید که باید خدمتتات عرض کنم : کمتر کسی بود که چنین بازاری را متصور نبود . زیرا عبور شاخص از مقاومتهای گوناگون آنهم با چنان سرعتی ! جای شک برای کسی نگذاشته بود که دولت امید همه امیدش به بورس و شاخص است و چنین اصلاحی کاملا نیاز بازار بود و امروز هم از کمتر کسی آینده بورس پنهان است !و همه بخوبی می دانند شاخص با یک مقاومت سر راه پس از عبور از 90 هزار بسوی 122 هزار و سپس بسوی 144 هزار روانه خواهد شد . و اما صدرا را که بنده ، تماما به دوستان معرفی نموده ام و به آسانی می تواند صفحات همین تالار را به عقب برگردید و مطالعه نمایید و اما در یک جمله بدانید صدرا با خصوصی شدن یک قدم فاصله دارد و در صورت برداشتن این یک قدم ، راهی را آغاز می نماید که خشنودی همه را در بر داشته باشد ، مگر کسانیکه در این واپسین لحظات دچار لغزش شوند و سهام خودشان را واگذار نمایند .و چون سود و زیان شما از آن شماست ! پس خودتان تصمیم بگیرید که بفروشید یا بخرید و بنده تنها اخبار را می گویم .ومن الله توفیق .

در اصل توسط Mesbah68 پست شده است View Post
            hamid672003.................جناب شما میشه یک تحلیل پر باری هم از این بازار سرتاسر ضرر و زیان بورس برای ما بیان کنی ؟؟؟..................مگر شما نبودید که گفتید به سازمان نجس بورس رفتید و از انها بابت نرفتن صدرا به بازار پایه صحبت و مناظره ای داشتید ایا از صحبت های چند وقت قبل انها امروز رو پیش بینی میکردید اگر اطلاعاتی از اون دیدار و ارتباطش با امروز بازار دارید بیان بفرماید..................داریم چوب بی کفایتی مسئولین خبیث و خائن بورس رو میخوریم

نظر

• creator_65
              عضو عادی
              • Apr 2013
              • 269

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
              باسلام:
              دوستان عزیز : امروز با یکی از اعضای هیئت مدیره تماس داشتم و ایشان فرمودند : شدیدا به دنبال انجام معامله عمده هستیم .و انشاالله انجام شود .و من الله توفیق .
              حمید جان سلام خسته نباشید
              جسارتا حدس میزندی این شدیدا زمانش کی بشه (میدونم دقیق دقیق نمیشه بیان کرد،اما حدودی هم بفرمایید ممنون میشم)
              به نظر من نباید به این زودی ها باشه،چون معاملات سهم اینو نشون نمیده که خبر خوبی در سهم باشه...
              همینطور که حدس میزدم آقایون خواص دارن سفته بازی میکنند .در بازه وسوسه انگیز 180 - 230
              یعنی کم کم 25 درصد شاید در کمتر از دو روز!!!!!

نظر

• hamid672003
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 1165

باسلام:
                دوست عزیز واقعا نمی توانم زمانی را برای آن تعیین کنم ولی مطمئنم که راهی بجز معامله عمده نیست .و من الله توفیق .

در اصل توسط creator_65 پست شده است View Post
                حمید جان سلام خسته نباشید
                جسارتا حدس میزندی این شدیدا زمانش کی بشه (میدونم دقیق دقیق نمیشه بیان کرد،اما حدودی هم بفرمایید ممنون میشم)
                به نظر من نباید به این زودی ها باشه،چون معاملات سهم اینو نشون نمیده که خبر خوبی در سهم باشه...
                همینطور که حدس میزدم آقایون خواص دارن سفته بازی میکنند .در بازه وسوسه انگیز 180 - 230
                یعنی کم کم 25 درصد شاید در کمتر از دو روز!!!!!

نظر

• creator_65
                  عضو عادی
                  • Apr 2013
                  • 269

باسلام:
                  دوست عزیز واقعا نمی توانم زمانی را برای آن تعیین کنم ولی مطمئنم که راهی بجز معامله عمده نیست .و من الله توفیق .

اینکه بگیم راهی جز معامله بلوکی نیست با اینکه بگیم خبرای خوبی تو سهم هست،دنیایی فرق میکنه،اینکه راهی نیست،یعنی به نظر من هیچ نکته مثبتی نیست تقریبا یه چیز کاملا مجهول و نامعلومه،اتفاقی که ممکنه حتی شاید در یک سال آینده هم روی نده....مثل اینکه ما بگیم:
                  اقتصاد ما راهی جز اصلاح نداره
                  ما راهی جز کاهش تورم نداریم
                  ما راهی جز رشد اقتصادی نداریم....
                  ما .....
                  از این راه ها خیلی هست و خیلی هم شیرینه،اما لزوما به این معنا نیست که اتفاق می افته.چیزایی که این روزا تو صدرا اتفاق می افته،نشون میده مدیریت یا اصلا بازار نمی بینه،یا هیچ عجله ای ندارن.به نظر من سهم فعلا شده محفلی خوب برای نوسان خواص،بازه 180-240....
                  معذرت میخام رک حرف میزنم،اما با این اوصاف که میبینیم،بخاییم واقع بین باشیم، سر کاریم

نظر

• Mesbah68
                    عضو فعال
                    • Sep 2013
                    • 346

yes

نظر

• hamid672003
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 1165

باسلام:
                      دوست عزیز شما می توانی هر گمانه زنی ای انجام دهی ! اما منظور بنده این است که معامله بلوکی انجام شده است و فقط بعد از توافق با بانک ملی ، معامله در بورس بطور رسمی صورت خواهد گرفت و اخبار خوشی نیز هست ولی درصورت بازگو کردن آن اخبار ارزش خود را از دست می دهند و لی پس از معامله بلوکی تاثیر خوبی بر قیمت سهام صدرا خواهد گذاشت ! ضمنا دوستان عزیز بنده برای اولین بار برای خرید قیمت دادم ولی متاسفانه بلا فاصله قیمت را بالا بردند ! بیست هزار عدد 1810ريال و هفتاد هزار عدد 1815ريال درخواست خردید بنده است ! شنبه تا 10:30 منتظر می مانم و در صورت معامله نشدن از فروشنده به هر قیمتی خواهم خرید .سود و زیان هر کس از آن خوش است ! پس خودش تصمیم بگیرد که چه انجام دهد.ومن الله توفیق .

در اصل توسط creator_65 پست شده است View Post
                      اینکه بگیم راهی جز معامله بلوکی نیست با اینکه بگیم خبرای خوبی تو سهم هست،دنیایی فرق میکنه،اینکه راهی نیست،یعنی به نظر من هیچ نکته مثبتی نیست تقریبا یه چیز کاملا مجهول و نامعلومه،اتفاقی که ممکنه حتی شاید در یک سال آینده هم روی نده....مثل اینکه ما بگیم:
                      اقتصاد ما راهی جز اصلاح نداره
                      ما راهی جز کاهش تورم نداریم
                      ما راهی جز رشد اقتصادی نداریم....
                      ما .....
                      از این راه ها خیلی هست و خیلی هم شیرینه،اما لزوما به این معنا نیست که اتفاق می افته.چیزایی که این روزا تو صدرا اتفاق می افته،نشون میده مدیریت یا اصلا بازار نمی بینه،یا هیچ عجله ای ندارن.به نظر من سهم فعلا شده محفلی خوب برای نوسان خواص،بازه 180-240....
                      معذرت میخام رک حرف میزنم،اما با این اوصاف که میبینیم،بخاییم واقع بین باشیم، سر کاریم
                      آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2014/03/13, 19:26.

نظر

• creator_65
                        عضو عادی
                        • Apr 2013
                        • 269

باسلام:
                        دوست عزیز شما می توانی هر گمانه زنی ای انجام دهی ! اما منظور بنده این است که معامله بلوکی انجام شده است و فقط بعد از توافق با بانک ملی ، معامله در بورس بطور رسمی صورت خواهد گرفت و اخبار خوشی نیز هست ولی درصورت بازگو کردن آن اخبار ارزش خود را از دست می دهند و لی پس از معامله بلوکی تاثیر خوبی بر قیمت سهام صدرا خواهد گذاشت ! ضمنا دوستان عزیز بنده برای اولین بار برای خرید قیمت دادم ولی متاسفانه بلا فاصله قیمت را بالا بردند ! بیست هزار عدد 1810ريال و هفتاد هزار عدد 1815ريال درخواست خردید بنده است ! شنبه تا 10:30 منتظر می مانم و در صورت معامله نشدن از فروشنده به هر قیمتی خواهم خرید .سود و زیان هر کس از آن خوش است ! پس خودش تصمیم بگیرد که چه انجام دهد.ومن الله توفیق .
                        حمید جان،هم شما هم سایر دوستان میدونند که من نه فرافکنی کردم تا الان،نه تهمت و توهین به هیچ عزیزی نکردم،شکر خدا چون سهامدار هم هستم قصد تخریب سهم ندارم.هیچ وقت هم عملکرد شما زیر سوال نبردم.اما رفتار سهم و بازی این روزهاش اصلا حال و روز خوبی نشون نمیده...
                        دقیقا یکی از نکات مبهم و مشکوک سهم همینه،معامله بلوکی انجامشده،آقای چوبدار نشسته سر کار،نیرو هم که اخراج کرده و استخدام کرده....اما این خبر هیچ جا گفته نمیشه،و هیچ عکس العملی هم در قالب حمایت از سهم صورت نمیگیره!!!اگه قرار به اینکه آقای چوبدار تنها تنها بخورن ما تکلیفمون بدونیم،اما اگر به حمایت از سهامداری خرد هست،چه اشکالی داره از سهم حمایت ه تا لااقل به رنج قیمت قبلی برسه و بعد در جا بزنه تا انجام کارهای معامله بلوکی!!!!
                        نمیدونم سوالات ذهن زیاد و پاسخ همه محکوم شده به "صبر"
                        من همه تصمیم به همین کار گرفتم حمید جان،احتمالا یکشنبهدوشنبه سی میلیون خرید میکنم،همه دارن نوسان میگیرن،ما چرا از کف نخریم؟؟؟؟؟

نظر

• hamid672003
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 1165

باسلام:
                          دوستان عزیز : همیشه وقتیکه می خواهید کاری انجام دهید ! بگویید انشاالله ،بنده در حد توانم خرید انجام داده ام .و باز هم درصورت امکان صدرا خواهم خرید .به نظر بنده آن 1.750.000 سهم در قیمت 220 تومان برای اینست که قیمت را کنترل نمایند و برای خودشان امکان خرید فراهم نمایند .پس بنده هم از این امکان خرید ، کمال استفاده را خواهم نمود . ومن الله توفیق .

نظر

• creator_65
                            عضو عادی
                            • Apr 2013
                            • 269

بله،انشا.. و کمک از خدا که حتما.
                            بله دست رو دست گذاشتن فایده نداره،اگرچه نقدینگی کمه،اما بهتره تو این اوضاع داغون،و از کف سازی و کنترل سهم دوستان ما هم استفاده کنیم.
                            بله آقا حمید،خیلی تابلو وقتی 1.750.000 سهم اردر فروش میدن،یعنی دوستان بیخیال افزایش قیمت شوید
                            حالا اینکه این دوستان عزیز کف ساز کی هستن،نمیدونم!!!
                            معاملات این چند روز بیشتر از سمت کارگزاری مفید بوده

نظر

• hamid672003
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 1165

باسلام:
                              دوستان عزیز بنده امروز سه بار زنگ زدم جهت خرید صدرا ! هر سه بار فرمودند : سهامیکه برای فروش قابل رویت است 210 تا 215 ! خریدار دارد . به نظر من ناظر سعی می کند در تایید خریدها تاخیر بیندازد تا بدلیل مثبت بودن بازار هیجانی شروع به خرید نکنیم .ومن الله توفیق .

نظر

• far
                                عضو عادی
                                • Feb 2011
                                • 51

درود دوستان
                                امیدوارم سال 92 را با دلی خوش سپری کرده .
                                تندرستی و شادکامی برای تک تک شما عزیزان در سال جدید آرزومندم
                                نوروز بر همه خوش باد

نظر

در حال کار...
                                X