صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamid672003
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 1165

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

باسلام :
    دوستان عزیزی که بنده را ناچار به نظر دادن در مورد صدرا می کنند .آگاه باشند که ما نهضت فاذر را برای بدست آوردن صدرا آغاز نمودیم .انشاالله روزی با مالکیت فاذر به مالکیت صدرا خواهیم رسید .
    پس ریزه گیر درشت ول کن نباشید .
    در واقع برای رسیدن به کربلا از کجا باید می گذشتیم ؟
    حالا برای رسیدن به صدرا باید از خود صدرا بگذریم تا به کل صدرا برسیم .
    دقیقا کاری که خودم کردم .
    فاذر با توافق یا بی توافق هسته ای به پیش خواهد رفت .
    و من الله توفیق .
    آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2014/11/24, 16:01.

نظر

• مهدی999
      عضو عادی
      • Sep 2012
      • 189

نقل قول از جناب بهنام در سایت همسایه

یه زمانی بود که صدرا زیان داشت
      اگر مینوشتم صدرا بخرین،انواع و اقسام توهینها به بنده میشد
      خودم روی قیمتهای مختلف خریدم و هر بار هم نوشتم که یه سری نگن نمیگه خودش چی خریده

حالا شرایط فرق کرده
      ورق برگشته
      صدرا بعد از چند سال سود اعلام کرده
      این یعنی شروع استارت پر قدرت سهم
      فاذر امروز 350 تومنه
      این قیمت میشه 1166 تومن قبل از افزایش سرمایه
      صدرا چند هست ؟
      280 تومن
      به زبان ساده هر سهم فاذر بیش از 4 سهم صدرا ارزش داره ؟؟؟!!!
      به نظر شما صدرا مفت نیست ؟

تازه صدرا کجا و فاذر کجا
      مقایسه فیل و فنجونه

اما معرفی فاذر

بنده فاذر رو آبان 91 و روی قیمت 174 تومن معرفی کردم
      یعنی همین حالاشم بالای 6 برابره

به فرض هم که حرف شما در مورد 350 تومن درست باشه
      حالا هم همون 350 تومنه
      پس زیانی متوجه کسی نشده
      سر فاذر و مپنا خیلیها از حرف بنده سود بردن و آخرش هم توهین کردن و رفتن
      اشکالی نداره
      هر کسی شخصیت خودش رو نشون داد و فرق مرد و نامرد مشخص شد

بچه هایی که منو میشناسن،میدونن که سالهاست دارم صدرا میخرم و معرفی صدرا چیز جدیدی نیست

به هر شکل فاذر حدودی دوبله شده تو 1 ماه گذشته
      شرایط قیمتی صدرا هم جوریه که مفت در مفته و بهترین حرکت تبدیل فاذر به صدراست و بعدش گزینه های بعدی که اونها هم مفت هستند
      [FONT=Tahoma][I][SIZE=3][COLOR="#0000CD"]زندگی تاس خوب اوردن نیست تاس بد را خوب بازی کردن است.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT]

نظر

• مهدی999
        عضو عادی
        • Sep 2012
        • 189

نقل قول نوشته اصلی توسط Majid2000 نمایش پست ها
        - - -
        سلام آقا بهنام

با اجازه صاحبخانه، فرآور، كاما، و فاذر بدون شما تا اينجا لطفي نداشت. با شما و ساير دوستان سيما تحليل ان شاء الله
        درود بر شما

تا وقتی صدرا هست با فاذر کاری نداریم
        عین فرق بین پورشه پانامرا و یه پژو 206 هستش

اونایی که ماشین باز هستن،میدونن ماشین آلمانی با ماشین فرانسوی چقدر فرق داره
        یه زمانی بود که عرض میکردم فاذر و صدرا همگرا هستند
        فاذر این همه رشد کرد و صدرا درجا زد
        حالا دیگه نوبت صدراست
        [FONT=Tahoma][I][SIZE=3][COLOR="#0000CD"]زندگی تاس خوب اوردن نیست تاس بد را خوب بازی کردن است.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT]

نظر

• طیب واقعی
          Banned
          • Nov 2014
          • 105

با نام و یاد خدا اولین پست خود را در این تاپیک مینویسم. این آیه شریفه قرآن را تقدیم همه سهامداران عزیز و صبور صدرایی میکنم.

آخرین ویرایش توسط طیب واقعی؛ 2014/11/25, 13:18.

نظر

• طیب واقعی
            Banned
            • Nov 2014
            • 105

با سلام به حاج حمید احمدی فر پاک سرشت و بسیار گرامی

شما بر خلاف اون طیب تالار همسایه به نظرم انسان پاک و راستگویی هستید و مانند او و گروه دغل بازش سفته باز نیستید. تبارک الله به احسن الخاقین. امروز صدرا اصلاح قیمت خوبی خورد و از فردا امیدوارم شاهد برگشت قیمت سهم باشیم.
            در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
            باسلام:
            دوستان عزیز اتفاقاتی توسط افراد نیکی که وجودشان برکت است ، در حال رخ دادن است که شاید باعث شود به آن آرزویی که قبلا در موردش گفته بودم ،تحقق پیدا کند . همان مالکیت فاذریها بر صدرا .البته زیاد عجله نکنید .چون فعلا در بحث و جلسه است تا خداوند چه بخواهد .ضمنا بنده حتی یک سهم صدرا هم ندارم و فقط بر طبق وظیفه اعلام کردم .راستی فروشندهای فاذر هم با فروش خودشان باعث می شوند که مرغ تخم طلای خودشان را سر ببرند ! از بنده گفتن بود . شما مختارید که هر چه می خواهید بنمایید .
            ومن الله توفیق .

نظر

• طیب واقعی
              Banned
              • Nov 2014
              • 105

این حقیر با دارا بودن 28 میلیون سهم صدرا در چند کد خانوادگی و از جانبازان 65% انقلاب همینجا اعلام میدارم که ما در این نهضت پشت حاج حمید بزرگوار و صدیق ایستاده ایم و تنها ایشان را نماینده قانونی خود میدانیم. ومن الله توفیق.
              در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
              باسلام :
              دوستان عزیزی که بنده را ناچار به نظر دادن در مورد صدرا می کنند .آگاه باشند که ما نهضت فاذر را برای بدست آوردن صدرا آغاز نمودیم .انشاالله روزی با مالکیت فاذر به مالکیت صدرا خواهیم رسید .
              پس ریزه گیر درشت ول کن نباشید .
              در واقع برای رسیدن به کربلا از کجا باید می گذشتیم ؟
              حالا برای رسیدن به صدرا باید از خود صدرا بگذریم تا به کل صدرا برسیم .
              دقیقا کاری که خودم کردم .
              فاذر با توافق یا بی توافق هسته ای به پیش خواهد رفت .
              و من الله توفیق .

نظر

• طیب واقعی
                Banned
                • Nov 2014
                • 105

به نقل از ساسان 128 که از رستم دستان یکی از یاران و انصار صدیق حاج حمید در خطاب به یکی از کاربران تالار همسایه نقل میکند که:

پیام رستم دستان برای شما :

جناب غیبگو .
                از چه کسانی توقع ادب و فرهنگ داری !
                کسانیکه با آن کلمات رکیک صحبت می کنند و نه تنها عذر خواهی نمی کنند !
                بلکه به هم تبریک هم می گویند !
                اما در مورد توافق هسته ای :
                توافق هسته ای سریع و نافضی در کار نیست !
                یا کمافی السابق به مذاکرات ادامه میدهند که بعید به نظر می رسد .
                یا یک توافق بلند مدت دو یا سه ساله پلکانی .
                یعنی مرحله به مرحله و یک گام در مقابل یک گام خواهد بود .
                توافقی که دلار را دچار سقوط کند یا بورس را به وحشت بیاندازد ، جایی در این مذاکرات ندارد .
                ولی بورس برای خودش هر چه می خواهد بکند !
                مسئله ما در اینجا صدرا است که ما امروز منتظر بودیم توهم طیب رنگ واقعیت به خودش بگیرد !
                حالا نه 500 تومان طیب ! ولی شاید 350 می شد و ما باز هم فرصت تبدیل یک صدرا به یک فاذر را می یافتیم .
                اما ما آرزو به دل شدیم و روی طیب هم سیاه تر شد ولی کو عرق شرمی که حتی در گفته های دروغین وی پدیدار شود .
                رو که نیست سنگ پای قزوین است !

و اما فاذر بر تمام بورس بزرگی خواهد کرد .
                چه با توافق هسته ای !
                چه بی توافق هسته ای !

پر سود باشید .

نظر

• طیب واقعی
                  Banned
                  • Nov 2014
                  • 105

حضرت محمد (صلی الله علیه و آله و سلّم) می فرمایند:

• ای اباذر! هیچ کس از پرهیزکاران محسوب نمی شود مگر آنکه نفس خود را محاسبه کند، سخت تر از حسابرسی شریک از شریک خود، تا در نتیجه ی این محاسبه بداند که خوردنی ها و نوشیدنی ها و پوشیدنی هایش از کجاست.

آیا از حلال[ بدست آورده] است یا از حرام؟ سپس فرمود: ای اباذر! کسی که [به قوانین و مقررات الهی اعتنا نکند و] پروا نداشته باشد که از چه راهی مال کسب می کند، خدا هم باک ندارد از چه راهی او را وارد جهنّم می کند.

نظر

• far
                    عضو عادی
                    • Feb 2011
                    • 51

آقای احمدی فر از این کارات خجالت بکش . سن و سالی ازت گذشته مثل بچه های دبستانی رفتار میکنی . یه کم تو آینه نگاه کن ببین این کارها با سنت میخونه؟
                    در اصل توسط طیب واقعی پست شده است View Post
                    با نام و یاد خدا اولین پست خود را در این تاپیک مینویسم. این آیه شریفه قرآن را تقدیم همه سهامداران عزیز و صبور صدرایی میکنم.

نظر

• طیب واقعی
                      Banned
                      • Nov 2014
                      • 105

آدم ناحسابی گویا شما از تالار همسایه (تالار گفتمان بورس) به اینجا مامور شده که حاج حمید عزیز و صدیق ما را تخریب کنید! ولی ای نادان مگر ذکر و قرائت آیه شریفه الکرسی چه مشکلی دارد که اینچنین ترس به جان و روح شما انداخته تا جایی که دست از تهمت و افترا نسبت به حاج حمید گل ما برنمیدارید؟ این حقیر خودم هستم و نه حاج حمید گل! حاج حمید حتی وقت سر خاراندن هم ندارد چه رسد به اینکه بخواهد به امثال شما پاسخ دهد! دفعه آخرتان باشد که اسم حاج حمید را توی تالار بر زبان میآورید! از ناظر محترم این تالار تقاضا میکنم که با اینگونه ضدیتها با حاج حمید استاد و برادر عزیزمان برخورد گردد ممنونم.
                      در اصل توسط far پست شده است View Post
                      آقای احمدی فر از این کارات خجالت بکش . سن و سالی ازت گذشته مثل بچه های دبستانی رفتار میکنی . یه کم تو آینه نگاه کن ببین این کارها با سنت میخونه؟

نظر

• far
                        عضو عادی
                        • Feb 2011
                        • 51

نادان منظورم ایه شریفه نبود در پاسخ به اسمی که انتخاب کردید بود
                        در اصل توسط طیب واقعی پست شده است View Post
                        آدم ناحسابی گویا شما از آن تالار(تالار گفتمان بورس) به اینجا مامور شده که حاج حمید عزیز و صدیق ما را تخریب کنید! ولی ای نادان مگر ذکر و قرائت آیه شریفه الکرسی چه مشکلی دارد که اینچنین ترس به جان و روح شما انداخته تا جایی که دست از تهمت و افترا نسبت به حاج حمید گل ما برنمیدارید؟ این حقیر خودم هستم و نه حاج حمید گل! حاج حمید حتی وقت سر خواراندن هم ندارد چه رسد به اینکه بخواهد به امثال شما پاسخ دهد! دفعه آخرتان باشد که اسم حاج حمید را توی تالار بر زبان میآورید! از ناظر محترم این تالار تقاضا میکنم که با اینگونه ضدیتها با حاج حمید استاد و برادر عزیزمان برخورد گردد ممنونم.

نظر

• طیب واقعی
                          Banned
                          • Nov 2014
                          • 105

ای نادان مگر انتخاب اسم انحصاری است؟ و باید از امثال شما اجازه بگیرم؟؟؟ شما فکر میکنید اون طیبی که تو تالار همسایه 24 ساعته خیمه زده و دیگران را در دام و چاه خود گرفتار میکند واقعآ طیب است؟؟؟ این حقیر که جز دروغ و فریب و نیرنگ چیزی از او ندیده ام!!! حتی به قول حاج حمید اینقدر ترسو است که پشت یک نام کاربری مخفی شده و ابراز وجود ندارد!!! پس او فقط نام طیب را به یدک میکشد و نه چیز دیگر! اما حاج حمید نماینده عزیز ما هیچوقت خود را پشت پرده پنهان نکرده و نمیکند و مانند طیب شما ترسو و بزدل نیست! این همیشه یادتان باشد!!! این حقیر این نام کاربری را برای خود انتخاب کردم چون دوست داشتم!! و از امشب مصمم هستم اکاذیب آن طیب شما را افشا کنم.
                          در اصل توسط far پست شده است View Post
                          نادان منظورم ایه شریفه نبود در پاسخ به اسمی که انتخاب کردید بود
                          آخرین ویرایش توسط طیب واقعی؛ 2014/11/25, 19:25.

نظر

• طیب واقعی
                            Banned
                            • Nov 2014
                            • 105

یک چهره جدید از طیب و با نام کاربری جدید امروز رونمایی شد! خداوند منان به داد خوانندگان و مظلومان تالار همسایه برسد. معلوم نیست این کاربر هزار چهره با چند نام کاربری در آن تالار مطلب میزند؟ اما بزودی زود بعضی واقعیتا آشکار میشود.

deh-ab

عضو سایت تاريخ عضويت Dec 2013
                            پست ها 16
                            تشکر 82
                            تشکرها: 26 بار در 8 پست

خدا لعنت کنه هر چی آدم ........
                            آقا خجالت بکشید آخه آدم تا این حد میتونه ..... باشه؟؟
                            دوستان عزیز ما سهام داران صدرا دوست داریم ضرر کنیم به شما چه ربطی داره؟؟؟آقا من پول مفت دارم می خوام صدرا بخرم و ضرر کنم به شما چه ربطی داره؟؟
                            واقعا خجالت بکشین از این که آدما را خراب میکنید.جناب طیب مرد بسیار شریف و درستیه و من تمام سهم های معرفی شده ایشون را چشم بسته میخرم به شما هم ربطی نداره دوست دارم پولم را بریزم دور.چه جوری میخواهید جواب خدا را بدید واقعا خجالت بکشید و دست از این کاراتون بردارید.

جناب طیب من به عنوان یه سهام دار جز صدرا بابت همه چیز ازتون ممنونم و از طرف این آدم های به ظاهر دوست ازتون معذرت می خوام.استادم همیشه دعاگوی شما و خانواده محترمتون هستم.شما انسان شریفی هستین که واقعا نمونه اون تو دنیای بورس ما کم پیدا میشه.

حالا یه عده آدم ...... تو سایت های دیگه با اکانت طیب واقعی و از این دسته اکانتها شروع به مسخره بازی ها و ....... خدا جمیعا این دسته از انسان ها را هدایت کنه.

استادم خاک پاتم.

نظر

• milad97
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 2520

http://forums.boursy.com/member.php?u=11967

http://forums.boursy.com/member.php?u=11968

این دوست عزیزمون در یک روز دو نام کاربری با نام های طیب اصلی و طیب واقعی ساخته اند.

کارتان صحیح نیست

======

یادمان باشد این خداوند است که به انسان ها عزت میدهد و این عزت با کار هیچ بنده ای خدشه دار نمی شود
                              لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• صولت الدوله قشقایی
                                عضو فعال
                                • Dec 2013
                                • 839

ایشون همون رستم دستان در تالار بورس هستن

(البته 100 درصد مطمئن نیستم ولی با توجه به ادبیاتشون 99 درصد مطمئنم)

نظر

در حال کار...
                                X