کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نظر میرسه اون بازگشایی که توسط ناظر باطل شد بدجوری خریدار رو ترسونده
دندون سهامدار رو شمردن میدونن به چه قیمتی حاضره بفروشه
باطل نمیشد الان قیمت بهتر از این بود
درود
بقول طیب، بازیگران این سهم اند تکنیکالن، هر آن احتمال جمع آوری سهم و یا فعال کردن حد ضرر در برنامه شون میتونه باشه!
بهر حال استادی میگفت کف قیمتی یک سهم را بازیگر آن مشخص نمیکنه، بلکه احمق ترین سهامدار آن!
تکنیکالر پتایرت بمدت شش ماه با بازارگردانی روی آن ده درصدی شد!
ارادت
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
یعنی کی این بازیگر حرامی میخواد دست از مسخره بازی برداره معلوم نیست....:.thumbsdownsmileyan
اصلا سهامدارای این سهم اوج بیخیالی تشریف دارن حداقل یه زنگ به شرکت بزنید از خجالتشون در بیان خب...X-(
توی روز روشنش سر سهامدارو کلاه میذاشتن جماعت سپاهی وای به شب تارمون که کرونا هم اومده نمیشه جایی رفت....فقط خدا یه فرجی واسه این سهم کنه ... بدبخت شدیم تمامی بازارهای موازی چندیدن برابر بالار رفتن سهام ما نزدیک 60% سقوط کرده ....
حجم معاملات امروز بورس و فرابورس بالای 25 هزار میلیارد بود ... روزهای گذشته هم این روند صعودی بوده ... باید ببنیم دوباره بازار بورس مورد اقبال قرار میگیره!؟
سلام و عرض ادب... ای جان من؛ درست میبینم؟!! طیب جان خودتون هستید که دارید لایک میکنید؟
لطفا اگر هستید اعلام حضور بفرمایید... خیلی خیلی خوش آمدید حقیقتا دلتنگ بودم...
ارادت...
:D:D:D
سلام و عرض ادب... ای جان من؛ درست میبینم؟!! طیب جان خودتون هستید که دارید لایک میکنید؟
لطفا اگر هستید اعلام حضور بفرمایید... خیلی خیلی خوش آمدید حقیقتا دلتنگ بودم...
ارادت...
:D:D:D
سلام طیب جان خودتی/:.Heart.:/الحق دلتنگت بودیم اعلام حضور بفرما...فدات
نظر