کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام و عرض ادب... ای جان من؛ درست میبینم؟!! طیب جان خودتون هستید که دارید لایک میکنید؟
لطفا اگر هستید اعلام حضور بفرمایید... خیلی خیلی خوش آمدید حقیقتا دلتنگ بودم...
ارادت...
:D:D:D
درود
طیب واقعی اینجا آبی رنگه، مثل طیب نارنجی تالار...
صفحات قدیمی اینجا را مرور فرمایید!
ارادت
اجازه فرمایید گزارشات از کانال رسمی بیاد تا ببینیم کدام حسابرس ...............تاییدش میکنه
هنوز هم باید صبر کرد تا ارائه گزارشات رسمی
فعلا از هیچ منبع رسمی چیزی اعلام نشده وباید صبر کرد
درود
این استاد طیب واقعیه! صفحه 421 /.:biggrinsmiley.:/
به هر حال انشاءالله حالشون خوب باشه و باز از تحلیل هاشون استفاده کنیم. :.thumbsupsmileyanim
ارادت
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
توی این تاپیک جای اسی 66 (داش منگول کله پز) و جعفر مورچه باز (شایان لره) از رقبای سفته باز و سرسخت حاج طیب یا همون نهنگ مهربون که همه رو یه لقمه میکنه و با هم میبلعه و صغیر و کبیر و فقیر و غنی و رفیق و نارفیق رو از همدیگه تمیز نمیده! خیلی خالیه... همچنین جای تکنیکالر دو دره باز و مغلطه گو و نیز جای بروبچ های قدیمی مانند آزمایش و محمدآوا و خیلی های دیگه خالیه به جز اون خانم دروغگو و شیادی که با آیدی فرا مرز توی تالار همسایه با قصه گویی تشویش اذهان عمومی میکرد و خودش رو دکتر روانشناس هم جا میزد! اصلآ و ابدا خالی نیست... نظر شخصی
توی این تاپیک جای اسی 66 (داش منگول کله پر) و جعفر مورچه باز (شایان لره) از رقبای سفته باز و سرسخت حاج طیب یا همون نهنگ مهربون که همه رو یه لقمه میکنه و با هم میبلعه و صغیر و کبیر و فقیر و غنی و رفیق و نارفیق رو از همدیگه تمیز نمیده! خیلی خالیه... همچنین جای تکنیکالر دو دره باز و مغلطه گو و نیز جای بروبچ های قدیمی مانند آزمایش و محمدآوا و خیلی های دیگه خالیه به جز اون خانم دروغگو و شیادی که با آیدی فرا مرز توی تالار همسایه با قصه گویی تشویش اذهان عمومی میکرد و خودش رو دکتر روانشناس هم جا میزد! اصلآ و ابدا خالی نیست... نظر شخصی
سلام و عرض ادب... لولوجان؛ لایک کردم که عرض ارادتی کرده باشم...
و گرنه در کنار تمام این دوستانی که نام بردید و البته بسیاری که از قلم افتاد؛ جای فرامرز عزیز هم (خانم یا آقا) بالاخص با آن مَثل ها و قصه های شنیدنی واقعا خالیه...
تالار بورس به کنار؛ اما تاپیک صدرا واقعا حیف شد کمی از یک خانواده نداشت...
برای درک بهتر آن محیط خوبی که داشتیم کافیه چند روزی در سایت سهامیاب فعالیت داشته باشید تا کلا از بورس و بورس بازی زده شید!!!
باز خدا رو شکر بنده با یکی دو نفر از دوستان توانستم در محیط واقعی هم دوستی پایداری را آغاز کنم...
و صدحیف که لذت دیدار بسیاری از دوستان را از دست دادم... تکنیکالر خدا بگم چیکارت نکنه؛ بیا دیگه... /:.mellowsmiley.:/
دکتر جون خودتان شاهد بودین که بنده رو چندین بار در سیاهچال اون تالار زندونی و به زنجیز کشیده بودند! و آخرین بار هم به خاطر اون آیدی معلوم الحال آلاغ جان زپرتی بود و به همین دلیل بود که به اینجا کوچ و مهاجرت کردم... نظر شخصی
و گرنه در کنار تمام این دوستانی که نام بردید و البته بسیاری که از قلم افتاد؛ جای فرامرز عزیز هم (خانم یا آقا) بالاخص با آن مَثل ها و قصه های شنیدنی واقعا خالیه...
برای درک بهتر آن محیط خوبی که داشتیم کافیه چند روزی در سایت سهامیاب فعالیت داشته باشید تا کلا از بورس و بورس بازی زده شید!!!
باز خدا رو شکر بنده با یکی دو نفر از دوستان توانستم در محیط واقعی هم دوستی پایداری را آغاز کنم...
و صدحیف که لذت دیدار بسیاری از دوستان را از دست دادم... تکنیکالر خدا بگم چیکارت نکنه؛ بیا دیگه... /:.mellowsmiley.:/
درود
حدس میزنم تکنیکالر اینجا با یه آیدی دیگه پست میذاره!
باید صبر کنیم بیاد خودش اعتراف کنه!;;):D
ارادت
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
نظر