صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali1230
    عضو عادی
    • Oct 2020
    • 157

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

با سلام

اقا بهنام پیشبینی شما درست بود مثل اینکه سهم میخواد برگرده الهی به امید تو.....

نظر

• bikaraneh
      عضو فعال
      • Sep 2014
      • 638

در اصل توسط bikaraneh پست شده است View Post
      درود
      منتظریم!/.:blinksmiley.:/ /:.weirdsmiley.:/ /:.wacsmiley.:/
      ارادت
      درود
      /:.yead.:/ /:.winksmiley02.:/ ;;)
      دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
      ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

نظر

• Silverplus
        Banned
        • Sep 2020
        • 44

با تشکر از مدیران صدیق و شریف
        برای جمع شدن صف جشن بزرگ به وسعت بین المللی باید گرفت هرچند بیشتر سهامی که این چهار ماه قفل بودن هم در حال جمع شدن هستند و مدیران صدیق و شریف هم دیگر خجالت میکشند همراه با انها سهم را جمع نکنند
        بنده بخاطر ارادتی که به مدیران صدیق و شریف و خودوم دارم این سهم را نمیخرم و نوسانش را نمیگیرم چون سودش حرام است و برکت ندارد
        هر سه درصد مثبت در شرکت خاورمیانه و دنیا اندازه یک بازدهی صد درصدی در بقیه سهام برای مغزهای متفکر بورس شادی به ارمغان می آورد البته اون منفی هاش هم از صدتا مثبت لذت بخش تره(اینها را خودم یاد گرفته ام)
        بزودی با پستهای انگیزشی شانتاژی برای انداختن در سقف این نوسان به همراه همکارانم خدمت خواهیم رسید انشالله
        گزارش شیش ماهه انفجار خاکی ابی اچمز

نظر

• pournikdast
          ستاره‌دار(2)
          • Oct 2020
          • 525

سلام و عرض ادب خدمت مدیران محترم سایت...
          بنده و جمعی از کاربران دیگر از آوارگان تالار گفتمان بورس هستیم که با افتخار مجددا در سایت محترم بورسی دور هم جمع شده ایم...
          جناب طیب (با کاربری طیب) به عنوان یکی از لیدرهای تاپیک محترم صدرا که از قدیمی های سایت بورسی نیز هستند؛ امکان ارسال پست با نام کاربری جدیدشان و نه نام کاربری قدیمیشان ندارند؛ چون حضور ایشان بسیار برای ما مهم است لطفا ترتیبی اتخاد نمایید تا ایشان بتوانند مجددا در کنار ما باشند...
          یک دنیا سپاس و احترام...

همزمان با جمع شدن صف صدرا؛ این رو در تاپیک ارتباط با مدیران زدم؛ انشاء الله حل بشه...

نظر

• سهامدار خرد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 2323

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
            بنده و جمعی از کاربران دیگر از آوارگان تالار گفتمان بورس هستیم که با افتخار مجددا در سایت محترم بورسی دور هم جمع شده ایم...
            جناب طیب (با کاربری طیب) به عنوان یکی از لیدرهای تاپیک محترم صدرا که از قدیمی های سایت بورسی نیز هستند؛ امکان ارسال پست با نام کاربری جدیدشان و نه نام کاربری قدیمیشان ندارند؛ چون حضور ایشان بسیار برای ما مهم است لطفا ترتیبی اتخاد نمایید تا ایشان بتوانند مجددا در کنار ما باشند...
            یک دنیا سپاس و احترام...

همزمان با جمع شدن صف صدرا؛ این رو در تاپیک ارتباط با مدیران زدم؛ انشاء الله حل بشه...
            دمت گرم جناب دکتر

بنظر علما با چه حجم از معاملات دیگه سهم فروشنده نخواهد داشت و از شر فروشندگان مزاحم خلاص میشویم؟

نظر

• ali1230
              عضو عادی
              • Oct 2020
              • 157

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
              یک دنیا سپاس و احترام...

با سلام
              سپاس دکتر جان امید است مدیران سایت هرچه زودتر اقدام کنن تا جناب طیب درکنارمون باشند .

نظر

• mojk
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 531

پیک نیک اول رو خودم روشن میکنم...هدف اول 1500 تومان

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

فروشنده همچنان داره تلاش ميکنه تا بلکه بتونه صف فروش درست کنه
                  انگار 4 ماه صف فروش براش بس نبوده ( البته تقصيري نداره،ديده سهم رها شده به امان خدا و خودش رو خيلي قدر فرض ميکنه )
                  هر چي اينجا بيشتر بفروشي ما خوشحال ميشيم،پس اگه زورت ميرسه (که نميرسه )،صف فروش بچين

صف خريد فرداي صدرا رو از حالا ميشه ديد ( و البته ديگه هيچ ارزشي نداره )
                  افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• mahmood231
                    عضو عادی
                    • May 2013
                    • 52

دوستان این قسمت مربوط به ارتباط با مدیر هست و زحمت بکشید زیر پست دکتر تشکر بزنید

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post855934

نظر

• bia2learn
                      عضو عادی
                      • May 2020
                      • 138

ما هم امروز خرید زدیم ببینیم چی میشه /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• سهامدار خرد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 2323

امروز سرکارخانم بل نیستند جمع شدن صف فروش صدرا رو ببینند
                        امیدوارم صدرا براشون برکت داشته باشه

نظر

• belle fille
                          عضو عادی
                          • Jun 2020
                          • 188

سلام
                          عجب شنبه خوبی بود >:D<

1- از جناب بهنام تشکر می کنم که خبر خوب حضور جناب طیب در تاپیک رو دادن
                          2- از جناب پورنیکدست تشکر می کنم بابت پیگیریشون که جناب طیب بتونن مجددا بنویسن
                          3- از مدیران محترم تشکر می کنم که مشکل رو رفع کردن. ممنونم که با نظارت و اقدام به موقع جو تالار رو آرام و امن حفظ می کنند.
                          4- از جناب سهامدار خرد که به یادم بودن تشکر می کنم. من هم برای جنابعالی و سایر دوستان خیر و برکت از خداوند مهربان خواستارم.
                          5- از جناب سیلور پلاس هم تشکر می کنم که نوید رشد تا 700 و خرده ای رو داده بودن. البته نقطه برگشتی که اعلام کردن پایین تر بود ولی اشکال نداره همه ما اشتباه می کنیم :D
                          6- از خریداران محترم و فروشندگانی که از صف بیرون رفتن هم تشکر می کنم

حالا که صفش برداشته شده به طمع افتادم که نگهش دارم. خدایا مرا از وسوسه نفس اماره محفوظ بدار. اگه بتونم به خودم مسلط بشم و زیادی خوشحال و متوهم نشم در روزهای اینده بخش کمی از صدرا رو به جم پیلن و وسبحان یا شکربن تبدیل می کنم.

از پستم معلومه چقدر خوشحالم بابت تشریف فرمایی جناب طیب و برداشته شدن صف صدرا؟

هر کسی میگه پول ارزش نداره و اصلا مهم نیست خیلی زیاد اشتباه می کنه.

نظر

• سهامدار خرد
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 2323

حالا که صفش برداشته شده به طمع افتادم که نگهش دارم. خدایا مرا از وسوسه نفس اماره محفوظ بدار. اگه بتونم به خودم مسلط بشم و زیادی خوشحال و متوهم نشم در روزهای اینده بخش کمی از صدرا رو به جم پیلن و وسبحان یا شکربن تبدیل می کنم.

از پستم معلومه چقدر خوشحالم بابت تشریف فرمایی جناب طیب و برداشته شدن صف صدرا؟
                            کاملا معلومه
                            وکاملا هم حق دارید
                            منهم همینقدر خوشحالم
                            هم بخاطر خودم وهم بخاطر همه کسانی که تقریبا صدرا تمام دارو ندارشان هست

نظر

• پارسه
                              عضو عادی
                              • Jan 2013
                              • 275

سلام وقت بخیر
                              من هم خیلی خیلی خوشحالم بابت حضور مجدد جناب بهنام
                              امیدوارم مثل چند سال قبل مجددا اون صفحه تحلیلهای خودتون را فعال نمایید
                              [SIZE=4][/SIZE]

نظر

• pournikdast
                                ستاره‌دار(2)
                                • Oct 2020
                                • 525

نام کاربری ایشان فعال شد.
                                در صورتیکه نام کاربری قدیمی "طیب" نیز متعلق به ایشان است کافیست ایمیل ثبت نامی را ذکر کنند تا هر دو نام کاربری ادغام شود یا پسوردی برای استفاده از نام کاربری قدیمی ایجاد شود.

پیغام مدیریت محترم سایت منتظر حضور جناب طیب عزیز هستیم...

نظر

در حال کار...
                                X