کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با تشکر از مدیران صدیق و شریف
برای جمع شدن صف جشن بزرگ به وسعت بین المللی باید گرفت هرچند بیشتر سهامی که این چهار ماه قفل بودن هم در حال جمع شدن هستند و مدیران صدیق و شریف هم دیگر خجالت میکشند همراه با انها سهم را جمع نکنند
بنده بخاطر ارادتی که به مدیران صدیق و شریف و خودوم دارم این سهم را نمیخرم و نوسانش را نمیگیرم چون سودش حرام است و برکت ندارد
هر سه درصد مثبت در شرکت خاورمیانه و دنیا اندازه یک بازدهی صد درصدی در بقیه سهام برای مغزهای متفکر بورس شادی به ارمغان می آورد البته اون منفی هاش هم از صدتا مثبت لذت بخش تره(اینها را خودم یاد گرفته ام)
بزودی با پستهای انگیزشی شانتاژی برای انداختن در سقف این نوسان به همراه همکارانم خدمت خواهیم رسید انشالله
گزارش شیش ماهه انفجار خاکی ابی اچمز
سلام و عرض ادب خدمت مدیران محترم سایت...
بنده و جمعی از کاربران دیگر از آوارگان تالار گفتمان بورس هستیم که با افتخار مجددا در سایت محترم بورسی دور هم جمع شده ایم... جناب طیب (با کاربریطیب)به عنوان یکی از لیدرهای تاپیک محترم صدرا که از قدیمی های سایت بورسی نیز هستند؛ امکان ارسال پست با نام کاربری جدیدشان و نه نام کاربری قدیمیشان ندارند؛ چون حضور ایشان بسیار برای ما مهم است لطفا ترتیبی اتخاد نمایید تا ایشان بتوانند مجددا در کنار ما باشند...
یک دنیا سپاس و احترام...
همزمان با جمع شدن صف صدرا؛ این رو در تاپیک ارتباط با مدیران زدم؛ انشاء الله حل بشه...
بنده و جمعی از کاربران دیگر از آوارگان تالار گفتمان بورس هستیم که با افتخار مجددا در سایت محترم بورسی دور هم جمع شده ایم... جناب طیب (با کاربریطیب)به عنوان یکی از لیدرهای تاپیک محترم صدرا که از قدیمی های سایت بورسی نیز هستند؛ امکان ارسال پست با نام کاربری جدیدشان و نه نام کاربری قدیمیشان ندارند؛ چون حضور ایشان بسیار برای ما مهم است لطفا ترتیبی اتخاد نمایید تا ایشان بتوانند مجددا در کنار ما باشند...
یک دنیا سپاس و احترام...
همزمان با جمع شدن صف صدرا؛ این رو در تاپیک ارتباط با مدیران زدم؛ انشاء الله حل بشه...
دمت گرم جناب دکتر
بنظر علما با چه حجم از معاملات دیگه سهم فروشنده نخواهد داشت و از شر فروشندگان مزاحم خلاص میشویم؟
یک دنیا سپاس و احترام...
با سلام
سپاس دکتر جان امید است مدیران سایت هرچه زودتر اقدام کنن تا جناب طیب درکنارمون باشند .
1- از جناب بهنام تشکر می کنم که خبر خوب حضور جناب طیب در تاپیک رو دادن
2- از جناب پورنیکدست تشکر می کنم بابت پیگیریشون که جناب طیب بتونن مجددا بنویسن
3- از مدیران محترم تشکر می کنم که مشکل رو رفع کردن. ممنونم که با نظارت و اقدام به موقع جو تالار رو آرام و امن حفظ می کنند.
4- از جناب سهامدار خرد که به یادم بودن تشکر می کنم. من هم برای جنابعالی و سایر دوستان خیر و برکت از خداوند مهربان خواستارم.
5- از جناب سیلور پلاس هم تشکر می کنم که نوید رشد تا 700 و خرده ای رو داده بودن. البته نقطه برگشتی که اعلام کردن پایین تر بود ولی اشکال نداره همه ما اشتباه می کنیم :D
6- از خریداران محترم و فروشندگانی که از صف بیرون رفتن هم تشکر می کنم
حالا که صفش برداشته شده به طمع افتادم که نگهش دارم. خدایا مرا از وسوسه نفس اماره محفوظ بدار. اگه بتونم به خودم مسلط بشم و زیادی خوشحال و متوهم نشم در روزهای اینده بخش کمی از صدرا رو به جم پیلن و وسبحان یا شکربن تبدیل می کنم.
از پستم معلومه چقدر خوشحالم بابت تشریف فرمایی جناب طیب و برداشته شدن صف صدرا؟
هر کسی میگه پول ارزش نداره و اصلا مهم نیست خیلی زیاد اشتباه می کنه.
حالا که صفش برداشته شده به طمع افتادم که نگهش دارم. خدایا مرا از وسوسه نفس اماره محفوظ بدار. اگه بتونم به خودم مسلط بشم و زیادی خوشحال و متوهم نشم در روزهای اینده بخش کمی از صدرا رو به جم پیلن و وسبحان یا شکربن تبدیل می کنم.
از پستم معلومه چقدر خوشحالم بابت تشریف فرمایی جناب طیب و برداشته شدن صف صدرا؟
کاملا معلومه
وکاملا هم حق دارید
منهم همینقدر خوشحالم
هم بخاطر خودم وهم بخاطر همه کسانی که تقریبا صدرا تمام دارو ندارشان هست
نام کاربری ایشان فعال شد.
در صورتیکه نام کاربری قدیمی "طیب" نیز متعلق به ایشان است کافیست ایمیل ثبت نامی را ذکر کنند تا هر دو نام کاربری ادغام شود یا پسوردی برای استفاده از نام کاربری قدیمی ایجاد شود.
پیغام مدیریت محترم سایت منتظر حضور جناب طیب عزیز هستیم...
نظر