صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • technicaler
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 801

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط ASUS-Pooya پست شده است View Post
    سلام خدمت رفقای جان
    دلتنگتون بودم.
    خدا وکیلی اینبار که صدرا از ۱۰۰۰ رسید به ۵۰۰، آخ هم نگفتم. نامه هم به هیچ ارگان و خبرگزاری‌ای ننوشتم/.:biggrinsmiley.:/
    یه کم نقاشی کشیدن بلد شدم. در واقع ۴ تا مقاومت، حمایت کشیدم، زبیناها رو توی پیک فروختم، تا خرخره توی منفی ۵ روز شنبه خصدرا خریدم. بالاخره همنشینی با یه مشت نوسانگیر گنجشک روزی، عاقبتی بهتر از این نداشت!
    عرض ادب

خیلی خوش آمدید .
    دکتر ایرانی یا ایتالیا ؟

ارادت
    امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• March13
      عضو عادی
      • Nov 2020
      • 67

سلام و عرض ادب

حالا كه توكن رو پيدا كردند يه باره گزارش ٦ ماهه رو هم بدن.

ارادت
      [CENTER][COLOR=#000000][FONT=IRANSans][COLOR=#ff0000][B]در این بازار اگر سودیست با درویش خرسند است
      [/B][/COLOR][B]خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی[/B]
      [/FONT][/COLOR][/CENTER]

نظر

• technicaler
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 801

در اصل توسط reza908 پست شده است View Post
        سلام

15 روزه منتظر ایمیلم از پشت اکواریوم ماهی های زنده رو نگاه می کردیم

صدرا هم چه گویم که نا گفتم خوش تر است

لطفا بزنید زیرش که جمع حاضر و پول لازم

سلامت باشید

پ.ن : حاجی رو ته صف وقتی 20 میلیون یهو به صف اضافه میشد حس میکردم جاش خالیه واقعا.
        عرض ادب

خیلی خوش آمدید

سلامت باشید .

ارادت
        امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• technicaler
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 801

در اصل توسط iranboors پست شده است View Post
          درود بر استاد تکنیکالر عزیز و عرض ارادت خدمت سایر همراهان گرانقدر این تاپیک
          استاد وجود شما برای اهالی بازار، چه سهامداران خصدرا و چه سایر سهمها برکتی است. دیدن پیام شما در این صفحه من را واداشت تا تلاش چند باره خودم را برای عضویت و سپس تایید در این سایت به سرانجام برسانم.
          پاینده باشین.
          و اما یک حکایتی قدیمیها می گفتند که وقتی مثلا ده بیست روز پشت سرهم ریزش باران بود و همه خسته میشدند ، اعتقاد داشتند که باید اسم 40 نفر کچل را روی یک کاغذ بنویسند و بگذارند زیر باران تا فرداش بارندگی قطع بشه. الان هم من با عرض شرمندگی از دوستان کچل این تاپیک ، توصیه می کنم 40 نفرشون قدم رنجه کنند و اسم مبارکشون را بنویسند و یواشکی بگذارند سر در ساختمان بورس تهران یا ورودی ساختمان صدرا ، بلکه خصدرا دیگه منفی نخوره.اگر خودم کچل بودم قطعا اولین چراغو خودم روشن میکردم.
          مخلص همه ی کچلهای دنیا هم هستم. شاد باشین
          عرض ادب

خیلی خوش آمدید .

با این افشاهای جدید من امیدوار شدم .
          با اون افشای اول امیدی نبود .

فکر کنم ممد شاهرودی 10 تومن توی ضریح امامزاده انداخته .

ارادت

نظر

• technicaler
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 801

در اصل توسط belle fille پست شده است View Post
            سلام
            راستش اصلا نمیشه با قطعیت پیش بینی کرد. تنها کاری که میشه انجام داد اینه که ببینیم صدرا بر اساس سوابق قبلی معمولا حاشیه سود ناخالص هر پروژه اش چقدر بوده. با توجه به اینکه هر کدوم از پروژه های شرکتهای تجهیزاتی متفاوت با پروژه دیگه و منحصر به فرده نمیشه مثل یه شرکت تولیدی با محصول مشخص میزان سود و زیانش رو پیش بینی کرد.
            چند تا خبر خوب تو سایت شرکت هست. مهم اینه که اخبارش رو در سایت به روزرسانی می کنه و از طرفی عملیات جدیدی در دست اجرا داره. اینکه مجتمع دریای خزر رو میخواد فعال کنه خوبه.
            یه روزی به صدرا به چشم یه منجی نگاه می کردم و نقشه می کشیدم یه روزی بتونم باهاش یه اسپورتیج بخرم. الان که در (door) (آنی ور آنی تایم:)) ) اسپورتیج رو هم نمیشه خرید باهاش و پیش بینی جنابعالی هم اینه که خیییییلی طول می کشه تا به تارگت برسه و اون زمان شاید حتی نشه آینه بغل اسپورتیج رو خرید باهاش یا حتی من در این دنیا نباشم که به تارگت رسیدنش رو ببینم حسابی ناامیدم ازش. خدا امیدتونو ناامید نکنه
            از اینکه دوستان دیگه هم به جمعمون پیوستن خیلی خوشحالم امیدوارم سایر دوستان هم به این جمع ملحق بشن.
            عرض ادب

نگران نباشید
            دکتر پورنیکدست ماشین خریده .
            واین یعنی سقوط قیمت خودرو .

ارادت

نظر

• technicaler
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 801

در اصل توسط بورسفام پست شده است View Post
              صدرا داره کولاک میکنه

عرض ادب

بجا نیاوردم .

ارادت

نظر

• technicaler
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 801

در اصل توسط پایش سهام پست شده است View Post
                درود،افشای بعدش 1700 میلیارد:.thumbsupsmileyanim
                فقط موندم چرا الان که سهم متوقف هست،پشت هم داره افشا میده روی کدال/:.wacsmiley.:/
                عرض ادب

سهامداران به خودشون دلداری میدادند که شرکت افشا ها را نگه داشته که چنین و چنان کنند .

الان مشخص شد که شرکت برنامه ی خاصی نداشته .

در واقع هرموقع اطلاعات مهمی بوجود بیاید قانونا موظفند افشا کنند و الان دارند می کنند .

مدیریت روی افشای اطلاعات نه امکان دارد و نه در توان مدیریت صدرا است .

بهر حال اتفاق خوبی افتاده که حتی من را هم امیدوار کرده که خوب باز شود .

ارادت

نظر

• technicaler
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 801

در اصل توسط March13 پست شده است View Post
                  سلام و عرض ادب

حالا كه توكن رو پيدا كردند يه باره گزارش ٦ ماهه رو هم بدن.

ارادت
                  عرض ادب

خیلی خوش آمدید .
                  فعلا صدای گزارش را در نیاورند بهتر است .

ارادت

نظر

• technicaler
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 801

در اصل توسط پایش سهام پست شده است View Post
                    درود استاد،.
                    راستی ندیدم پستهای تکنیکی جان رو لایک کنید؟ایشالا موردی نیست که:.thumbsupsmileyanim
                    عرض ادب

این یعنی خود استاد اصلی پشت فرمون قرار دارد .

خیلی دوستش دارم استاد اصلیه رو .

ارادت

نظر

• technicaler
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 801

در اصل توسط ali4547 پست شده است View Post
                      باسلام
                      بابک جان زیباترین پستی که از اول تالار بورس تا الان ازشما دیدم همین پسته
                      (البته همه پست های شما زیباست) به خاطر اینکه نشون میداد دلتون واقعا برای بچه ها تنگ شده بود وهمچنین دل ما برای شما و جناب طیب بزگوار ودکتر پورنیکدست عزیز وآرین عزیز و خانم بلفی عزیز وسایر دوستان محترم ....بسیار خوشحالیم که دوباره جمعمان جمع میشود .../:.Heart.:/

عرض ادب

بالاخره اینهمه دوستان ابراز احساسات کردند .

باید یک چیزی مینوشتم که در سطح ابراز احساست دوستان باشد و Level سیستممون نیاد پایین .

مدیران این سایت هم که ظاهرن پستها را رصد میکنند فردا نگویند که اینها کی بودند ریختند اینجا .

ارادت

نظر

• technicaler
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 801

عرض ادب

الان که دارم این کامنت را می نویسم ، 83 نفر در حال مشاهده این تاپیک هستند که فط 18 نفر عضوند .

شما 65 نفری که هنوز عضو نیستید .
                        منتظرتون هستیم .

مدیران سایت هم انصافا مشکلات ثبت نام را خوب حل کردند و یک خسته نباشید هم باید به انها گفت .

ارادت

نظر

• rad6303
                          عضو عادی
                          • Apr 2020
                          • 40

در اصل توسط technicaler پست شده است View Post
                          عرض ادب

سهامداران به خودشون دلداری میدادند که شرکت افشا ها را نگه داشته که چنین و چنان کنند .

الان مشخص شد که شرکت برنامه ی خاصی نداشته .

در واقع هرموقع اطلاعات مهمی بوجود بیاید قانونا موظفند افشا کنند و الان دارند می کنند .

مدیریت روی افشای اطلاعات نه امکان دارد و نه در توان مدیریت صدرا است .

بهر حال اتفاق خوبی افتاده که حتی من را هم امیدوار کرده که خوب باز شود .

ارادت
                          سلام عرض ادب استاد خوشحالم که اینجا می نویسید. یادتونه چند بار در مورد بزاگرس پرسیدم و شما سوال با سوال جواب دادید که بعدا خدای نکرده طلبکار نشیم
                          اما من هنوز صدرای 16 تومانی طلبکارم لطف یکاریش کن زیاد ملحوظ نشه:.thumbsupsmileyanim
                          پ ش: خودم می دونم طمع من پایانی ندارد

نظر

• technicaler
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 801

در اصل توسط rad6303 پست شده است View Post
                            سلام عرض ادب استاد خوشحالم که اینجا می نویسید. یادتونه چند بار در مورد بزاگرس پرسیدم و شما سوال با سوال جواب دادید که بعدا خدای نکرده طلبکار نشیم
                            اما من هنوز صدرای 16 تومانی طلبکارم لطف یکاریش کن زیاد ملحوظ نشه:.thumbsupsmileyanim
                            پ ش: خودم می دونم طمع من پایانی ندارد

عرض ادب

آیدی قبلیتون را یادم نیومد .

ولی قبول کنید سری که درد نمیکنه دستمال نمی بندند .

بنده ی خدا دکتر عباد و مهناز جون را ملت این مدت بیچاره کردند .

طمع اگر پایانی هم داشته باشد این نوسانات قیمت نفت میریزه توش ، مرتب شعله ورتر میشه .

ارادت

نظر

• rad6303
                              عضو عادی
                              • Apr 2020
                              • 40

عرض ادب

آیدی قبلیتون را یادم نیومد .

ولی قبول کنید سری که درد نمیکنه دستمال نمی بندند .

بنده ی خدا دکتر عباد و مهناز جون را ملت این مدت بیچاره کردند .

طمع اگر پایانی هم داشته باشد این نوسانات قیمت نفت میریزه توش ، مرتب شعله ورتر میشه .

ارادت
                              عرض ارادت ایدی قبلی rohollah6303

نظر

• Arian02
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1713

عرض ادب

الان که دارم این کامنت را می نویسم ، 83 نفر در حال مشاهده این تاپیک هستند که فط 18 نفر عضوند .

شما 65 نفری که هنوز عضو نیستید .
                                منتظرتون هستیم .

مدیران سایت هم انصافا مشکلات ثبت نام را خوب حل کردند و یک خسته نباشید هم باید به انها گفت .

ارادت
                                سلام و عرض ادب و خیر مقدم دوباره
                                استاد خلاصه صدرا تا خرداد چند ؟؟؟
                                قیمت کل صدرا رو چند حساب میکنید ؟؟
                                از اون جرثقیل و بارج و ....تا سطل اشغال کنار میز مرزونی رو در نظر بگیرید
                                در مورد زمان هم برای ما زیاد ملحوظ نکنید چون عمر نوح نداریم همین خرداد خوبه بعدش معلوم نیست چه بلایی سر بورس بیارن قبلشم باز خدا میدونه و بس ولی طبق سنوات قبل نهایت تا انتخابات وقت داریم
                                ارادت قلبی

نظر

در حال کار...
                                X