صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pournikdast
    ستاره‌دار(2)
    • Oct 2020
    • 525

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط bolinger پست شده است View Post
    سلام از بنده ست

دکتر جون اون فیلتری که استاد ما توضیح داد نوشتی و خرو جیش پتایر در آمد را داری ؟
    پتایر اون روز زیر ۱۰ تومن بود ، امروز بالای ۱۹ است و تا حدود ۲۱ رفت .
    اون فیلتر جوابش قابل قبول بود .

یکبار دیگه اون فیلتر را ران کنیم جوابش را بفرست .

ان شاء الله یک برهوت در بهشت گیرت بیافته که هرچی درخت توش میکاری بازم تا چشم کار می‌کنه بیابون باشه .

ارادت
    سلام و عرض ادب...
    چشم فقط اون فیلتر رو چون خروجی های قبلی زیاد خراب میکرد؛ پاک کردم...
    یه زحمتی بکش یه بار دیگه بگو دقیقا چه متغیرهایی رو داخلش قرار بدم...
    تشکر...

نظر

• pournikdast
      ستاره‌دار(2)
      • Oct 2020
      • 525

در اصل توسط ASUS-Pooya پست شده است View Post
      سلام به رفقای نازنین

هر چی صبر کردم ببینم تالار خودمون باز میشه، که اونجا بنویسیم، نشد. من هر هفته بهشون پیام میدم لامصبا بجنبید دیگه. سایت مستهجن نبوده که اینهمه وقت فیلتره! البته این میرزا بابک هر از گاهی مثبت 18 دوپهلو می نوشت. بعید نیست بخاطر همین فیلتر شده باشه.
      مدیریت این تالار هم مثل ایران خودرو و سایپا هست. الان زور افتاده دستشون، ما هم که نَسَخ یک کف دست جا، که بنویسیم. آقا نکنید این کار رو. خدا وکیلی آزاد اندیشی چیز خوبیه!

دکتر پورنیکدست گل، آقا خیلی ارادت داریم. "دی" ریخت، خدا می دونه هر لحظه به فکرت بودم. امیدوارم که وضعیتش بهتر شده باشه. چشم مایی. "دی" که از فیلتر در نیاورده بودی؟!!!!

آ میز بابک رنگارنگ، آقا سامان، نجورسن؟ خدا شاهده اینبار دیگه به هیچ جا پیام ندادم و گلایه نکردم. به بلوغ بورسی رسیدم /.:biggrinsmiley.:/. البته اینکه هیچ کس هم فریادرس نیست در این استغنا بی تاثیر نبود/:.yead.:/.

رفقا، نمی دونم کِی، ولی یه روزی دور هم جمع هستیم و داریم بحث می کنیم که صدرا مقاومت 5 تومن رو میشکنه یا نه (و البته داریم حرص میخوریم!). صبح میشه این شب، صبور باشید. آ میز بابک هم میگه برمیگرده. فقط چون پرینترش خرابه تحلیل تکنیکال رو نمی کنه!!!!

جناب طیب هم که لم داده، داره با تبلتش قرآن میخونه! آقا التماس دعا

خانم بلفی عزیز، از اینکه، از اسپورتیج به پراید رسیدید، دلم گرفت. نگران نباشید. صدرا برمیگرده. به شرطی که این بابک گور به گور شده به موقع صلوات بفرسته!

علی آقای جلال پور، داداش من، شما سهامداری و هم قدم. به نظرم دیگه هیجانی ننویس. دوس ندارم بهت تیکه بندازن. حالا هرجایی، کسی رو میشناسی و چیزی شنیدی، بذار تو دلت بمونه. بیا بشین کنار ما یه چای زغالی بهت بدم، با قطاب بزنیم. ول کن جهان را...

March13 گل، آقا من یادمه در مورد ارز دیجیتال پست زدی. کاش جدی گرفته بودم. گردن صمدی بشکنه! آقا بیشتر بنویس. والا ما پولدار بشیم، بد مستی در نمیاریم. اومدی ایتالیا، آدرس من شهر بولزانو هست. بگی پویا، همه میشناسن. میگن: ء همون سهامدار بدبخت صدرااا ! (البته هنور ایرانما)

همه تون ماهید. همه تون عشقید. امیدوار باشید. شرایط بدتر هم شد، اشکال نداره. حداقل با هم گریه میکنیم. نبینم تنهایی غصه بخوریدا. من سربازتونم/.:biggrinsmiley.:/

پ.ن.: آ میز بابک، صدرا رو تا زمستون 1400 به 3 تومن برسون. من خونه میخوام.
      سلام بر دکتر پویای نازنین...
      آقا مشتاق دیدار؛ فرنگ خوش میگذره؟
      پویا جان دی از اون اشتباهات عجیب بود؛ فقط روی حساب صحبت مدیرعامل و افزایش سرمایه 3800 درصدی خریدم ولی فکر نمیکردم 4 ماه بعد هیچ خبری نباشه...
      دوشنبه با ضرر زیاد فروختم...
      متاسفانه چون از روز اول گفتم تا آخر سال بر اساس فیلترها نمیخرم و فقط بک تست میگیرم؛ هنوز هیچ خریدی بر اساس فیلترها نداشتم...
      هر چند که از تعداد بسیار زیاد فیلتر فقط چندتاییش تو بازار منفی جواب میدن...
      ارادتمند...

نظر

• pournikdast
        ستاره‌دار(2)
        • Oct 2020
        • 525

ریاست جمهوری؛ مجلس نمایندگان و حتی مجلس سنا هم در اختیار دموکرات ها قرار گرفت...
        امیدوارم مسئولان .... مملکت از این فرصت حداکثر که نخواستیم؛ حداقل استفاده رو بکنند...
        ۳ سیلی بر صورت دونالدترامپ در یک روز!

نظر

• pournikdast
          ستاره‌دار(2)
          • Oct 2020
          • 525

در اصل توسط bolinger پست شده است View Post
          سلام از بنده ست

دکتر جون اون فیلتری که استاد ما توضیح داد نوشتی و خرو جیش پتایر در آمد را داری ؟
          پتایر اون روز زیر ۱۰ تومن بود ، امروز بالای ۱۹ است و تا حدود ۲۱ رفت .
          اون فیلتر جوابش قابل قبول بود .

یکبار دیگه اون فیلتر را ران کنیم جوابش را بفرست .

ان شاء الله یک برهوت در بهشت گیرت بیافته که هرچی درخت توش میکاری بازم تا چشم کار می‌کنه بیابون باشه .

ارادت

عرض ادب مجدد...
          ثعمرا هم البته در 15 دی ماه خروجی یکی از فیلترهای کف زنه؛ لطفا یک نگاهی بیندازید...
          تشکر...

نظر

• Arian02
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1713

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
            عرض ادب مجدد...
            ثعمرا هم البته در 15 دی ماه خروجی یکی از فیلترهای کف زنه؛ لطفا یک نگاهی بیندازید...
            تشکر...
            دکتر جان جواب سوال قبلیم رو ندادید ولی این فیلترت منو کشته
            ثعمرا و ثشاهد عین همن تو افت و خیزا

نظر

• pournikdast
              ستاره‌دار(2)
              • Oct 2020
              • 525

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
              دکتر جان جواب سوال قبلیم رو ندادید ولی این فیلترت منو کشته
              ثعمرا و ثشاهد عین همن تو افت و خیزا
              سلام و عرض ادب خدمت آرین عزیز...
              ارین جان عذرخواهی میکنم متوجه سوالتون نشدم و گرنه حتما پاسخ میدادم...
              بله هر چی تست میکنم تو بازار منفی فقط سهم هایی که یک اصلاح حسابی داشتند و الان نشونه های از برگشت در قدرت حقیقی و یا حجم دارند؛ نسبتا بدون خطا و در یک بازه حداکثر یکماهه یک سود حداقل 10 درصدی میدن...
              اما زمانی که بازار مثبت بود فیلتر سهم هایی که از لحاظ همه متغیرها مناسب بودند و حتی چندین روز هم رشد داشتند گاها از زمان معرفی فیلتر تا 50 درصد رشد میکردند اما الان دیگه خراب میکنند...
              ارادت...

نظر

• sundaaay
                عضو فعال
                • Dec 2020
                • 742

ریاست جمهوری؛ مجلس نمایندگان و حتی مجلس سنا هم در اختیار دموکرات ها قرار گرفت...
                امیدوارم مسئولان .... مملکت از این فرصت حداکثر که نخواستیم؛ حداقل استفاده رو بکنند...
                ۳ سیلی بر صورت دونالدترامپ در یک روز!
                به طور قطع استفاده و حمایت حداکثری از این فرصت را برای دوستان و برادران مستقر در لبنان و یمن و عراق و سوریه را خواهیم داشت.

نظر

• Arian02
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 1713

سلام و عرض ادب خدمت آرین عزیز...
                  ارین جان عذرخواهی میکنم متوجه سوالتون نشدم و گرنه حتما پاسخ میدادم...
                  بله هر چی تست میکنم تو بازار منفی فقط سهم هایی که یک اصلاح حسابی داشتند و الان نشونه های از برگشت در قدرت حقیقی و یا حجم دارند؛ نسبتا بدون خطا و در یک بازه حداکثر یکماهه یک سود حداقل 10 درصدی میدن...
                  اما زمانی که بازار مثبت بود فیلتر سهم هایی که از لحاظ همه متغیرها مناسب بودند و حتی چندین روز هم رشد داشتند گاها از زمان معرفی فیلتر تا 50 درصد رشد میکردند اما الان دیگه خراب میکنند...
                  ارادت...
                  ممنونم جناب پورنیکدست میخواستم بدونم ابزاری که استفاده کردید مثلا از حجم یا افت یا میانگین متحرک یا چی استفاده میکنه
                  نوشته تون درسته حجم عالی خورده از ۴ میلیارد سهم ۲ میلیارد تو این ۴۰ روز معامله شده با میانگین ۲۵۰۰حدودا که قبل از رشدش بوده ۵۰۰ که نتونستن از سهم تو قیمتهای بالا خارج بشن الان با سود حداقل ۲۰۰درصد دارن خارج میشن در عوض سهامدار جدید تو مدت زمان کوتاهی با میانگین ۲۵۰۰داره با حجم عالی وارد میشه
                  جالب اینجاست یه گروهی حدود ۱۰۰۰با ۱۵۰میلیون وارد شدن تو اوج خارج شدن باز تو قیمت حدود ۳۰۰۰وارد شدن با ۱۵۰میلیون سهم دوباره کی خارج بشن خدا میدونه

نظر

• pournikdast
                    ستاره‌دار(2)
                    • Oct 2020
                    • 525

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                    ممنونم جناب پورنیکدست میخواستم بدونم ابزاری که استفاده کردید مثلا از حجم یا افت یا میانگین متحرک یا چی استفاده میکنه
                    نوشته تون درسته حجم عالی خورده از ۴ میلیارد سهم ۲ میلیارد تو این ۴۰ روز معامله شده با میانگین ۲۵۰۰حدودا که قبل از رشدش بوده ۵۰۰ که نتونستن از سهم تو قیمتهای بالا خارج بشن الان با سود حداقل ۲۰۰درصد دارن خارج میشن در عوض سهامدار جدید تو مدت زمان کوتاهی با میانگین ۲۵۰۰داره با حجم عالی وارد میشه
                    جالب اینجاست یه گروهی حدود ۱۰۰۰با ۱۵۰میلیون وارد شدن تو اوج خارج شدن باز تو قیمت حدود ۳۰۰۰وارد شدن با ۱۵۰میلیون سهم دوباره کی خارج بشن خدا میدونه
                    سلام و عرض ادب...
                    راستش انواع و اقسامش رو بک تست گرفتم حتی در ترکیب با اندیکاتورها تا ببینم کدومشون کمتر خطا داشتند...
                    اما فعلا فقط روی تابلوخوانی و بحث پول هوشمند متمرکز هستم...
                    مثلا افت شدید نسبت به ماکس 90 روزه در کنار نزدیکی به مینیموم 90 روزه و میانگین قدرت برتر خریدار حقیقی در چند روز اخیر به علاوه میانگین خرید سرانه حقیقی؛ با اینکه فیلتر بسیار ساده ای است اما به همون اندازه هم کم ریسکه؛ تا نظر اساتید چی باشه...
                    ارادتمند...

نظر

• نسیم حیات...
                      عضو عادی
                      • Dec 2020
                      • 34

دورود
                      یکی از اساتید محترم تکنیکال و بنیاد ی کار بفرمایند چرا مجددا همه
                      نقاطی که گفته میشد سهم از اونجا بر میگرده؟!سهم برنگشت که باز یک پله پایین تر آمده!! بعبارتی همه پیش بینی ها غلط در آمد!!
                      از همون ۸۰۰ که گفته میشد دیگه آخرشه بعد گفته شد ۷۲۰ بعد گفته شده ۶۰۰ وبعد ۵۲۵ کفشه و بعد ۵۰۰ وبعد ۴۷۵ وگفتن دیگه آخرش ۴۴۰
                      الان که آمده زیر ۴۰۰ و گفته میشود برگشت قریب االوقوعه!!
                      یکجای کار ملینگه!!
                      هنوز هم دستهای پلید رو در پایین کشیدن سهم انکار میکنید یا اوالی الابصار..
                      ارادت

نظر

• belle fille
                        عضو عادی
                        • Jun 2020
                        • 188

در اصل توسط ASUS-Pooya پست شده است View Post

خانم بلفی عزیز، از اینکه، از اسپورتیج به پراید رسیدید، دلم گرفت. نگران نباشید. صدرا برمیگرده. به شرطی که این بابک گور به گور شده به موقع صلوات بفرسته!
                        آقای دکتر سلام
                        خوشحالم که حالتون خوبه و ممنونم که به یادم بودید. خیلی خوشحالم که به جای دیگری جز این دیار غمگینِ دردمند رفتید. لایق بالاترین موفقیتها هستید‌. روزی رو می بینم که به لطف برادران خداپرست خداترس من و امثال من شکر به جا می آریم که نونی سر سفره امون هست و گرسنه نمی خواببم! و رسیدن از اسپورتیج به پراید دیگه اهمیتی نداره. سقف آرزوهامون کوتاه تر و کوتاه تر میشه. تن دزدان جای مهر بر پیشانی دار سلامت. صدرا هم روزی به اون قیمتها میرسه ولی نمی دونم من اون روز رو می بینم یا نه

پ.ن از نوحه سرایی جناب تکنیکالر خیلی خندیدم. واقعا افرین. خدایا این دلخوشیهای کوچک رو از ما نگیر
                        آخرین ویرایش توسط belle fille؛ 2021/01/07, 20:12.

نظر

• March13
                          عضو عادی
                          • Nov 2020
                          • 67

سلام و عرض ادب

جناب arian02 عزیز، ممنون از لطف شما، حقیقتا وقتی سهمی را ندارم مایل نیستم در تاپیکش مطلب بزنم، فعلا مثل اینکه باز هم با جناب تکنیکالر پروژه ی یکسانی را شروع کردیم، خوشحال میشم اونجا بهمون سر بزنی تا از تحلیل های خوبت استفاده کنیم.

دکتر پویای دوست داشتی، سرت سلامت باشه، حالا من میگم 10 درصد سبدم ارز دیجیتال بوده شما با 10 درصد سبد خودتون مقایسه می کنید/:.yead.:/، والا از نظر ریالی اندازه ای نیست که حتی بشه به بد مستی فکر کرد...

جناب پورنیکدست عزیز والا من اولین باری که اومدم سایت تالار بورس فکر کنم عکس پروفایلتون همین بود، بزنم به تخته خدا رو شکر آثار سهامداری با صدرا هنوز نمایان نشده/:.winksmiley02.:/

ارادتمند همگی
                          [CENTER][COLOR=#000000][FONT=IRANSans][COLOR=#ff0000][B]در این بازار اگر سودیست با درویش خرسند است
                          [/B][/COLOR][B]خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی[/B]
                          [/FONT][/COLOR][/CENTER]

نظر

• Arian02
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1713

در اصل توسط March13 پست شده است View Post
                            سلام و عرض ادب

جناب arian02 عزیز، ممنون از لطف شما، حقیقتا وقتی سهمی را ندارم مایل نیستم در تاپیکش مطلب بزنم، فعلا مثل اینکه باز هم با جناب تکنیکالر پروژه ی یکسانی را شروع کردیم، خوشحال میشم اونجا بهمون سر بزنی تا از تحلیل های خوبت استفاده کنیم.

دکتر پویای دوست داشتی، سرت سلامت باشه، حالا من میگم 10 درصد سبدم ارز دیجیتال بوده شما با 10 درصد سبد خودتون مقایسه می کنید/:.yead.:/، والا از نظر ریالی اندازه ای نیست که حتی بشه به بد مستی فکر کرد...

جناب پورنیکدست عزیز والا من اولین باری که اومدم سایت تالار بورس فکر کنم عکس پروفایلتون همین بود، بزنم به تخته خدا رو شکر آثار سهامداری با صدرا هنوز نمایان نشده/:.winksmiley02.:/

ارادتمند همگی
                            ممنون
                            والا منم اصلا دوست ندارم تو سهمی که ندارم دخالت کنم ولی این صدرا جدای از این حرفاست واسم و ۹۹درصد به خاطر دورهمی هست که داریم
                            پروژه جدید کدوم پیجه؟؟

نظر

• bolinger
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 459

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
                              جناب بولینگر ببخشید اینجا بیان میکنم پلوله راچطور میبینید وکلیت بازار را؟؟ایا شاخص۱۲۳۰راخواهد دید
                              سلام از بنده است

نمودار بیمار پلوله را نگاه کردم .

بعد رفتم سایت بورس ببینم بیماری برای چیست .

دیدم بازار ج است .

اگر یادم بود ، همان موقع عرض می کردم که بازار ج کار نمی کنم .

شما اگر اینقدر ریسک را قبول میکنید که 1900 پلوله را بخرید و چشم بمالید که 1درصد ، 1درصد تا 2175 سقف قبلی برود بالا ،

بعدبنشینید که آیا سقف را رد بکند یانه ؟ احتیاجی به تحلیل ندارید .

این سهم اگر طلا ببارد من سمتش نمی روم .

شاید 2000 تومن بسته بشود و 5000 تومن باز بشود .

شاید هم بعد از چند سال بسته شدن 500 تومن هم باز نشود .

شاید یادتان نیاید که وقتی حکم ورشستگی قطعی در سیستم قضایی لغو شد چه به روز سهامداران آمد .

در هر صورت سری که درد نمی کند دستمال نمی بندند .

ارادت
                              به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
                              چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟

نظر

• bolinger
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 459

سلام و عرض ادب...
                                راستش انواع و اقسامش رو بک تست گرفتم حتی در ترکیب با اندیکاتورها تا ببینم کدومشون کمتر خطا داشتند...
                                اما فعلا فقط روی تابلوخوانی و بحث پول هوشمند متمرکز هستم...
                                مثلا افت شدید نسبت به ماکس 90 روزه در کنار نزدیکی به مینیموم 90 روزه و میانگین قدرت برتر خریدار حقیقی در چند روز اخیر به علاوه میانگین خرید سرانه حقیقی؛ با اینکه فیلتر بسیار ساده ای است اما به همون اندازه هم کم ریسکه؛ تا نظر اساتید چی باشه...
                                ارادتمند...
                                سلام از بنده ست

دکتر جون یک فندی (قدیمی ها فن را می گفتند فند) به نام تابلو خانی نداریم .

این اختراع اساتید داخلی و سطح پایینی هرم بازار است ، یعنی همان خلق پر شکایت گریان .

خودت را علاف نکن .

شب خوش
                                به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
                                چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟

نظر

در حال کار...
                                X