صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shahin
    عضو فعال
    • May 2011
    • 2185

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عرض ادب
    این مطلب تو یکی از فضاهای مجازی بود. ( چیزی شبیه شرح حال شرکت فعلا بی صاحب صدرا )

تئوری توطئه:

فرض می‌کنیم من مالک یک شرکت هستم که شرکتم تولید و فروش خوبی داره، محصول انحصاری داره، سودساز شده، افزایش سرمایه داره، طرح توسعه داره
    و البته طوری عمل کردم که بازار از اینها اطلاعات نداره و سمت سهم شرکت من که در بازار معامله میشه، نمیاد

حال تصمیم میگیرم از این موقعیت پیش اومده نهایت بهره برداری رو بکنم
    سهم را در صف فروش قفل می کنم، سهامداران ناامید میشوند، گزارش نمیدم که سهم به فلاکت بیفته و سهامدارن در صدد تجمع بر بیان
    خب الان با سیلی از سهامداران ناامید و عصبی و شاکی روبرو هستیم که همه حاضرند سهم رو دودستی بفروشند و در برن

تصمیم می‌گیرم برنامه پنهانی خودم رو اجرا کنم و از موقعیت استفاده کنم، با سرمایه گذاری مبلغ هنگفتی سهم رو جمع می‌کنم و منت سر سهامداران میزارم که بخاطر شما سهم رو جمع کردم و سهامداران معترض رو هم آروم می‌کنم و سهامدار عجول و سهامدار خسته خارج میشه
    و خودم می مونم و سهامدار بلندمدتی که به ارزش سهم آگاهه و بلندمدتی در سهمه و فروشنده نیست

خب استارت برنامه خورد
    در ادامه اخبار سهم را رو می‌کنم، از گزارشات تولید و فروش شروع میکنم، سودسازی سهم رو گزارش میکنم، قراردادهارو افشا میکنم ، شایعه افزایش سرمایه رو در بازار میندازم، طرح توسعه رو رومیکنم
    همه اینها مرحله به مرحله در جهت رشد سهم و خوبیش اینه فروشنده ای در سهم نیست یا بلندمدتی ها هستند یا حقوقی های بلندمدتی و یا خودم!

هرچند ممکن است اهداف این .... بازیها یک مقدار متفاوت باشه
    اما چقدر آشناست این شرکت!

نظر

• کاشان2
      عضو فعال
      • Dec 2020
      • 1765

یک شرکت را نمی توانند اداره کنند طرف بدش نمی آید کشور را بهش بدهند. اداره کند جناب سعید محمد تو را می گویم

نظر

• کاشان2
        عضو فعال
        • Dec 2020
        • 1765

اینطوری که داره پیش می رود این پدر سوختگی اینها شاید صدرا را به صد تومان و حتی زیر صد تومان رساندند. بر پدر و مادر تان لعنت

نظر

• bolinger
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 459

در اصل توسط shahin پست شده است View Post
          عرض ادب
          این مطلب تو یکی از فضاهای مجازی بود. ( چیزی شبیه شرح حال شرکت فعلا بی صاحب صدرا )

تئوری توطئه:

فرض می‌کنیم من مالک یک شرکت هستم که شرکتم تولید و فروش خوبی داره، محصول انحصاری داره، سودساز شده، افزایش سرمایه داره، طرح توسعه داره
          و البته طوری عمل کردم که بازار از اینها اطلاعات نداره و سمت سهم شرکت من که در بازار معامله میشه، نمیاد

حال تصمیم میگیرم از این موقعیت پیش اومده نهایت بهره برداری رو بکنم
          سهم را در صف فروش قفل می کنم، سهامداران ناامید میشوند، گزارش نمیدم که سهم به فلاکت بیفته و سهامدارن در صدد تجمع بر بیان
          خب الان با سیلی از سهامداران ناامید و عصبی و شاکی روبرو هستیم که همه حاضرند سهم رو دودستی بفروشند و در برن

تصمیم می‌گیرم برنامه پنهانی خودم رو اجرا کنم و از موقعیت استفاده کنم، با سرمایه گذاری مبلغ هنگفتی سهم رو جمع می‌کنم و منت سر سهامداران میزارم که بخاطر شما سهم رو جمع کردم و سهامداران معترض رو هم آروم می‌کنم و سهامدار عجول و سهامدار خسته خارج میشه
          و خودم می مونم و سهامدار بلندمدتی که به ارزش سهم آگاهه و بلندمدتی در سهمه و فروشنده نیست

خب استارت برنامه خورد
          در ادامه اخبار سهم را رو می‌کنم، از گزارشات تولید و فروش شروع میکنم، سودسازی سهم رو گزارش میکنم، قراردادهارو افشا میکنم ، شایعه افزایش سرمایه رو در بازار میندازم، طرح توسعه رو رومیکنم
          همه اینها مرحله به مرحله در جهت رشد سهم و خوبیش اینه فروشنده ای در سهم نیست یا بلندمدتی ها هستند یا حقوقی های بلندمدتی و یا خودم!

هرچند ممکن است اهداف این .... بازیها یک مقدار متفاوت باشه
          اما چقدر آشناست این شرکت!
          سلام از بنده است

این دقیقا نظریه قاطبه ی مردمی است که زحمت فکر کردن ، یاد گرفتن و مسئولیت پذیرفتن را نمی خواهند تحمل کنند .

اینها همانهایی هستند که در استبداد بزرگ شده اند و در استبداد زندگی میکنند و حتی اگر کسی هم نخواهد آقا بالاسر شان باشد ، طرف را برگرده ی خودشان سوار میکنند فقط به این دلیل که ناتوانی و نا آگاهی و بد بختی خودشان را به گردن او بیاندازند.

خیلی حرف است که شما در بازاری که همه بصورت منفرد و مجزا دنبال سود خودشان هستند و رقابت تا پایینترین سطح وجود دارد ، تصور کنی که یک ارباب در شرکت اخبار را از رعایا پنهان می کند و برنامه های پنهانی اجرا می کند .

من صمیمانه توصیه میکنم چهارتا کتاب درست حسابی پیدا کن و بخوان ، یاد بگیر کی بخری و کی بفروشی ، اگر هم اشتباه کردی بتوانی اشکال کار خودت را پیدا کنی و مسئولیت معامله ی خودت را قبول کنی .

اونوقت میبینی که مثلا شتران یا همین ثشاهد و دی و فملی و حتی پالایشی که مثلا آبروی دولت را باید حفظ می کرد هم که شهریار مهستان در آنها منحل نشده بود ، سقوط کرده اند و شما هستی که باید قبل از سقوط می‌فروختی چه شهریار مهستان منحل می شد ، چه نمی شد .

وگرنه باید بنشیی پای صحبت چهارتا فوندالیبند ، که سه سال پیش گفته اند مشکل حسابهای شرکت حل شده و بعد فکر کنی که زیر چشم اینهمه رند میشود چیزی را در شرکت پنهان کرد و هنوز نفهمیده باشی که چرا سهامداران صدرا برخلاف اینهمه اخبار مثبت اشتباه کرده اند و بیش از یک میلیارد سهم را روی ۱۰۰۰ فروخته اند .

بمحض اینکه چارچوب گزارش منفی دوره ای در داخل پایینترین رده ی مالی صدرا شکل گرفته و اولین نفرات خبر دار شده اند که گزارش خوب نیست ، قیمت صدرا سرازیر شده و تا روز انتشار گزارش منفی بوده است، چه چیزی را میشود پنهان کرد ؟
          شب خوش،
          آخرین ویرایش توسط bolinger؛ 2021/02/10, 10:52.
          به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
          چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟

نظر

• HSN
            عضو عادی
            • Dec 2020
            • 57

عرض سلام
            قصه ای که شمابه آن به تفسیر پاسخ دادید فقط کمتر از ده درصد ماجراست والبته به سود خودزرنگ پندارها.ولی هیچگاه از آن نود درصد پنهان پرده گشایی ننموده اید.پاسخ آنرا زمان تعیین خواهد کرد.

نظر

• ASUS-Pooya
              عضو عادی
              • Nov 2020
              • 50

هر چی از هزار اومد پایین، تحمل کردم. اما دیگه نمیتونم. می دونید از 300 بخواد برسه به 1000 چقدر باید رشد کنه؟؟؟؟

صدرا یک سهم به شدت مافیایی و کثیف هست.

نظر

• shahin
                عضو فعال
                • May 2011
                • 2185

در اصل توسط bolinger پست شده است View Post
                سلام از بنده است

این دقیقا نظریه قاطبه ی مردمی است که زحمت فکر کردن ، یاد گرفتن و مسئولیت پذیرفتن را نمی خواهند تحمل کنند .

اینها همانهایی هستند که در استبداد بزرگ شده اند و در استبداد زندگی میکنند و حتی اگر کسی هم نخواهد آقا بالاسر شان باشد ، طرف را برگرده ی خودشان سوار میکنند فقط به این دلیل که ناتوانی و نا آگاهی و بد بختی خودشان را به گردن او بیاندازند.

خیلی حرف است که شما در بازاری که همه بصورت منفرد و مجزا دنبال سود خودشان هستند و رقابت تا پایینترین سطح وجود دارد ، تصور کنی که یک ارباب در شرکت اخبار را از رعایا پنهان می کند و برنامه های پنهانی اجرا می کند .

من صمیمانه توصیه میکنم چهارتا کتاب درست حسابی پیدا کن و بخوان ، یاد بگیر کی بخری و کی بفروشی ، اگر هم اشتباه کردی بتوانی اشکال کار خودت را پیدا کنی و مسئولیت معامله ی خودت را قبول کنی .

اونوقت میبینی که مثلا شتران یا همین ثشاهد و دی و فملی و حتی پالایشی که مثلا آبروی دولت را باید حفظ می کرد هم که شهریار مهستان در آنها منحل نشده بود ، سقوط کرده اند و شما هستی که باید قبل از سقوط می‌فروختی چه شهریار مهستان منحل می شد ، چه نمی شد .

وگرنه باید بنشیی پای صحبت چهارتا فوندالیبند ، که سه سال پیش گفته اند مشکل حسابهای شرکت حل شده و بعد فکر کنی که زیر چشم اینهمه رند میشود چیزی را در شرکت پنهان کرد و هنوز نفهمیده باشی که چرا سهامداران صدرا برخلاف اینهمه اخبار مثبت اشتباه کرده اند و بیش از یک میلیارد سهم را روی ۱۰۰۰ فروخته اند .

بمحض اینکه چارچوب گزارش منفی دوره ای در داخل پایینترین رده ی مالی صدرا شکل گرفته و اولین نفرات خبر دار شده اند که گزارش خوب نیست ، قیمت صدرا سرازیر شده و تا روز انتشار گزارش منفی بوده است، چه چیزی را میشود پنهان کرد ؟
                شب خوش،

عرض ادب

بنده اغلب اطلاعات لازم برای نوسانگیری و سهام بازی را از بسیاری از نوسان گیران قهار بیشتر دارم .
                اغلب این صعود و فرودهای بورس را هم با دقت خوبی پیش بینی کرده ام.از جمله ریزش اخیر خردادماه صد را.
                اما تا به حال تمایلی ترجیح داده ام سهامدار باشم و نه سهام باز . چون به نوسانگیری از مردم علاقه ای نداشته ام.

البته باید اعتراف کنم اصلا انتظار این مقدار ریزش بورس و خیانت به مردم در جهت اهداف سیاه سی را نداشتم .
                اینها اگر بورس را به عنوان موتور محرکه پیشرفت و قدرتمند شدن کشور می خواستند اینگونه به اعتماد مردم خیانت نمی کردند.
                در هیچکدام از کشورهای دنیا بورس را اینگونه ریزش نمی دهند . آن هم بورسی که ارزش تمام شرکتها و صنایعش یک سوم ارزش یک شرکت آمریکایی هم نیست.
                در همین آمریکا پس از رشدهای طوفانی ، بورس را بیشتر از 30٪ سقوط نمی دهند. چون واقعا هدفشان اصلاح و تقویت است و نه تخریب و ...

اگر با این دیدگاه به موضوع نگاه کنیم بله افرادی با دیدگاه سهامداری متاسفانه یک بازنده بزرگ هستند.
                این گروه از افراد زیانهای بزرگی متحمل شده اند اما سرمایه شون نه تنها کمکی به اقتصاد و صنعت کشور نکرده که هیچ ، بلکه در جیبب حکومت و عواملش رفته. ( بدترین نوع اشتباه )

کاش بیت کوین خریده بودیم و امروز با فروش بیت کوین 48000 دلاری سهام این شرکت 350 میلیون دلاری را از دست این جماعت بیرون می کشیدیم.
                آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2021/02/10, 12:37.

نظر

• bolinger
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 459

عرض ادب

کاش بیت کوین خریده بودیم و امروز با فروش بیت کوین 48000 دلاری سهام این شرکت 350 میلیون دلاری را از دست این جماعت بیرون می کشیدیم.
                  سلام از بنده ست

صدها فرصت بهتر از بیت کوین تا ساعت ۲۴ امشب هست که اگر بتونی سرمایه گذاری کنی تا کمتر از سه ماه آینده این شرکت ۳۵۰ میلیون دلاری را می توانی از دست این جماعت در بیاری .

فردا نگی من خبر نداشتم ، من بهت گفتم .

ولی تا زمانیکه این فکر در ذهنت باشد فکر نمیکنم کاری از پیش ببری:

در هیچکدام از کشورهای دنیا بورس را اینگونه ریزش نمی دهند
                  .
                  در دنیا یک مفاهیم دیگری متفاوت از چیزهایی که ما تجربه کرده این بنام آزادی ، رقابت ، دموکراسی ، حق ، مسئولیت ، راستی ، درستی ،صلح ،مدارا ،امنیت ، عدل ، رفاه ، سعادت ، اخلاق و... وجود دارد .

شب خوش

نظر

• farshad-k
                    عضو عادی
                    • Sep 2015
                    • 22

درود
                    به نظرتون اونی که میخواد توی انتخابات کاندید بشه پول تبلیغات رو از کجا میاره؟؟؟
                    پیدا کردن پرتقال فروش با خودتون

نظر

• محمد.
                      عضو فعال
                      • Dec 2020
                      • 810

در اصل توسط farshad-k پست شده است View Post
                      درود
                      به نظرتون اونی که میخواد توی انتخابات کاندید بشه پول تبلیغات رو از کجا میاره؟؟؟
                      پیدا کردن پرتقال فروش با خودتون
                      سلام
                      زیاد دنبال پرتقال فروش نباش
                      اول اینکه طرف جز سیاهی لشکر هاست
                      بعدش هم اونقدر هستند افرادی که از قبلش به نان و نوایی رسیدن و حاظرن پول خرجش کنند
                      با چند تا تخم مرغ سازمان بورس تغییراتی کرد
                      ولی قرارگاه!!!!خیلی دلم میخواست تهران بودم و....

نظر

• Arian02
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1710

در اصل توسط bolinger پست شده است View Post
                        سلام از بنده ست

صدها فرصت بهتر از بیت کوین تا ساعت ۲۴ امشب هست که اگر بتونی سرمایه گذاری کنی تا کمتر از سه ماه آینده این شرکت ۳۵۰ میلیون دلاری را می توانی از دست این جماعت در بیاری .

فردا نگی من خبر نداشتم ، من بهت گفتم .

ولی تا زمانیکه این فکر در ذهنت باشد فکر نمیکنم کاری از پیش ببری:

در دنیا یک مفاهیم دیگری متفاوت از چیزهایی که ما تجربه کرده این بنام آزادی ، رقابت ، دموکراسی ، حق ، مسئولیت ، راستی ، درستی ،صلح ،مدارا ،امنیت ، عدل ، رفاه ، سعادت ، اخلاق و... وجود دارد .

شب خوش
                        ارادت
                        این فارومای بورسی کاش یا اشتراکی و پولی میشد یا برای هر پست از طرف یه مقدار پول میگرفتن برای نوشتن (اولش خودمو عرض میکنم )
                        متاسفانه نوشتن مزخرف و حرف مفت تبعات و هزینه نداره
                        یکی نیست بگه اخه شما که صدرای 1000تومنی یا پایین تر خریدی و 3 سال نگه داشتی و سود بردی اونم با این وضعیت و قدرت تحلیل و این اه ناله و نفرین چطوری میتونستی زمانی که کسی نمیدونست بیت کوین چیه بخری و نگه داری و الان بفروشی بدی شرکت 350 میلیون دلاری!!!!!!!!شمایی تو سودی و هر روز داری نفرین میکنی شرکت رو چطوری میتونی این سود رویایی رو بگیری ؟؟
                        بعد افتادن اتفاق و تموم شدنش گفتنش برای ملت شیرینه و سهله بدون در نظر گرفتن شرایط این چند سال
                        داج کوین خریده بودم 40 تا تک تومنی 3سال نگه داشتم هیچی نشد دادم به ریپل 4000تومنی 2 سال نگه داشتم چیزی نشد دو ماه بعد فروشم داج شد 2000 ریپل شد 20000
                        بیت کوین 25 میلیونی شد 1.2میلیارد
                        این از وضعیت یکی از خریدارا که خودم بودم و میدونم چطوری شد
                        مردی الان بیا بگو 3-4 سال دیگه چی میره بالا تا بعدا افسوس نخوری
                        اینم یه نمونه
                        کل سهم بنیاد شهید رو دارن میدن 8000میلیارد !!!!!!!!
                        با 20تا زیر مجموعه و چند هزار هکتار زمین زراعی و مسکونی و ...
                        بعدا نگو کاش میخریدمش و الان میفروختم صدرای 350 میلیون دلاری میخریدم الان دارن میگن حبابه
                        =))=))=))=))=))

نظر

• shahin
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 2185

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                          ارادت
                          این فارومای بورسی کاش یا اشتراکی و پولی میشد یا برای هر پست از طرف یه مقدار پول میگرفتن برای نوشتن (اولش خودمو عرض میکنم )
                          متاسفانه نوشتن مزخرف و حرف مفت تبعات و هزینه نداره
                          یکی نیست بگه اخه شما که صدرای 1000تومنی یا پایین تر خریدی و 3 سال نگه داشتی و سود بردی اونم با این وضعیت و قدرت تحلیل و این اه ناله و نفرین چطوری میتونستی زمانی که کسی نمیدونست بیت کوین چیه بخری و نگه داری و الان بفروشی بدی شرکت 350 میلیون دلاری!!!!!!!!شمایی تو سودی و هر روز داری نفرین میکنی شرکت رو چطوری میتونی این سود رویایی رو بگیری ؟؟
                          بعد افتادن اتفاق و تموم شدنش گفتنش برای ملت شیرینه و سهله بدون در نظر گرفتن شرایط این چند سال
                          داج کوین خریده بودم 40 تا تک تومنی 3سال نگه داشتم هیچی نشد دادم به ریپل 4000تومنی 2 سال نگه داشتم چیزی نشد دو ماه بعد فروشم داج شد 2000 ریپل شد 20000
                          بیت کوین 25 میلیونی شد 1.2میلیارد
                          این از وضعیت یکی از خریدارا که خودم بودم و میدونم چطوری شد
                          مردی الان بیا بگو 3-4 سال دیگه چی میره بالا تا بعدا افسوس نخوری
                          اینم یه نمونه
                          کل سهم بنیاد شهید رو دارن میدن 8000میلیارد !!!!!!!!
                          با 20تا زیر مجموعه و چند هزار هکتار زمین زراعی و مسکونی و ...
                          بعدا نگو کاش میخریدمش و الان میفروختم صدرای 350 میلیون دلاری میخریدم الان دارن میگن حبابه
                          =))=))=))=))=))

اولا نفرین و ناله و افسوس اون هم برا پول احتمالا مال امثال تو هستش .

ثانیا بیت کوین خیلی وقته تو رسانه ها و اخبار ازش اسم برده میشه . تنها در ایران مبادی خریدش وجود نداشت .
                          اولین باری که بنده اسم بیت کوین رو شنیدم سالها قبل بود. ازطریق یک سری جنجال رسانه ای و به دلیل سو استفاده از آن در یک سری معاملات سیاه

همون زمان از یکی از نزدیکان که از قضا استاد اقتصاد در یکی از دانشگاه های معتبر خارجی و دائما مشغول مطالعه مقاله ویا نوشتن مقاله است در مورد بیت کوین سوالاتی پرسیدم . بدیهی است که اگر
                          وقت خودم را به جای گذاشتن در این تالار مجازی به قول شما مضخرف یک مقدار صرف مطالعه و پیگیری جدی اون در دنیای بیرون کرده بودم چه بسا به اهمیتش واقف شده و امکان خریدش هم از
                          طریق آشنایان ممکن بود.

اما به نظر می رسد شما خیلی دوست دارید موضوعات را جدی بگیرید.

هدف بنده بیان این واقعیت بود که در حال حاظر این شرکت معظم و فوق العاده استراتژیک با آن همه پتانسیل بالقوه و بالفعل و نیاز بسیار بالای کشورهای همسایه به انرژی پاک را به وضعیتی انداخته اند که
                          ارزش کل سهامش امروز از 7200 بیت کوین هم کمتر است !!! ( ارزش سهام مدیریتی اش 3600 بیت. و متاسفانه این مضخرف واقعیت دارد ) . امروزه افراد زیادی در همین کشورهستند که بیت کوین هایشان از این تعداد بیشتر است و احتمالا هیچکس هم اطلاع ندارد.

. افتاد ؟؟؟!

آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2021/02/11, 00:23.

نظر

• بهي
                            عضو جدید
                            • Feb 2014
                            • 13

هیچ چیزی برای گفتن و نوشتن ندارم!
                            اوضاع نموداری صدرا خیلی خیطه. امیدوارم تر بزنه به هر چی نمودار و تکنیکاله و یه رشدی بکنه. تا حالا که فقط تر زده به اعصاب سهامداراش و هیکل نحس طیب /:.yead.:/
                            هنوز خریدی نکردم و منتظرم ازش سیگنال خرید بگیرم...

نظر

• bolinger
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 459

در اصل توسط بهي پست شده است View Post
                              هیچ چیزی برای گفتن و نوشتن ندارم!
                              اوضاع نموداری صدرا خیلی خیطه. امیدوارم تر بزنه به هر چی نمودار و تکنیکاله و یه رشدی بکنه. تا حالا که فقط تر زده به اعصاب سهامداراش و هیکل نحس طیب /:.yead.:/
                              هنوز خریدی نکردم و منتظرم ازش سیگنال خرید بگیرم...
                              سلام از بنده ست

خیط فقط کار سی ثانیه شه .

شب خوش

نظر

• دودو
                                ستاره دار(3)
                                • May 2020
                                • 1280

متاسفانه داره بد عمل می‌کنه صدرا
                                درست برعکس پارسال در چنین روزهایی که یک استارت صعودی قوی زد
                                خوب یادمه پارسال این موقع صدرا را ۳۷۰۰ و پتایر را ۳۱۰۰ خریدم
                                الان قیمت هر دو را با سرمایه های قدیمشون حساب کنیم به صدرای ۶۵۰۰ و پتایر ۱۹۰۰۰ می رسیم !
                                ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                                ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

در حال کار...
                                X