کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حالا شما حدیث مفصل بخوان که من، توهم. آقا من اصلا هیچ. من پوچ، من نابلد، من توهم توطئه...
حداقل به فکر آخر و عاقبت خودتون باشید....
سلام
برادر عزیز ملت گرسنه خودمون ساعت ها در فقیر ترین و محرومترین نقاط کشور ساعت ها منتظر یک کپسول گاز مایع هستند تا پخت و پز خونه شون رو بتونن انجام بدن، در حالی که دیروز دیدیم ده ها کامیون گاز مایع به مقصد افغانستان در پایانه مرزی منفجر شد، وقتی یک همچون جماعتی که گاز ملت رو که در داخل اینقدر در مضیقه هستند ملت رو برای آوردن دلار و چند صباح حکومت بیشتر میفروشند به خارجی صحبت بهشت و جهنم میکنید
بهشت و جهنم برای ما عوام هست
یا بفروشید و خودتون رو مثل دکتر راحت کنید و برید یک سهم دیگه
یا نگه داری کنید و صبر کنیم اگر به سهم اعتقاد داریم
و یا اگر مستدرکی مبنی بر دستکاری قیمت سهم و یا گزارشات مالی و مخفی کاری دارید پیگیری کنیم و تجمع و گفتگو و شکایت و از این موارد
جالبی قضیه اینه که آیدی طیب، میاد و تیکه بار دکتر محمدی میکنه و قشنگ میدونه که مثلا دکتر محمدی کجا فروخته، کجا خریده و همچنین بالعکس. یعنی پشت قیمت تابلو، یک جنگی هست که نتیجه ش میشه قیمت نهایی تابلو.
۲ تومن رو بولد می کنن، که هزار خودشون خالی کنن. شما به مخیله ت هم خطور نمی کنه که اینقدر راحت سرت کلاه رفته. اول از همه خودمو میگم.
یادتونه مدلا از همه چی خبر داشت؟ بعد مقایسه کنید با منفی های پی در پی که بعد از ۱۰-۱۲ روز مشخص میشد گزارش منفیه. یعنی درز اطلاعات یه جوکه. با چاله طرفیم
به قول دوستی، این یه قانون تکنیکال هست که «قیمت تکرار میشه». اینبار که برگشت، «سند جزیره»، «حسابهای شرکت»، کلیم و ... وسوسهمون نکنه که بازم بمونیم. صدرا بازی و بازیگر خودش رو داره. بازگیرش هم همونایی ان که زمان ۶۰ تومن، تا خرخره خریدن و حالا هم هر جور حال کنن، رفتار میکنن.
كثافت از سر و روی این سهم می باره
برستلیتف...
عرض ادب
دکتر محمدی که سهامدار درصدی هستند ، حتی یک دونه خرید و یا فروششون تو تی اس ای نشون داده میشه .
تا به حال چند بار ظاهرا برا اعتراض یک عددی در حدود 1000 تا دونه اضافه کرده و دوستان فورا در همین تاپیک تصویرش را گذاشته اند.
غیر از این است ؟
آیا از سهام دکتر محمدی در کد به کدهای روزانه استفاده و معاملات الگوریتمی می شود ؟
ضمنا چرا مدتیست از پرنا و دار و دسته اش در ماجراهای شرکت صدرا هیچ صحبتی نیست ؟
با این کارهاشان مردم را نسبت به انقلاب و نظام بدبین کردند یکی از جاهایی که این بدبینی خودش را نشان خواهد داد انتخابات ریاست جمهوری در خرداد1400 است این دفعه با دفعات قبل خیلی فرق کرده الان خشم. و نفرت سهامداران که کم هم نیستند و خشم معلمان حق التدریس و.
باسلام
خانم بزرگوار باورکنید این سیصدوپنجاه تومان قیمت سهام صدرا همان صدتومان سال نود دوهست که کسی جرات خرید نداشت وکسانی که دل به دریا زده وخریدند برنده شدند.ازاینجا به بعد معلوم نیست تا کجا قیمت سهام را پایین ببرند ولی مطمئن باشید که برگشت فوق العاده ای داشته باشد اگرتونستید بخرید واگر نشد دوسه ماه صبرداشته باشید که روزهای خوبی درپیش هست حالا چند تومان بالا پایین وچند روز اینور اونور مهم نیست
سلام
بله درست می فرمایید صدرا وقتی ۴۷ برابر شد که رشد خیلی از سهمها به مراتب کمتر بود و صدرا هم وضعیت جالبی در صورتهای مالیش نداشت. الان شرایطش بهتره و پتانسیل رشد بیشتر از بار پیش رو داره( به اعتقاد من می تونه خیلی خیلی بهتر از این باشه) ولی من اعتراف می کنم که به خاطر طمع منفعلانه رفتار کردم و در ۱۰۰۰ تومان حداقل بخشی از اون رو نفروختم و به سهم دیگه ای تبدیل نکردم یا در قیمتها پایین تر تعداد سهامم رو بیشتر نکردم. اگر این کار رو کرده بودم الان ارزش صدرا هام حفظ شده بود. حداقل تا مجمع سال بعد سهم رو نگه میدارم اگر تونستم اضافه می کنم ولی اینها دلیل نمیشه که خطاهای خودم رو در رفتار با این سهم نادیده بگیرم. مشکلی که من و خیلی های دیگه داریم و شاید برای جنابعالی و کسانی که چون جنابعالی دید بلند مدت دارند قابل درک نباشه اینه که مبلغ سرمایه گذاریمون در سهام مهمترین داراییمونه و به دلیل شرایط بی ثبات اقتصادی هر روز ارزش این دارایی در حال کم شدنه و تضمینی برای برگشت وجود نداره.اگر کل سهمهای پرتفویم رو زمانی که صدرا ۱۰۰۰ تومان بود می فروختم می تونستم یه اپارتمان ۱۰۰ متری بخرم اما الان با کل ارزش پرتفویم که ماشینم رو هم فروختم و بهش اضافه کردم حتی یه اپارتمان ۴۰ متری در همون جا نمی تونم بخرم
من هم اصلا دوست نداشتم به این موضوعات بپردازم. اما شما بهتر از من میدونید که "هر چیزی در این جهان محتمله"
همون جناب عبدالهی هم آیا صرفا از طریق تکنیکال می دونستن؟ یا اطلاعات پشت پرده داشتن؟ یا هزاران چیز دیگه.
همه ی اینها مبهمه. همه چی توی این سهم مبهمه.
منظور من اینه که وظیفه ما کشف اتفاقات پشت پرده و این قضایا نیست. فساد از در و دیوار همه جا داره می ریزه. قبلا پنهانی الان واضح و بی پرده. میخوام بگم بازی با قیمت در اختیار سهامداران خرد نیست شاید اگه شرکت کوچک بود میشد ولی در صدرا شدنی نیست. ذهنمون رو خالی کنیم از هر چیزی که از هدف دورمون می کنه. هدف ما کسب سود از راه حلاله به ما چه که چه کسی داره چیکار می کنه. اشتباهات قبلیمون رو تکرار نکنیم هر وقت وقتش شد کمی بفروشیم که اگر اومد پایین دوباره بخریم اگر رشد کرد هم از رشد بخش فروخته نشده بهره مند بشیم. قصدم جسارت به شما نبود. ببخشید
سلام بر شما
عبدالهی سیگنال خروج داد؟! کی ؟! یادتان رفته مرتب میگفت فردا روز گریه حقوقی های فروشنده هست؟! الان این جمله گریه حقوقی های فروشنده از نظر شما سیگنال فروش بود ؟!
سلام
اینکه ایشون سیگنال فروش دادن حرف من نیست. حرف تمام کسانیه که اون زمان میگفتن هر وقت ایشون اینجا اومدن سهم بعدش قیمتش پایین اومده. من که دفعات قبلش نبودم. اصلا باورم نمیشد. ولی الان میگم چرا فقط همه میگفتن صحبتها و حضور ایشون در دفعه (دفعات) قبل پیش از ریزش بوده ولی کسی نفروخت؟ اینکه ما استفاده نکردیم تقصیر خودمون بود اصل رو که استفاده از موقعیت بود رها کردیم و دائما در پی کشف روابط اشخاص و چرایی ها بودیم (البته من بار بعد حواسم رو به وقتشه ها و بیسکوییت موزی و گریه حقوقی جمع می کنم و قدردان هم خواهم بود)
پ.ن. جناب تکنیکالر لطفا طوری بنویسید که مسدود نشید که از دانشتون بی بهره بمونیم. ممنون
با این کارهاشان مردم را نسبت به انقلاب و نظام بدبین کردند یکی از جاهایی که این بدبینی خودش را نشان خواهد داد انتخابات ریاست جمهوری در خرداد1400 است این دفعه با دفعات قبل خیلی فرق کرده الان خشم. و نفرت سهامداران که کم هم نیستند و خشم معلمان حق التدریس و.
سلام
نسبت به انقلاب نظام بدبین؟؟
صدرا 5000 تومان بود بدبین نبودین؟ تورم چند درصدی رو نمی بینید؟ اتلاف منابع و ثروت مملکت مشخص نیست؟ رانت و کثافت کاری مشخص نیست؟ اطراف خودمون کم ورشکسته و بیکار می بینیم؟
عزیز جان اصلا مهمه شما رای بدی یا نه؟
آخرین نسخه بیلاخ حکومت مجوز تردد خط ویژه برای مفت خورای مجلس بود
حداقل یه جوری اعتراض کنید که بدونن می فهمیم ولی دست پامون بستس. می فهمیم لوله 10 اینچ دلار میاد تو شرکت ولی به قول دکتر عباد از زمان قاجار دارن زیان شرکت رو می نویسن پای ما
ملت شکایت می برن جلوی سازمان با عکس و جملات کی؟ خنده داره والا
با امور سهام تماس میگیرم جناب حسینی خیلی محترمانه میشینه پای درد دل ما از یه جایی به بعد بنده میشینیم پای درد دل ایشون ، خانم مشهدی تکنیکالی میگه باید 700 بر میگشت ؟ چرا بر نگشت؟
روحانی شاکیه از اداره مملکت ، رئیسی از وضعیت فساد شکایت داره ، رهبری از 3 قوه و عملکردشون راضی نیست ( از اینجا تا حرم مطهر علامت تعجب حقیقتا )
حاجی اینا رسما دست ما رو خوندن ما رو گیر آوردن که چقدر پخمه ایم
حداقل یه جوری بازی کنیم اینقدر تابلو ،گاگول به چشم نیایم
خلاصش زیاد نقش پر رنگی متصور نباشیم واسه خودمون در انتخابات چون اگر حقوق کارمند های تامین اجنماعی هم تا انتخابات ندن تاثیری در روند نداره این که ما هستیم چس مثقال سهامدار
با سلام و احترام
بله متاسفانه مشابهتهای فراوانی بین ایدئولوژیهای اصحاب قدرت در اینجا و داعش وجود داره و در انتها با تفاوتهایی جزئی شبیه همند. بزرگترین شباهتشون هم جنایت علیه مردم با تمسک به شعارهای اسلامی و گرفتن ژست دینداریه.
حرف درستی زد کسی (شاید نیچه) که گفت
«از لحظهای که بشر توانست وقایع را با عقل و علم ثبت و ضبط کند؛ دیگر: نه عصا مار شد، نه دریا شکافته شد، نه ماه به دو نیم تقسیم شد، نه کودکی بدون پدر متولد شد، نه مردهای زنده شد، نه انسانی در دل ماهی رفت، نه شتری از دل کوه بیرون آمد، نه آتشی گلستان شد، نه انسانی با حیوانات سخن گفت، نه کسی سوار بر قالیچهای پرواز کرد و نه پیامبری ظهور کرد»
ظاهرا اقایانی که ما رو از جهنم می ترسونند خودشون اعتقادی به جهنم ندارند. از خداوند قادر قهار خواهش می کنم بساط این ظلم مدام به مردم بی پناه رو در همین دنیا که برای ما جهنم و برای آقایان بهشت شده جمع کنه که ببینیم چون جهنم و بهشتی خارج از این دنیا وجود نداره. چنین معجزه ای رو خواهیم دید؟ امیدی ندارم.
ببخشید مخاطب این پیام دکتر محمدی بود اشتباه اینجا اومد... متاسفانه ما از بازی پشت پرده که شما و گروهتون با سهامدار عمده و گروهشون دارند خبری نداریم...
ولی اینو همگی دوستان میدونن که هر وقت شما اومدین به ظاهر یه حمایت مسخره هزارتایی رو تابلو نشون دادین سهم کله پا شد..یا هر وقت اومدین یه مطلبی در مورد سهامدار عمده گفتین سهم کله شد..(اینا رو ما سیگنال حساب میکنیم)(سیگنال های شما کم از حاج محسن وقتشه نداره..)
یه حمایتی یا حرکتی تو این چندین سال ما از شما ندیدم..بزرگترین حمایت معروفتون خرید دلار بود باسه اعتراض...
مسخره بازیهاتون رو ببرین جای دیگه تابلو سهم جای این کارا نیست..
اون بدبختی که کل دارایهاش میشد 100 میلیون تو صدرا رسیده به 30 میلیون...اه و نفرین این مردم بد ادمو زمین میزنه بد...
به قول جناب بزرگیان عزیزان اصول گرا دنبال مشارکت ملت نیستن
اینا یه تعداد دستمال بدست دارن دور برشون که از وجوداین حکومت و سفره انقلاب ارتزاق میکنن و همیشه پای صندوق حی و حاضر منتظر نشستن با همونا کارشون راه میفته نیازی به اکثریت مردم ناراضی ندارن
شما نگران انتخابات نباش عزیز
(البته من بار بعد حواسم رو به وقتشه ها و بیسکوییت موزی و گریه حقوقی جمع می کنم و قدردان هم خواهم بود)
بسیار عالی.
من پست قبلی چند خطی در مورد همین مطلب و اتفاقات فروردین ماه سال ۹۶ نوشتم که شما را به این نتیجه برسانم ولی بعدش پشیمان شدم پاکش کردم. الان که دیدم خودتان به نتیجه مورد نظر رسیدید از صمیم قلب خوشحال شدم.
تجربه گرانبهایی بود. اما ارزشمند.
ما هم سال ۹۶ همین تجربه را با همین قیمت بدست آوردیم و امسال خیلی بدرد خورد.
نظر