صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • jalili
    عضو عادی
    • Dec 2020
    • 61

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط زار عی پست شده است View Post
    سلام
    خدا را رها کردی چسبیدی به بازیگر ؟!

این بالا پایین رفتن سهام جزو ذات بازار هست و اگر تو کف سهمو فروختی بازند ه ای

.................................................. ..........................................

راستی قدر جناب تکنیکالر را بدانید اعجوبه ایه برای خودش
    سلام و عرض ادب
    واقعا در مورد جناب تکنیکالر همینطور که میفرمایید
    یکی از لذتهای این تایپیک خوندن پستهای استاد
    علی الخصوص وقتی اموزشی میشه
    ارادت

نظر

• mahmood231
      عضو عادی
      • May 2013
      • 52

در اصل توسط mahmood231 پست شده است View Post
      . "بسمه تعالی"

درود
      سهامدارانی که تمایل به انتخاب نماینده جهت پیگیری درخصوص ارتقاء جایگاه شرکت و رفع مشکلات احتمالی را دارند لطفا متن زیر را بادقت مطالعه فرمایند.

-با توجه به اهداف مشترکمان و تحقق باورهایمان نسبت به مجموعه افتخار افرین صدرا شمارا دعوت به همیاری گسترده میکنیم تا با کوشش دست جمعی و با کمک متخصصین و مسئولین زحمتکش این ارزشها را محقق کنیم و به دنبال ان به سمت صیانت از حقوق سهامدارانی که در این افتخار افرینی ها و دستاورد های ملی مشارکت کرده اند قدم برداریم.
      -با افتخار اماده خدمتگزاری در امور موفق هستیم و تفاهم نامه ای جهت انتخاب نماینده به عنوان نماینده سهامداران خرد شرکت صدرا تنظیم کرده ایم که ملزم به امضای سهامداران است.

-اگر سهام امضاء کنندگان به درصد قابل توجهی از سهام شناوری شرکت برسد پویایی تفاهمنامه را نشان خواهد داد و مسئولین ذیصلاح شرکت مربوطه در پیگیری ها جدیت و دلسوزی بیشتری نشان میدهند.
      -امضاء کنندگان میتوانند مطالبات شخصی خود را نیز مطرح کنند تا به مسئولین منعکس گردد.

-ذکر موارد ذیل جهت همیاری ضروریست:

نام و نام خانوادگی
      امضاء الکترونیکی
      تعداد سهام موجود (جهت براورد درصد سهامی که جهت پیگیری به نماینده اتخاذ شده)
      درصورت صلاح دید به منظور قابل استعلام بودن و افزایش بار قانونی تفاهمنامه یکی از موارد کد ملی ، شماره تماس ، کد بورسی را به دلخواه درج کنید.

-تمامی اطلاعات محرمانه و نزد نماینده امین شما خواهد ماند.

-اطلاعات لازمه را به همراه پست الکترونیکیتان به ایدی تلگرام بنده و یا پست الکترونیکی ارسال فرمایید.

-لازم به ذکر است که نتایج پیگیری ها فقط از طریق پست الکترونیکی برای عزیزانی که یاریمان کردند منتشر خواهد شد لذا خواهشمند است دوستان کمال همکاری جهت این امر حیاتی را به عمل اورند.
      -متن دقیق تفاهمنامه همراه با سامانه امضای الکترونیک به پست الکترونیکی سهامداران ارسال خواهد شد.
      #با_صدرا_تا_تحقق_باورها

@amirmahmoudasadi :تلگرام
      پست الکترونیکی: asadiamirmahmoud@ut.ac.ir
      سلام

دوستانی که اعلام امادگی کردنددر خصوص انتخاب نماینده لطفا ایمیل خودشون را چک کنن جهت امضای فرم تفاهمنامه در صورت هرگونه سوال در خصوصی پیام بدهند شماره ایشون را در اختیارشون قرار بدهم

نظر

• سعید طوسی گندم آبادی
        عضو عادی
        • Dec 2020
        • 28

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
        فعلا که بازیگر داره خدایی می کند از دست من و شما هم کاری ساخته نیست
        البته جسارتا" بیشتر به حرامزادگی میخورد تا خدایی !!!چون خداوند بخشنده ومهربان است و پدرسوخته بازی کار این حرامزاده ها می باشد !!!! اجرکم عندا...

نظر

• technicaler
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 801

در اصل توسط belle fille پست شده است View Post
          سلام

جناب تکنیکالر کاش می گفتن که شوخی نمی کنند. من فکر می کردم شوخی می کنند
          برای هر دو سوالتون جواب هست ولی چون از استاد پرسیدید جای ایشون پاسخ نمیدم
          عرض ادب

نمیدانم سیستمهای دولتی و جلسات بیش از حد و اندازه اش را دیده اید یانه ‌.

هرکجا هرکس یک پست و مقامی هرچند ناچیز و بی ارزش و رده پایین دارد ، زیر دستانش باید از تدبیر و حکمت و مدیریتش تعریف و تمجید و اغراق بکنند .

هر بیچاره ای یک اشاره ی کوچکی به گند کاری جناب مدیر بکند به سیاه نمایی و تشویش اذهان عمومی متهم می شود و جزو مغضوبین قرار میگیرد و طرد می شود .

علی الظاهر همه ی ما مدعی هستیم که اگر ما جای این مدیر رده پایین بودیم چنین کاری نمی‌کردیم اما خدا نکند که شما از سهم کسی در تاپیکش بد که نه بلکه نزولی بودنش را بهمراه تمام مزایای مثبتش تذکر بدهید ، می بینید که بخاطر مخالفت با نظر سهامدارانی که فقط علاقه دارند سهم برود بالا ، همان قضیه ی تشویش اذهان عمومی و سیاه نمایی و جیره خوار بازیگر و نوسانگیر و حرام خور و فحش فضیحت پیش می آید .

من قبلاً بارها عرض کردم که اخلاق دلال میوه در میدان بار را نداشته باشید که اگر کوچکترین ایرادی از بار میوه اش بگیرید چنان دست به یقه می شود که گویی به تمام مقدسات عالم توهین شده است .

اینجا ما قرار نیست که با سیگنال کسی کار بکنیم ، قرار است هرجا کسی زنگ خطری را به صدا درآورد ما خودمان موقعیت را بررسی کنیم و تصمیم بگیریم .

اون وقتشه را که من تک تک به اسم هر کس که شب حجم ۸۵۰ میلیونی روی ۹۸۰ کامنت گذاشت عرض کردم ، بعد از پیش بینی باز شدن روی ۸۶۰ بود .

وقتی من این پیش بینی را کردم ، یکی معتبر ترین و معقول ترین و مودب ترین آیدی های اینجا در پوست خودش نمی گنجید و این قیمت را خیلی بالا می دانست و با دمبش گردو می شکست (دم نه ، دمب!)

سهم روی ۶۸۰ باز شد تا ۵۲۰ رفت و این آیدی هرچی تونست به اینجانب متلک گفت .

بعد که سهم برگشت و تا هزار رفت ، این بنده ی خدا با اینکه ۸۶۰ را با توجه به تعداد بالایی که داشت خیلی رویایی می دانست روی ۱۰۰۰ هم خالی نکرد و تا ۳۴۰ امروز همراه سهم آمده اما اینبار دیگه متلکی بار من نمیکند و مسئولیتش با خودش است .

حالا شما تصور کنید ، این دوست معقول و منطقی ما یک تریلی سهمش را روی ۱۰۰۰ می‌فروخت و مثلاً صدرا تا ۱۲۰۰ می‌رفت و تا ۳۴۰ می‌آمد . روزگار من اینجا سیاه بود و باید جواب اون بیست درصد سود نکرده را حتی با وجود ۷۰ درصد افت قیمت بعدش میدادم .

من مثال آدم معقولش را زدم که فحش نداد وفقط متلک گفت و حاصل کار خوش هم از بین رفتن ۷۰ درصد ارزش سهام صدرایش بود ،حالا شما حساب یک عده فحاش را خودت بکن .

بنابراین ما اینجا بیشتر از این نمی توانیم مسئولیت ضرر کسی را قبول کنیم .

وقتی دارند تک تک به اسم وقتشه را اعلام می کنند ، اگر یک نفر دلال میوه برای دست به یقه شدن گارد بگیرید ، جوابش اینست که قربونت داداش شوخی بود ، بگیر بخواب !

اینهمه گفتم حالت تجافی را در مورد شاخص رعایت کنید ، شاخص ده درصد رفت بالا ، تجافی شد جوک و عامل خنده .

حالا چرا ؟

چون از ۵۰۰ هزار همه ی عقلا اعلام خطر کردند ، مهناز جون پرگاز از ۸ میلیون پایین نیامد .

کسی هم از خودش سوال نکرد که بابا وقتی شاخص در بازار نیویورک می‌رود بالا ۷۰ درصد سهم‌ها همراهی می‌کنند اما وقتی شاخص منفی میشود ۹۰ درصد سهم‌ها منفی هستند .

یعنی آدم ناشی بزرگوار ، موقع بالا رفتن شاید سود بکنی ، اما وقتی منفی شد با کله سقوطت تضمینی است .

حالا باز بگو : نه مهناز خانم ورگه شاخص ۸ میلیون !( این جمله را با لهجه بخوانید قشنگ تر است )

ارادت
          آخرین ویرایش توسط technicaler؛ 2021/02/17, 00:21.
          امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• alijalalpour
            عضو عادی
            • Dec 2020
            • 204

اندكي صبر سحر نزديك است/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• تجهیزاتی89
              عضو عادی
              • Oct 2020
              • 126

در اصل توسط alijalalpour پست شده است View Post
              اندكي صبر سحر نزديك است/.:biggrinsmiley.:/
              با سلام

شما هر وقت حرفی زدید دقیقا برعکسش اتفاق افتاده ... فکر کنم با این کامنتتون رفتیم واسه 280....

نظر

• تجهیزاتی89
                عضو عادی
                • Oct 2020
                • 126

آخرین کلیم رسمی تایید شده بالای 1000 میلیارده اونوقت ارزش مارکت صدرا 8900 میلیارده .... !!!

نظر

• shahin
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 2196

نظر

• دلخوش
                    عضو عادی
                    • Nov 2020
                    • 45

باسلام ظاهرا امروز ازدستکاری سهم دست برداشته اند احتمالا یادستوری آمده یا اینکه خودشان هم از این وضعیت سهم ترسیده اند
                    البته این بیشرفهایی که ما می شناسیم دومی از اینها بعیده

نظر

• technicaler
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 801

در اصل توسط دلخوش پست شده است View Post
                      باسلام ظاهرا امروز ازدستکاری سهم دست برداشته اند احتمالا یادستوری آمده یا اینکه خودشان هم از این وضعیت سهم ترسیده اند
                      البته این بیشرفهایی که ما می شناسیم دومی از اینها بعیده
                      عرض ادب

چطور ؟

ارادت
                      امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• محمد.
                        عضو فعال
                        • Dec 2020
                        • 810

در اصل توسط technicaler پست شده است View Post
                        عرض ادب

چطور ؟

ارادت
                        سلام
                        ببین کارمون به کجا رسیده که بازارگردان و بازیگر حجم مبنا رو پر نکنند و منفی چهار کامل نشه خوشحالیم و خندان/:.yead.:/
                        این هم یک جور نگاهه

نظر

• پایش سهام
                          عضو عادی
                          • Nov 2020
                          • 77

در اصل توسط محمد. پست شده است View Post
                          سلام
                          ببین کارمون به کجا رسیده که بازارگردان و بازیگر حجم مبنا رو پر نکنند و منفی چهار کامل نشه خوشحالیم و خندان/:.yead.:/
                          این هم یک جور نگاهه
                          درود،سودها که کلش پرید.همینکه ضرر کمتری میکنیم باید کلاهو بندازیم هوا
                          ولی این 4-متوجه نشدم چطور محاسبه کردند؟/:.rolleyessmileyani

نظر

• shahin
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 2196

........

نظر

• کاشان2
                              عضو فعال
                              • Dec 2020
                              • 1770

اگر سعید محمد کاندیدای ریاست جمهوری شود به من به عنوان سهامدار صدرا به او رای نمی دهم و نیز فامیل و دانش آموزان را مجاب می کنم که به این عجوزه رای ندهند خیلی باید پرو باشی که کاندید شوی تویی که یک شرکت را به خاک و خون کشیدی دیگه کشور. را به خاک و خون نکش

نظر

• ali1230
                                عضو عادی
                                • Oct 2020
                                • 157

با سلام

دکتر پورنیکدست عزیز/:.Heart.:/ عجب موقعی فرار کردی دمت گرم.فقط خروجی فیلتر ها را به اشتراک بزار.

نظر

در حال کار...
                                X