صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • alijalalpour
    عضو عادی
    • Dec 2020
    • 204

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

[QUOTE=MHMN;888928]اقا تورو خدا....
    هنوز زوده بزنند زیر سهم....

بنده خدا جناب طیب رو هم از رو بردن این زیر سهم زن ها.........[/عرض ادب فردا معلوم ميشه از فردا ميشه صدراي 21اسفند پارسال كه لنگ حجم مبنا بود فردا معاملات صدرا تماشائيه

نظر

• زار عی
      عضو فعال
      • Dec 2020
      • 438

سلام

آدمیزاد 2 سال طول می کشد تا زبان باز کند اما یک عمر زمان نیاز هست تا بتواند جلوی

زبانش رو بگیرد

هیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
      هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری

نظر

• alijalalpour
        عضو عادی
        • Dec 2020
        • 204

بعداز 15اسفند پروژه رشادت كدال ميشه ان شاءالله

نظر

• jalili
          عضو عادی
          • Dec 2020
          • 61

در اصل توسط زار عی پست شده است View Post
          سلام

آدمیزاد 2 سال طول می کشد تا زبان باز کند اما یک عمر زمان نیاز هست تا بتواند جلوی

زبانش رو بگیرد

سلام عرض ادب
          دیدم تشکر پایین پست شما کم گفتن مجزا تشکر کنم
          باید با طلا نوشت
          ارادت

نظر

• technicaler
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 801

در اصل توسط alijalalpour پست شده است View Post
            بعداز 15اسفند پروژه رشادت كدال ميشه ان شاءالله
            عرض ادب

حاجی جون از اواخر روز دوازدهم تا اوایل هفدهم قمر در عقرب است .
            دعا کن در این فاصله قرار داد بسته نشه که قرار داد سکو با زیان تسعیر هنگفت بی پایان پیشش پادشاه میشه .
            بجز خون به دل سهامداران هیچ نتیجه ای نداره.

ارادت
            امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• دقیق
              عضو عادی
              • Oct 2020
              • 309

احتمالا فردا بازار جمع شود.تا نظر استاد تکنیکالر چی باشه.

نظر

• MHMN
                عضو عادی
                • Oct 2012
                • 285

[QUOTE=alijalalpour;888930]
                در اصل توسط MHMN پست شده است View Post
                اقا تورو خدا....
                هنوز زوده بزنند زیر سهم....

بنده خدا جناب طیب رو هم از رو بردن این زیر سهم زن ها.........[/عرض ادب فردا معلوم ميشه از فردا ميشه صدراي 21اسفند پارسال كه لنگ حجم مبنا بود فردا معاملات صدرا تماشائيه

ارادت...
                ان شاءالله..........

عمری منتظریم.
                الحمد لله الذی جَعَلَ رِزقی فی یَدِهِ وَ لَم یَجعَلهُ فیِ اَیدِی الناسِ

نظر

• MHMN
                  عضو عادی
                  • Oct 2012
                  • 285

در اصل توسط technicaler پست شده است View Post
                  عرض ادب

دعا کن در این فاصله قرار داد بسته نشه که قرار داد سکو با زیان تسعیر هنگفت بی پایان پیشش پادشاه میشه .

ارادت

ارادت و ادب.....
                  شما هم یه ریز ایه یاس میخونی قربان...
                  یه عمره دلمونو به همین فرداها خوش کردیم حالا شانس ما میخوره به قمر در عقرب...

نمیزاری حداقل تو توهماتم حالمون خوش باشه.......

ارادت
                  الحمد لله الذی جَعَلَ رِزقی فی یَدِهِ وَ لَم یَجعَلهُ فیِ اَیدِی الناسِ

نظر

• Sadeghtarin
                    عضو عادی
                    • Oct 2020
                    • 128

عرض ادب

ارادت
                    یعنی هر جور فکر میکنم که چطوری به این چیزا اعتقاد داری نمیفهمم
                    ارادت

نظر

• technicaler
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 801

در اصل توسط Sadeghtarin پست شده است View Post
                      یعنی هر جور فکر میکنم که چطوری به این چیزا اعتقاد داری نمیفهمم
                      ارادت
                      عرض ادب

اعتقاد ندارم .
                      ۶۰۰ صفحه کتاب دارم که مال سال ۲۰۱۰ است و تفسیر کتاب "چگونه در بازار کامودیتی سود بسازیم "معامله گر افسانه ای بازار سهام است که اگر اشتباه نکنم در ۱۹۴۸ نوشته شده .
                      این ۶۰۰ صفحه تمام مقارنه ها و موازنه ها و تثلیث و تربیع و تخمیس و تسدیس سیارات را در نقاط برگشت مثبت و منفی بازار در حدی که جای حرفی باقی نماند بررسی کرده است .
                      اما من به این بسنده نکرده ام ، تاثیر این قضایا روی شاخص داوجونز از طریق تبدیل فوریه هم بصورت ریاضی اثبات شده است.

من از شما تعجب می‌کنم که می‌بینید هر خبر فوندامنتال مثبتی که منتشر می شود کانه منتشر نشده و هیچ تاثیری روی کل بازار ندارد اما بازهم دنبال دلیل فوندامنتال برای تغییر قیمت می گردید .

آخرش هم البته به این نتیجه می‌رسید که بازار ابله است یا بازار بی حساب و کتاب است و تحلیل بردار نیست در صورتیکه قبلا هم عرض کرده ام که صعود و سقوط بازار بیشتر در اثر قاطی کردن و حالی به حالی شدن دوره ای معامله گران در اثر تاثیر اجرام سماوی است .

ارادت
                      آخرین ویرایش توسط technicaler؛ 2021/02/27, 23:07.
                      امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• technicaler
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 801

در اصل توسط دقیق پست شده است View Post
                        احتمالا فردا بازار جمع شود.تا نظر استاد تکنیکالر چی باشه.
                        عرض ادب

والا من خودم هم با این نخریدنی که امروز رخ داد خیلی امید به فردا دارم ولی بازار یک مقدار از ریل خارج است و یک مقداری زمانی و قیمتی خارج از حد انتظار رفتار می کند .

من خودم هفته ی گذشته را به سختی گذراندم و هزار و یک احساسات و هیجان را تجربه کردم .

روز های مشکل بازار است .
                        ضمن اینکه من بهمراه شما سهامداران صدرا ۶۰ تومن شدن سهم ۵۰۰۰ تومنی صدرا و یک عمر انتظار برای جبرانش که تا الان هم عملی نشده را دیده ام .

پلوله ۴۷۰۰ تومنی که ۳۰ تومن شد و سیمان تهران ۴۷۰۰ تومنی که ۱۰۰ تومن شد و خبهمن ۱۲۰۰ تومنی که ۸۰ تومن شد را وپارس ۷۰۰ تومنی که ۱۰۰ تومن شد را نمی دانم شما یادتان می آید یا نه .

واقعیت اینست که بازار ۷۰ درصد مواقع در حال استراحت است و موجهای سیخکی بهار امسال به ندرت رخ می دهد .

ارادت

نظر

• vion
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 825

عرض ادب

والا من خودم هم با این نخریدنی که امروز رخ داد خیلی امید به فردا دارم ولی بازار یک مقدار از ریل خارج است و یک مقداری زمانی و قیمتی خارج از حد انتظار رفتار می کند .

من خودم هفته ی گذشته را به سختی گذراندم و هزار و یک احساسات و هیجان را تجربه کردم .

روز های مشکل بازار است .
                          ضمن اینکه من بهمراه شما سهامداران صدرا ۶۰ تومن شدن سهم ۵۰۰۰ تومنی صدرا و یک عمر انتظار برای جبرانش که تا الان هم عملی نشده را دیده ام .

پلوله ۴۷۰۰ تومنی که ۳۰ تومن شد و سیمان تهران ۴۷۰۰ تومنی که ۱۰۰ تومن شد و خبهمن ۱۲۰۰ تومنی که ۸۰ تومن شد را وپارس ۷۰۰ تومنی که ۱۰۰ تومن شد را نمی دانم شما یادتان می آید یا نه .

واقعیت اینست که بازار ۷۰ درصد مواقع در حال استراحت است و موجهای سیخکی بهار امسال به ندرت رخ می دهد .

ارادت
                          درود و ارادت
                          صدرا 44 تومان را هم دید.. اواخر شهریور یا اوایل مهر 1387
                          رفتار این روزهای بازار به نظر میرسه که تمایل داره کف های تاریخی را رویت کنه... البته تا دو سال اینده

نظر

• mohsen ho
                            ستاره دار(1)
                            • Feb 2013
                            • 11251

عرض ادب

روز های مشکل بازار است .

ارادت
                            درود
                            از نظر قیمتی اواخر این هفته و زمانی اواخر هفته بعد به نظرپتانسیل تغییر روند در بازار هست
                            اما نکته ای که وجود داره در برگشتی که اتفاق میفته ... مجددا با فاصلع زمانی 1-2ماهه ریزشی با کف هایی به مراتب پایین تر میتونه اتفاق بیفته!
                            لذا درحداقل 3-4ماه اتی تنها همراهی با سیکل های موقت صعودی میتونه برایند مثبت داشته باشه وروند کلی بعیده تغییر معناداری داشته باشه

نظر

• shahin
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 2215

عرض ادب

ارادت

عرض ادب
                              صدرا اگر دلار را 4300 تسعیر و طی این دوران و شرایط سخت تحریم 12 سکو ساخته و 10 تاش با موفقیت نصب کرده خیلی هم عالی سود سازی کرده !
                              . ( آخرین سود اعلان شده 18 ریال ،
                              اما دست کم بالای یک میلیارد دلار حق کلیم و سایر مطالبات از قبیل کسورات حسن انجام کار و ... از بخش سکوسازی اش همچنان باقی مانده .( ضمنا سودسازی از محل افراماکس و ... چشم پوشی )

اگر گوش شیطان رجیم کر ، یک روزی حق کلیم ها وصول و نرخ تسعیر ارز را از 4300 به نرخ روز تغییر بدهند ، قمر اندر عقرب واقعی آن روز است .
                              البته این ممکن است روی دوم سکه باشد . تا به حال که پشت سر هم خیط آمده )
                              آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2021/02/28, 00:40.

نظر

• Sadeghtarin
                                عضو عادی
                                • Oct 2020
                                • 128

عرض ادب

اعتقاد ندارم .
                                ۶۰۰ صفحه کتاب دارم که مال سال ۲۰۱۰ است و تفسیر کتاب "چگونه در بازار کامودیتی سود بسازیم "معامله گر افسانه ای بازار سهام است که اگر اشتباه نکنم در ۱۹۴۸ نوشته شده .
                                این ۶۰۰ صفحه تمام مقارنه ها و موازنه ها و تثلیث و تربیع و تخمیس و تسدیس سیارات را در نقاط برگشت مثبت و منفی بازار در حدی که جای حرفی باقی نماند بررسی کرده است .
                                اما من به این بسنده نکرده ام ، تاثیر این قضایا روی شاخص داوجونز از طریق تبدیل فوریه هم بصورت ریاضی اثبات شده است.

من از شما تعجب می‌کنم که می‌بینید هر خبر فوندامنتال مثبتی که منتشر می شود کانه منتشر نشده و هیچ تاثیری روی کل بازار ندارد اما بازهم دنبال دلیل فوندامنتال برای تغییر قیمت می گردید .

آخرش هم البته به این نتیجه می‌رسید که بازار ابله است یا بازار بی حساب و کتاب است و تحلیل بردار نیست در صورتیکه قبلا هم عرض کرده ام که صعود و سقوط بازار بیشتر در اثر قاطی کردن و حالی به حالی شدن دوره ای معامله گران در اثر تاثیر اجرام سماوی است .

ارادت
                                اولین جمله فرمودید اعتقاد ندارم
                                بعد ده تا متلک بارم کردید که چرا بجای فوندامنتال به اثرات اجرام سماوی اعتقاد ندارم ‌‌!!!
                                یاد دکتر سایان افتادم باپیروانش
                                ارادت

نظر

در حال کار...
                                X