صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Arian02
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1711

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط belle fille پست شده است View Post
    سلام
    باید از دو زاویه به موضوع نگاه کنیم
    1) انتخاب با مردم هست. پس هم خوشگله هم خوش تیپه هم سیاستمداره و هم بقیه اش... برای اونهایی که نفعشون در رئیس جمهور شدن ایشونه. فکر می کنید برادران عزیزی که تعدادشون هزارماشاالله در کشور کم نیست (جز عده قلیلی که در پی منافع مالی نیستند و هنوز هم انسانهای شریفی هستند) نونشون تو روغن نمیره بعد از رییس جمهور شدن ایشون؟ پس قطعا خودشون و خانواده هاشون و متصلینشون به ایشون رای میدن و جای ما رای ندهندگان رو پر می کنند. نمی دونم فیلمی رو چند روز پیش پخش شد و نشون می داد که یک جوان در چهارراه طالقانی روی صندوق صدقات ایستاده و انتقاد می کنه رو دیدید؟ چه کسانی از پایین اوردنش و تحویلش دادن به مامور؟ دو نفر با لباس شخصی دو نفر از همین مردمی که فکر می کنیم به ستوه اومدن پایین کشیدنش. چقدر از این آدمها داریم ؟؟؟
    2) خدا (...) اگه بخواد بنده اش رو به جایگاهی که دوست داره ببره حتی اگه همه مردم بخوان هم نمی تونن جلوش رو بگیرن.

شخصا از زاویه دوم به موضوع نگاه می کنم
    /:.wacsmiley.://:.negaran.://.:blinksmiley.://.:blinksmiley.://.:blinksmiley.:/
    یعنی الاناز نظر شما خدا میخواد چش ماهی رئیس شه ؟؟؟

نظر

• belle fille
      عضو عادی
      • Jun 2020
      • 188

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
      /:.wacsmiley.://:.negaran.://.:blinksmiley.://.:blinksmiley.://.:blinksmiley.:/
      یعنی الاناز نظر شما خدا میخواد چش ماهی رئیس شه ؟؟؟
      سلام
      جناب آرین از شما انتظار نداشتم/.:blinksmiley.:/
      لطفا به سه نقطه بیشتر دقت فرمایید

نظر

• Arian02
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1711

سلام
        جناب آرین/.:blinksmiley.:/
        لطفا به سه نقطه بیشتر دقت فرمایید
        اها بله
        دقت کردم
        پوزش

نظر

• بورسفام
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 322

سلام
          باید از دو زاویه به موضوع نگاه کنیم
          1) انتخاب با مردم هست. پس هم خوشگله هم خوش تیپه هم سیاستمداره و هم بقیه اش... برای اونهایی که نفعشون در رئیس جمهور شدن ایشونه. فکر می کنید برادران عزیزی که تعدادشون هزارماشاالله در کشور کم نیست (جز عده قلیلی که در پی منافع مالی نیستند و هنوز هم انسانهای شریفی هستند) نونشون تو روغن نمیره بعد از رییس جمهور شدن ایشون؟ پس قطعا خودشون و خانواده هاشون و متصلینشون به ایشون رای میدن و جای ما رای ندهندگان رو پر می کنند. نمی دونم فیلمی رو چند روز پیش پخش شد و نشون می داد که یک جوان در چهارراه طالقانی کرج روی صندوق صدقات ایستاده و انتقاد می کنه رو دیدید؟ چه کسانی پایین اوردنش و تحویلش دادن به مامور؟ دو نفر با لباس شخصی. دو نفر از همین مردمی که فکر می کنیم به ستوه اومدن پایین کشیدنش. چقدر از این آدمها داریم ؟؟؟
          2) خدا (...) اگه بخواد بنده اش رو به جایگاهی که دوست داره ببره حتی اگه همه مردم بخوان هم نمی تونن جلوش رو بگیرن.

شخصا از زاویه دوم به موضوع نگاه می کنم
          سلام
          یعنی روحانی خواست خدا بوده نه انتخاب مردم؟؟
          اما خود نامزدها و طرفدارانشون این عقیده را ندارند و در انتخابات خودشون را همه جوره هلاک می‌کنند
          آخرین ویرایش توسط بورسفام؛ 2021/03/08, 11:02.

نظر

• MHMN
            عضو عادی
            • Oct 2012
            • 285

در اصل توسط بورسفام پست شده است View Post
            سلام
            یعنی روحانی خواست خدا بوده نه انتخاب مردم؟؟
            اما خود نامزدها و طرفدارانشون این عقیده را ندارند و در انتخابات خودشون را همه جوره هلاک می‌کنند

سلام و ارادت.....

شما به سه نقطه (...) توجه نفرمودید... اینا العیاذ بالله ، استغفرالله ، خدارو ساختند .... یعنی خدای ساخته شده ( رهبری )، خواست روحانی رو ریس جمهور کرد.... الان هم همون خدا میخواهد و سعید محمد ریس جمهور میشود.... این چه خدایست!! که هر دوره مواضعش 180 درجه تغییر میکند.!!!!!

اما اگر خدا ( اون خدا نه این خدای ساخته شده ) بخواهد کسی را عزیز کند مسلما کسی نمیتونه جلوشو بگیره و شایدم مهر و محبت سعیدمحمد رو تو دل منم بندازه هرچند قیافش تو دل برو نیست...

خب بگذریم ....
            از جناب طیب بزرگوار و عوامل بنیادیش خبری نیست..............>:D< جریان اون بازیگره نه این بازیگر رو یادتون نمیاد ....

اما عوضی تر از دکترمحمدی پوفیوز همون اطرافیان و نوچه های کناریشن......./:.yead.:/
            الحمد لله الذی جَعَلَ رِزقی فی یَدِهِ وَ لَم یَجعَلهُ فیِ اَیدِی الناسِ

نظر

• HSN
              عضو عادی
              • Dec 2020
              • 57

امیدوارم برخی کاربران فقط بعلت عدم آگاهی وعصبانیت مرتکب توهین شده باشند.وآدرس اشتباهی را که دریافت کرده اند به دیگران منتقل نکنند.قدری تامل ،پاسخگو خواهد بود.

نظر

• Arian02
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1711

اکثریت توئیتها رو از صبح که میخونم معتقدن دوباره سهما نوسان مثبت میدن و تمام ولی اشتباهه
                وضعیت هر روز بهتر خواهد شد
                پولبک به روند نزولی چند ماهه هم انجام شد هر چند با این دامنه نوسان خیلی بیشتر طول کشید از حالت معمول
                اگر تا الان دوام اوردید به هر دلیل نفروختید وقت فروش نیست حداقلش اینه میشه 20-30درصد بالاتر فروخت سهمارو

نظر

• bikaraneh
                  عضو فعال
                  • Sep 2014
                  • 638

درود
                  جناب تکنیکالر شرایط بازار و سهم را چگونه ارزیابی میکنید؟ اون روند بلند مدت مثبت سهم همچنان برقراره ؟
                  چنانچه سهم رو به رشد مناسبی پیدا کردیداطلاع رسانی کنید.
                  پ ن :سردار هزینه انتخاباتش را از کجا تامین میکنه؟نکنه همون سایر هزینه ها در صورتهای مالی باشه؟!
                  ارادت
                  دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
                  ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

نظر

• belle fille
                    عضو عادی
                    • Jun 2020
                    • 188

در اصل توسط MHMN پست شده است View Post
                    سلام و ارادت.....

شما به سه نقطه (...) توجه نفرمودید... اینا العیاذ بالله ، استغفرالله ، خدارو ساختند .... یعنی خدای ساخته شده ( رهبری )، خواست روحانی رو ریس جمهور کرد.... الان هم همون خدا میخواهد و سعید محمد ریس جمهور میشود.... این چه خدایست!! که هر دوره مواضعش 180 درجه تغییر میکند.!!!!!

اما اگر خدا ( اون خدا نه این خدای ساخته شده ) بخواهد کسی را عزیز کند مسلما کسی نمیتونه جلوشو بگیره و شایدم مهر و محبت سعیدمحمد رو تو دل منم بندازه هرچند قیافش تو دل برو نیست...

خب بگذریم ....
                    از جناب طیب بزرگوار و عوامل بنیادیش خبری نیست..............>:D< جریان اون بازیگره نه این بازیگر رو یادتون نمیاد ....

اما عوضی تر از دکترمحمدی پوفیوز همون اطرافیان و نوچه های کناریشن......./:.yead.:/

سلام
                    سوتفاهم نشه من خدا نساختم. مثلا کسی که عبارت God father رو ابداع کرد مشرک بود؟ بحث خدا و کسی رو در حد خدا دانستن نیست. بحث بندگی و خدایی کردن بعضی از ما زمینی هاست!
                    مگه حالا قراره ایشون رئیس جمهور بشن که نتیجه گیری می فرمایید درباره انتخاب بین روحانی و محمد و تغییر مواضع؟ فرقی بین محمد و روحانی و موسوی و احمدی نژاد نیست.
                    یعنی هنوز براتون آشکار نشده که هر هشت سال قدرت از یک جناح به یک جناح دیگه منتقل میشه و همه کسانی که رییس جمهور شدن تایید صلاحیت شورای نگهبان واحدی رو داشتن و مورد تایید نظام بودن و کاندیداهای بعدی هم خواهند بود؟ افزایش قیمت بنزین رو فراموش کردید که چه کسانی راجع بهش تصمیم گرفتن؟ تقسیم شدن ریاست قوه مجریه و مقننه و قضاییه رو فراموش کردید؟ برجام و تایید نهاییش رو فراموش کردید؟ توافق اخیر گروسی و سازمان انرژی اتمی رو فراموش کردید؟ من تا زمان انتخابات اقای روحانی فراموش می کردم ولی بعدش که سخنرانی ایشون در مجلس رو شنیدم سعی کردم دیگه فراموش نکنم. بله ایشون هم مورد تایید و انتخاب بود. ما سیاهی لشکرانی برای تایید مشروعیت نظامیم فقط و فقط همین. البته این نظر منه و می تونه صد در صد غلط باشه و اصراری به پذیرشش ندارم

نمیشه لطفا کمی واضح تر بفرمایید دقیقا کی به کی و چی به چیه؟ بازیگر کیست؟ /:.smilingsmiley.:/

نظر

• technicaler
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 801

در اصل توسط bikaraneh پست شده است View Post
                      درود
                      جناب تکنیکالر شرایط بازار و سهم را چگونه ارزیابی میکنید؟ اون روند بلند مدت مثبت سهم همچنان برقراره ؟
                      چنانچه سهم رو به رشد مناسبی پیدا کردیداطلاع رسانی کنید.
                      پ ن :سردار هزینه انتخاباتش را از کجا تامین میکنه؟نکنه همون سایر هزینه ها در صورتهای مالی باشه؟!
                      ارادت
                      عرض ادب

والا من 41 سهم را نگاه کردم ، 11تا ش مثبته .

این مثبتی که 25 درصد بازار همراهیش بکنند زیاد قابل اطمینان نیست .

با اینحال فعلا پول نقدر را نگه داشته ام ببینم چی میشه .

بارها به نیت 5 درصد و 10 درصد نوسان ، نصف پولم رفته .

بنابراین یک مقدار تامل میکنم ببینم اوضاع چطور میشه .

مثبت امروز غیر منتظره بود و شاید جلسه ی دیشب تاثیر داشته .

بازار در حال دستکاری را نمی شود پیش بینی کرد اما اگر بالاخره آثار مطمئنی از برگشت نمایان بشود و تغییر سال شمسی هم کمک بکند ،تا تیر ماه امکان رشد هست ولی من خودم الان ترجیح می دهم باور نکنم چنین اتفاقی می افتد .

فعلا تماشاگریم .

میگویند قیمت نفت باعث شده ولی آدم عاقل یک نگاهی به صف فروش 17 میلیونی خبهمن با 1264 درصد افزایش سرمایه تایید شده تجدید ارزیابی ، اتفاقی که صدرای زیانده را بعقیده ی فوندالیستها 6 برابر کرد ،میکند و منتظر می ماند .

من چیز مثبتی در بازار تا این لحظه ندیدم .

ارادت
                      امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• bikaraneh
                        عضو فعال
                        • Sep 2014
                        • 638

در اصل توسط technicaler پست شده است View Post
                        عرض ادب

بازار در حال دستکاری را نمی شود پیش بینی کرد اما اگر بالاخره آثار مطمئنی از برگشت نمایان بشود و تغییر سال شمسی هم کمک بکند ،تا تیر ماه امکان رشد هست ولی من خودم الان ترجیح می دهم باور نکنم چنین اتفاقی می افتد .

فعلا تماشاگریم .

میگویند قیمت نفت باعث شده ولی آدم عاقل یک نگاهی به صف فروش 17 میلیونی خبهمن با 1264 درصد افزایش سرمایه تایید شده تجدید ارزیابی ، اتفاقی که صدرای زیانده را بعقیده ی فوندالیستها 6 برابر کرد ،میکند و منتظر می ماند .

ارادت
                        درود
                        تشکر از اعلام نظرتون.
                        در غیاب شیخ الاساتید مایه دلگرمی جمعید:.thumbsupsmileyanim
                        پ ن : تذکر خوبی دادید.
                        ارادت
                        آخرین ویرایش توسط bikaraneh؛ 2021/03/08, 12:42.
                        دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
                        ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

نظر

• belle fille
                          عضو عادی
                          • Jun 2020
                          • 188

در اصل توسط technicaler پست شده است View Post
                          عرض ادب

فعلا تماشاگریم .

ارادت
                          سلام
                          مرسی
                          از یک حساب 10 میلیون دزدیدم و حفاری خریدم که بعد از 30 درصد رشد بفروشمش و صاحب مال رو در سود شریک کنم/.:blushsmiley:./ غافل از اینکه بسته میشه و میره برای افزایش سرمایه. الان نمی دونم چیکارش کنم بفروشمش یا دو سه روز دیگه صبر کنم؟ راهنمایی بفرمایید اگه ممکنه لطفا

پ.ن. امروز خیلی پستهای غیر مرتبط گذاشتم دوستان ببخشند. خانمها رو که می شناسید سر درد دلشون که باز میشه تا نگن آروم نمی گیگیرن. امروز روز ماست و عذرم موجهه laughingsmiley

نظر

• March13
                            عضو عادی
                            • Nov 2020
                            • 67

سلام
                            مرسی
                            از یک حساب 10 میلیون دزدیدم و حفاری خریدم که بعد از 30 درصد رشد بفروشمش و صاحب مال رو در سود شریک کنم/.:blushsmiley:./ غافل از اینکه بسته میشه و میره برای افزایش سرمایه. الان نمی دونم چیکارش کنم بفروشمش یا دو سه روز دیگه صبر کنم؟ راهنمایی بفرمایید اگه ممکنه لطفا

پ.ن. امروز خیلی پستهای غیر مرتبط گذاشتم دوستان ببخشند. خانمها رو که می شناسید سر درد دلشون که باز میشه تا نگن آروم نمی گیگیرن. امروز روز ماست و عذرم موجهه laughingsmiley
                            سلام و عرض ادب

من اونروز كه فرموديد حفاري ٣٠ درصد رشد ميكنه ميخواستم بنويسم كه شنبه مجمع داره و احتمالا قبل از مجمع نوسانگيرها ميفروشند و سهم منفي مي شود، و بعد هم مشخص نيست در چه بازاري باز ميشود و ... ولي گفتم حتما خودتون از افزايش سرمايه اطلاع داريد، خلاصه چيزي نگفتم، امروز داشتم با خودم ميگفتم خانم بلفيل عجب قدرت تحليلي دارند، سهم روز معاملاتي قبل از مجمع منفي كه نشد هيچ، تازه شنبه مجمع داشته و دوشنبه با مثبت ١٠ باز شده، با توجه به اينكه اغلب سهامداران تا اضافه شدن سهام جايزه فروشنده نيستند راحت جا داره كه تا ٩٠٠ تومان بره. مجمع هم گفتند كه قرارداد جديدي براي دكل دريايي بسته شده كه زماني كه نهايي بشه افشاي اطلاعات الف داره، خلاصه به نظر من فعلا تا يك روز قبل از قابل معامله شدن سهام جايزه نفروشيد.

ارادت
                            آخرین ویرایش توسط March13؛ 2021/03/08, 13:36.
                            [CENTER][COLOR=#000000][FONT=IRANSans][COLOR=#ff0000][B]در این بازار اگر سودیست با درویش خرسند است
                            [/B][/COLOR][B]خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی[/B]
                            [/FONT][/COLOR][/CENTER]

نظر

• pournikdast
                              ستاره‌دار(2)
                              • Oct 2020
                              • 525

سلام؛ دلم برای ایران خودرو میسوزه!
                              گناهی نداشت! /:.yead.:/

نظر

• پایش سهام
                                عضو عادی
                                • Nov 2020
                                • 77

سلام
                                مرسی

درود،امروزکه با 11%افزایش قیمت بازگشایی وصف خرید شد،واینکه 10میلیون شماالان6،99میلیون شده که کلشم بفروشی اون پول رو کاور نمیکنه
                                افزایش باید ثبت بشه که بتونید مابقیشو بفروشید.بنظرنگهداری بهترباشه.تکنیکی هم فکرکنم فروخته بود
                                طیب هم مشاهدشد:-/

نظر

در حال کار...
                                X