در اصل توسط rojan پست شده است
مشاهده پست
صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
جمع کردن
X
-
حتما. انشالا شب به طور مفصل در این مورد خواهم نوشت.سعی میکنم اگر بشه تا حدی به صورت ریاضی وار اثبات بشه. ممنوندر اصل توسط محمود شریعت پست شده است مشاهده پستنه اتفاقا! چرا خسته کننده؟ لطفا کلی توضیح ندهید. با جزنیات. دوس دارم بدونم. ممنون میشم اگر کامل توضیح بدهید
نظر
-
دریا، دریا دکل میکاریم
ماهیها به جهنم!
کندوها پر از قیر شده اند
زنبورهای کارگر به عسلویه رفته اند
...تا پشت بام ملکه را آسفالت کنند
چه سعادتی!
داریوش به پارس مینازید
ما به پارس جنوبی!حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را
نظر
-
:-?در اصل توسط تام آی پست شده است مشاهده پستحتما. انشالا شب به طور مفصل در این مورد خواهم نوشت.سعی میکنم اگر بشه تا حدی به صورت ریاضی وار اثبات بشه. ممنون. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است مشاهده پستخوب تبریک میگم، ظاهرا ما باید امروز دستامونو ببریم بالا، پیشبینیمون فیلد شد.
حامد جان این که باز هنگینگ من شد؛ کاش میذاشتم سه روز از شکست چنگال بگذره بعد دستمامو میبردم بالا.:dدر اصل توسط حامد۲۴ پست شده است مشاهده پست=))آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ ۱۳۹۰/۰۵/۱۸، ۱۰:۱۹.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
:-sدر اصل توسط (حجت) پست شده است مشاهده پستحامد جان این که باز هنگینگ من شد؛ کاش میذاشتم سه روز از شکست چنگال بگذره بعد دستمامو میبردم بالا.:dوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
حجت جان دستاتو ببر بالا و تا ۲۵۰ هم نیار پایین :dدر اصل توسط (حجت) پست شده است مشاهده پستحامد جان این که باز هنگینگ من شد؛ کاش میذاشتم سه روز از شکست چنگال بگذره بعد دستمامو میبردم بالا.:dیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
سلام این حجم مثبت تو بازار منفی جهانی چه معنی داره؟در اصل توسط (حجت) پست شده است مشاهده پستفکر کنم اون ۵۰ میل که گفتم، تونست بزنه. معاملات فردا جالبه.
نظر
-
دوست عزیز جهانیها منفی بودند ولی الان همگی مثبتن (چه شاخصهای معتبر اروپایی چه قیمتهای جهانی فلزات ) انهم با درصدهای بالادر اصل توسط ۷۱۷ پست شده است مشاهده پستسلام این حجم مثبت تو بازار منفی جهانی چه معنی داره؟یل یاتار ، طوفان یاتار
نظر
-
اینجا فعلا به اون صورت حرفم خریدار نداره بیا تو بورس ۲۴ از زمین و هموا برات تبریک میبارونمدر اصل توسط rojan پست شده است مشاهده پستبا سلام
من آمدممممممممممممممممممممممممممم
حامد جان انگار پا قدم من و شما تو صدرا خیلی خوب بوده touch wood و اسپند دود کنیم:d
راستی امروز روز تولدم بود ۸ اوت حالا با سالش کاری نداریم ولی چرا هیچکی تبریک نگفت .
در ضمن کادو و کیک و سکه ووووووووووووو دیگه قبول نمی کنم گفته باشماااااااااااااااااا:p
شیرنی میرنی هم برات درست میکنیم اونم از نوع خامه ایش :d;)
راستی این کارارو مفت نمیکنما به قول خودت گفته باشممممممم
شیرنی صدرا رو ازت میگیرم :dیل یاتار ، طوفان یاتار
نظر
-
این کجاش مثبته؟در اصل توسط behnam پست شده است مشاهده پستخیلی از حقیقی ها امروز فروختند و به سود ۵۰ درصدی بعد از مجمع قناعت کردند
و این خودش یه سیگنال مثبته. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
به نظرت فردا چطور میشه؟در اصل توسط (حجت) پست شده است مشاهده پستفکر کنم اون ۵۰ میل که گفتم، تونست بزنه. معاملات فردا جالبه.
یعنی میره تا ۲۶۰؟. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر

نظر