صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rad6303
    عضو عادی
    • Apr 2020
    • 40

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

سلام دوستان کسی از تکنیکالر خبری نداره ؟ اگر خود عزیزش پیدا شد لطفا به سوال من جواب بده سپاسگزارم
    رم افزار دینامیک تردیر بهتره یا موتیو ویو
    برای یادگیری تکنیکال الیوت مارک باینر روی تمام جزییات کار کنم کافیه؟ یا شاخه های دیگه نیاز به یادگیری هست که سطح بالا برد؟ باز هم ممنونم

نظر

• کاشان2
      عضو فعال
      • Dec 2020
      • 1778

اینطوری که صدرا افت کرد شاید تا یک مدتی دیگه یک نفر با سه تا چهار. مغازه کل صدرا. را از آن خود کند. یا با چند تا پراید

نظر

• ali1230
        عضو عادی
        • Oct 2020
        • 157

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
        سلام و عرض ادب خدمت طیب عزیز و بزرگوار...
        طیب جان مگر میشود گفت بیش از 500 شرکت بورسی همگی بدون بنیاد هستند و یا دستکاری قیمتی میشوند؟؟؟
        فکر میکنم کمتر از 10 درصد از این 500 شرکت در این چند ماه کمتر از 50 تا 70 درصد ریزش قیمت داشته باشند...
        شرکتها در سال 98 و 99 رشد انفجاری کردند؛ دولت از فروش سهام درآمد زیادی کسب کرد و بعد هم مردم ماندند و بازاری پر از قیمتهای حبابی و بی اعتمادی...
        بسیاری از دوستان خود بنده از ترس عدم نقدشوندگی بورس به بازار ارز دیجیتال کوچ کرده اند و کاهش شدید ارزش معاملات هم موید همین مورد است...
        مقصود به نظرم اوضاع هماهنگ تر از آن است که بشود شرکتی را با مسیری جدا و مجزا در نظر گرفت حالا چه صدرا باشد و چه سهام دیگر...
        ارادتمند دوستِ نازنینم...
        .................................................. .................................................. ............
        در ضمن خبر بد آخر اینکه سه شنبه باز مقداری صدرا خریدم! :.thumbsupsmileyanim
        با سلام و عرض ادب خدمت دکتر نازنین

دکترجان خوشحالم که برگشتی این صدرا و جناب طیب خاک دامنگیری دارن به هیچ وجه نمیشه ترکشون کرد. (تکنیکالرعزیز کجایی غیبتت طولانی شد)

نظر

• pournikdast
          ستاره‌دار(2)
          • Oct 2020
          • 525

در اصل توسط ali1230 پست شده است View Post
          با سلام و عرض ادب خدمت دکتر نازنین

دکترجان خوشحالم که برگشتی این صدرا و جناب طیب خاک دامنگیری دارن به هیچ وجه نمیشه ترکشون کرد. (تکنیکالرعزیز کجایی غیبتت طولانی شد)

سلام و عرض ادب...
          عزیزِ دلی علی جان...
          والا من غیبت تکنیکالر رو گذاشتم به حساب عادت همیشگیش...
          امیدوارم هر جا هست سلامت باشه و یه خبری هم بده که حداقل خیالمون از سلامتیش راحت بشه...
          ارادت...

نظر

• صبح صادق
            عضو عادی
            • Oct 2020
            • 50

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
            سلام و عرض ادب...
            عزیزِ دلی علی جان...
            والا من غیبت تکنیکالر رو گذاشتم به حساب عادت همیشگیش...
            امیدوارم هر جا هست سلامت باشه و یه خبری هم بده که حداقل خیالمون از سلامتیش راحت بشه...
            ارادت...
            عادت؟
            همیشگی؟
            ای شیطون?

نظر

• alijalalpour
              عضو عادی
              • Dec 2020
              • 204

ته ديگشم خوردن فاتحه

نظر

• shahin
                عضو فعال
                • May 2011
                • 2219

واقعا صنعت استخراج گاز آفشور و .... در این مملکت این قدر بی ارزشه ؟
                /:.rolleyessmileyani/:.rolleyessmileyani/:.rolleyessmileyani
                آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2021/04/17, 08:56.

نظر

• Arian02
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 1713

سلام
                  میدونم کمتر کسی از صدرایی ها تو فاز کریپتو هست ولی بازم کسانی که هستن مواظب باشین
                  اخراشه

نظر

• alijalalpour
                    عضو عادی
                    • Dec 2020
                    • 204

ان شاءلله آرین جان امیدواریم

نظر

• technicaler
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 801

در اصل توسط صبح صادق پست شده است View Post
                      عادت؟
                      همیشگی؟
                      ای شیطون?
                      عرض ادب
                      منظور دکتر قهره !
                      ارادت
                      امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• Arian02
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1713

میدونین من اهل ناله نفرین نیستم تو معامله هم در صورت ضرر اولین نفر خودمو سرزنش میکنم
                        هر چند میدونم فایده ای نداره ولی صبح تا شب فقط دارم عوامل این دامنه نامتقارن و بلوکه شدن پولو نفرین میکنم از ته دل چه نفرینی هر از گاهی خودم میترسم از نفرینی که میکنم واقعا مقصر ماها نیستیم تو این یه فقره
                        کاش افت میکردن ولی پولمون این طوری بلوکه نمیشد
                        این قفل شدن پول باعث شد بازاری رویایی مثل کریپتو رو از دست بدیم
                        دیگه اعصابی نمونده
                        امیدوارم عواملش به بد بلایی گرفتار بشن

نظر

• technicaler
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 801

عرض ادب

من روز اول که بازار منفی را شروع کرد عرض کردم دوتا کار باید بکنند :

۱- دامنه نوسان را باز کنند .(یعنی آزادِ آزاد )
                          ۲-سیاستمداران راجع به بازار صحبت نکنند .

و عرض کردم که مورد دوم را غیر ممکن میدانم .

الان دیدید که با بستن دامنه ی نوسان وضعیت بدتر شد .

خب این یعنی چیزی را که ما کف بازاری ها بر اساس تجربه و دانش مربوط به رفتار حاکم بر قیمت و نه دانش اقتصاد بلدیم و درک میکنیم ، مدیران و کارشناسان و سیاستمدار با یک تریلی رزومه درک نمی کنند .

بی ناموس دوباره دامنه ی نوسان منفی را یک واحد اضافه کرد .این احمقانه ترین کار ممکن است اما اگر تصور کنیم یارو احمق نیست و حداقل عقل را دارد ، نتیجه این می‌شود که بی ناموس است .

راه حل اینست :
                          دامنه نوسان را باز کنید، مسخره بازی حجم مبنا و قیمت پایانی را جمع کنید ، بازار به روال طبیعی بر می گردد .

حالا یک عده ماهی آکواریومی و پرنده ی قفسی و بیمار کرونایی متصل به دستگاه اکسیژن ممکن است بترسند که اکسیژن و غدای آکواریم یا آب و دانه ی قفس و یا اکسیژن آی سی یو قطع بشود و تلف بشوند.

نترسید ،

مگر گوجه خیار و گوشت و مرغ و صابون گلنار و مهریه ی ساعتی و دائمی و خودرو و موبایل و سیمکارت و داروی نظافت و لوازم پیشگیری از بارداری و پشم و سیخ کباب و تله موش و آتیش چرخون و زغال و فرش و موکت و اجاره ی ساعتیِ مکان و پیتزا و سوسیس و کالباس و بادمجون و خیار چنبر و موز و توت فرنگی و زولبیا بامیه و بقیه چیزها دامنه ی نوسان دارد که می ترسید .

اینهمه مایحتاج زندگی را آزاد خریدید هیچکدام ارزان نشد ، سهام چرا دامنه دارد و ارزان می شود .

این سوالی است که مرتب این روزها در کانالها پرسیده می شود : یارو چرا شورت و سوتین استفاده شده اش را در دیوار ارزان‌تر نمی دهد ولی سهامش را ارزان‌تر عرضه می‌کند؟
                          جواب :
                          چون دامنه نوسان سهام محدود است .وقتی دامنه وجود دارد چند میلیون الکی ته صف می ایستند، ولی وقتی دامنه نباشد فقط فروشنده واقعی عرضه می‌کند و خواهید دید که مسخره بازی فعلی و ربات سرخطی و رانت کارگزار و قفل نقد شوندگی و سایر کثافات بلافاصله جمع خواهد شد اما به شرط اینکه سیاستگزار بی ناموس نباشد.

علت غیبت هم استراحت بود ، عرض کردم که وقتی بازار استراحت می‌کند شما هم استراحت کنید .

خوشبختانه در ۶ روز کاری گذشته یک روز هم پای سیستم در ساعت معاملاتی ننشستم .

ارادت
                          آخرین ویرایش توسط technicaler؛ 2021/04/17, 20:49.
                          امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• bikaraneh
                            عضو فعال
                            • Sep 2014
                            • 638

درود
                            مقرر شده از اول اردیبهشت ماه دامنه نوسان به مثبت شش و منفی سه تغییر کنه!
                            پ ن:با وجود رقیبی چون ارزهای دیجیتال جا داره دامنه نوسان و نامتقارن تا مدتی حذف بشه تا اونهایی که اومدن برای تخلیه هیجان زودتر به مرادشون برسن!
                            پ ن:برای من هنوز جای سواله کسی که تو ارزهای دیجیتال سرمایه گذاری میکنه و ترید آیا به راحتی میتونه به ریال تبدیلش کنه و بخواد از این بازار خروج بزنه؟
                            ارادت
                            دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
                            ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

نظر

• Arian02
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1713

در اصل توسط bikaraneh پست شده است View Post
                              درود
                              مقرر شده از اول اردیبهشت ماه دامنه نوسان به مثبت شش و منفی سه تغییر کنه!
                              پ ن:با وجود رقیبی چون ارزهای دیجیتال جا داره دامنه نوسان و نامتقارن تا مدتی حذف بشه تا اونهایی که اومدن برای تخلیه هیجان زودتر به مرادشون برسن!
                              پ ن:برای من هنوز جای سواله کسی که تو ارزهای دیجیتال سرمایه گذاری میکنه و ترید آیا به راحتی میتونه به ریال تبدیلش کنه و بخواد از این بازار خروج بزنه؟
                              ارادت
                              عرض ادب
                              به راحتی میتونه چون مشکل فروش نداره و صف فروش و بلوکه شدن نداره نهایت با ضرر میشه نقد شد مخصوصا صرافی ایرانی چون با ریال کار میکنیم اونم به صورت آنی نه مثل کارگزاری که پولو 3 روز بعد تحویل میده
                              ولی مثلا نوبیتکس برای کسانی که احراز هویت نکردن تو مرحله دو و 3(چون سرشون شلوغه) اومده محدودیت گذاشته به این صورت که فقط میشه ریال خارج کرد نه ارز دیجیتال و روزانه 600 میلیون
                              قبلا میشد احراز هویت کرد و هر مقدار پول یا ارز نیاز بود برداشت کرد یا انتقال داد
                              نقدترین بازار ممکنه

نظر

• صبح صادق
                                عضو عادی
                                • Oct 2020
                                • 50

در اصل توسط technicaler پست شده است View Post
                                عرض ادب
                                منظور دکتر قهره !
                                ارادت
                                سلام و عرض ارادت
                                ببخشید فکر کردم با این شوخی رخ بنمایی که نمودی. انصافا متنی که نوشتی حرف دل همه ما سهامدارا هست و
                                خواهشابامشارکت بیشتر کمک نمایید تا این روزهای طاقت فرسا برای دوستان راحتتر بگذره.
                                شب خوش

نظر

در حال کار...
                                X