صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تجهیزاتی89
    عضو عادی
    • Oct 2020
    • 126

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

واقعن این حجم معاملات تو این سطح از قیمت از کجا میاد!!!! ملت یعنی اینقدر نسبت به سهمشون بی خیالن ..... بعیده!!!!

نظر

• کاشان2
      عضو فعال
      • Dec 2020
      • 1770

در چیزهای دیگه مانند ملک خودرو و غیره طرف. را بکشی حاضر نمی شود زیر قیمتی که خریده بدهد نمی دانم در سهام چرا اینجوری معامله می کنند طرف چه بسا روی 800.تا 900 تومان خریده راحت روی قیمت 260 گذاشته برای فروش چه بسا خدا خدا هم می کنه که فروش بره این هم عیب سهام است چیز شریکی

نظر

• کاشان2
        عضو فعال
        • Dec 2020
        • 1770

یک بزرگواری همیشه تاکید می کرد چیز شریکی دو ریال نمی ارزد

نظر

• تجهیزاتی89
          عضو عادی
          • Oct 2020
          • 126

نه دوست عزیز مطمئن باشید فروشنده حقیقی هر چقدر که بوده تا حالا فروخته و در رفته و این کثافت کاری کار خود عوامل سهامدار عمده حقیقی و حقوقیه ..... شک نکنید .... سهم بالای 9 ماهه قفل در صف فروشه هر فروشنده ای بوده تا حالا فروخته و نه از لحاظ عقلانی و نه از لحاظ فنی فروش تو این منطقه منطقی و درست نیست .... این فضاحت فقط و فقط از طرف سهامدار عمده صورت گرفته ....

نظر

• pournikdast
            ستاره‌دار(2)
            • Oct 2020
            • 525

سلام و عرض ادب...
            این عشق من بهی گفت تا 200 و 180 هم ممکنه بیاد پایین...
            من از الان کلیه ام رو گذاشتم تو صف فروش! /:.negaran.:/
            خطاب به نازنین مسئولان : ارادت کفاثتااااااااااااااااااااااااا
            آخرین ویرایش توسط pournikdast؛ 2021/05/01, 17:51.

نظر

• ASUS-Pooya
              عضو عادی
              • Nov 2020
              • 50

در اصل توسط تجهیزاتی89 پست شده است View Post
              واقعا اینا کی هستن تو قیمت 259 تومن رفتن صف فروش ..... لعنتیا شما چند خریدید که اینطور عجله واسه فروش دارید .... واقعا تو این شرکت چه خبره این مرزونی بی شرف با شرکت چی کار کرده که سهمشو 259 تومن هم نمیخرن !!!!
              درود بر شما
              حالا شما هر چی دوست دارید بگید.
              اما، اونی که اینجا داره می فروشه،فقط پول لازمه.
              با توجه به صحبت تکنیکالر، اونی که صدرا میخره، برنامه ای برای فروشش نداره. این حداقل برا شخص من و شما کاملا صادقه. پس اغلب کسانی که الان دیگه میفروشن، نادان نیستن. بلکه پول لازمن.
              من خودم دو هفته پیش، به شدت پول لازم بودم. 500هزارتا علیرغم اینکه می دونستم سر سوزنی فروختن صحیح نیست، گذاشتم تو صف فروش. هرچند فروش نرفت و چند روز متوالی تو صف بودم. و آخر هم مجبور شدم قرض بگیرم که خب، توی این شرایط، سنگینی بار قرض بیشتر از نزول صدرا اذیتم می کنه.
              منی که پول لازمم، باید صبر کنم حتما صف خرید بشه که بفروشم؟ باید صبر کنم گزارش هایی که جناب طیب دوست داره بیاد؟ باید صبر کنم تا کی؟ شما می تونی بگی 3 ماه دیگه صدرا چنده؟ می تونی بگی شش ماه دیگه چنده؟ ابتدای سال، جناب طیب گفتن: به زودی قیمت سقف رو می بینه. شما می دونی "به زودی" میشه کی؟
              مملکت رو نکبت گرفته. خیانت و جنایتی که در حق مردم کردن، اجنبی نمی کرد. جیبشون که پر کردن، بورس رو ول کردن به امون خدا. حالا هم باید التماسشون کنیم که تو رو خدا، ما همونا بودیم که جیبمون رو زدید و مملکت رو تا اینجا آوردید، بیاید یه پولی تزریق کنید تا بورس جون بگیره.
              گرفتاریم حاجی. سرزنش نکن. اونایی که صبح تا شب از عزت و شرف و بزرگی و شهادت و خدا و پیغمبر و امام حسین و حضرت مهدی میگن، صاحب این شرکتن. همه کاره اونا هستن. اونا رو سرزنش کن.

نظر

• rezanikroo
                عضو عادی
                • Jun 2011
                • 30

سلام خدمت دوستان و قبولی طاعات
                ببخشیدچند روز نبودم
                باتشکر از مدیران شریف و زحمتکش
                ارادت

نظر

• HSN
                  عضو عادی
                  • Dec 2020
                  • 57

با عرض سلام واحترام
                  از آنجایی که فردا صبح درگیر بازدیداز پیشرفت یک پروژه صنعتی هستم وممکن است فرصت برای ارسال مطلب نداشته باشم ،لذا برای ادای تکلیف امشب ارسال می نمایم.
                  همانطور که قبلا اشاره شد وقتی افسار مدیریت شرکتی دراختیار گروهی حرامزاده وبی بته باشد بیشتر از این نمی شود انتظار داشت.
                  البته سفارش دستور خریدسهم برای فردا جهت کارگزارارسال شده است.

نظر

• technicaler
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 801

در اصل توسط HSN پست شده است View Post
                    با عرض سلام واحترام
                    از آنجایی که فردا صبح درگیر بازدیداز پیشرفت یک پروژه صنعتی هستم وممکن است فرصت برای ارسال مطلب نداشته باشم ،لذا برای ادای تکلیف امشب ارسال می نمایم.
                    همانطور که قبلا اشاره شد وقتی افسار مدیریت شرکتی دراختیار گروهی حرامزاده وبی بته باشد بیشتر از این نمی شود انتظار داشت.
                    البته سفارش دستور خریدسهم برای فردا جهت کارگزارارسال شده است.
                    عرض ادب

بی بته کار ۳۰ ثانیه شونه !

راستی کسی میدونه مرزون آباد کجاست ؟

ارادت
                    امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• technicaler
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 801

در اصل توسط ASUS-Pooya پست شده است View Post
                      درود بر شما
                      حالا شما هر چی دوست دارید بگید.
                      اما، اونی که اینجا داره می فروشه،فقط پول لازمه.
                      با توجه به صحبت تکنیکالر، اونی که صدرا میخره، برنامه ای برای فروشش نداره. این حداقل برا شخص من و شما کاملا صادقه. پس اغلب کسانی که الان دیگه میفروشن، نادان نیستن. بلکه پول لازمن.
                      من خودم دو هفته پیش، به شدت پول لازم بودم. 500هزارتا علیرغم اینکه می دونستم سر سوزنی فروختن صحیح نیست، گذاشتم تو صف فروش. هرچند فروش نرفت و چند روز متوالی تو صف بودم. و آخر هم مجبور شدم قرض بگیرم که خب، توی این شرایط، سنگینی بار قرض بیشتر از نزول صدرا اذیتم می کنه.
                      منی که پول لازمم، باید صبر کنم حتما صف خرید بشه که بفروشم؟ باید صبر کنم گزارش هایی که جناب طیب دوست داره بیاد؟ باید صبر کنم تا کی؟ شما می تونی بگی 3 ماه دیگه صدرا چنده؟ می تونی بگی شش ماه دیگه چنده؟ ابتدای سال، جناب طیب گفتن: به زودی قیمت سقف رو می بینه. شما می دونی "به زودی" میشه کی؟
                      مملکت رو نکبت گرفته. خیانت و جنایتی که در حق مردم کردن، اجنبی نمی کرد. جیبشون که پر کردن، بورس رو ول کردن به امون خدا. حالا هم باید التماسشون کنیم که تو رو خدا، ما همونا بودیم که جیبمون رو زدید و مملکت رو تا اینجا آوردید، بیاید یه پولی تزریق کنید تا بورس جون بگیره.
                      گرفتاریم حاجی. سرزنش نکن. اونایی که صبح تا شب از عزت و شرف و بزرگی و شهادت و خدا و پیغمبر و امام حسین و حضرت مهدی میگن، صاحب این شرکتن. همه کاره اونا هستن. اونا رو سرزنش کن.
                      عرض ادب

والا من از امروز همکشیدم نشستم ببینم کاری میشه کرد یا نه .

به صدرا نرسیدم اما چندتا سهم را که نگاه کردم دیدم اوضاع خیلی خراب است .

اوضاع خراب یعنی یک چیزی مثل مدت طولانی که صدرا زیر ۲۸۰ بود و نمی تونست رد کنه .

بیشتر از اینکه قیمت ناراحت کننده باشه ، زمان طولانی رکود نگران کننده است .
                      الان که فعلا خرید حماقت است اما اگر بازار متعادل شد تا اطلاع ثانوی فقط به نوسان گیری فکر کنید .

این بازار بازاری است که تا مدتها اگر بشود سالی ۴۰ -۵۰ درصد سود کرد باید راضی بود .

اگر یادتون باشه یکی از کاربرها روی شاخص ۴۰۰_۵۰۰ در امضا نوشته بود بازار به مدت طولانی به کما رفت .
                      اون موقع به کما نرفت ، الان رفت .

لذا اگر یک موقعی بر اساس سیاست و نه اقتصاد یک تحرکی ایجاد شد دندون طمع را به نظرم بکشید بهتر است .
                      ببینیم چی میشه .

ارادت
                      امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• technicaler
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 801

در اصل توسط ASUS-Pooya پست شده است View Post
                        و پیغمبر و امام حسین و حضرت مهدی میگن، صاحب این شرکتن. همه کاره اونا هستن. اونا رو سرزنش کن.
                        عرض ادب

استادم فرمود :
                        انتخاب خودمان اینست که میدان اولویت داشته باشد .:.thumbsupsmileyanim

ارادت

نظر

• bikaraneh
                          عضو فعال
                          • Sep 2014
                          • 638

در اصل توسط technicaler پست شده است View Post
                          عرض ادب

استادم فرمود :
                          انتخاب خودمان اینست که میدان اولویت داشته باشد .:.thumbsupsmileyanim

ارادت
                          درود
                          اما متأسفانه این میدان داره به چاله میدون تبدیل میشه!
                          ارادت
                          دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
                          ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

نظر

• technicaler
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 801

عرض ادب

جناب دکتر فرمودند هر شب تکلیف را باید ادا کنیم .

من زیاد صدرا ندارم ،
                            ۵ درصد سبدم را روی ۷۵۰ -۷۶۰ صدرا خریدم که الان دیگه ارزشش چیز دندون گیری نیست .
                            با اینحال به سهم کم خودم ادای تکلیف می‌کنم :

اَی بر پدر دروغگوی فاسدشون لعنت .

ارادت

نظر

• mohsen ho
                              ستاره دار(1)
                              • Feb 2013
                              • 11250

عرض ادب

والا من از امروز همکشیدم نشستم ببینم کاری میشه کرد یا نه .

به صدرا نرسیدم اما چندتا سهم را که نگاه کردم دیدم اوضاع خیلی خراب است .

اوضاع خراب یعنی یک چیزی مثل مدت طولانی که صدرا زیر ۲۸۰ بود و نمی تونست رد کنه .

بیشتر از اینکه قیمت ناراحت کننده باشه ، زمان طولانی رکود نگران کننده است .
                              الان که فعلا خرید حماقت است اما اگر بازار متعادل شد تا اطلاع ثانوی فقط به نوسان گیری فکر کنید .

این بازار بازاری است که تا مدتها اگر بشود سالی ۴۰ -۵۰ درصد سود کرد باید راضی بود .

اگر یادتون باشه یکی از کاربرها روی شاخص ۴۰۰_۵۰۰ در امضا نوشته بود بازار به مدت طولانی به کما رفت .
                              اون موقع به کما نرفت ، الان رفت .

لذا اگر یک موقعی بر اساس سیاست و نه اقتصاد یک تحرکی ایجاد شد دندون طمع را به نظرم بکشید بهتر است .
                              ببینیم چی میشه .

ارادت
                              درود
                              چشم انداز تورمی خاصی تا شهریور نداریم ... روند دلارم که نزولیه
                              بازار هم بازار تورمیه و بهره وری و افزایش تولید دراکثریت شرکت ها نداریم ... طبیعی هست فعلا طرف خریدار پولش را نقد نگه داره

عرض ادب

جناب دکتر فرمودند هر شب تکلیف را باید ادا کنیم .

من زیاد صدرا ندارم ،
                              ۵ درصد سبدم را روی ۷۵۰ -۷۶۰ صدرا خریدم که الان دیگه ارزشش چیز دندون گیری نیست .
                              با اینحال به سهم کم خودم ادای تکلیف می‌کنم :

اَی بر پدر دروغگوی فاسدشون لعنت .

ارادت
                              پتایر را دارید هنوز؟؟اونم دست کمی از صدرا نداره ... تنها مزیتش قفل بودنشه/:.weirdsmiley.:/ بازارگردانش طفلی کم اورد !

نظر

• technicaler
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 801

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
                                سلام و عرض ادب...
                                این عشق من بهی گفت تا 200 و 180 هم ممکنه بیاد پایین...
                                من از الان کلیه ام رو گذاشتم تو صف فروش! /:.negaran.:/
                                خطاب به نازنین مسئولان : ارادت کفاثتااااااااااااااااااااااااا
                                عرض ادب

دکتر جون سنگی ، عفونتی ،نفروتیکی چیزی که نداشته ؟

جراحی ، آندوسکوپی، لیتوتریپسی؟

بجز مطب جای دیگه باهاش نرفتی ؟

سقف و ستونش سالمه؟

بدون رنگه ؟

ارادت

نظر

در حال کار...
                                X