صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • technicaler
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 801

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عرض ادب

جان مورفی در کتابش فرموده که اگر اصلاح از ۶۲ درصد فیبوناچی بیشتر شود ، احتمالا تا نقطه ی شروع روند ریزش ادامه دارد .

چیزی که من دیدم ، معمولا یک مقدار خیلی جزئی از شروع روند بالاتر می ایستید و اون احتمالا که جان مورفی فرموده دل خوش کنک است .

همین هم شد .
    الان ۲۴۰ تومن ، ۲/۵ درصد از پیک ۱۰ هزار تومنی است.
    یعنی واقعا به نقطه ی شروع رسیده.

با اینحال اگر روی نمودار تعدیل شده بخواهیم کار کنیم ، پیک موج ۱۰۰۰ تومن بوده و الان یک سطح حمایتی ۲۳ درصد فیبوناچی داریم که همان ۲۳۰ تومن حاج علی جلالپور است.
    اعتبار نمودار تعدیل شده زیاد نیست ولی خب از هیچی بهتر است .

نقطه شروع موج هم که جان مورفی فرمود ۵۰ -۶۰ تومن است.

همچنین یک خط روند صعودی در نمودار لگاریتمی داریم که حمایت قوی و خوبی است و البته اگر زیر این حمایت هم نفوذ بکند ایرادی بهش نمیشه گرفت .

روی ۲۸۰ که من نمودار گذاشتم و درست سر زمانش برگشت ولی موج بلند مدت منفی بود و دوباره نزولیش کرد ، هم عرض کردم که برگشت روند اینطوری هیجانی نیست که یکدفعه صف جمع بشود از فردا صف خرید باشد.

در خرداد سال ۹۸ که موج قشنگه میخواست شروع بشود ، دیدید که چقدر بکس وباد کرد تا از ۱۰۴۰ به ۲۰۰۰ تومن رسید ، وبعدش چقدر طول کشید تا به ۳۵۰۰ رسید و یکماه و نیم تمام هم روی ۳۵۰۰ ماند و بعد راه افتاد.

توجه کنید که دره ها گردند. و قله ها تیزند .یعنی شما هرچقدر برای فروش باید سریع باشید، بهمان مقدار در خرید تامل کنید .

لذا روی ۲۸۰ هم تذکر دادم و الان هم تذکر می دهم که هول نشوید.

هیچ عاقلی در این شرایط بازار توصیه به خرید نکرده است .
    صدرا هم که از همون اولش آش دهن سوزی نبود .

بالاخره هرکس می خرد ، به ۵۰ -۶۰ تومن هم باید فکر کند .

البته صدرا در این قیمت‌ها نمی ماند و دوباره صعودی،خواهد شد ولی واقعا من الان نمی‌دانم چقدر طول می‌کشد ؟ یکسال یا ۱۵ سال ؟

دارم روش کار میکنم اما در هر صورت اینطوری که برگردد و سیخکی دوباره ۱۰۰۰ تومن بشود یک تصور منجر به زیان خواهد بود.

خرید تلویحا به معنای اعلام آمادگی برای ۱۵ سال نگهداری سهم است.

ببینیم چی میشه.
    ارادت
    آخرین ویرایش توسط technicaler؛ 2021/05/08, 18:02.
    امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• mohsen ho
      ستاره دار(1)
      • Feb 2013
      • 11253

در اصل توسط technicaler پست شده است View Post
      عرض ادب

جان مورفی در کتابش فرموده که اگر اصلاح از ۶۲ درصد فیبوناچی بیشتر شود ، احتمالا تا نقطه ی شروع روند ریزش ادامه دارد .

چیزی که من دیدم ، معمولا یک مقدار خیلی جزئی از شروع روند بالاتر می ایستید و اون احتمالا که جان مورفی فرموده دل خوش کنک است .

همین هم شد .

با اینحال اگر روی نمودار تعدیل شده بخواهیم کار کنیم ، پیک موج ۱۰۰۰ تومن بوده و الان یک سطح حمایتی ۲۳ درصد فیبوناچی داریم که همان ۲۳۰ تومن حاج علی جلالپور است.

همچنین یک خط روند صعودی در نمودار لگاریتمی داریم که حمایت قوی و خوبی است و البته اگر زیر این حمایت هم نفوذ بکند ایرادی بهش نمیشه گرفت .

روی ۲۸۰ که من نمودار گذاشتم و درست سر زمانش برگشت ولی موج بلند مدت منفی بود و دوباره نزولیش کرد ، هم عرض کردم که برگشت روند اینطوری هیجانی نیست که یکدفعه صف جمع بشود از فردا صف خرید باشد.

در خرداد سال ۹۸ که موج قشنگه میخواست شروع بشود ، دیدید که چقدر بکس وباد کرد تا از ۱۰۴۰ به ۲۰۰۰ تومن رسید ، وبعدش چقدر طول کشید تا به ۳۵۰۰ رسید و یکماه و نیم تمام هم روی ۳۵۰۰ ماند و بعد راه افتاد.

توجه کنید که دره ها گردند. و قله ها تیزند .یعنی شما هرچقدر برای فروش باید سریع باشید، بهمان مقدار در خرید تامل کنید .

البته صدرا در این قیمت‌ها نمی ماند و دوباره صعودی،خواهد شد ولی واقعا من الان نمی‌دانم چقدر طول می‌کشد ؟ یکسال یا ۱۵ سال ؟

دارم روش کار میکنم اما در هر صورت اینطوری که برگردد و سیخکی دوباره ۱۰۰۰ تومن بشود یک تصور منجر به زیان خواهد بود.

ببینیم چی میشه.
      ارادت
      درود
      15سال ملحوظ جدید هست؟

نظر

• طيب
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 3075

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
        تحمل کنید
        99درصد راه رو رفتیم برای شروع روند صعودی
        قول میدم درست میشه
        بخدا قسم الان انگار دهم مرداد ماهیم ولی برعکس /.:biggrinsmiley.:/
        یادتونه تیر و مرداد 3هفته تمام چقد استرس روند نزولی رو داشتم و روزی چندتا پست میزدم (یاد اخوند بورس بخیر نیستش)
        چون نمیدونستم این دوره ریزش رو باید چیکار بکنم اهل بازار طلا و دلار و سود بانکی هم نیستم که نون از سفره مردم بردارم ولی هر چی که بود تمومه
        طبق تحلیل 9 ماه روند نزولی رو طی کردیم بازار اذر ماه منم به اشتباه انداخت و فکر میکردم به جای نه ماه و با ریزش سریعیکه اتفاق افتاد سریعتر به روند صعودی برگردیم از طرفی این دامنه مدت برگشت روند رو 3ماه عقب انداخت
        خوشا به حال کسی که با کمترین ضرر پول نقد داره والان داره سهم میخره
        اسیر بازی این بیشرفا نشید چه تو صدرا چه تو کل بازار
        عرض سلام وادب واحترام

هزاران لایک داری

ارادت

نظر

• vion
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 825

درود عزیزان
          عرض کردم تمایلی وجود داره تا اکثر سهم ها کف های تاریحی را رویت کنن.. این فرایند ممکنه در سال جاری باشه یا دو یا سه سال اینده... فروش سهم صدرا با این بهای نازل دلاری برای دوستانی که به پولش نیازی ندارن به هیچ عنوان توصیه نمیشه

نظر

• technicaler
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 801

عرض ادب

سهامدار قدیمی صدرا در ذهن من این شکلی است :

پیر شده ، پشماش ریخته ،سوی چشماش رفته، رشد نکرده ، همینطوری مبهوتِ تابلو وقیمت ۲۴۰ تومنی سهم مونده !

فقط سیبیلش پرپشته!

طبل تو خالی !

ارادت
            امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• technicaler
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 801

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
              درود
              15سال ملحوظ جدید هست؟
              عرض ادب

ملحوظ کمش ۱۰۰۰ سال است .

عکس سهامدار قدیمی صدرا اون بالا را ببین .
              باید پشمات بریزه ، سیبیلاتم رنگ دندونات بشه !

ولی از رو هم نری !

ارادت

نظر

• Arian02
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1713

عرض ادب

همین هم شد .

ببینیم چی میشه.
                ارادت
                استاد عرض ادب
                نوشته تون در مورد سرعت برگشت روند و قدرت صعود منطقی و درسته
                ولی احساس میکنم شاید بهتر از اون چیزی باشه که انتظارشو داریم
                در هر حال به قول خودتون باید بشینیم و ببینیم چی میشه خدا رو چه دیدی شاید مثل اذر ماه شد که سود خوبی داد بازار
                خلاصه عرضم اینه که کسی که بخواد وارد سهام بشه و این دوره اتی صعودی رو سود بکنه وقته خریده سهامه کف انچنانی نداریم به لحاظ قیمتی مگر بخشی از سهام که اصلا اصلاح نکردن.... منتها زمان سود دهی چقدر سریع باشه الله اعلم
                خیلی جالبه تقریبا یکساله نه تنها سود نکردیم بلکه بخشی از پول رفت
                فقط دلم به این خوشه ضررم در حد ریزش دلار و سکه و طلا بوده /:.sadsmiley.://:.sadsmiley.://:.negaran.:/
                هشذات دا ...

نظر

• technicaler
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 801

استاد عرض ادب
                  نوشته تون در مورد سرعت برگشت روند و قدرت صعود منطقی و درسته
                  ولی احساس میکنم شاید بهتر از اون چیزی باشه که انتظارشو داریم
                  در هر حال به قول خودتون باید بشینیم و ببینیم چی میشه خدا رو چه دیدی شاید مثل اذر ماه شد که سود خوبی داد بازار
                  خلاصه عرضم اینه که کسی که بخواد وارد سهام بشه و این دوره اتی صعودی رو سود بکنه وقته خریده سهامه کف انچنانی نداریم به لحاظ قیمتی مگر بخشی از سهام که اصلا اصلاح نکردن.... منتها زمان سود دهی چقدر سریع باشه الله اعلم
                  خیلی جالبه تقریبا یکساله نه تنها سود نکردیم بلکه بخشی از پول رفت
                  فقط دلم به این خوشه ضررم در حد ریزش دلار و سکه و طلا بوده /:.sadsmiley.://:.sadsmiley.://:.negaran.:/
                  هشذات دا ...
                  عرض ادب

من قدیمها خیلی مکرر عرض کردم اما زبونم مو درآورد :

بازار سود کرد و سهم رفت بالا و صدرا از ۲۸۰ برگشت بالا و صف قشنگی شد و ۵ روزه ۲۰ درصد رشد کرد و همه درست.

مهم اینست که چقدرش گیر ما آمد یا چقدرش ممکن است گیر ما بیاید ؟

عرض کردم که بارها رفتیم ۱۰ درصد کنیم پولمان نصف شد .

دیگه از ما گذشت، شما جوان‌ها تجربه کنید .

ارادت

نظر

• Arian02
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1713

عرض ادب

من قدیمها خیلی مکرر عرض کردم اما زبونم مو درآورد :

بازار سود کرد و سهم رفت بالا و صدرا از ۲۸۰ برگشت بالا و صف قشنگی شد و ۵ روزه ۲۰ درصد رشد کرد و همه درست.

مهم اینست که چقدرش گیر ما آمد یا چقدرش ممکن است گیر ما بیاید ؟

عرض کردم که بارها رفتیم ۱۰ درصد کنیم پولمان نصف شد .

دیگه از ما گذشت، شما جوان‌ها تجربه کنید .

ارادت
                    /.:biggrinsmiley.:/:D
                    نصف که خوبه دارم به این میخندم که به خاطر 10 درصد سود( یا با اهرم ده 100درصد) دیروز کل پولم تو رمز ارز لیکوئید شد رفت
                    خدا رو شکر چیز زیادی نبود ولی تجربه عمیقی شد /:.yead.:/

نظر

• دودو
                      ستاره دار(3)
                      • May 2020
                      • 1280

الان سهامی تو بازار میشه پیدا کرد که با پی به ای ۳/۵-۵ واقعا ریسک خاصی ندارند و برای سرمایه گزاری مناسبند این روزها از این لحاظ مشابهت‌هایی به پاییز ۹۷ و شاخص ۱۷۰ هزار داره
                      ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                      ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• Arian02
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1713

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
                        الان سهامی تو بازار میشه پیدا کرد که با پی به ای ۳/۵-۵ واقعا ریسک خاصی ندارند و برای سرمایه گزاری مناسبند این روزها از این لحاظ مشابهت‌هایی به پاییز ۹۷ و شاخص ۱۷۰ هزار داره
                        وقتی سود رو میده و از قیمت سهم کم میشه و چند ماه بعد باید همین سود رو که پول خودمونه بگیریم دیگه چه پی بر ای ؟؟؟
                        چرا 3 سال بود کسی اهمیت نمیداد به این پی بر ای ؟؟
                        از جیب خودمون برمیدارن منتم میشه برامون ؟؟
                        بازار بخواد برگرده به هر دلیل بازم کسی به این پی بر ای اهمیتی نمیده همون طور که قبلا نمیدادن
                        در ضمن همین عدد به نظر خودش ریسکه خیلی زیادیه که انتظارات رو بالا میبره از عملکرد شرکت و سهم مثلا سهمی با پی بر ای حتی زیر 5 گیرم 100درصدم سود رو بده وقتی نتونه دفعه بعد همین سود یا بالاتر رو پوشش بده چی میشه ؟؟حالا افت قیمت رو ندید میگیرم
                        برعکس وقتی سهمی پی بر ای منفی یا حتی خیلی بالا داره با کوچکترین اعلام سودی درصد رشد سودش خیلی بالا میره و توجه بازار رو جلب میکنه
                        درست یا اشتباه من برعکس شما به قضیه نگاه میکنم اگر نظرم اشتباهه ممنون میشم کامل توضیح بدین بهم در مورد اشتباهم

نظر

• دودو
                          ستاره دار(3)
                          • May 2020
                          • 1280

وقتی سود رو میده و از قیمت سهم کم میشه و چند ماه بعد باید همین سود رو که پول خودمونه بگیریم دیگه چه پی بر ای ؟؟؟
                          بازار بخواد برگرده به هر دلیل بازم کسی به این پی بر ای اهمیتی نمیده همون طور که قبلا نمیدادن
                          در ضمن همین عدد به نظر خودش ریسکه خیلی زیادیه که انتظارات رو بالا میبره از عملکرد شرکت و سهم مثلا سهمی با پی بر ای حتی زیر 5 گیرم 100درصدم سود رو بده وقتی نتونه دفعه بعد همین سود یا بالاتر رو پوشش بده چی میشه ؟؟حالا افت قیمت رو ندید میگیرم
                          برعکس وقتی سهمی پی بر ای منفی یا حتی خیلی بالا داره با کوچکترین اعلام سودی درصد رشد سودش خیلی بالا میره و توجه بازار رو جلب میکنه
                          درست یا اشتباه من برعکس شما به قضیه نگاه میکنم اگر نظرم اشتباهه ممنون میشم کامل توضیح بدین بهم در مورد اشتباهم
                          الان سهام زیادی از گروههای فلزات اساسی شیمیایی و پالایشگاهی در این محدوده ذکر شده قرار دارند
                          مثلاً همین امروز من پله اول را از صف فروش فباهنر خریدم ۲۳۵۳ تومن حدود یک ماه دیگه مجمع شرکت هست و انتظار دارم حدود ۶۰۰ تومن تقسیم کنه یعنی تمام شده برای من درمیاد ۱۷۵۰ تومن سود سال ۱۴۰۰ شرکت هم با قیمتهای فعلی مس و دلار حداقل ۵۰۰ تومنه
                          من همیشه روی شرکتهای بنیادی و سودساز متمرکزم مثل پارسال که بهترین سود را از پتایر گرفتم و هنوز یکی از سبدهام ۱۰۰ درصد پتایر هست و علیرغم افت ۳۵ درصدی از سقف هنوز در سود قابل توجهیه و به دید دو ساله اصلا توجهی به معاملات فعلیش ندارم
                          ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                          ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• mohsen ho
                            ستاره دار(1)
                            • Feb 2013
                            • 11253

درود
                            درهمین بازار سهم هایی که pe تحلیلی پایینی داشتند در این موج سهمگین ریزش دوام بالایی داشتند
                            این که یک تایمی بازار درسال 98 به خاطر تجدید دارایی و99 به واسطه سفته بازی دولت بی خیال peشد دلیلی نمیشه ملاک کلی بازار فراموش بشه
                            بیشترین ریزش بازار طی 8-9ماه اخیر درگروه هایی بوده که فضایی بالا رفتند وسودآوری به همون نسبت رشد نداشته !
                            و اکثر رشد 15ماهه خودشون را دارن ازدست میدند!

نظر

• technicaler
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 801

عرض ادب

جنون گل صدرا !

<<حباب گل لاله>>، اولین بحران مالی دنیا / کدام سرمایه‌گذاران دچار <<جنون گل لاله>> شده‌اند؟ - تجارت‌نیوز

شانس آوردیم صدرا را می شود منجمد کرد و پژمرده نمی شود.

یک تفاوت دیگه هم اینست که ما همیشه شیدای صدرا هستیم هم درکف، هم در سقف .
                              هم اون وسط مسطا!

ارادت

نظر

• Arian02
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1713

جناب دودو و جناب محسن ممنون
                                خب سهام با پی بر ای پایین هم کم افت نداشتن این مدت از اون طرف رشد زیادی هم نداشتن تا مرداد ولی نکته ای که هست اینه که سهام با پی بر ای بالا و کوچک خب رشد خیلی زیادی داشتن نسبت به مثلا فملی و فولاد با پی بر ای پایین(حالا چه با رانت چه به خاطر کوچک بودنشون که پول زیادی برای بالا رفتن نمیخوان)
                                بله اینم درسته مقداری از سودشون رو پس گرفتن الان
                                آیا همون سهام کوچک بهتر نیستن که سود خوبی بدن تو ریزش هم مقداری از سود رو بگیرن نسبت به سهام بزرگ که اغلب پی بر ای پایین دارن و رشد کمی میکنن و تو افت بازار هم همراه میشن
                                و چیزی هم که هست اینه که شاید سهامی مثل فولاد و فملی و پالایشی و...الان قفل نباشن و برای کوتاه مدت که بازار برمیگرده سود بدن ولی چون این سهام خیلی شناور دارن و سهم بزرگی هستن پول خیلی زیادی هم میخوان برای بالا رفتن که خب همه میدونیم این پول همیشه به بازار نمیاد
                                جناب دودو شما سهمو خریدی 2300 و سودتون رو چند ماه بعد میگیرید در حالی که همین الان این پول رو پرداخت کردید
                                از جیب خودتون میزنن به خودتون برمی گردونن !!!اگرقیمت سهم افت نمی کرد بله فرمایش شما درست سهم براتون 600کمتر میافته ولی الان چی ؟؟
                                به هر حال نظرات و سلایق مختلفه

نظر

در حال کار...
                                X