صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Sadeghtarin
    عضو عادی
    • Oct 2020
    • 128

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

اولین چیز اینه کهقبول کنیم اشتباه دردناکی کردیم
    دومین چیز اینه که شانس بیاریم و پول لازم نباشیم
    سومین چیز اینه که بنیادی سهامو بچسبیم ،..
    از نظر من بنیادی سهام قدم به قدم رو به بهبوده و منطقه ازاد شدن صدرا
    در حد انقلابه ...و مطمینا با منطقه ازاد شدن سند زمین هم. صادر میشه .
    هزینها ی صدرا هم باز کاهش پیدا میکنه
    وووو
    ولی اشتباه صدرا نابخشودنیه و برای بعضی از سهامدارا به
    قیمت زندگیشون تموم میشه .
    یاد وحید افتادم ...اونایی که رو هزار خریدن ،زندگیشونو ممکنه باخته باشن ..
    خداوند بهشون صبر بده و قدرت گذشتن از این بحران

نظر

• دودو
      ستاره دار(3)
      • May 2020
      • 1280

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
      جناب دودو و جناب محسن ممنون
      خب سهام با پی بر ای پایین هم کم افت نداشتن این مدت از اون طرف رشد زیادی هم نداشتن تا مرداد ولی نکته ای که هست اینه که سهام با پی بر ای بالا و کوچک خب رشد خیلی زیادی داشتن نسبت به مثلا فملی و فولاد با پی بر ای پایین(حالا چه با رانت چه به خاطر کوچک بودنشون که پول زیادی برای بالا رفتن نمیخوان)
      بله اینم درسته مقداری از سودشون رو پس گرفتن الان
      آیا همون سهام کوچک بهتر نیستن که سود خوبی بدن تو ریزش هم مقداری از سود رو بگیرن نسبت به سهام بزرگ که اغلب پی بر ای پایین دارن و رشد کمی میکنن و تو افت بازار هم همراه میشن
      و چیزی هم که هست اینه که شاید سهامی مثل فولاد و فملی و پالایشی و...الان قفل نباشن و برای کوتاه مدت که بازار برمیگرده سود بدن ولی چون این سهام خیلی شناور دارن و سهم بزرگی هستن پول خیلی زیادی هم میخوان برای بالا رفتن که خب همه میدونیم این پول همیشه به بازار نمیاد
      جناب دودو شما سهمو خریدی 2300 و سودتون رو چند ماه بعد میگیرید در حالی که همین الان این پول رو پرداخت کردید
      از جیب خودتون میزنن به خودتون برمی گردونن !!!اگرقیمت سهم افت نمی کرد بله فرمایش شما درست سهم براتون 600کمتر میافته ولی الان چی ؟؟
      به هر حال نظرات و سلایق مختلفه
      خیلی از نکات که اشاره کردید برای من هم فاکتور مهم و در انتخاب موثره
      تعداد سهام شناور سودسازی مجمع مقدار و زمان تقسیم سود
      خوب من فعلا فملی دارم در حجم بیشتر از فباهنر و اون را بخاطر چشم انداز مثبت مس جهانی نگهداری میکنم فملی شناور زیاد و تقسیم سود کم داره و معمولا صرف افزایش سرمایه می‌کنه
      اما فباهنر که تازه شروع به خریدش کردم انتخاب بنظرم مطمئن و جذابیه
      اما فاکتورهای مثبتی که توش دیدم مجمع زود هنگام تقسیم سود حداکثری و پرداخت سود در کمترین فاصله بعد از مجمع بنا به سوابق گذشته است اینها همه بررسی شده و من را ترغیب به خریدهای بیشتری می‌کنه سهم از نظر سرمایه دقیقا ۱۰ درصد همین صدراست و تقریبا یک درصد فملی پس سهم کوچکی هم محسوب میشه شناور سهم حدود ۵۰۰ میلیون سهم هست و این روزها با قدرت خرید خوبی منفیهاش را میخرند اما در مورد تقسیم سودش وقتی بخواد مجمع بره و ۶۰۰ تومن سود تقسیم کنه دیگه قطعا قیمتش ۲۴۰۰ نیست و قرار نیست بعد از مجمع با چشم انداز سود ۵۰۰ تومنی قیمتش ۱۸۰۰ تومن باشه شخصا انتظار دارم امسال حداقل یک بازدهی ۱۰۰ درصدی داشته باشه
      ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
      ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• abdolhossein
        عضو فعال
        • Feb 2019
        • 1587

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post894958

پست های قبلی مطالعه شود.

حمایتی که در نظر گرفته بودم عمل کرد.اما کافی نبود. البته کسی هم نتوانست وارد شود.
        سهم را با صف فروش سنگین و بدون اطلاع قبلی بستند و گفتند تا دو سه هفته دیگر باز نمی شود. اما روز بعد با صف خرید بازش کردند و نوسان خود را گرفتند و سپس منفی اش کردند!
        رفتار بازار اگر چه تکنیکالی است اما دستوری است!
        به هر حال سهم کمی دیگر به کف کانال صعودی می رسد و امید دارم در ان جا حمایت شود.
        البته شخصا برای ورود منتظر رویت یک واگرایی کف معتبر در آر اس آی به همراه تشکیل یک ساختار صعودی حداقل در تایم روزانه می مانم.
        اگر این شروط محقق شوند و موج شماری بنده صحیح باشد اهداف احتمالی موج 5 به طرزی باورنکردنی بالا می باشد.

نظر

• HSN
          عضو عادی
          • Dec 2020
          • 57

با سلام
          همانطور که قبلا اشاره شد
          وقتی افسارمدیریت شرکتی دراختیار گروهی حرامزاده وبی بته باشد بیستر ازاین نمیتوان انتظارداشت

نظر

• March13
            عضو عادی
            • Nov 2020
            • 67

در اصل توسط technicaler پست شده است View Post
            عرض ادب

من قدیمها خیلی مکرر عرض کردم اما زبونم مو درآورد :

بازار سود کرد و سهم رفت بالا و صدرا از ۲۸۰ برگشت بالا و صف قشنگی شد و ۵ روزه ۲۰ درصد رشد کرد و همه درست.

مهم اینست که چقدرش گیر ما آمد یا چقدرش ممکن است گیر ما بیاید ؟

عرض کردم که بارها رفتیم ۱۰ درصد کنیم پولمان نصف شد .

دیگه از ما گذشت، شما جوان‌ها تجربه کنید .

ارادت
            سلام و عرض ادب

استاد در اين مواقع بهتر نيست از ابزار مالي مثل اختيار معاملات(معاملات آپشن) استفاده كرد؟! در اين صورت اگر تحليل هم اشتباه باشه ضرر به مراتب كمتري اتفاق ميافته.

به طور كلي دوست دارم نظرتون را راجع به معاملات آپشن بدونم.

ارادت
            [CENTER][COLOR=#000000][FONT=IRANSans][COLOR=#ff0000][B]در این بازار اگر سودیست با درویش خرسند است
            [/B][/COLOR][B]خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی[/B]
            [/FONT][/COLOR][/CENTER]

نظر

• rad6303
              عضو عادی
              • Apr 2020
              • 40

سلام دوستان عرض ادب استاد تکنیکالر یک سوال تکتیکالی داشتم . اینکه همه چیز در قیمت هست ایا میشه یک سهم قبل از اوج تشخیص داد یک سود چندین برابری اون از نمودار تشخیص داد مثلا همین ارز دیجیتال دوج که ظرف یک ماه ۱۰ برابر شد!ایا شدت رشدش از نمودار میشه تشخیص داد یا فقط تویتهای ایلان ماسک باعث رشد هیجانی شده(از منظر بنیادی) ممنونم ازتون .سلامت باشید

نظر

• shahin
                عضو فعال
                • May 2011
                • 2199

در اصل توسط ahoura پست شده است View Post
                تازه اینا هنوز دستشون کامل به بند نشده و گاهی حرکات مخالف ترمزشون رو میکشه. وای به روزی که اینا ریاست جمهوری رو تو دست بگیرن دیگه هیچکس حرفشون نیست و خدا رو هم انکار خواهند کرد. مصاحبه دکتر خزعلی رو در مورد یهودی الاصل هایی که در مملکت شیعه که بناش رو مخالفت با این قوم گذاشته بر مسند تصمیم گیری بودن میبینی حال آدم دگرگون میشه نه از اینکه چرا بودن از اینکه پس اینهمه یهودی ستیزی برای چیه. خلاصه این بار خدا رحم کنه که یکی مثل سعید محمد عقده ای بر مسند نشینه.

این .... هم داره مثل بقیه آدرس اشتباهی به مردم می ده

روسها سر کانال سوئز و ... با اسرائیل مشکل دارند ؛ تو زمین ایران بازی می کنند ؛ این احمقها رو هم گذاشته اند سر کار .
                حداقل فایده اش اینه که مدت بیشتری می تونند پتانسیل های ایران را سرکوب کنند.

همگی به دنبال یک ایران ضعیف بوده اند خوب هم تا اینجا نتیجه گرفته اند
                آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2021/05/09, 08:12.

نظر

• bikaraneh
                  عضو فعال
                  • Sep 2014
                  • 638

درود
                  قبلنا یه شورای فقهی بورس بود
                  اگر کسی دسترسی داره، بپرسید این طور سلاخی بازار و سهام از نظر شرعی یوقت مشکلی نداشته باشه سهامداران مدیون بشن!
                  دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
                  ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

نظر

• Arian02
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1711

در اصل توسط bikaraneh پست شده است View Post
                    درود
                    قبلنا یه شورای فقهی بورس بود
                    اگر کسی دسترسی داره، بپرسید این طور سلاخی بازار و سهام از نظر شرعی یوقت مشکلی نداشته باشه سهامداران مدیون بشن!
                    سلام جناب بیکرانه
                    من موندم با این وضعیت که بورس داره و علمای دینی و شخص اول مملکت هم حتما در جریان هستن از قفل شدن و نابودی سرمایه مردم
                    خب اینا که هزاران برابر من فرد عادی ،کتب دینی خوندن و فرایض دینی به جا میارن و به مقام اجتهاد رسیدن و.....چرا هیچی نمیگن؟؟ چرا کاری نمیکنن؟؟
                    ادم به این چیزا فکر میکنه کامل پی میبره که دین و پیغمبر و امام و ....کلا یعنی ....
                    خب اگر فردای قیامتی باشه اینا که باید خیلی بیشتر از ماها بترسن ازش پس لابد وجود نداره دیگه
                    خب اگه قرار باشه چند هزار نفر مثل من فکر کنن که دیگه ریشه دین و اسلام و خدا و...زده میشه
                    پ.ن:
                    دامنه برگشت انشالله سراغاز شروع رشد باشه

نظر

• belle fille
                      عضو عادی
                      • Jun 2020
                      • 188

سلام

تصویب دامنه متقارن ۵± در هیات مدیره سازمان بورس

با توجه به مصوبه شورای عالی بورس مبنی بر افزایش تدریجی وپیرو مطالعات صورت گرفته؛ هیات مدیره سازمان بورس؛متقارن سازی دامنه در همین مقطع و سپس افزایش تدریجی دامنه به صورت متقارن را مصوب کرد.

به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا)؛ هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار در جلسه عصرامروز مورخ ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰؛ با توجه به مصوبه شورای عالی بورس مبنی بر افزایش تدریجی وپیرو مطالعات صورت گرفته؛ در خصوص متقارن سازی دامنه در همین مقطع و سپس افزایش تدریجی دامنه به صورت متقارن تصمیم گرفت.
                      از همین رو دامنه نوسان به جای +۶ و ۴- به مثبت و منفی ۵ تغییر یافت و درآینده با رصد شرایط بازار نسبت به افزایش دامنه اقدام خواهد شد.
                      همچنین در خصوص دامنه نوسان و حجم مبنا در بورس اوراق بهادار تهران و فرابورس ایران مقرر شد از روز شنبه مورخ ۲۵/۰۲/۱۴۰۰؛ حداقل ارزش مبنا در حجم مبنا برای تمامی نمادهای معاملاتی سهام بورس اوراق بهادار تهران، بازار اول و دوم فرابورس ایران به ۱۵ میلیارد ریال و همچنین این مقدار در خصوص بازار پایه تابلوهای زرد، نارنجی و قرمز به ترتیب ۱۰ میلیارد، ۵ میلیارد و ۳.۵ میلیارد تغییر یابد

پ.ن. اون عبارت مطالعات صورت گرفته خیلی جالبه. هر روز در حال مطالعه اند و همه چیز و نه فقط بورس عرصه ازمون و خطای آقایان شده. سالهاست

نظر

• March13
                        عضو عادی
                        • Nov 2020
                        • 67

در اصل توسط March13 پست شده است View Post
                        سلام و عرض ادب

بر اساس شنيده ها از اواسط هفته آينده دامنه نوسان در بازار بورس مثبت و منفي ٤ خواهد شد.

ارادت
                        عرض ادب

عجب!!

ارادت
                        [CENTER][COLOR=#000000][FONT=IRANSans][COLOR=#ff0000][B]در این بازار اگر سودیست با درویش خرسند است
                        [/B][/COLOR][B]خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی[/B]
                        [/FONT][/COLOR][/CENTER]

نظر

• bikaraneh
                          عضو فعال
                          • Sep 2014
                          • 638

درود
                          بازار ماه رمضان امسال هم همانند سالیان قبل دچار رکود و منفی بود البته که حدود نه ماهی هست که دچار این گرفتاریه!
                          بهر حال با ثبت نام کاندیدهای ریاست جمهوری(کاندید نه کاندیدا! ) و اتمام ماه مبارک و تغییر و برگشت دامنه نوسان بحالت عادی و افتهای شدید و جذاب قیمتی میشه امیدوار به تغییر فاز بازار بود...
                          امیدوارم مجموعه قرارگاه با توجه به کاندیداتوری نظامی نام آشنای ما برای تبلیغات هم شده، حمایتی در خور توجه به سهم داشته باشه!
                          ارادت
                          دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
                          ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

نظر

• technicaler
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 801

در اصل توسط belle fille پست شده است View Post
                            سلام

تصویب دامنه متقارن ۵± در هیات مدیره سازمان بورس

با توجه به مصوبه شورای عالی بورس مبنی بر افزایش تدریجی وپیرو مطالعات صورت گرفته؛ هیات مدیره سازمان بورس؛متقارن سازی دامنه در همین مقطع و سپس افزایش تدریجی دامنه به صورت متقارن را مصوب کرد.

به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا)؛ هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار در جلسه عصرامروز مورخ ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰؛ با توجه به مصوبه شورای عالی بورس مبنی بر افزایش تدریجی وپیرو مطالعات صورت گرفته؛ در خصوص متقارن سازی دامنه در همین مقطع و سپس افزایش تدریجی دامنه به صورت متقارن تصمیم گرفت.
                            از همین رو دامنه نوسان به جای +۶ و ۴- به مثبت و منفی ۵ تغییر یافت و درآینده با رصد شرایط بازار نسبت به افزایش دامنه اقدام خواهد شد.
                            همچنین در خصوص دامنه نوسان و حجم مبنا در بورس اوراق بهادار تهران و فرابورس ایران مقرر شد از روز شنبه مورخ ۲۵/۰۲/۱۴۰۰؛ حداقل ارزش مبنا در حجم مبنا برای تمامی نمادهای معاملاتی سهام بورس اوراق بهادار تهران، بازار اول و دوم فرابورس ایران به ۱۵ میلیارد ریال و همچنین این مقدار در خصوص بازار پایه تابلوهای زرد، نارنجی و قرمز به ترتیب ۱۰ میلیارد، ۵ میلیارد و ۳.۵ میلیارد تغییر یابد

پ.ن. اون عبارت مطالعات صورت گرفته خیلی جالبه. هر روز در حال مطالعه اند و همه چیز و نه فقط بورس عرصه ازمون و خطای آقایان شده. سالهاست
                            عرض ادب

حجم مبنا را کاهش دادند ؟
                            یعنی فرمان "بیاید پایین صادر شد ؟"

تغییر دامنه نوسان هم مثل این بود که دهقان دهنویِ از خدا بی خبر یک استفراغ قبل از عید کرده بود و امروز همان را سر کشید .
                            همینقدر بی برنامه، بیسواد ،کثیف و خائن و بی مسئولیت.

بعد حالا آمدیم و این صندوق توسعه ی بازار که استفراغی دیگر است ، مثلا بر فرض محال موفق شد که موقتا یک گشایشی در بازار بصورت فرمایشی ایجاد کند که با این کاهش حجم مبنا معلوم شد اصلا برنامه کاهش قیمت سهام است و گشایش نیست.
                            حالا ما فرض کنیم گشایش رخ داد .

بعدش چی ؟
                            این صندوق قرار است از این به بعد فرمون بازار را بدست بگیرد ؟
                            بعد این شد بازار ؟

والا خانه ی عفاف بر این بازار شرف دارد .

ارادت
                            امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• vion
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 825

در اصل توسط technicaler پست شده است View Post
                              عرض ادب

حجم مبنا را کاهش دادند ؟
                              یعنی فرمان "بیاید پایین صادر شد ؟"

تغییر دامنه نوسان هم مثل این بود که دهقان دهنویِ از خدا بی خبر یک استفراغ قبل از عید کرده بود و امروز همان را سر کشید .
                              همینقدر بی برنامه، بیسواد ،کثیف و خائن و بی مسئولیت.

بعد حالا آمدیم و این صندوق توسعه ی بازار که استفراغی دیگر است ، مثلا بر فرض محال موفق شد که موقتا یک گشایشی در بازار بصورت فرمایشی ایجاد کند که با این کاهش حجم مبنا معلوم شد اصلا برنامه کاهش قیمت سهام است و گشایش نیست.
                              حالا ما فرض کنیم گشایش رخ داد .

بعدش چی ؟
                              این صندوق قرار است از این به بعد فرمون بازار را بدست بگیرد ؟
                              بعد این شد بازار ؟

والا خانه ی عفاف بر این بازار شرف دارد .

ارادت
                              خدا چی کارت کنه... از خنده دل درد گرفتم

نظر

• technicaler
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 801

در اصل توسط March13 پست شده است View Post
                                سلام و عرض ادب

استاد در اين مواقع بهتر نيست از ابزار مالي مثل اختيار معاملات(معاملات آپشن) استفاده كرد؟! در اين صورت اگر تحليل هم اشتباه باشه ضرر به مراتب كمتري اتفاق ميافته.

به طور كلي دوست دارم نظرتون را راجع به معاملات آپشن بدونم.

ارادت
                                عرض ادب
                                والا چند ماه پیش این حاج صادقترین ما رو از راه بدر کرد یکی دو روز افتادم دنبال آپشن دیدم سالی ،ماهی یک معامله می شود و زیاد رونقی ندارد و به قول جوان‌ها عمقی ندارد .

لذا بی خیال شدم .

الان هم این فروش صندوق توسعه بازار را نه چندان دقیق بلکه جسته گریخته و به روش باسن گشادی سازنده دنبال کردم و دیدم به ما نمی فروشند و به صندوقهای درآمد ثابت می فروشند و زیاد هم متوجه نشدم که حالا اثرش چی است و هدف سازمان از جمع کردن تتمه ی پول صندوقها چیست و گویا همان پایین آوردن شاخص است .

در هر صورت من در حالت Power Saving Mode یعنی همان باسن گشادی سازنده قرار دارم .اگر یک آپشن سراغ دارید که ارزش هم کشیدن و وقت گذاشتن داشته باشد اعلام کنید ببینیم چیه ؟

البته اگر بازار صاحب داشت قطعا من بجای بیکاری مشغول یکی از این جذابیتها می شدم ولی اینجا قانون ندارد و روزی یک بامبول سوار می کنند و بنابراین وارد شدن به ابزارهایی که همیشه حرام بوده و حالا یکدفعه حلال شده و کسی هم اعتقادی به ضرورت و اهمیتش ندارد و تاکتیک کوتاه مدت بر مبنای معلوم نیست چه خواب و خیال نسنجیده ای است ، عاقلانه نیست .

داستان گلد کوئست را که برایتان تعریف کردم چی شد.

من دوستان زیادی داشتم که اوایل دهه هشتاد یک مدت افتادند دنبال تولید کیت گاز سوز کردن خودرو که دولت تبلیغ میکرد و سرمایه گذاران کوچک را به تعداد بالا جذب کرد ولی بعدا معلوم شد کشور گاز LPG به انداره ی کافی نداشته و سرمایه ی این قشر متوسط امیدوار سوخت و نابود شد .

یعنی بی برنامگی در این حد بزرگ ملی در تکنوکرات ترین دولت .

یعنی فکر نکنید این کشاندن به بورس و این برنامه ای که سال گذشته پیش آمد و مردم بدبخت شدند یک اتفاق بود ، شما از سکه گلد کوئست بگیر تا کیت گاز سوز خودرو و موسسات اعتباری که ایده ی خلاقانه ی بهمنی رئیس بانک مرکزی معجزه هزاره سوم بود و حالا هم دعوت مردم توسط همه ی ارکان نظام به بورس و خالی کردن در سقف و بعدش هم کم و زیاد کردن حجم مبنا و دامنه ی نوسان و فروش اوراق تبعی صندوق توسعه بازار به صندوق های با درآمد ثابت همه و همه قطعات یک پازل و یک برنامه ی بلند مدت است :

نابود کردن ما قشر متوسط با سرمایه ی کم .

حالا چرا این برنامه اجرا می شود ؟ نمی‌دانم !

و البته شنونده باید عاقل باشد که متاسفانه نیست .
                                ارادت
                                آخرین ویرایش توسط technicaler؛ 2021/05/09, 22:52.
                                امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

در حال کار...
                                X