صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Arian02
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1709

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post
    ارادت ،خوش بینانه همون کانال 1،500،000هست فعلا.... چرا که توافق قطعی ست و پایین بعدی دلار رو باید مد نظر داشت...
    باید حواس جمع بود تو ریزش بعدی دلار، تو بورس گیر نیوفتاد....
    ولی پس گرفتن سقف قبلی چه بسا بالاتر تا آخر سال رو باهاتون موافقم
    راستش من از خدامه اصلا بالا نره و همین جاها باشه و بازار با ثبات بشه تا نوسان بگیریم
    نه این که همه شون باهم برن بالا چون بالا رفتن همه شون یعنی بالا رفتن دلار و سایر بازارهای موازی ولی نوسان و ثبات بورس یعنی ثبات سایر بازارها از طرفی موقع پایین اومدن هم همین مشکل و افت مشابه فعلی بصورت بلند مدت پیش میاد این نشد بازار بورس که
    میشه با نوسانگیری از بورس استفاده کرد بدون عقب موندن از سایر بازارها
    ولی چون سود کردن سخته و مردم تو ضرر زیادی هستن فقط میخوان بره بالا تا خارج بشن که خب کمی بعیده به این راحتی اجازه بدن
    یعنی بزنه 4 سال بازار و دلار ثبات داشته باشه عالی میشه که خب با این نرخ تورم و نقدینگی یکم بعیده
    ببینیم چی پیش میاد

نظر

• Arian02
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1709

اگر فقط چارت دلار رو مد نظر قرار بدیم که من تا بحال همین کارو کردم و خطای زیادی هم ندیدم
      به نظر میرسه دلار بتونه تا برج 10-11 امسال بین محدوده 23-20 بمونه یا حتی بین 23-18 (تقریبا تا اخر سال)
      از اونجا دوباره شروع به رشد میکنه با هدف 30 و 40 که اونجا باید دوباره با دید بلند مدت تحلیل کرد

نظر

• Arian02
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1709

دلار اخرین بار که تو شرایط فعلی بوده از شهریور 97 تا شهریور 98 بوده که قیمت متوسط بین 10500تا 14000بوده
        همینو تا اخر سال میشه مد نظر قرار داد
        جالبه چارت ماهانه ش منفیه !!!!!
        بازارای موازی فعلا تموم
        انشالله اتفاق خارج از چارچوب نیفته

نظر

• Sadeghtarin
          عضو عادی
          • Oct 2020
          • 128

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
          راستش من از خدامه اصلا بالا نره و همین جاها باشه و بازار با ثبات بشه تا نوسان بگیریم
          نه این که همه شون باهم برن بالا چون بالا رفتن همه شون یعنی بالا رفتن دلار و سایر بازارهای موازی ولی نوسان و ثبات بورس یعنی ثبات سایر بازارها از طرفی موقع پایین اومدن هم همین مشکل و افت مشابه فعلی بصورت بلند مدت پیش میاد این نشد بازار بورس که
          میشه با نوسانگیری از بورس استفاده کرد بدون عقب موندن از سایر بازارها
          ولی چون سود کردن سخته و مردم تو ضرر زیادی هستن فقط میخوان بره بالا تا خارج بشن که خب کمی بعیده به این راحتی اجازه بدن
          یعنی بزنه 4 سال بازار و دلار ثبات داشته باشه عالی میشه که خب با این نرخ تورم و نقدینگی یکم بعیده
          ببینیم چی پیش میاد
          سلام نظرت راجع به خرید اختیار خرید فملی چیه ..خیلی وارد ریز نمیشم ..ولی برای ماه مهر ،فملیو چند میبینی؟
          اارادت

نظر

• Arian02
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1709

جناب بیکرانه فردا فگستر رو که چند ماه پیش فرمودی عرضه میشه عرضه میکنن
            شرکت کوچیک با تولید شمش روی با تناژ عالی نسبت به مساحت شرکت و امکاناتش در مقایسه با رقبا با مدیریت عالی که در راسشون جمیلیه
            تصمیم گرفته بودم هر ماه مقدارخیلی کمی سهم قرن بخرم برای بازنشستگی الان بین این دوتا موندم/.:blinksmiley.:/
            مشکل شرکتای رویی و سرب مصرف انرژی بالاست و مواد اولیه به عنوان خوراک
            این شیوه تولید چندین ساله تو اروپا و خیلی جاهای دنیا به خاطر الودگی و مصرف انرژی بالا منسوخ شده
            نمیدونم تا کی میتونن ادامه بدن
            شاید 20 سال نهایتاَ

نظر

• Arian02
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1709

در اصل توسط Sadeghtarin پست شده است View Post
              سلام نظرت راجع به خرید اختیار خرید فملی چیه ..خیلی وارد ریز نمیشم ..ولی برای ماه مهر ،فملیو چند میبینی؟
              اارادت
              الان رو مقاومته که رد میکنه مشکلی نیست که اتفاقا مقاومت خط رونده با این وضعیت مس جهانی و گزارشاتی که فعلا سود رو نشون نداده تا جایی که من میدونم
              اگر فقط بخوام چارت رو مد نظر قرار بدم
              با گارد صعودی که گرفته به نظرم حداقل 1800 تا شهریور (نظر شخصی خودم 2400رو میبینه زمانش رو نمیدونم شاید تا اخر سال )
              اینکه خودشو میخرید یا اختیارش رو خوددانید

نظر

• bikaraneh
                عضو فعال
                • Sep 2014
                • 638

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                جناب بیکرانه فردا فگستر رو که چند ماه پیش فرمودی عرضه میشه عرضه میکنن
                شرکت کوچیک با تولید شمش روی با تناژ عالی نسبت به مساحت شرکت و امکاناتش در مقایسه با رقبا با مدیریت عالی که در راسشون جمیلیه
                تصمیم گرفته بودم هر ماه مقدارخیلی کمی سهم قرن بخرم برای بازنشستگی الان بین این دوتا موندم/.:blinksmiley.:/
                مشکل شرکتای رویی و سرب مصرف انرژی بالاست و مواد اولیه به عنوان خوراک
                این شیوه تولید چندین ساله تو اروپا و خیلی جاهای دنیا به خاطر الودگی و مصرف انرژی بالا منسوخ شده
                نمیدونم تا کی میتونن ادامه بدن
                شاید 20 سال نهایتاَ
                درود
                بنظرم با عرضه فگستر و در آینده فتوسا بازی فزرین و این گروه همانند کاما و فروی آغاز بشه.البته قیمتهای جهانی هم مزید علت هست!
                پ ن: کاش بتونیم از صدرا سر سلامت به در کنیم و از این فرصتها استفاده کنیم.
                ارادت
                دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
                ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

نظر

• تجهیزاتی89
                  عضو عادی
                  • Oct 2020
                  • 126

بعد از 75% ریزش رنج منفی هم میکشید!!!! بابا شما دیگه کی هستید !!!!!

نظر

• alijalalpour
                    عضو عادی
                    • Dec 2020
                    • 204

خاك يرسر مديريت سهم بالاخص سردار وصمدي
                    آخرین ویرایش توسط alijalalpour؛ 2021/05/12, 09:52.

نظر

• تجهیزاتی89
                      عضو عادی
                      • Oct 2020
                      • 126

مبارکتون باشه .... با صف فروش بست....واقعا بعد از یک سال ریزش, رنج منفی و فشار فروش چه توجیهی داره....!!!!!

نظر

• ASUS-Pooya
                        عضو عادی
                        • Nov 2020
                        • 50

در اصل توسط تجهیزاتی89 پست شده است View Post
                        مبارکتون باشه .... با صف فروش بست....واقعا بعد از یک سال ریزش, رنج منفی و فشار فروش چه توجیهی داره....!!!!!
                        توجیه؟
                        برادر جان، شما برای نیش زدن عقرب دنبال توجیه می گردی؟
                        این عجوزه هزار داماد، همیشه همین آشغالی بوده که می بینید. یعنی آشغال خریده بودیم، خیلی بهتر از این بود. حداقل ما که ضرر کردیم، دیگه این بازی با روح و روان و اعصاب رو نداشتیم.
                        تعصب در هر چیزی غلطه. افسوس که دیر متوجه شدم

نظر

• belle fille
                          عضو عادی
                          • Jun 2020
                          • 188

در اصل توسط ASUS-Pooya پست شده است View Post
                          توجیه؟
                          برادر جان، شما برای نیش زدن عقرب دنبال توجیه می گردی؟
                          این عجوزه هزار داماد، همیشه همین آشغالی بوده که می بینید. یعنی آشغال خریده بودیم، خیلی بهتر از این بود. حداقل ما که ضرر کردیم، دیگه این بازی با روح و روان و اعصاب رو نداشتیم.
                          تعصب در هر چیزی غلطه. افسوس که دیر متوجه شدم
                          سلام
                          تقریبا 2 هفته پیش 20 میلیون تومان به صورت فوری احتیاج داشتم و دو روزی که سفارش فروش گذاشتم همه سهامم در صف فروش بودند و فروخته نشدن. از هر دو نفری که همیشه موقع نیاز ازشون کمک می گیرم درخواست کردم و اونها هم پولی نداشتن که بهم قرض بدن. خیلی ناراحت بودم. خیلی بده که ادم پول داشته باشه ولی انگار نداشته باشه. یادم نیست کدوم روز صف فقط برای یک روز اگه اشتباه نکنم برداشته شد و من 60 میلیون تومان صدرا فروختم به ضرری که کردم توجه نکردم. به اینکه ممکنه صف خرید بشه و به 16000 تومان برسه فکر نکردم. همین که امنیت روانی برام ایجاد شد و از اون فشار عصبی نجات پیدا کردم خیلی خوشحال بودم و مهم فقط همین بود برام. مقدار مورد نیازم رو برداشتم و مابقی رو سپاس خریدم که هر وقت احتیاج داشتم بتونم ازش بفروشم و اون تجربه تلخ تکرار نشه. همون روز تعصبم روی صدرایی که فکر می کردم من رو میلیاردر می کنه تموم شد و شد یک سهم مثل سهمهای دیگه ام مثل شکربن که بارها خریدم و فروختمش بی هیچ تعصبی و سوداور هم بود برام.
                          میخوام بگم همه چیز در یک نقطه با یک تصمیم اتفاق می افته. به قول شما تعصب در هر چیزی غلطه و با اراده یا با اجبار باید ازش رهایی پیدا کرد.
                          پ.ن 1: امیدوارم حال مادر گرامیتون عالی باشه
                          پ.ن 2: جناب تکنیکالر چرا بن شدن؟ امیدوارم مدیریت سایت از مسدودی خارجشون کنند.

نظر

• pournikdast
                            ستاره‌دار(2)
                            • Oct 2020
                            • 525

سلام؛ بالاخره بازاره؛ بالا و پایین داره؛ قرار نیست سهم همیشه مثبت باشه؛ کفاثتا (بلانسبت همه خوبانِ عالم) /:.offtopic.:/

نظر

• pournikdast
                              ستاره‌دار(2)
                              • Oct 2020
                              • 525

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
                              سلام؛ بالاخره بازاره؛ بالا و پایین داره؛ قرار نیست سهم همیشه مثبت باشه؛ کفاثتا (بلانسبت همه خوبانِ عالم) /:.offtopic.:/
                              یادش بخیر اوایل ریزش با همین اراجیف چقدر خوب آروم میشدیم اما دیگه جواب نمیده...

نظر

• vion
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 825

درود عزیزان
                                عید فطرت و پاکی بر همه دوستان جان مبارک

نظر

در حال کار...
                                X