صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Arian02
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1709

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط shahin پست شده است View Post
    بازار بورس ایران در مجموع هوشمند نیست .حتی ابله هم بوده.
    ضمنا بارها نادانی و نابخردی اش را به اثبات رسانده
    اتفاقا کاملا برعکسه ...کاملا
    بحث پول من و شما نیست بحث پولی هست که هوشمنده و تاثیر گذار و دست اهلشه و میدونه داره چیکار میکنه
    دقیقا به وقتش میخرن به وقتش میفروشن
    اینکه چندتا بی سواد تازه کار مثل من و شما با چندر غاز پول که حتی نمیشه بهش گفت سرمایه، نمیتونیم سود درست حسابی بگیریم دلیل بر نادان بودن بازار نیست
    اینقد دقیق سر حمایت میخرن و سر مقاومت میفروشن که ادم دهنش باز میمونه
    اینقد دقیق به پولبک و غیره کلیت بازار واکنش خوبی نشون میده ادم کیف میکنه
    یه مثال عینیش اینکه خب چرا بازار مشابه این روزها رو قبل خارج شدن از روند نزولی نداشتیم دقیقا وقتی شاخص خط روند چند ماهه نزولی رو شکست بازار این طوری سبز شد
    چرا به اشتباه سهام رو چند صد تومن بالاتر مثلا ماه اردیبهشت و فروردین خرید نکرد ؟؟؟ هر چند من تو یه پست عرض کردم داشتن سهما رو از ماه اردیبهشت می خریدن که نهایتا شد این بازار الان بین پستهام میتونی پیدا کنی اگر خواستی
    احساسات من وشما نمیزاره تصمیم درست بگیریم
    این موندگاری تو بازار رو هم که داری میبینی به مدد دامنه نوسان سهام هست و تورم موجود ، والا بازار هوشمند من و شما رو به خاطر معامله غیر منطقی و احساسی مثل دستمال مچاله شده مینداخت بیرون ....خدا خیرشون بده باز تورم و دامنه رو داریم
    اینو وقتی فهمیدم که رفتم تو بازار کریپتو پوزیشن باز کردم و مشابه تحلیل های بازار خودمون رفتار کردم (با همون ابزار با همون علم ناقص تکنیکال) یه بلایی سرم اوردم چشمت روز بد نبینه .........خودش بذات عالیه صد البته برای معامله گر با منطق و هوش ....افرادی مثل بنده رو چند روزه میزاره تو جیبش
    مطمئن باش کلیت بازار و پول تاثیر گذار (نه پول من و شما )بدونه صدرا الان با این شرایط با این اخبار با این سود سازی و فاند بیشتر می ارزه لحظه ای وقت تلف نمیکنه
    از 3 سال پیش گفتیم اقا این صدرا وقت شما رو تلف میکنه با همین بازه زمانی که میخواید بزارید برای صدرا برای خیلی از سهام دیگه بزارید سود بیشتری میکنید تازه بعد از 3 سال داری میبینی که نظر بازار و پول هوشمند همین بوده
    اشتباه برداشت نکن الان کاری به صدرا ندارم کلی عرض کردم صدرا الان در شرف اغاز یه حرکت صعودی چند ماهه هست تا کجا بره الله اعلم و اینکه ایا بتونه جلو بزنه زا سایر سهام یا خیر گذشته سهم میگه ....خیر
    ولی شما اعتقاد داری مثلا با اخبار رشادت و...میتونه بازدهی بهتری بده
    تا زمانی که مثل این 3 سال گذشته پا تو کردی تو یه کفش و حرف خودتو میزنی و اشتباهتو قبول نمیکنی و فکر میکنی بقیه اشتباه میکنن،نمیتونی پیشرفتی داشته باشی چون فکر میکنی نظرت درسته در نتیجه کار مثبتی انجام نمیدی برای بهتر شدن اوضاع
    بشین تا چین و شرکتاش بیان و پارس جنوبی فلان بشه و صدرا فلان بشه

نظر

• Arian02
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1709

این هم که میگم کلیت بازار منظور هوش 50 میلیون سهامدار نیست
      25 درصداز کل بازار شناوری داره به علاوه سهم حقوقی ها
      از این 25 درصد 80 درصد ش شاید دست 10-15 درصد از این 50 میلیون سهامداره بازار هست ....منظور این بخش از بازار هست که تاثیر هم میزاره و هوشمند هم هست
      تعداد حقوقی هم به لحاظ تعداد خب اینقدر کمه که در مقابل این 10 درصد از 50 میلیون تعداد زیادی به لحاظ عددی محسوب نمیشه
      میمونه 20 درصد از کل که دست من و شماست باز برای اینم میشه به نسبت بالا رسید حدودا
      یعنی تاثیر پول من سهامدار خرد قابل قیاس نیست با اون 3 گروه در نتیجه مثل قایق تو طوفان توی دریا میمونیم
      نهایت کاری که میشه کرد دنبال کردن اون دو سه بخش بالاتر از بازاره که باز خیلیهامون نه ابزارشو داریم نه متوجهش میشیم

نظر

• shahin
        عضو فعال
        • May 2011
        • 2178

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
        اتفاقا کاملا برعکسه ...کاملا
        بحث پول من و شما نیست بحث پولی هست که هوشمنده و تاثیر گذار و دست اهلشه و میدونه داره چیکار میکنه
        دقیقا به وقتش میخرن به وقتش میفروشن
        اینکه چندتا بی سواد تازه کار مثل من و شما با چندر غاز پول که حتی نمیشه بهش گفت سرمایه، نمیتونیم سود درست حسابی بگیریم دلیل بر نادان بودن بازار نیست
        اینقد دقیق سر حمایت میخرن و سر مقاومت میفروشن که ادم دهنش باز میمونه
        اینقد دقیق به پولبک و غیره کلیت بازار واکنش خوبی نشون میده ادم کیف میکنه
        یه مثال عینیش اینکه خب چرا بازار مشابه این روزها رو قبل خارج شدن از روند نزولی نداشتیم دقیقا وقتی شاخص خط روند چند ماهه نزولی رو شکست بازار این طوری سبز شد
        چرا به اشتباه سهام رو چند صد تومن بالاتر مثلا ماه اردیبهشت و فروردین خرید نکرد ؟؟؟ هر چند من تو یه پست عرض کردم داشتن سهما رو از ماه اردیبهشت می خریدن که نهایتا شد این بازار الان بین پستهام میتونی پیدا کنی اگر خواستی
        احساسات من وشما نمیزاره تصمیم درست بگیریم
        این موندگاری تو بازار رو هم که داری میبینی به مدد دامنه نوسان سهام هست و تورم موجود ، والا بازار هوشمند من و شما رو به خاطر معامله غیر منطقی و احساسی مثل دستمال مچاله شده مینداخت بیرون ....خدا خیرشون بده باز تورم و دامنه رو داریم
        اینو وقتی فهمیدم که رفتم تو بازار کریپتو پوزیشن باز کردم و مشابه تحلیل های بازار خودمون رفتار کردم (با همون ابزار با همون علم ناقص تکنیکال) یه بلایی سرم اوردم چشمت روز بد نبینه .........خودش بذات عالیه صد البته برای معامله گر با منطق و هوش ....افرادی مثل بنده رو چند روزه میزاره تو جیبش
        مطمئن باش کلیت بازار و پول تاثیر گذار (نه پول من و شما )بدونه صدرا الان با این شرایط با این اخبار با این سود سازی و فاند بیشتر می ارزه لحظه ای وقت تلف نمیکنه
        از 3 سال پیش گفتیم اقا این صدرا وقت شما رو تلف میکنه با همین بازه زمانی که میخواید بزارید برای صدرا برای خیلی از سهام دیگه بزارید سود بیشتری میکنید تازه بعد از 3 سال داری میبینی که نظر بازار و پول هوشمند همین بوده
        اشتباه برداشت نکن الان کاری به صدرا ندارم کلی عرض کردم صدرا الان در شرف اغاز یه حرکت صعودی چند ماهه هست تا کجا بره الله اعلم و اینکه ایا بتونه جلو بزنه زا سایر سهام یا خیر گذشته سهم میگه ....خیر
        ولی شما اعتقاد داری مثلا با اخبار رشادت و...میتونه بازدهی بهتری بده
        تا زمانی که مثل این 3 سال گذشته پا تو کردی تو یه کفش و حرف خودتو میزنی و اشتباهتو قبول نمیکنی و فکر میکنی بقیه اشتباه میکنن،نمیتونی پیشرفتی داشته باشی چون فکر میکنی نظرت درسته در نتیجه کار مثبتی انجام نمیدی برای بهتر شدن اوضاع
        بشین تا چین و شرکتاش بیان و پارس جنوبی فلان بشه و صدرا فلان بشه

این مسیر باید طی شود. گاز سوخت برتر حال و آینده دنیاست.
        (در اصل وقتی این گاز با تکنولوژی های جدید می تواند به پروپیلن و ... تبدیل شود این ماده با ارزش اصلا نباید به عنوان سوخت استفاده شود . اما در حال حاضر مجبوریم آن را سوخت فرض کنیم )

تبدیل گاز طبیعی به ال ان جی و امکان حمل و نقل به کمپرسورهایی نیاز دارد که بتوانند در دمای منفی 160 کار کنند . قبلا تکنولوژی ساخت این تجهیزات را آمریکا و آلمان و ژاپن داشته اند.
        وقتی چین روی ال ان جی انرژی زیادی می گذارد و این تکنولوژی را به دست می آورد و در برنامه های 5 ساله آتی حذف چوب و ذغال سنگ و سایر سوختهای آلوده کننده را به طور جدی در دستور کار قرار می دهد ؛
        این نتیجه حاصل می شود برآوردها اشتباه نیست
        تنها پیدا شدن دیوانه ای به اسم ترامپ و به هم زدن این برنامه های مهم زیست محیطی قابل پیش بینی نبود.
        آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2021/07/06, 19:59.

نظر

• طيب
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 3024

بازار هوشمند؟!!!!!!!!!!

بازار هوشمند شکربن ۸۰تومان فروخته

بازار هوشمند فرآوری ۹۸ تومانی فروخته

بازار هوشمند فاراک ۲۹تومانی فروخته اون هم قبل از افزایش سرمایه ها
          بازار هوشمند کاما را در ۲۱۸تومان قبل از افزایش سرمایه فروخته
          بازار هوشمند وپتر ۷۰تومانی فروخته

بازار هوشمند ؟!
          داره داسوه و دفارا و نوری و پتروشیمی بوعلی و خصدرا و کگهر ووووووورا میفروشه خیلی هوشمنده

با دو تا خط ونقاشی بازار هوشمند ؟!!!
          فدات شم

نظر

• Arian02
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1709

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
            بازار هوشمند؟!!!!!!!!!!

بازار هوشمند ؟!
            داره داسوه و دفارا و نوری و پتروشیمی بوعلی و خصدرا و کگهر ووووووورا میفروشه خیلی هوشمنده

فدات شم
            قوربون استاد خودم برم
            صدرا رو هم 60 تومن فروخته ولی شما الانشو نگو که........ این چندین سال رو هم در نظر بگیر... تو تحلیلای شما زمان و تورم و قیمت دلار و... معنی نداره ؟؟؟
            وقتی از قبل میشه با همین خط کشی حتی حدودی قیمت مشخص کرد پس بازار یه نظم و قانون و هوشمندی خاص خودشو داره والا هیچ کدوم از این تحلیلها و قیمت دادنها اتفاق نمی افتاد حتی یک مورد ...شما که خدا رو شکر اِند تکنیکال هستید

این سهمایی که فرمودی رو خب همین پول هوشمند که اون بالا فروخته و حتی تا یکی دو ماه پیش چند صد تومن بالاتر نمیخرید الان داره تو بهترین قیمت میخره تو کف با حجم بالا تا تو سقف و تا جایی که بتونه با بالاترین قیمت بفروشه به اون بخش 20 درصدی ولی تعداد بالا تا این توازن حفظ بشه
            کل بازار که نمیتونن تمام سود رو بگیرن باید کفه ترازو متعادل باشه
            خلاصه استاد بزرگوار روزانه میلیونها توئیت زده میشه تو این سایتهای بورسی و غیره بنده هم جسارت میکنم در حضور شما اساتید دیگه و خب حق میدم به خودم که نظرمو عنوان کنم مثل همیشه هیچ اصراری هم در موردش ندارم انتظار هم ندارم کسی قبول کنه هیچ کسی هم نیاز نداره به حرف و نظر من مثل همه حرفها و نظرات دیگران عنوان میشه

نظر

• mmahdii
              عضو عادی
              • Nov 2020
              • 48

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
              بازار هوشمند؟!!!!!!!!!!

بازار هوشمند ؟!

فدات شم
              سلام جناب طیب... وقت بخیر... یادش بخیر در فروم تالار بورس سهمهای جذاب و بنیادی برای خرید معرفی میکردید...... الان چه سهام هایی مدنظر هستند؟ راستی نظرتون درباره فلوله چیست؟
              باتشکر

نظر

• طيب
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 3024

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                قوربون استاد خودم برم
                صدرا رو هم 60 تومن فروخته ولی شما الانشو نگو که........ این چندین سال رو هم در نظر بگیر... تو تحلیلای شما زمان و تورم و قیمت دلار و... معنی نداره ؟؟؟
                وقتی از قبل میشه با همین خط کشی حتی حدودی قیمت مشخص کرد پس بازار یه نظم و قانون و هوشمندی خاص خودشو داره والا هیچ کدوم از این تحلیلها و قیمت دادنها اتفاق نمی افتاد حتی یک مورد ...شما که خدا رو شکر اِند تکنیکال هستید

این سهمایی که فرمودی رو خب همین پول هوشمند که اون بالا فروخته و حتی تا یکی دو ماه پیش چند صد تومن بالاتر نمیخرید الان داره تو بهترین قیمت میخره تو کف با حجم بالا تا تو سقف و تا جایی که بتونه با بالاترین قیمت بفروشه به اون بخش 20 درصدی ولی تعداد بالا تا این توازن حفظ بشه
                کل بازار که نمیتونن تمام سود رو بگیرن باید کفه ترازو متعادل باشه
                خلاصه استاد بزرگوار روزانه میلیونها توئیت زده میشه تو این سایتهای بورسی و غیره بنده هم جسارت میکنم در حضور شما اساتید دیگه و خب حق میدم به خودم که نظرمو عنوان کنم مثل همیشه هیچ اصراری هم در موردش ندارم انتظار هم ندارم کسی قبول کنه هیچ کسی هم نیاز نداره به حرف و نظر من مثل همه حرفها و نظرات دیگران عنوان میشه
                عرض سلام وادب واحترام

اینکه در بازار سرمایه عده زیادی با تحلیل های تکنیکالی خرید وفروش میکنند شکی نیست ولی صرف تحلیل فنی از نظر بنده درست نیست وحتی غیر علمی و نادرست و ناقص است
                واینکه شما نظرات خودتونو ارائه میکنید خیلی هم خوب وعالی است والبته با اکثر نظرات شما موافقم و خیلی هم ممنونم که نظراتتنو ارائه میکنید ارائه نظر نشانگر سطح آگاهی هاست وکسانیکه اینکار را انجام نمیدهند بنوعی یا نادان هستند ویا خسیس ویا متکبر ویا ترسو

موضوع صدرا و دستکاری های قیمتیش کاملا واضح است

ولی چون حجم تغییرات بنیادی در شرکت صدرا خیلی زیاد است تضمین کننده منافع سهامداران بنیادی است چون صدرا طبق فاند محکوم به صعود است

واما یک مورد را هم اضاف کنم که اون افرادیکه پول لازم دارند وداشتند و سهامشونو فروخته اند وحتی بخش کوچکی از سهامشونو فروخنه اند به هوش این افراد خللی نمی رساند وبلکه هوش بازیگرانش خلل رسان است که بازیگرانش از این مهم زیان خواهند کرد

مخلصیم

دوست مهربانم همیشه سلامت وموفق باشید

نظر

• طيب
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 3024

در اصل توسط mmahdii پست شده است View Post
                  سلام جناب طیب... وقت بخیر... یادش بخیر در فروم تالار بورس سهمهای جذاب و بنیادی برای خرید معرفی میکردید...... الان چه سهام هایی مدنظر هستند؟ راستی نظرتون درباره فلوله چیست؟
                  باتشکر
                  عرض سلام وادب واحترام

از حسن ظن حضرتعالی نسبت به بنده بینهایت سپاسگزارم

از نظر بنده اکثر قیمت سهام در مقطع فعلی جذاب است چون به رشد اکثر سهام بازار سرمایه باور دارم

واما با دارویی ها کاملا موافقم
                  با صنعت تجهیزاتی و پیمانکاری کاملا موافقم

با صنعت پایین دستی نفتی کاملا موافقم
                  با تایر سازان موافقم
                  وبا معادن مخصوصا کگهر موافقم

ولی بنیادی شرکت صدرا در کلیت بازار سرمایه بی نظیر است
                  ارادت

نظر

• طيب
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 3024

در مورد فلوله اطلاعات چندانی ندارم

ببخشید

نظر

• mojk
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 526

حیف که افسار شرکت و سهم افتاده دست این جماعت داعشی ....

نظر

• Sadeghtarin
                        عضو عادی
                        • Oct 2020
                        • 128

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                        درود بر دوسنان گرامی

گزارش 12 ماهه حسابرسی نشده صدرا دیشب منتشر شد

با هم به بررسی موارد و تغییرات مهم صورتهای مالی خواهیم پرداخت

مهمترین نغییر در گزارش 12 ماهه،به کاهش شدید سرفصل سایر هزینه ها مربوط میشه
                        طبق گزارش 9 ماهه پارسال،شرکت مبلغ 887 میلیارد و 151 میلیون و 600 هزار تومان به عنوان سایر هزینه ها اعلام کرده بود
                        این فاکتور در گزارش 12 ماهه به مبلغ 467 میلیارد و 771 میلیون و 500 هزار تومان کاهش یافته
                        یعنی 419 میلیارد و 380 میلیون و 100 هزار تومان کاهش که قابل پیش بینی هم بود ( با توجه به کاهش قیمت دلار از مهرماه پارسال )

شرکت در گزارش 9 ماهه پارسال 75 میلیارد و 32 میلیون و 100 هزار تومان زیان عملیاتی داشته که در گزارش 12 ماهه به 18 میلیارد و 881 میلیون و 800 هزار تومان سود عملیاتی تبدیل شده
                        یعنی شرکت در زمستان 99 موفق شذه 93 میلیارد و 913 میلیون و 900 هزار تومان سود عملیاتی بسازه

اما مهمترین اتفاق بنیادی در گزارش 12 ماهه پارسال از نظر من،کاهش شدید در سرفصل زیان انباشته هست

طبق گزارش 9 ماهه پارسال، شرکت 906 میلیارد و 564 میلیون و 600 هزار تومان زیان انباشته داشته که به رقم 651 میلیارد و 934 میلیارد و 300 هزار تومان رسیده
                        یعنی زیان انباشته به میزان 254 میلیارد و 630 میلیون و 300 هزار تومان کاهش داشته که در سالیان گذشته بی سابقه بوده و اتفاق بسیار مثبتی به حساب میاد ( حدود 28% کاهش )

طبق افشای الف شرکت،مبلغ 109 میلیارد و 900 میلیون تومان هم بابت بحث تسویه بدهی مالیاتی از زیان انباشته شرکت کسر میشه که در گزارش 3 ماهه خودش رو نشون خواهد داد
                        در نتیجه زیان انباشته اعلامی در گزارش سه ماهه به 542 میلیارد و 34 میلیون و 300 هزار تومان تبدیل میشه

تنها یک مورد باقی خواهد ماند که همون فاکتور کذایی سایر هزینه ها خواهد بود که میتونه باز هم در گزارش 3 ماهه تا حدی نقش منفی بازی کنه و باعث افزایش دوباره زیان انباشته بشه

شرکت تنها یک مشکل اساسی داره که همون بدهی ارزی هست
                        با تسویه بدهی ارزی،شرکت صدرا برای همیشه از شر فاکتور زیان تسعیر ارز خلاص و سود واقعی اعلام خواهد شد

یادآور میشم در گزارش 12 ماهه حدود 178 ریال از سود شرکت توسط فاکتور سایر هزینه ها بلعیده شده و سود 238 ریالی به سود 60 ریالی کاهش یافته ( حدود 75% از سود هر سهم سوخت شده )

بدرود
                        سلام.حقیقت من تازه تحلیل شمارو دیدم ..یه سوال و یک نکته .
                        در قسمت سایر هزینه ها در گزارش نه ماهه به دوزده ماهه چهارصد میلیارد کاهش پیدا کرده ..تا اونجایی که یادم میاد چیزی در حدود پنجاه میلیون دلار تسعیر میشد و کاهش قیمت دلار در حدود چهار هزار تومان بود که چیزی در حدود حداکثر دویست میلیارد میشود .که با این رقم نمیخورد.نظری دارید؟
                        دوم درامدهای متفرقه ۱۳۰ میلیارد تومن ناشی از بیمه دکل غرق شده است که همین صدرا رو نجات داده و سود ده کرده است .بدون اون اوضاع جالب نبود .
                        همین موضوع هم راجع به برگشت میلیاردیه که در سال ۱۴۰۰ خواهد امد..
                        رشادت کلا ضرر بوده ،
                        هیچ وقت متوجه این داستان پنجاه میلیون دلار تراز منفی نشدم که نشدم
                        ارادت

نظر

• mojk
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 526

در اصل توسط mojk پست شده است View Post
                          حیف که افسار شرکت و سهم افتاده دست این جماعت داعشی ....
                          اخه احمق ها وقتی قیمت از 1000 کله کرد اومد 200 کجا بودید که الان به فکر کنترل سهم اونم رو قیمت 240 هستید...مثل بز نشسته پشت سیستم با یه درصد مثبت همه چیزشو حراج میزنه...

نظر

• fargol93
                            عضو عادی
                            • Nov 2020
                            • 30

سلام به همگی
                            این طور که گفته میشه
                            ظاهرا انتقال اسناد پاساژنور به بانکها بابت مطالباتشون هم انجام شد
                            دیگه منتظر چی باشیم؟
                            این الف نداره ؟
                            ارادت به همگی

نظر

• محمد.
                              عضو فعال
                              • Dec 2020
                              • 810

با سلام
                              آشغال ترین سهم و بازیگر و سهامدار عمده بیشرف با اختلاف بسیار زیاد
                              صدرا هست
                              لعنت بر تمام باند فاسد نوسانگیر و شانتاژچی این سهم

نظر

• mojk
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 526

در اصل توسط محمد. پست شده است View Post
                                با سلام
                                آشغال ترین سهم و بازیگر و سهامدار عمده بیشرف با اختلاف بسیار زیاد
                                صدرا هست
                                لعنت بر تمام باند فاسد نوسانگیر و شانتاژچی این سهم
                                حرام اندر حرام اند....

نظر

در حال کار...
                                X