صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amir.r
    ستاره دار(3)
    • Apr 2013
    • 613

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط amir.r پست شده است View Post
    درود

دوستی در فرومی نوشته بود تک سهم صدرا شدم

ریپلای زدم :
    رو سهمی تک سهم بشید که اگر توش گیر کردید لااقل از مجمع دست خالی بیرون نیایید
    سهامی مثل خصدرا خکاوه خساپا و خودرو تو مجمع تف هم کف دست سهامدار نمیندازن
    شبندر در مجمع دیروز ، به ازای هر سهم 385 تومان سود تقسیم کرد
    کمی از بار گناهانم در مرداد 99 کاسته شد
    با کاشت یک درخت ، هدیه ای به زمین پیر اهداء کنیم

نظر

• bikaraneh
      عضو فعال
      • Sep 2014
      • 638

در اصل توسط اسماعیل پست شده است View Post
      بالاترین تارگت رو جناب تکنیکالر گفتند 16000 تومان با زمان ملحوظی نامعلوم.بنده عرض میکنم با زمان ملحوظی 11 سال تارگت 83000 تومان.الان مسخره و توهم به نظر میاد مثل اینکه کسی خرداد 92 صدرا 68 تومنی رو میگفت 7 سال دیگه17800 میشه.صدرا یک زمانی 4000 میلیارد تومان زیان انباشته داشت به دلار 4000 تومانی آنوقت میشد 1 میلیارد دلار یعنی 25000 میلیارد تومان الان...و مشکلات عدیده دیگر ولی الان صدرا هیچ مشکلی ندارد جز منفعت طلبی بازیگران البته طبیعی هم است همه دنبال منفعت هستند بازار بورس مثل بانک نیست که سود مشخص داشته باشه و نوسان جزء ذات بازار هست این اشتباه یا نداشتن تخصص و طمع ما هست که نمیتوانیم از نوسانات سهم و یا بازار استفاده کنیم.این حرفها رو من در روزی میزنم که قیمت سهم به بدترین شکل ممکن نابود شده و نه در سقف قیمتی که جنبه تبلیغ داشته باشه.صدرای الان رو بازار نگاه هم نمیکنه چه برسه بخره.این حجم های معاملات هم چه در مثبت و چه در منفی بیشترش فیک و 2 طرفه هست
      درود
      میشه بفرمایید با همین فرمون تا هفت سال آینده تورم هم چند درصد رشد میکنه؟!
      پ ن:استاد طیب هم نمود بازار را با اون فرآور و انتخاب این سهمش، البته که رشدی را در پیش داره ولی به نسبت بقیه بازار حالا حالا نیاز به دویدن داره!
      ارادت
      دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
      ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

نظر

• اسماعیل
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 391

درود بر شما دوست عزیز به نظر حقیر با همین فرمون آنزمان دلار 200 هزارتومان یعنی 8 برابر الان تورم هم با دلار محاسبه میشه.یک مطلب یادم رفت دیشب بگم احتمالا صدرا 83000 تومان رو تو تابلو نمیبینه اما حتما صدرا افزایش سرمایه از سود انباشته{ سود سکوها و کلیم و همچنین سود غیر عملیاتی از محل شناسایی جزیره در صورتیکه به دفاتر دارایی گرفته شه} اگر در یک یا دو مرحله 500 درصد افزایش سرمایه بده رو تابلو 16000 تومن میشه همون 83000 تومان.صدرا در 15 سال گذشته جزء بدترین های بورس بوده ولی دلیل نمیشه بعد از این هم در صدر لیست بدترین ها بماند.همه اینها تحلیل و نظر شخصی بنده است و شاید 100 درصد اشتباه میکنم.در بورس قطعیتی نداریم

نظر

• bikaraneh
          عضو فعال
          • Sep 2014
          • 638

در اصل توسط اسماعیل پست شده است View Post
          درود بر شما دوست عزیز به نظر حقیر با همین فرمون آنزمان دلار 200 هزارتومان یعنی 8 برابر الان تورم هم با دلار محاسبه میشه.یک مطلب یادم رفت دیشب بگم احتمالا صدرا 83000 تومان رو تو تابلو نمیبینه اما حتما صدرا افزایش سرمایه از سود انباشته{ سود سکوها و کلیم و همچنین سود غیر عملیاتی از محل شناسایی جزیره در صورتیکه به دفاتر دارایی گرفته شه} اگر در یک یا دو مرحله 500 درصد افزایش سرمایه بده رو تابلو 16000 تومن میشه همون 83000 تومان.صدرا در 15 سال گذشته جزء بدترین های بورس بوده ولی دلیل نمیشه بعد از این هم در صدر لیست بدترین ها بماند.همه اینها تحلیل و نظر شخصی بنده است و شاید 100 درصد اشتباه میکنم.در بورس قطعیتی نداریم
          درود
          ما به همون آهسته و پیوسته رفتنش راضی ایم، گشاد گشاد رفتنش اون هم بخیه به چند سال دیگرش پیشکش!
          خصوصا با این ریتم و اوضاع و بلبشویی که مملکت را گرفته و از فردا هم کسی مطمئن نیست!
          ارادت
          دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
          ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

نظر

• محمد.
            عضو فعال
            • Dec 2020
            • 810

مدیران شرکت پارسال میگفتن با ونزوئلا سر پرداخت پول داریم رایزنی میکنیم

وگرنه مشتری خارجی هست

یک نفر بپرسه پس چرا به جاش نفت گرفتید

چقدر درصد باید زیر قیمت نفت رو بدین دلال های نور چشمیتون

تهش که این افراماکس ها رو ساختین و گودبای پارتی ترامپ و کلی دبدبه و کبکبه و شانتاژ تلوزیونی آیا سودی برای سهامدار داشت؟؟؟؟؟

نظر

• کاشان2
              عضو فعال
              • Dec 2020
              • 1770

این سهم نمی دانم چرا این گونه است به خدا قسم با این که از این سهم به شدت متنفر هستم یک سهمی امروز فروختم ذهنم سریعا رفت روی صدرا 12500 صدرا خریدم نکنه این سهم ما را جادو جمبر کرده اصلا دست خودم نبود قبلا گفته بودم اگر 100 تومان هم بدهند نمی خرم ولی نمی دانم چی شد که خریدم

نظر

• کاشان2
                عضو فعال
                • Dec 2020
                • 1770

دوستان مجمع چی میشه

نظر

• mahmood231
                  عضو عادی
                  • May 2013
                  • 52

ورود سامانه مجامع آنلاین | پخش زنده اینترنتی مجمع شركت صنعتی دريايی ايران (صــدرا)

ورود به پخش زنده
                  مجمع عمومی عادی سالیانه
                  شركت صنعتی دريايی ايران (صــدرا)

زمان برگزاری پنج شنبه 1400/04/31 ساعت 10:00

نظر

• mahmood231
                    عضو عادی
                    • May 2013
                    • 52

#خصدرا
                    اطلاعات و #صورت‌های_مالی_میاندوره‌ای #دوره_3_ماهه منتهی به 1400/03/31 (حسابرسی نشده) شرکت صنعتی دریائی ایران

▪️ شرکت صنعتی دریائی ایران در دوره 3 ماهه منتهی به 1400/03/31 به ازای هر سهم 45 ریال سود محقق کرده است. این درحالیست که شرکت در مدت مشابه سال قبل به ازای هر سهم 60 ریال زیان شناسایی کرده بود.

▪️ «خصدرا» با سرمایه ثبت شده 26,221,057 میلیون ریال طی عملکرد 3 ماهه منتهی به 1400/12/29 مبلغ 1,175,583 میلیون ریال سود محقق کرده است.

1400-04-29 18:30:22 (775513)

نظر

• طيب
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 3038

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                      عرض سلام وادب واحترام

دیگه راه روشن شده وشفاف با توجه به یاد داشت های ویژه در اطلاعات ارائه شده

۶۲ ریال سود با سرمایه فعلی وخارج شدن از زیان

به چند نکته بسنده میکنم که قبلا عرض کرده بودم

شناسایی درآمدها روند خوبی داره ولی در یادداشت ها هم تاکید شده اصل اتمام پروژه هاست وبعدا شناسایی کل درآمدها با توجه به آزاد سازی ذخایر و آزاد سازی اعتبارات ووثیقه ها

موضوع دوم تهاتر مابقی بدهی ها با سهامدار عمده از محل یک مطالبه از پروژه است که دیگه خیالمون از این محل هم راحت خواهد بود
                      هنوز پروژه رشادت تکلیفش مشخص نشده البته برای سال گذشته?است

همانطوریکه عرض کرده بودم روند بنیادی کاملا صعودی است شاهد این مهم هستیم این گزارش برای فاندامنتالیست ها یک گزارش تکان دهنده محسوب میشود واز این ببعد خیلی عظیمی از تحلیلگران ! به محاسبات اعدادی خواهند پرداخت گزارش فعلی تکان دهنده است و خیلی عالیست ولی گزارشات اتی مبهوت کننده خواهد بود
                      صدرای بدون زیان انباشته وبدون بدهی و شناسایی سود بزرگ از محل کلیم های باقیمانده و قرار دادهای جدید

حتی از محل تسعیر نرخ ارز هم در گزارشات اتی سود شناسایی خواهد شد ودیگه اون موقع نوشته های بنده کاهش خواهد یافت

گزارش سه ماه
                      امسال ؟ یاد آوری خواهم کرد
                      ارادت
                      همانطوریکه قول داده بودم در گزارش سه ماهه یادآوری میکنم
                      جمع تسعیر نرخ ارزی بابت بدهی های ارزی چهار هزار و یکصدو سه میلیارد ریال بوده که با توافق کارفرما از محل مطالبات شرکت صدرا بخشی تسویه شده ومابقی در حال مذاکره است و قولی که داده بودم شاهد تسویه تمامی بدهی های صدرا اعم از ارزی وریالی خواهیم بود بخشی انجام شده وبخش قابل توجهی در حال مذاکره با کارفرما و سهامدار عمده است
                      بعد از تسویه بدهی های ارزی مانده مطالبات شرکت صدرا سود کلانی خواهند داشت وحتی از محل تسعیر نرخ ارز سود شناسایی خواهد شد
                      زیر مجموعه ها در کل در حال تغییرات کلان وبیسابقه هستند
                      شاد وسلامت باشید
                      آخرین ویرایش توسط طيب؛ 2021/07/21, 13:44.

نظر

• طيب
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 3038

خیلی ساده عرض میکنم
                        صدرا با سرمایه قبلی در عرض ۳ماه ۷۴تومان سود ساخته وبا سرمایه فعلی ۴۵ریال

در صورتیکه تهاتر بدهی های ارزی بطور کامل با کارفرما انجام شود این روند سود سازی چندین برابر خواهد شد

مفت ترین سهم بازار
                        اکازیون واقعی

نظر

• Sadeghtarin
                          عضو عادی
                          • Oct 2020
                          • 128

خیلی ساده عرض میکنم
                          صدرا با سرمایه قبلی در عرض ۳ماه ۷۴تومان سود ساخته وبا سرمایه فعلی ۴۵ریال

در صورتیکه تهاتر بدهی های ارزی بطور کامل با کارفرما انجام شود این روند سود سازی چندین برابر خواهد شد

مفت ترین سهم بازار
                          اکازیون واقعی
                          سلام .
                          شما که به بنیادی صدرا واردین،در بخش هزینه ها ،۹۲میلیارد تومن مثبت اوردن .میشه بفرمایین منشا ان از کجاست؟
                          ممنون

نظر

• محمد.
                            عضو فعال
                            • Dec 2020
                            • 810

همانطوریکه قول داده بودم در گزارش سه ماهه یادآوری میکنم
                            جمع تسعیر نرخ ارزی بابت بدهی های ارزی چهار هزار و یکصدو سه میلیارد ریال بوده که با توافق کارفرما از محل مطالبات شرکت صدرا بخشی تسویه شده ومابقی در حال مذاکره است و قولی که داده بودم شاهد تسویه تمامی بدهی های صدرا اعم از ارزی وریالی خواهیم بود بخشی انجام شده وبخش قابل توجهی در حال مذاکره با کارفرما و سهامدار عمده است
                            بعد از تسویه بدهی های ارزی مانده مطالبات شرکت صدرا سود کلانی خواهند داشت وحتی از محل تسعیر نرخ ارز سود شناسایی خواهد شد
                            زیر مجموعه ها در کل در حال تغییرات کلان وبیسابقه هستند
                            شاد وسلامت باشید
                            سلام
                            استاد بنظر شما امیدی هست تا دو سال دیگه همه از ضرر بیرون بیان و قیمت سهم به هزار تومان پارسال برسه، البته با دلار بیست و پنج تومن فعلی و گرنه دلار بشه صد تومن و صدرا هزار تومن ارزشی نداره

نظر

• کاشان2
                              عضو فعال
                              • Dec 2020
                              • 1770

عین اون چیزی که محسن چاوشی برای خوزستان خوانده که غم انگیز است برای صدرا باید بخواند نامردها نامردها چه کار کردید با صدرا ای دزدها ای دزدها کجا می ره این همه پولها

نظر

• طيب
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 3038

در اصل توسط محمد. پست شده است View Post
                                سلام
                                استاد بنظر شما امیدی هست تا دو سال دیگه همه از ضرر بیرون بیان و قیمت سهم به هزار تومان پارسال برسه، البته با دلار بیست و پنج تومن فعلی و گرنه دلار بشه صد تومن و صدرا هزار تومن ارزشی نداره
                                عرض سلام وادب واحترام

صبح بخیر

امسال قیمت هایی را خواهد دید که کمتر کسی میتونه باور کنه
                                ان شاء الله
                                ارادت

نظر

در حال کار...
                                X