کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوست گرامی. پست های خود را و همچنین دستور خریدهای آقا طیب را که مسبوق به سابقه بدی هست یک مروری بکنید قطعا، قطعا از خرید پشیمان خواهید شد.
سلام
این قیمت خالی کردن داره آخه؟؟
مگه قراره سهم یک کله بالا بره؟؟
این سهم اونقدر گنده شده که سیگنال ورود و خروج یک
نفر نمیتونه تاثیر چندانی در روند بگذاره
ولی تک سهم شدن در این سهم اشتباه بزرگی هست
سلام
این قیمت خالی کردن داره آخه؟؟
مگه قراره سهم یک کله بالا بره؟؟
این سهم اونقدر گنده شده که سیگنال ورود و خروج یک
نفر نمیتونه تاثیر چندانی در روند بگذاره
ولی تک سهم شدن در این سهم اشتباه بزرگی هست
حافظه تاریخی ما ایرانیا خیلی ضعیف شده . کسی فکر میکرد سهم از 1000 تا 190 بریزه ؟ در بد بینانه ترین حالت گفتن 500 آخرشه.سهمی که n تا خبر توشه . ولی ریخت و خیلی ها منتظره زیره 180 و یا 150 بودن. من در ارزندگی سهم شکی ندارم و همانطور که در 1000 نفروختم در محدودی 200 اضافه کردم و منتظر پایین اومدن بودم تا 10 میلیون سهم خرید کنم . وقتی طلا رو به قیمت پشگل میفروشن پس باید ازشون خرید . و در جایی که باید سهم های دیگر رو به پای صدرا میریختم . و درسقوط عجیب سهم که دستکاری کامل بود دوستان صفحات این تاپیک رو به همه نوع شیون و ناسزا پر کرده بودن و حالا هم دوباره تا سهم کمی رشد کرده میخوان بیفتن تو همون مسیر . طیب هم دقیقا و همیشه در قله تشویق و تهیج به خرید میکنه. سهم در استراحته و میشه در پایین تر هم خرید . الان در 285 بخرند پس فردا تو 250 فحش بدهند درست نیست.
صدرا سهمی است که به جرات هیچ احدی تا بحال نتونسته میان مدت و کوتاه مدت آنرا پیش بینی درستی کنه بدبین ترین آدمها فکر نمیکردند سهم از 420 پاینتر بیاد ولی تا 200 هم رفت{خرابی بازار هم لحاظ شده}.بازیگرهای سهم نه تنها اند تکنیکال هستند بلکه از حرفه ای ترین تریدرهای ایران هستند و هر بار یک بازی انجام میدهند.بازار اصلا و ابدا به صدرا اعتماد نداره. اعتماد بازار در قیمتهای بالای 1000 و با گزارشهای خیلی خوب و عالی جلب میشه.فقط باید نشست و نگاه کرد
نظر