کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
در سایت تالار بورس قدیم یک صفحه به نام صدرا هست که
با رمز قدیم میشه داخلش شد و بسیاری از دوستان
از جمله جناب تکنیکالر اونجا فعال هستند
چند بار تلاش کردیم نشد وارد بشیم چه با رمز قدیم و چه رمز جدید !! کاش مدیران اینجا کمی آستانه تحملشون رو بالا ببرن و فضا رو برای نوشتن امثال تکنیکالر و چند نفر دیگه که اینجا رو ترک کردن مهیا کنن!!!! تکنیکالر بسیار زیبا مینوشت چه بورسی و چه غیر بورسی!
تو بورس کثیف ایران البته کجا درسته که بورس درست باشه..هر سهمی را که بازیگران و عواملش با هماهنگی سازمان مافیای بورس بخواهند رشد که چه عرض کنم پروازش میدن.بیمه پاسارگاد ارزش مارکتش شده 5 میلیارد دلار از اردیبهشت 97 تا الان 202 برابر شده.صدرا از پیک قیمتش 83 درصد یه کله سقوط کرد ظن آقایون نجبید ولی چس مثقال جبران کرد ظن درد گرفتند.از ما که گذشت خدا بداد بچه ها و جوانهای این مملکت برسه.واقعا هرکسی سنش کمه باید از این کشور فقط و فقط فرار کنه
مقصر ما سهامداران صدرا هستیم که هرچی بلا سرمان می آورند چیزی نمی گوییم سهم داره راه خودش را می رود عشقی دلبخواهی سهم را می بندند اگر خلافی صورت گرفته بگویید و ثابت کنید ما هم بدانیم چطور سهم از 1028 تومان تا زیر 200 سقوط کرد عین خیالتان نبود حالا 4 روز مثبت شد نمی توانید مثبت شدنش را ببینید من نمی دانم این چه خصومتی است که با این سهم دارید خدا لعنتتون کنه
مقصر ما سهامداران صدرا هستیم که هرچی بلا سرمان می آورند چیزی نمی گوییم سهم داره راه خودش را می رود عشقی دلبخواهی سهم را می بندند اگر خلافی صورت گرفته بگویید و ثابت کنید ما هم بدانیم چطور سهم از 1028 تومان تا زیر 200 سقوط کرد عین خیالتان نبود حالا 4 روز مثبت شد نمی توانید مثبت شدنش را ببینید من نمی دانم این چه خصومتی است که با این سهم دارید خدا لعنتتون کنه
شما که سهامدار قدیمی و پایه ثابت صدرا هستید بهتر از هر کسی می دونید چه خبره و قراره چه اتفاقی بیافته
حداقل یک کوچولو دهانتان باز کنید تن لشها اینقدر معطل نکنند.
اگر یکبار برای همیشه جلوی سازمان میستادند و میگفتد اگر خلافی شده با مدرک نشون بده - اینجوری نمیشد
سال قبل در عید 99 وقتی بازار بی دلیل داشت رشد میکرد اومدن چندتا نماد به ظن دستکاری ده روز بستند - فلوله - غپاک - کفپارس و ختور و ... هیچ کس نفهمید برای چی بود ولی اون وقفه که انداخت در رشد این سهم ها باعث شد بازیگر هاش حسابی توبرشون پر کنند و بعد بزن زیرش
همیشه جا که می مونن اینجوری میشه - همون جا فریاد کشیدیم جلوی این رفتارها رو باید گرفت و سهم بعدی قطعا سهم شماست ولی هیچ گوشی بدهکار نبود و الان در این چند ماه به کرات دارند این کار تکرار میکنند
خدا از سر تقصیرات ناظر ... لفمه نگذره
معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق
نظر