صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بارسا
    عضو عادی
    • Jan 2013
    • 184

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
    عرض سلام وادب واحترام

روند کاملا صعودی است

اصلاح در روند صعودی کاملا طبیعی است

محدوده ۱۵۰۰۰۰۰حمایت محکمی محسوب میشه و محدوده ۱۶۰۰۰۰۰ مقاومت

چون جنس روند کاملا صعودی است شکست محدوده مقاومتی را شاهد خواهیم بود
    ارادت
    درود

جناب طیب گمان نمیکنم ۱۵۰۰۰۰۰۰ حمایت محکمی محسوب بشه به عقیده من حمایت اول که ضعیف هست ۱۴۷۰ و حنایت بعدی که احتمالا بازار برمیگرده ۱۳۹۶ هست

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 3048

در اصل توسط بارسا پست شده است View Post
      درود

جناب طیب گمان نمیکنم ۱۵۰۰۰۰۰۰ حمایت محکمی محسوب بشه به عقیده من حمایت اول که ضعیف هست ۱۴۷۰ و حنایت بعدی که احتمالا بازار برمیگرده ۱۳۹۶ هست
      درود بر شما

عرض کردم محدوده

همونی میشه که حضرتعالی فرموده اید

ولی اصلاح شاخص تا محدوده یک میلیون و چهارصد کمی بعید بنظر میرسد
      مخلصیم

نظر

• alein delon
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 380

عرض ادب و سلام به همه دوستان

استاد طیب نظرتون راجع به بهره بانکی چیه؟ بالاتر خواهند برد؟
        آیا توافقی میان ایران و غرب در اینده نزدیک و قبل از سال جدید و سه ماه اینده خواهد شد؟ با توجه به زمانی که از درون نظام شنیده شده که تا سه ماه غرب فرصت خواهد داشت.
        و دلارهای بلوکه شده ازاد می شوند؟

نظر

• bikaraneh
          عضو فعال
          • Sep 2014
          • 638

در اصل توسط alein delon پست شده است View Post

آیا توافقی میان ایران و غرب در اینده نزدیک و قبل از سال جدید و سه ماه اینده خواهد شد؟ با توجه به زمانی که از درون نظام شنیده شده که تا سه ماه غرب فرصت خواهد داشت.
          عرض ادب بر آشیخ آلن الدین پرویزی، میشه بفرمایید این سوال چه ربطی به صدرا و روند اون داره؟
          ارادت
          دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
          ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

نظر

• alein delon
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 380

در اصل توسط bikaraneh پست شده است View Post
            عرض ادب بر آشیخ آلن الدین پرویزی، میشه بفرمایید این سوال چه ربطی به صدرا و روند اون داره؟
            ارادت
            عرض ادب بر بیکرانه جان که هم تو حموم مردانه(فروم بورسی)و هم حمام زنانه(تالار بورس قدیم)حضور دارید/.:biggrinsmiley.://:.Heart.://:.grlim:./
            خب این سوال اساسی جوابش بر همه امور تاثیر خواهد داشت. چه صدرا چه هر سهم دیگر.
            سوال جهانشمول بود.
            خصدرا هم که فعلا بسته هست. و شرکت معلوم نیست در فکر چه نقشه ایی با سازمان فاسد بورس ایران هست.
            ارادت

نظر

• طيب
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 3048

عرض سلام وادب واحترام

اینکه توافقات انجام خواهد شد شکی نیست ولی زمان دقیقش را بنده نمیتونم پیشبینی کنم

دلار های بلوک شده آزاد نمیشه ونشده وفقط تهاتر انجام شده مثل تهاتر با مواد غذایی ودارویی

واما تا زمانیکه بهره بانکی بالا باشه روال سابق ادامه دار خواهد بود یعنی رباخواری و نزول خواری و دلالی

متاسفانه کلیت ساختارهای کشور ما فساد زاست وتا زمانیکه این ساختارها وجود داره تورم وگرانی و فساد و فحشا ووووووو ادامه دار خواهد بود

ارادت

نظر

• alein delon
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 380

عرض سلام وادب واحترام

اینکه توافقات انجام خواهد شد شکی نیست ولی زمان دقیقش را بنده نمیتونم پیشبینی کنم

دلار های بلوک شده آزاد نمیشه ونشده وفقط تهاتر انجام شده مثل تهاتر با مواد غذایی ودارویی

واما تا زمانیکه بهره بانکی بالا باشه روال سابق ادامه دار خواهد بود یعنی رباخواری و نزول خواری و دلالی

متاسفانه کلیت ساختارهای کشور ما فساد زاست وتا زمانیکه این ساختارها وجود داره تورم وگرانی و فساد و فحشا ووووووو ادامه دار خواهد بود

ارادت

عرض ادب مجدد
                درست می فرمایید ساختار فساد زا هست . البته نه تنها در بخش مالی بلکه در بخش های دیگر هم همینطور.
                از نخریدن واکسن بگیرید تا فساد در زندان اوین تا ابروریزی سرقت سند های سازمان انرژی هسته ایی تا شکنجه یک سری افراد بیگناه در وزارت اطلاعات و سپاه برای قتلهای دانشمندان هسته ایی
                تا بمب گزاری افراد خودسر اطلاعاتی در حرم امام رضا ع تااااا................................ هزاران مورد که هیچ کسی نه گردن میگیره نه قبول بلکه همه فقط دنبال توجیه اشتباهات و به گردن انداختن امریکا انگلیس و رژیم صهیون هستند.
                شب ها هم که سریال گاندو پخش میکنن برای تطهیر وزارت اطلاعات.
                پس این همه فساد و گرانی و ووووووووووووو چه کسی باید پاسخگو باشه؟چه کسی باید نظارت کنه؟؟؟
                همه فقط توجیه کارها و گند زدن.
                این بازار سهام ما هست.
                سهم های خود سازمان بسته و دور از گزند بالا پایین شدن شاخص کل.
                الان خصدرا معلوم نیست برای چی بسته شده ؟؟؟؟
                نه شرکت توضیح میده نه سازمان و اینکه از شرکت شفاف سازی می خواهد.
                الانم که بیمارستان ها پر شده از بیمار.
                بیمارستان ها دنبال پول.
                طرف بدون هیچ گونه علامت کرونا و با مریضی دیگری رفته بیمارستان نه تست pcr گرفته نه علائم کرونا داره دکتر بیمارستان گفته برو سی تی ریه بگیر؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی فقط دنبال سرکیسه کردن ملت با دادن مبلغ 600هزارتومن بایت سی تی هستند.

این کشور دیگه برای مردمانش هیچ اهمیتی نخواهد داشت.

یاعلی

ارادت

نظر

• طيب
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 3048

عرض ادب مجدد
                  درست می فرمایید ساختار فساد زا هست . البته نه تنها در بخش مالی بلکه در بخش های دیگر هم همینطور.

پس این همه فساد و گرانی و ووووووووووووو چه کسی باید پاسخگو باشه؟چه کسی باید نظارت کنه؟؟؟
                  همه فقط توجیه کارها و گند زدن.
                  این بازار سهام ما هست.
                  سهم های خود سازمان بسته و دور از گزند بالا پایین شدن شاخص کل.
                  الان خصدرا معلوم نیست برای چی بسته شده ؟؟؟؟
                  نه شرکت توضیح میده نه سازمان و اینکه از شرکت شفاف سازی می خواهد.
                  الانم که بیمارستان ها پر شده از بیمار.
                  بیمارستان ها دنبال پول.
                  طرف بدون هیچ گونه علامت کرونا و با مریضی دیگری رفته بیمارستان نه تست pcr گرفته نه علائم کرونا داره دکتر بیمارستان گفته برو سی تی ریه بگیر؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی فقط دنبال سرکیسه کردن ملت با دادن مبلغ 600هزارتومن بایت سی تی هستند.

این کشور دیگه برای مردمانش هیچ اهمیتی نخواهد داشت.

یاعلی

ارادت

عرض ادب مجدد

اینکه نظارتی بر گرانی و تورم ووو نیست کاملا درسته

واینکه بعضی از پزشکان کشور ما تحصیلات آکادمیک دارند ولی انسان نیستند و حتی از حیوان هم بدترند مثل روز روشن است و هیچ نظارتی بر اعمال ورفتار اینا وجود نداره

واما یه موضوع را متوجه نشدم

اینکه کسی نه بیماری داره و نه علائمی و وووبه بیمارستان چرا رفته ؟؟!!

در مابقی موارد چون اطلاعی ندارم و صرفا نمیشه به داده های فضای مجازی استناد کرد نظری نمیدم

واما در مورد صدرا نگران نباشید

ارادت

نظر

• محمد.
                    عضو فعال
                    • Dec 2020
                    • 810

عرض ادب مجدد

واینکه بعضی از پزشکان کشور ما تحصیلات آکادمیک دارند ولی انسان نیستند و حتی از حیوان هم بدترند مثل روز روشن است و هیچ نظارتی بر اعمال ورفتار اینا وجود نداره

در مابقی موارد چون اطلاعی ندارم و صرفا نمیشه به داده های فضای مجازی استناد کرد نظری نمیدم

ارادت
                    با سلام
                    بهترین کاری که یک پزشک دلسوز با مراجعه یک بیمار مشکوک به کرونا هست انجام میده همین عکس ریه هست
                    تست ها خطای فاحشی دارند و کرونای جدید هم بیمار علایم شدید نشان نمیده و وقتی سرفه و تب بروز میکنه که ده بیست درصد و بیشتر ریه درگیر شده باشه، بهترین کار بیماری که علائم خفیف داره و یا اطرافیانش کرونا گرفتن و مشکوک شده سی تی ریه هست
                    از بستگان بسیار نزدیک ما نه سرفه داشت و نه تب و نه علایم شدید تست هم منفی بود ولی با عکس ریه سریع فهمیدن ریه درگیر شده و همون بستری شد و گرنه منتظر میماندند که علائم نشان بده حتما کارش به آی سی یو میکشید

نظر

• alein delon
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 380

عرض ادب مجدد

ارادت

عرض ادب

بنده در نوشتارم آورده ام که با یک مریضی دیگری رفته بود. یعنی به علت دیگری مریض شده بوده رفته گفته این مریضی من هست اقای دکتر گوسفند و نیاز به سرم دارم جهت درمان. چون حالت تهوع داشته.دکتر هم گفته درسته ولی باید جیب بیمارتستان پر بشود یا خیر؟؟؟
                      خود بنده بارها پیش اومده مثلا دچار مسمومیت غذایی شدم دکتر بیمارستان خصوصی گفته برو اسکن مغز بگیر برو پزشکی هسته ایی عکس از فلان جات بگیر. بعد گفتم الاغ جان من خودم میدونم چم شده تو فقط یه سرم بنویس من چون نمیتونم غذا بخورم این سرم بشه غذای بدنم.
                      یک دوست دیگری هم اینجا فرمودند یک اشنایی داشتن که تو شاهرود بعد اینکه گله گوسفند رو از سر زمین میبره شب آغل و بعدش میره تو صف نذری وایمبسه برای غذای مفت بعدش رفته بدون هیچ گونه علامتی گفتند کرونا داری و ریه هات درگیره که نشد Fact.حالا یک در میلیون هم شاید این مدلی باشن. ما بحثمون سر روالی هست که سالهاست در این مملکت در جریان هست.

حالا از اینا بگذریم . اصلا همه چی گل و بلبل

فرمودید این چیزاییکه بنده عرض کردم همش تو مجاز هست.
                      من چند تا عرض کنم:
                      اینکه دارو تو داروخانه نیست تو ناصر خسرو یافت میشه با قیمت صد برابری گرفت و جلوی چشم همه هست این تو مجازیه؟؟؟
                      اینکه دکتر زالی عضو مجموعه ستاد کرونا گفت وزارت بهداشت واکسن وارد نکرد گفت گرانه ولی داروی رمدسویر با دو سه برابر قیمت وارد کرد و عدد هم گفت و تصویری از دهان خودش همه دیدند این تو مجازیه؟
                      اینکه سهم خصدرا بستند و بعد جلوی چشم ههمون هست و هیچکس کک اش نمی گزه که چرا بستید و شرکت هم تلفن اش جواب نمیده این تو فضای مجازیه؟
                      اینکه دوربین های زندان اوین هک میشه و رفتار مامورین داخل زندان با زندانیان می بینند و اتاق حسین فریدون برادر حسن فریدون میبینند که خالیه و معاون قوه قضاییه امروز گفته گناه چند تا سرباز پای مجموعه زندانبانان نویسید و بدترین و سخیف ترین و زشت ترین توجیه میکنه و همه داریم میبینیم این مجازیه؟
                      اینکه ما اینجا بیاییم هی وعده سرخرمن بابت سهام ها بدیم و واقعیت رو بدونیم که این طور نیست و نوسان از ملت بدبخت بگیریم این مجازیه؟؟؟

اینا عین واقعیت هست.

یک روزی هست جناب طیب جهت یادآوری عرض کنم بنام یوم تبلی الثرائر
                      در قران امده یعنی روز قیامت روزی که نهان ها اشکار خواهد شد.
                      اون روز عین واقعیت.
                      و دیگر من وشما و دیگران در مجاز نخواهیم بود و باید پاسخگو باشیم.

فقط غرض عرض ارادت ویژه بود.

والسلام علیکم و الرحمت الله

سید آلن دلون الموسوی الطهرانی و الحومه

سنه 15 قرن نو
                      قریه طهران

نظر

• طيب
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 3048

عرض ادب

بنده در نوشتارم آورده ام که با یک مریضی دیگری رفته بود. یعنی به علت دیگری مریض شده بوده رفته گفته این مریضی من هست اقای دکتر گوسفند و نیاز به سرم دارم جهت درمان. چون حالت تهوع داشته.دکتر هم گفته درسته ولی باید جیب بیمارتستان پر بشود یا خیر؟؟؟
                        خود بنده بارها پیش اومده مثلا دچار مسمومیت غذایی شدم دکتر بیمارستان خصوصی گفته برو اسکن مغز بگیر برو پزشکی هسته ایی عکس از فلان جات بگیر. بعد گفتم الاغ جان من خودم میدونم چم شده تو فقط یه سرم بنویس من چون نمیتونم غذا بخورم این سرم بشه غذای بدنم.
                        یک دوست دیگری هم اینجا فرمودند یک اشنایی داشتن که تو شاهرود بعد اینکه گله گوسفند رو از سر زمین میبره شب آغل و بعدش میره تو صف نذری وایمبسه برای غذای مفت بعدش رفته بدون هیچ گونه علامتی گفتند کرونا داری و ریه هات درگیره که نشد Fact.حالا یک در میلیون هم شاید این مدلی باشن. ما بحثمون سر روالی هست که سالهاست در این مملکت در جریان هست.

حالا از اینا بگذریم . اصلا همه چی گل و بلبل

فرمودید این چیزاییکه بنده عرض کردم همش تو مجاز هست.
                        من چند تا عرض کنم:
                        اینکه دارو تو داروخانه نیست تو ناصر خسرو یافت میشه با قیمت صد برابری گرفت و جلوی چشم همه هست این تو مجازیه؟؟؟
                        اینکه دکتر زالی عضو مجموعه ستاد کرونا گفت وزارت بهداشت واکسن وارد نکرد گفت گرانه ولی داروی رمدسویر با دو سه برابر قیمت وارد کرد و عدد هم گفت و تصویری از دهان خودش همه دیدند این تو مجازیه؟
                        اینکه سهم خصدرا بستند و بعد جلوی چشم ههمون هست و هیچکس کک اش نمی گزه که چرا بستید و شرکت هم تلفن اش جواب نمیده این تو فضای مجازیه؟
                        اینکه دوربین های زندان اوین هک میشه و رفتار مامورین داخل زندان با زندانیان می بینند و اتاق حسین فریدون برادر حسن فریدون میبینند که خالیه و معاون قوه قضاییه امروز گفته گناه چند تا سرباز پای مجموعه زندانبانان نویسید و بدترین و سخیف ترین و زشت ترین توجیه میکنه و همه داریم میبینیم این مجازیه؟
                        اینکه ما اینجا بیاییم هی وعده سرخرمن بابت سهام ها بدیم و واقعیت رو بدونیم که این طور نیست و نوسان از ملت بدبخت بگیریم این مجازیه؟؟؟

اینا عین واقعیت هست.

یک روزی هست جناب طیب جهت یادآوری عرض کنم بنام یوم تبلی الثرائر
                        در قران امده یعنی روز قیامت روزی که نهان ها اشکار خواهد شد.
                        اون روز عین واقعیت.
                        و دیگر من وشما و دیگران در مجاز نخواهیم بود و باید پاسخگو باشیم.

فقط غرض عرض ارادت ویژه بود.

والسلام علیکم و الرحمت الله

سید آلن دلون الموسوی الطهرانی و الحومه

سنه 15 قرن نو
                        قریه طهران

عرض ادب مجدد

نوشتارت خوبه ولی حیف که با تهمت آلوده است

بهتر است تهمت و افترا کنار بگذارید

واما چند ی صبر کنیدخواهید فهمید که صدرا چه نوع روندی خواهد داشت

غرض یاد آوری در جهت کمال انسانیت بود
                        ارادت

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14644

خدارو شکر در این روزها خصدار بسته است
                          انشالله از قل و زنجیر که در بیاد (حالا فردا یا شنبه) بازار هم حال خوب شده باشه
                          خدا خواست و ما توانستیم
                          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• بامبو
                            عضو فعال
                            • Feb 2015
                            • 467

نحوه برخورد ناظرین خدوم بازار آدمویاد عروسیای اوایل دهه 70میندازه

اون موقعها هرعروسی یکی دوتا بازداشتی داشت بلاخره

کمیته بودو یکه تاز میدان

عزاآزادبودولی عروسی تلفات میداد
                            ==========================
                            حالا بورسم هرچقدرمیادپایین مشکلی نیست ولی موقع بالارفتن هر100متربایدمدارک شناسایی نشون بدی وایست بازرسی و......

نظر

• mehdyand2amir
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 313

در اصل توسط محمد. پست شده است View Post
                              با سلام
                              بهترین کاری که یک پزشک دلسوز با مراجعه یک بیمار مشکوک به کرونا هست انجام میده همین عکس ریه هست
                              تست ها خطای فاحشی دارند و کرونای جدید هم بیمار علایم شدید نشان نمیده و وقتی سرفه و تب بروز میکنه که ده بیست درصد و بیشتر ریه درگیر شده باشه، بهترین کار بیماری که علائم خفیف داره و یا اطرافیانش کرونا گرفتن و مشکوک شده سی تی ریه هست
                              از بستگان بسیار نزدیک ما نه سرفه داشت و نه تب و نه علایم شدید تست هم منفی بود ولی با عکس ریه سریع فهمیدن ریه درگیر شده و همون بستری شد و گرنه منتظر میماندند که علائم نشان بده حتما کارش به آی سی یو میکشید
                              سلام
                              به نماد خصدرا ارتباط ندارد ولی چون به نظر اطلاعات غلط ارائه شده .نیاز به ارائه اطلاعات درست و مستند بود .
                              ایرنا : شکوهی با بیان اینکه مراجعه بیماران در دو یا سه روز اول ابتلا به کرونا به بیمارستان و درخواست سی تی اسکن غیرضروری است، گفت: غالبا با هر سی تی اسکن به اندازه ۱۷۰ تا ۱۸۰ عکس ساده اشعه به بیمار وارد می شود، این عمل بی مورد ضررهای بی شماری مانند سرطان سینه و تیروئید را در پی دارد.
                              کرونا درمان اختصاصی دارد؟

رییس بخش عفونی بیمارستان لقمان حکیم گفت: برخی افراد به محض ابتلا به کرونا یا علامت آن آن اصرار به استفاده از دارو دارند در حالی که کرونا درمان اختصاصی ندارد و بهترین درمان استراحت و استفاده از مایعات است.

کرونا درمان اختصاصی دارد؟
                              آخرین ویرایش توسط mehdyand2amir؛ 2021/08/31, 19:50.

نظر

• alein delon
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 380

عرض ادب مجدد

نوشتارت خوبه ولی حیف که با تهمت آلوده است

بهتر است تهمت و افترا کنار بگذارید

واما چند ی صبر کنیدخواهید فهمید که صدرا چه نوع روندی خواهد داشت

غرض یاد آوری در جهت کمال انسانیت بود
                                ارادت

عرض ادب
                                بنده تهمت نزدم بصورت کلی عرض کردم شاید فکر کنیم الان همه در مجاز هستیم. ولی شرایطی در اینده خواهد امد که واقعیت نمایان خواهد شد. دست ما هم نیست. این واقعیت جهان هستی و خلقت است.
                                به قول علامه طباطبایی ما ابدیت در پیش داریم.
                                حال من اول به خودم گوشزد کردم و اول مخاطب اون نوشتار خودم بودم. که خدا بهم رحم کنه و بقیه هم امیدوارم بتونند در مسیر درست گام بردارند.
                                از اینکه از بنده دلخور شدید عذرخواهی میکنم.
                                یاعلی
                                ارادتمند./

نظر

در حال کار...
                                X