کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام و عرض ادب و احترام.
شرکت ملی نفت 8 قرارداد به ارزش مجموعا 1.2 میلیارد دلار امضا کرده.
یکی از این 8 قرارداد، توسعه میدان رشادت هست، اونم به قرارگاه داده شده که تفویض میشه به صدرا.
سوال من از استاد طیب این هست که چطور ارزش قرارداد توسعه میدان رشادت تنهارو چند میلیارد دلار برآورد کرده بودن؟
و حق کلیمی در حدود 340 میلیون دلار برای کار سابق صدرا بر روی این میدان متصور هستند؟
با تجدید احترام
سلام و عرض ادب
گویا در قرارداد رشادت یک صفر از مبلغ انتظاری جناب طیب ورداشتن.
به همین روال احتمالا حق کلیم رشادت هم به جا 340 میلیون برآوردی ایشون، حدود 34 میلیون دلار اعلام باشه.
ارادت
درود . سهم هر لحظه سهامداراش و اونایی که دیگه سهامنداراش هستن رو ممکنه سورپرایز کنه . به قول تکنیکالر صدرا سهم جابزار نیست . البته اینو باید مد نظر داشت که سهم به شدت خشک شده جوری که هر لحظه ممکنه ترک برداره و صدرای جدیدی از توش بزنه بیرون.
سلام و عرض ادب
گویا در قرارداد رشادت یک صفر از مبلغ انتظاری جناب طیب ورداشتن.
به همین روال احتمالا حق کلیم رشادت هم به جا 340 میلیون برآوردی ایشون، حدود 34 میلیون دلار اعلام باشه.
ارادت
احتراما
این قراداد جدید مربوط به طرح توسعه میدان رشادت است
سکوهای رشادت ( دو سکو ) اگر اشتباه نکنم مربوط به سال 85 است که هنوز تعیین تکلیف نشده
لطفا افراد مطلع اطلاعات دقیق را به اشتراک بگذارند.
این قراداد جدید مربوط به طرح توسعه میدان رشادت است
سکوهای رشادت ( دو سکو ) اگر اشتباه نکنم مربوط به سال 85 است که هنوز تعیین تکلیف نشده
لطفا افراد مطلع اطلاعات دقیق را به اشتراک بگذارند.
سلام وعرض ادب واحترام
این مهم دقیقا در گزارشات شرکت وجود داره وکاملا موضوع مشخص است
همانطوریکه فرموده اید سود وزیان از این پروژه رشادت شناسایی نشده چون افزایش قیمتی قرارداد انعقاد یافته اولیه و حق کلیم مرتبط مشخص نشده و چون قرارداد توسعه این میدان به شرکت صدرا واگذار شده باید تکلیف افزایش قیمتی قرارداد و حق کلیم مشخص بشه
بنده قبلا پیشبینی خودم را عرض کرده ام
این موضوع از اهمیت خیلی بالایی برخورداره که در گزارشات حسابرس هم به این نکته تاکید داشته
واما در مورد نوشته دوست بزرگوارمون
احتمالا بنده در گذشته مطلبی را نارسا عرض کرده ام که ایشون همچین برداشتی داشته اند وحتما ایراد از بنده بوده چون ایشون فرد با دانش وبا شخصیت والایی هستند
این مهم دقیقا در گزارشات شرکت وجود داره وکاملا موضوع مشخص است
همانطوریکه فرموده اید سود وزیان از این پروژه رشادت شناسایی نشده چون افزایش قیمتی قرارداد انعقاد یافته اولیه و حق کلیم مرتبط مشخص نشده و چون قرارداد توسعه این میدان به شرکت صدرا واگذار شده باید تکلیف افزایش قیمتی قرارداد و حق کلیم مشخص بشه
بنده قبلا پیشبینی خودم را عرض کرده ام
این موضوع از اهمیت خیلی بالایی برخورداره که در گزارشات حسابرس هم به این نکته تاکید داشته
واما در مورد نوشته دوست بزرگوارمون
احتمالا بنده در گذشته مطلبی را نارسا عرض کرده ام که ایشون همچین برداشتی داشته اند وحتما ایراد از بنده بوده چون ایشون فرد با دانش وبا شخصیت والایی هستند
ارادت
عرض سلام و ادب و احترام
تبریک عرض می کنم خدمت جنابعالی. مواردی که همیشه راجع بهشون صحبت می فرمودید یکی یکی دارن به وقوع می پیوندند. افسوس که خیلی با تاخیر اتفاق افتادن و می افتن. البته که این تاخیرها خدشه ای به اعتبار جنابعالی به عنوان تحلیلگر وارد نمی کنه و ده ها عامل در این تاخیر قابل ملاحظه موثر بودن. ان شا الله موارد باقیمانده هم به زودی محقق بشن
سلام
رشادت پروژه ای بود که اگه دولت دست اینا نبود ،مطمین بودم پولی بهشون نمیدادن ولی الان شانس کلیم براشون باز ببشتر شدد .این تکمیلی رشادت هم خودش نشونه خوبیه
عرض سلام و ادب و احترام
تبریک عرض می کنم خدمت جنابعالی. مواردی که همیشه راجع بهشون صحبت می فرمودید یکی یکی دارن به وقوع می پیوندند. افسوس که خیلی با تاخیر اتفاق افتادن و می افتن. البته که این تاخیرها خدشه ای به اعتبار جنابعالی به عنوان تحلیلگر وارد نمی کنه و ده ها عامل در این تاخیر قابل ملاحظه موثر بودن. ان شا الله موارد باقیمانده هم به زودی محقق بشن
یعنی به 1000 تومان میرسه؟/:.rolleyessmileyani
تیر گذشته از کمان دردانه که هستی ...:)
سلام وعرض ادب واحترام خدمت خانم بیل فایل بزرگوار
البته میدونم که معنی نام کاربری شما دختر زیباست
واما در رابطه با جمله آخر فرمایشات شما بزرگوار
موضوعاتی را که قبلا مطرح کرده ام که بعضی بوقوع پیوسته اند وبعضی مونده
۱- موضوع حق کلیم پروژه رشادت که حدودا ۳۲۰الی ۳۴۰میلیون دلار میتونه باشه که این مهم میتونه با توافقات طرفین (کارفرما و پیمانکار ) کمی تغییر داشته باشه
۲- موضوع جزیره صدراست که تصویب شده ودر انتقالات اسنادی نیاز به بند الف بزرگی داره
۳-موضوع الباقی مطالبات شرکت صدراست که وصول نشده واکثرا تا آخر همین امسال قابل وصول است ومقداری از باقیمانده های حق کلیم های ارائه شده تخصیص داده نشده
۴- موضوع کشتی های افراماکس و سود این کشتی هاست
۵-موضوع تهاتر بدهی های شرکت صدرا با تهاتر سود از یک از پروژهاست
۶- موضوع شناسایی سود قراردادهای ارائه شده است
۷- موضوع قراردادهای ارائه نشده است که ارائه خواهند شد
حالا دیگه فک کنم این تیر گذشته از کمان معلوم شد که چه دردانه ای واز ان کیست ????
ازتمامی الطاف شما بزرگوار نسبت به بنده بینهایت سپاسگزارم
سلام
رشادت پروژه ای بود که اگه دولت دست اینا نبود ،مطمین بودم پولی بهشون نمیدادن ولی الان شانس کلیم براشون باز ببشتر شدد .این تکمیلی رشادت هم خودش نشونه خوبیه
دوست عزیز تو همه دوره ها 80 درصد بودجه مملکت دست این ها بوده. حالا از این به بعد اون 20 درصد هم روش. برای من که روشنه، همون کاری که با بودجه برکت و کرونایاب و پیام رسان ها و .... کردند، همون کار رو ادامه خواهند داد. والله که اعصاب ما نمی کشه بیشتر از این. اعصاب خیلی ها نمی کشه. تو صدا و سیما گفتن هر کی ناراضیه بره. حالا که ملت یکی یکی دمشون رو گذاشتن رو کولشون ( دممون رو گذاشتیم رو کولمون ) و دارن فرار می کنن یادشون اومده که هر کی بخواد بره سرمایه اش رو هم با خودش می بره. راهکارشون.... همین که قبل از بستن مرزها ( مثل کره شمالی ) 1 مدت به ما زمان بدن بتونیم 1 جایی رو قانع کنیم براش به درد می خوریم ازشون راضی هستیم. خودشون بمونن و دین و خدایی که برای خودشون درست کردن و سفره انقلاب، انقدر بخورن تا بترکن.
نظر