کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام و عرض ادب.
احتمال زیاد برداشت شما اشتباه است. این دو مجموعه ربطی به جزیره ندارند. و در ساحل اصلی بوشهر هستند که در سایت خود شرکت هم به طور جداگانه شرح داده شده اند.
شاید مشکل مالکیت داشته باشند.
ارادت
چون. بازدید نداشتهام نمیتونم نظر بدم .اگر فقط بر اساس اطلاعات سایت شرکت جمع کنیم زمینهای بوشهر ،مجموعا بالای دو میلیون متر مربع مالکیت دارد و با اضافه کردن نکا حدود دو میلیون دویست هزار متر مربع میشود که با یک میلیون چهارصد اعلامی تفاوت فاحش دارد وللی فعلا اهمیت ندارد ..همین قدر هم ککه اعلام کردهاند ،ارشی بیشتر از ارزش روز شرکت دارد ....فقط یک سوال ،،دوستانی که اطلاعات دارند ایا شرکتی در بورس به ابعاد صدرا زمین دارد ؟؟ ذوب اهن و فولاد مبارکه هم تا جایی که یادم میاید زیاد بود
سلام
شرکت ملی صنایع مس ایران شاید و البته شاید بیشترین باشد
در رفسنجان در شهربابک در سرچشمه در خاتون اباد در کرمان در تهران در تبریر در ورزقان در سونگون در میدوک در زاهدان در یزد در تفت در بافت و ....
با سلام و عرض ادب.
حدود 560 هزار متر از زمین های شرکت در گزارش ذکر نشده: کشتی سازی بوشهر و پایگاه شناوران بوشهر
اگر این صحبت من اشتباه است(در سایت خود شرکت قابل مشاهده است)، شما تصحیح بفرمایید.
اگر اشتباه نیست، چطور برای شما قابل قبول هست چنین قضیه ای؟
یعنی ارزش جزیره صدرا ونکا بینظیر است وبهیچوجهی قابل قیاس با دارایی های سایر بنگاه های اقتصادی نیست
وحتی در منطقه خاورمیانه شرکتی نمیشناسم که دارای جزیره فاقد قوانین گمرکی (منطقه آزاد تجاری) داشته باشد
سلام و عرض ادب و احترام.
نخست در مورد صحبتتون در مورد مبلغ قرارداد رشادت باید عرض کنم که ادعای شما در مورد مبلغ قرارداد واضح بود و مجال هیچگونه سو برداشتی از طرف من و دوستان نبود. به هرحال رقم از میلیارد دلار به 100 میلیون دلار تنزل پیدا کرد در قرارداد. ولی شما کلا موضوع رو به یک سو تفاهم تقلیل دادید. البته بهتر بود روی کم شدن حجم قرارداد و به طبع اون کاهش مبلغ اون تمرکز می کردید برای توجیه این قضیه. بگذریم.
حداقل 10 بار برآورد 330-340 میلیون دلار رو برای حق کلیم رشادت بیان کردید. اون هم اعلام میشه و مقایسه خواهیم کرد.
این صحبت های من اصلا بحث شخصی نیست. من سرمایه گذاری کردم در این سهم و ترجیحم این هست که دید شفاف تری از شرایط شرکت داشته باشم.
اما در مورد این کامنت آخر شما، جناب طیب، فارغ از بحث منطقی قضیه، صحبت از حدود 60 هکتار زمین هست، 100 متر و 200 متر نیست که شما میفرمایید در یارد جزیره لحاظ شده. یعنی یارد اصلی جزیره فقط 61 هکتار(61=60-121)هستش؟
لطفا با توجه به اطلاعات زیر امکان صحت ادعاتون رو تشریح بفرمایید.
مساحت قسمت مشخص شده در جزیره(فقط قسمتی که صدرا در اون فعالیت عمرانی پر رنگ داشته رو مشخص کردم):
۱٬۲۴۴٬۰۲۶/۷ متر مربع
این قسمت رو هم که مربوط به خاک اصلی هست رو ببینید: مساحت تقریبا 158,389 متر مربع که کشتی سازی هستش احتمالا. داخل سایت نوشته مساحت 166.000 که احتمالا به خاطر خطای اندازه گیری منه
وقتی در خود گزارش ساختمان، جزیره و کشتی سازی بوشهر رو تفکیک کرده، شما چطور این دو رو یکی می دونید. مگه میشه زمینی که تو خاک اصلی هست و بینش آب وجود داره رو با جزیره جمع زد.
این یارد جزیرست؟؟؟؟؟؟؟:
در گزارش ساختمان ردیف های 6، 68 و 69 مربوط به ساختمان های DOT هستش. چطور این حجم از ساختمانها در زمینی به مساحت 380 متر احداث شده؟
این پایگاه شناوران، یارد جزیرست؟:
درود.
زیاد کند و کاو نکنید . تا الان که همه چیز دست سهامدار عمده و بازارگردانش بوده و ما و شما هم کاری از پیش نبردیم و نبردید. حتی سهامدار خرد درصدی . پس اینکه پروژه رشادت چرا مبلغش اینقدره و چرا زمینا و املاک اینجوری اعلام شده فقط بحث الکیه. باید دید در بازگشایی چه میشود و چقدر حمایت .
سلام و عرض ادب و احترام.
نخست در مورد صحبتتون در مورد مبلغ قرارداد رشادت باید عرض کنم که ادعای شما در مورد مبلغ قرارداد واضح بود و مجال هیچگونه سو برداشتی از طرف من و دوستان نبود. به هرحال رقم از میلیارد دلار به 100 میلیون دلار تنزل پیدا کرد در قرارداد. ولی شما کلا موضوع رو به یک سو تفاهم تقلیل دادید. البته بهتر بود روی کم شدن حجم قرارداد و به طبع اون کاهش مبلغ اون تمرکز می کردید برای توجیه این قضیه. بگذریم.
حداقل 10 بار برآورد 330-340 میلیون دلار رو برای حق کلیم رشادت بیان کردید. اون هم اعلام میشه و مقایسه خواهیم کرد.
این صحبت های من اصلا بحث شخصی نیست. من سرمایه گذاری کردم در این سهم و ترجیحم این هست که دید شفاف تری از شرایط شرکت داشته باشم.
اما در مورد این کامنت آخر شما، جناب طیب، فارغ از بحث منطقی قضیه، صحبت از حدود 60 هکتار زمین هست، 100 متر و 200 متر نیست که شما میفرمایید در یارد جزیره لحاظ شده. یعنی یارد اصلی جزیره فقط 61 هکتار(61=60-121)هستش؟
لطفا با توجه به اطلاعات زیر امکان صحت ادعاتون رو تشریح بفرمایید.
مساحت قسمت مشخص شده در جزیره(فقط قسمتی که صدرا در اون فعالیت عمرانی پر رنگ داشته رو مشخص کردم):
۱٬۲۴۴٬۰۲۶/۷ متر مربع
این قسمت رو هم که مربوط به خاک اصلی هست رو ببینید: مساحت تقریبا 158,389 متر مربع که کشتی سازی هستش احتمالا. داخل سایت نوشته مساحت 166.000 که احتمالا به خاطر خطای اندازه گیری منه [ATTACH=CONFIG]6596[/ATTACH]
وقتی در خود گزارش ساختمان، جزیره و کشتی سازی بوشهر رو تفکیک کرده، شما چطور این دو رو یکی می دونید. مگه میشه زمینی که تو خاک اصلی هست و بینش آب وجود داره رو با جزیره جمع زد.
این یارد جزیرست؟؟؟؟؟؟؟:
[ATTACH=CONFIG]6597[/ATTACH]
در گزارش ساختمان ردیف های 6، 68 و 69 مربوط به ساختمان های DOT هستش. چطور این حجم از ساختمانها در زمینی به مساحت 380 متر احداث شده؟
این پایگاه شناوران، یارد جزیرست؟:
[ATTACH=CONFIG]6598[/ATTACH]
زمین ها مشکل داشته که نامی از اونها برده نشده؟
با تشکر
عرض ادب مجدد
درمورد کلیت حق کلیم ها عرض کرده بودم که حدودا یک میلیارد دلار است نه قیمت قرارداد طرح توسعه واین برداشت اشتباه شما بوده ویا اشتباه از نارسایی نوشتار بنده
تقلیلش دادم یعنی چی؟!
اینجا جمع شده ایم برای تبادل اطلاعات تا سطح دانشمون
ارتقاء پیدا کنه
بنده اطلاعاتم در این حدی است که عرض کردم وممکن است که صدر صد هم اشتباه ویا ناقص باشه
شما هم اطلاعاتتونو به اشتراک بزارید واین خواننده مطالب است که میتونه رد ویا قبول کنه
درمورد کلیت حق کلیم ها عرض کرده بودم که حدودا یک میلیارد دلار است نه قیمت قرارداد طرح توسعه واین برداشت اشتباه شما بوده ویا اشتباه از نارسایی نوشتار بنده
تقلیلش دادم یعنی چی؟!
اینجا جمع شده ایم برای تبادل اطلاعات تا سطح دانشمون
ارتقاء پیدا کنه
بنده اطلاعاتم در این حدی است که عرض کردم وممکن است که صدر صد هم اشتباه ویا ناقص باشه
شما هم اطلاعاتتونو به اشتراک بزارید واین خواننده مطالب است که میتونه رد ویا قبول کنه
ارادت
سلام و عرض ادب مجدد.
ممنون از پاسخگویی شما.
کاملا حق با شماست و شما اختیار تام دارید در اینکه چه زمانی، چه مطلبی رو به اشتراک گذاری کنید.
طبق فرمایش حضرتعالی ابهامی در ذهن من به عنوان خواننده بوجود اومده بود که در قالب بازخورد به مطالب شما بیان شد، که البته برطرف نشد.
به هرحال به عنوان نمونه یکی از موارد بیان شده از طرف شما در مورد مبلغ پروژه توسعه میدان رشادت رو بنده اشتراک گذاری میکنم.
در مورد شفاف سازی زمین هم یک ابهام بسیار بزرگ وجود داره، نظر شما محترم هست ولی برای خواننده که من باشم قابل پذیرش نبود.
بیش از این وقت خوانندگان فروم رو نمی گیرم.
برای شما و سایر دوستان آرزوی سلامتی و روزگار شاد دارم.
گزارش از نظر بنده هیچگونه نقطه منفی نداره وکاملا مثبت است
بنیادی کاران خوب میدونن روند تبدیل زیان به سود یعنی چی
میدونن هنوز سود قراردادهای جدید شناسایی نشده
میدونن پروژه توسعه میدان رشادت به چه معنی است واین پروژه چقدر ارزش داره چند میلیارد دلار؟
میدونن با اعلام همین قرارداد حق کلیم از محل قرار داد قبلی چقدر است؟چند میلیون دلار؟
قراردادهای جدید کشتی سازی از اهمیت خیلی بالایی برخوردار است
چون در رابطه این موضوع چندین بار توضیحات لازم را عرض کرده بودم فکر میکردم نیازی تکراری نباشه ولی چون مجددا امر فرمودید چشم نظرمو عرض میکنم
در رابطه با کلیت حق کلیم ها وافزایش قیمتی قراردادهای گذشته چندبن عوامل دخیل است
در مورد حق کلیم هر گونه دخل وتصرف کارفرما در کمیت وکیفیت پروژه ها و هر گونه عدم پرداخت بموقع مطالبات پیمانکار موجب ایجاد حق کلیم میشود
افزایش قیمتی قراردادها
افزایش نرخ تورم افزایش زمانی انجام پروژه ها با توجه به شرائط زمانی ومکانی وریسک های سیستماتیک ووو موجب افزایش قیمتی قراردادها میشود
واما چرا پروژه رشادت مهم است چون با واگذاری توسعه این میدان حق کلیم و افزایش قیمتی قرارداد مشخص میشود که چون حق کلیم این میدان نسبت به کل حق کلیم ها زیاد است در نتیجه نقش اساسی در این روند دارد
بزبانی ساده تر روند قراردادهای اتی از این مهم تبعیت میکند یعنی قراردادهای زیادی را این مهم بدنبال میکشاند که میلیارد دلاری است
تاکیدا عرض میکنم از نظر بنده مقدار حق کلیم میدان رشادت حدودا ۳۴۰میلیون دلار است وبا این وجود نقش خیلی مهمی را خواهد داشت
ارادت
خب
این نوشته بنده هم مد نظر دوستان باشه که کلیت قراردادهای اتی را میلیارد دلاری میتونه باشه را عرض کرده ام نه فقط طرح توسعه پروژه رشادت را
نظر