صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کاشان2
    عضو فعال
    • Dec 2020
    • 1766

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

هرکس در حد توانش بخرد تا داغی سر دل بازیگر بگذاریم

نظر

• کاشان2
      عضو فعال
      • Dec 2020
      • 1766

10000 تا اضافه کردم

نظر

• ققنوس14
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 1544

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
        هرکس در حد توانش بخرد تا داغی سر دل بازیگر بگذاریم
        اين بازيگري كه من مي بينم
        تحمل داغيش خيلي زياده/:.yead.:/
        چشم من هم اضافه خواهم كرد.
        منتظر بايدنيها هستم.
        آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• بارسا
          عضو عادی
          • Jan 2013
          • 184

درود

جالب بود که تو این چند دقیقه گذشته چطوری اردرهای هماهنگ شده رو در صف فروش چیدند و حالی کردن که اراده شون بر صف فروش موندن سهمه

نظر

• alein delon
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 380

عرض سلام به همه دوستان

من یه پیشنهاد برای جناب طیب دارم.

با روش سامورایی های ژاپن هاراگیری همه رو و من جمله خودمو خوشحال می کردم.

پس منتظر یه هاراگیری ژاپنی جذاب از طرف جناب طیب هستیم.

باشد که اون دنیا هم بهشتیان رو به خرید خصدرا تشویش نمایید.

و من الله توفیق

سید الن دلون طهرانی

سنه قرن جدید

نظر

• bikaraneh
              عضو فعال
              • Sep 2014
              • 638

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
              ببینم میشه فردا به این راحتی صدرا خرید ؟!
              عرض ادب
              دیگه چه خبر استاد...
              خودت کم بوق میزدی یه شاگرد شیپور چی هم پیدا کردی...
              پ ن: برخی چه نونهایی حاضرند بخورند!
              دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
              ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

نظر

• fargol93
                عضو عادی
                • Nov 2020
                • 30

در اصل توسط bikaraneh پست شده است View Post
                عرض ادب
                دیگه چه خبر استاد...
                خودت کم بوق میزدی یه شاگرد شیپور چی هم پیدا کردی...
                پ ن: برخی چه نونهایی حاضرند بخورند!

سلام
                شايد منظورشون اين بوده
                ببينيم ميشه فردا به اين راحتي سهم فروخت؟!
                البته كه اهل فن بايست از صف خريد ديروز براي فروش استفاده مي كردند
                ارادت بسيار

نظر

• belle fille
                  عضو عادی
                  • Jun 2020
                  • 188

سلام
                  دوستان می دونم که شرایط فعلی شرایط خیلی بدیه و هر روز امیدمون با اتفاقاتی که روی تابلو رقم میخوره بیشتر ناامید میشه. ولی خواهش می کنم در قضاوت کردن احتیاط کنیم. آیا سیگنالهای فروش رو نمیشه از طریق تلفن یا پیام خصوصی به مخاطبان خاص داد؟ چطور ممکنه فردی بدونه که قراره قیمتها پایین بیاد و صف خرید تبدیل به صف فروش بشه و اینجا عکسش رو اعلام کنه و روز بعد خودش رو هدف بی احترامی و توهین قرار بده؟ باور کنید همه ما در مقابل بازار ناتوانیم و انچه که میگیم صرفا نظرات و برداشتهای شخصیمونه و اگر فقط در حد نظر و برداشت شخصی به صحبت افراد وزن بدیم، عدم تحققش تحت تاثیر قرارمون نمیده.

امروز بازار دوباره منفی بود و تمام سهمهای من که دیروز سبز بودن بجز دو تا بقیه امروز قرمز شدند. صدرا تافته جدا بافته از بازار نیست.

نظر

• alein delon
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 380

در اصل توسط belle fille پست شده است View Post
                    سلام
                    دوستان می دونم که شرایط فعلی شرایط خیلی بدیه و هر روز امیدمون با اتفاقاتی که روی تابلو رقم میخوره بیشتر ناامید میشه. ولی خواهش می کنم در قضاوت کردن احتیاط کنیم. آیا سیگنالهای فروش رو نمیشه از طریق تلفن یا پیام خصوصی به مخاطبان خاص داد؟ چطور ممکنه فردی بدونه که قراره قیمتها پایین بیاد و صف خرید تبدیل به صف فروش بشه و اینجا عکسش رو اعلام کنه و روز بعد خودش رو هدف بی احترامی و توهین قرار بده؟ باور کنید همه ما در مقابل بازار ناتوانیم و انچه که میگیم صرفا نظرات و برداشتهای شخصیمونه و اگر فقط در حد نظر و برداشت شخصی به صحبت افراد وزن بدیم، عدم تحققش تحت تاثیر قرارمون نمیده.

امروز بازار دوباره منفی بود و تمام سهمهای من که دیروز سبز بودن بجز دو تا بقیه امروز قرمز شدند. صدرا تافته جدا بافته از بازار نیست.

شما رو ما نشناسیم کی بشناسیم؟؟

شما خودت جزو نوچه های مرحوم طیب تو تالار بورس قدیم بودی ، یادت که نرفته دسته جمعی میرفتید تو سهام های معرفی شده ایشون مثل وسبحان برای هم دیگه نمودار میکشیدید و نقاشی می کردید؟؟

بعدشم تو پشت پرده شما ها باهم در ارتباط هستید. حالا میگی چرا اینجا میگه شما که بهتر میدونی برای نوسان گیری.

یعنی افراد ساده ایی بیان سهام بخرن و اینا و شماها بفروشن و بفروشید و نوسان بگیرید.

به همین سادگی

نظر

• محمد.
                      عضو فعال
                      • Dec 2020
                      • 810

سلام
                      اینطوری هم که شما میگید نیست
                      من نه آشنایی با استاد طیب دارم و نه قصد دفاع از ایشان رو دارم
                      حتی مطمئن نیستم که این آیدی طیب یک نفر مشخص هست یا یک گروه، ربطش به قرارگاه خاتم هم نمیدانم
                      ولی این رفتار این سهم لعنتی رو طبیعی نمیدانم
                      یا صف خریده و یا صف فروش
                      با هر خبر مثبتی هم صصف فروشه
                      از اون طرف انتظاراتی که استاد طیب مطرح کردند هم از سهم داشتن دور از واقعیت نیست
                      بابا چند تتا کارخونه دوزاری تو بازار مارکت چند هزار میلیاردی دارند و اونوقت این عجوزه با این همه یال و کوپال اینطور ذلیل هست
                      خلاصه از اونجایی که در این کشور هیچ ارگانی زورش به برادران نمیرسه تمام این سرکوب های قیمت هم هدفی دارد و با دستور از معاونت سرمایه گذاری قرارگاه خاتم هست
                      حالا نقشه چیه نمیدانم

نظر

• ققنوس14
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 1544

سلام و ادب خدمت دوستان محترم مجازي
                        من جناب طيب را از ديرباز در همين فضاي مجازي مي شناسم و تا جائيكه از ايشون شناخت دارم فرد محترم و با شخصيته.
                        حتي حدس قوي ميزنم كه كار اصليشون بورس و كارگزاري نباشه و به عنوان شغل دوم يا سوم فعاليت مي كنه.
                        اينكه طرف سهمي رو خريده و با شناخت و تحليلش توصيه به خريد مي كنه كه كار هممونه.
                        مگه خود شما وقتي سهمي رو با دلايل كافي مي خريد دوست نداريد رشد كنه.
                        اگر غير از اين باشه يه جاي كار ايراد داره.
                        صدرا هم مثل خيلي سهمهاي ديگه هم تكنيكالي و هم فوندامنتالي قابليت رشد خوبي داره.
                        حالا چه دستهايي تو كاره كه اجازه رشد نميده ، مثل بقيه سهماي ديگه است.
                        بله داستان صدرا متفاوته من قبول دارم.
                        نميدونم شما يادتون مياد يا نه ولي تو تالار بورس حول و حوش سال 81 بود كه همين صدرا
                        و يه سهم ساختماني ديگه سال 84 بنام ثاژن از شلوغ ترين تايپيكهاي سايت بود.
                        بازهم نميدونم شما ميدونيد يا نه ولي همين دو سهم چه خانواده هايي رو از هم جدا نكرد و حتي آمار سكته
                        هم داشت.
                        از آيدي هاي مشهور اون موقع مثل سعيد درخشاني ، باربد ، همين آقاي جمالي و ...مگه تو اين سهم نبودن.
                        حتي يادم هست توصيه به تك سهم شدن داشتند.
                        اين چه استدلاليه كه آيدي طيب رو مخدوش مي كنيد و يا صحبت از نوچه و نوچه بازي در مياريد.
                        هممون تو اين بازار مبهم و بي دروپيكر سود و ضرر داشتيم ولي دليل نميشه همديگر رو متهم كنيم.
                        آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• bikaraneh
                          عضو فعال
                          • Sep 2014
                          • 638

در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
                          من جناب طيب را از ديرباز در همين فضاي مجازي مي شناسم و تا جائيكه از ايشون شناخت دارم فرد محترم و با شخصيته.
                          حتي حدس قوي ميزنم كه كار اصليشون بورس و كارگزاري نباشه و به عنوان شغل دوم يا سوم فعاليت مي كنه.
                          نميدونم شما يادتون مياد يا نه ولي تو تالار بورس حول و حوش سال 81 بود كه همين صدرا
                          بازهم نميدونم شما ميدونيد يا نه ولي همين دو سهم چه خانواده هايي رو از هم جدا نكرد و حتي آمار سكته
                          هم داشت.
                          از آيدي هاي مشهور اون موقع مثل سعيد درخشاني ، باربد ، همين آقاي جمالي و ...مگه تو اين سهم نبودن.
                          اين چه استدلاليه كه آيدي طيب رو مخدوش مي كنيد و يا صحبت از نوچه و نوچه بازي در مياريد.
                          هممون تو اين بازار مبهم و بي دروپيكر سود و ضرر داشتيم ولي دليل نميشه همديگر رو متهم كنيم.
                          درود
                          شما یه سری به تبلیغات سهم و موقعیت سهم بندازید متوجه میشید که در سقف و یا موقعیتهای نابجا شانتاژ ها شروع میشه که این قضیه به کرات تکرار شده.
                          پ ن:با همین اخلاقیات یه عمره مملکت به اینجا کشیده شده.
                          ارادت
                          دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
                          ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

نظر

• ahoura
                            عضو عادی
                            • Nov 2020
                            • 141

در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
                            هم داشت.
                            فقط یک کلام دوست عزیز ، اگر روند رو نمیتونی تشخیص بدی یا دست بازیگر رو نمیتونی بخونی و به هر علت دیگه بهتره دهان ببندی و دیگران را تو چاه نندازی که باعث بشه ناسزا بخوری. مگر اینکه خودت تو این نوسان ذینفع باشی. فعلا که رشادتی که قرار بود سهامدار رو ببره هوا، به اندازه پشگل هم ارزش نداشت و شرکت چیزی برای رو کردن نداره تا سهم رو بالا ببره. فقط نوسانگیری تو این سهم جواب میده اونم حداکثر10 درصدی.البته با شما نیستم. این فقط یه اطلاق بود.

نظر

• محمد.
                              عضو فعال
                              • Dec 2020
                              • 810

در اصل توسط ahoura پست شده است View Post
                              فقط یک کلام دوست عزیز ، اگر روند رو نمیتونی تشخیص بدی یا دست بازیگر رو نمیتونی بخونی و به هر علت دیگه بهتره دهان ببندی و دیگران را تو چاه نندازی که باعث بشه ناسزا بخوری. مگر اینکه خودت تو این نوسان ذینفع باشی. فعلا که رشادتی که قرار بود سهامدار رو ببره هوا، به اندازه پشگل هم ارزش نداشت و شرکت چیزی برای رو کردن نداره تا سهم رو بالا ببره. فقط نوسانگیری تو این سهم جواب میده اونم حداکثر10 درصدی.البته با شما نیستم. این فقط یه اطلاق بود.
                              سلام
                              برای رشد سهم لازم نیست چیزی رو بشه
                              فقط کافیه قرارگاه دست از سرکوب سهم برداره

نظر

• saeeid0808
                                عضو عادی
                                • Jun 2011
                                • 25

جناب دکتر عزیز بنظر من تک سهم شدن کار درستی نیست اما بازم اگر اصرار دارید اشکالی ندارد فقط یه پیشنهاد دارم بهش فکر کنید بد نیست شما هر چی پول اضافه دارید وقتی سهام داره پایین میاد بخرید قسمتی از سهام خریداری را بلند مدت نگه دارید و قسمتی را نوسان گیری کنید .من به تجربه فهمیدم فرقی نمیکنه چه سهمی بخری همه سهامها دوران اوج دارند البته بهتره سهامهایی را بخرید که در فروش مشکل ندارند من خودم چند سال سهام خودرویی میخریدم اون زمان هیچکس اعتقادی به خودرو نداشت یادمه استاد طیب هم همیشه میگفت طرف سهام خودرویی نروید .سال 99 چند تا زیر مجموعه های خودرو را به طور متوسط 67 برابر فروختم اگه یادتون باشه در تالار بورس اعلام کردم البته دیگه به این زودیها اون دوران تکرار نخواهد شد قسمتی از سهامهایی را که نگه داشتم با اینکه 70 درصد سقوط کرده بازم در سود است.هدفم از این حرفها خودنمایی نیست منظورم اینه باید برنامه ریزی دراز مدت داشته باشید تا موفق بشید.در ضمن همانطور که برای ضرر حد تعیین میکنید برای فروش هم حد در نظر بگیرید و سعی کنید بهش وفادار باشید.در اخر اینم بگم صدرا را نگه داشتم و اضافه هم کردم و هر وقت پول دستم میاد میخرم

نظر

در حال کار...
                                X