صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ahoura
    عضو عادی
    • Nov 2020
    • 141

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط محمد. پست شده است View Post
    سلام
    برای رشد سهم لازم نیست چیزی رو بشه
    فقط کافیه قرارگاه دست از سرکوب سهم برداره
    این بی اعتمادی به وجود امده که نتیجه سالها دیوث بازی بازیگر ، حقوقی یا هر خر دیگریست و سهم تنهابه امید رشادت هیجانی صعود می کرد و ایضا وقتی رشادت با این فضاحت روی تابلو خودش رو نشون داد آن بی اعتمادی عمیق تر و همه مترصد خروج هستند و هر افشای الفی کاملا خنثی خواهد بود.سهام شهریار مهستان هم تنها یک بهانه است مگر یک شرکتی که منحل میشه حداکثر 6 ماهه دارایی های مشهودش تعیین تکلیف میشه این الان نزدیک یک ساله خبر انحلالا شهریار مهستان اومده پس چرا سهامش واگذار نمیشه تا هم تکلیف شرکت مشخص بشه هم تکلیف سهامداران خوده شهریار.شهریار مهستان یک شرکت کاعذی بیش نیست و برای آقایان ......دوست گرامی این منجلاب بد منجلابیه هرچی همش بزنی بوی گندش بیشتر بلند میشه . اینا این سهم رو نگهداشتن تا به دست صاحبش برسونن. حالا ممکنه تا قیامت طول بکشه تا اهلش نیاد این سهم رشد نمیکنه. من هم باز خریت کردم این 20 درصد رو خریدم.
    یاد مطلب همکارم افتادم که 20 سال پیش گفت ، اگر این جماعت کوه طلا پیدا کنند ریالیش رو به من و شما نمیدن و دلیل همان که احمدی نژاد در مورد یارانه مردم گفت و گفت که به من گفتن جوری این 45500 تومن رو بده که انگار دولت داره صدقه میده و فکر نکنن مال خودشونه.

نظر

• shahin
      عضو فعال
      • May 2011
      • 2234

در اصل توسط ahoura پست شده است View Post
      این بی اعتمادی به وجود امده که نتیجه سالها دیوث بازی بازیگر ، حقوقی یا هر خر دیگریست و سهم تنهابه امید رشادت هیجانی صعود می کرد و ایضا وقتی رشادت با این فضاحت روی تابلو خودش رو نشون داد آن بی اعتمادی عمیق تر و همه مترصد خروج هستند و هر افشای الفی کاملا خنثی خواهد بود.سهام شهریار مهستان هم تنها یک بهانه است مگر یک شرکتی که منحل میشه حداکثر 6 ماهه دارایی های مشهودش تعیین تکلیف میشه این الان نزدیک یک ساله خبر انحلالا شهریار مهستان اومده پس چرا سهامش واگذار نمیشه تا هم تکلیف شرکت مشخص بشه هم تکلیف سهامداران خوده شهریار.شهریار مهستان یک شرکت کاعذی بیش نیست و برای آقایان ......دوست گرامی این منجلاب بد منجلابیه هرچی همش بزنی بوی گندش بیشتر بلند میشه . اینا این سهم رو نگهداشتن تا به دست صاحبش برسونن. حالا ممکنه تا قیامت طول بکشه تا اهلش نیاد این سهم رشد نمیکنه. من هم باز خریت کردم این 20 درصد رو خریدم.
      یاد مطلب همکارم افتادم که 20 سال پیش گفت ، اگر این جماعت کوه طلا پیدا کنند ریالیش رو به من و شما نمیدن و دلیل همان که احمدی نژاد در مورد یارانه مردم گفت و گفت که به من گفتن جوری این 45500 تومن رو بده که انگار دولت داره صدقه میده و فکر نکنن مال خودشونه.

لطفاً اطلاعات غلط ندهید.

حق کلیم‌های رشادت هنوز نهایی نشده.
      این مورد آخری در واقع یک الحاقیه بود به قرارداد قبلی رشادت که ظاهراً به صورت یک پروژه جدید ۱۳۰ میلیون دلاری تعریف شده.

رشادت همان پروژه ۶۰۰ میلیون دلاری بود که وزیر نفت سال ۹۲ می‌گفت صدرا یک میلیارد دلار گرفته و یک ریال کار تحویل نداده
      ( احتمالاً هزینه‌های پرداخت شده به این شکل بوده: ۶۰۰ میلیون پروژه رشادت مربوط به اواسط دهه ۸۰ + چند سکوی در دست ساخت مربوط به فاز‌های ۱۷ و ۱۸ در آن زمان )

قرارگاه خاتم سالهاست با زیر پا گذاشتن همه چهارچوب‌های قانونی و انواع تخلفات؛ ضمن به هم زدن تعادل روانی سهامداران‌ایشان را اجبار به فروش سهام در کمتر از ۵٪ قیمت واقعی می‌کند.

این روز‌ها خیلی‌ها از این موضوع با خبرند و استفاده لازم را به منظور بهره‌برداری در آینده می‌برند.

یک سر این تخریب‌ها و آزار سهامداران هم بدون شک مربوط می‌شود به دله دزدی بازیگران
      ضمن اینکه جمع کردن سهام این شرکت از دست مردم بهانه‌ای بیش نیست. هدف همان مقصود است.

ظاهراً در این دم و دستگاه دزدی یک فضیلت است و هدیه‌ایست از سوی مقامات مافوق به اشخاص مادون )
      آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2021/11/07, 23:44.

نظر

• alein delon
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 380

در اصل توسط shahin پست شده است View Post
        لطفا اطلاعات غلط ندهید.

حق کلیم های رشادت هنوز نهایی نشده .
        این مورد آخری در واقع یک الحاقیه بود به قرارداد قبلی رشادت که ظاهرا به صورت یک پروژه جدید 130 میلیون دلاری تعریف شده.

رشادت همان پروژه 600 میلیون دلاری بود که وزیر نفت سال 92 می گفت صدرا یک میلیارد دلار گرفته و یک ریال کار تحویل نداده
        ( احتمالا هزینه های پرداخت شده به این شکل بوده : 600 میلیون پروژه رشادت مربوط به اواسط دهه 80 + چند سکوی در دست ساخت مربوط به فازهای 17 و 18 در آن زمان )

قرارگاه خاتم سالهاست با زیر پا گذاشتن همه چهارچوبهای قانونی و انواع تخلفات ؛ ضمن به هم زدن تعادل روانی سهامداران ایشان را اجبار به فروش سهام در کمتر از 5٪ قیمت واقعی می کند .
        ( این روزها خیلی ها از این موضوع با خبرند و استفاده لازم را می برند )

اون خیلی ها که فرمودید رو 1000 خالی کردند یه حجم چند صد میلیونی هم رو دست سهامدار خرد گذاشتند و الان رفتند کریپتو کارنسی خرید و فروش می کنند.

اون خیلی ها کاری ندارند که رشادت میاد بیرون یا قایق موتوری اون نوسان میگیره

من و شما با سهم ازدواج کردیم بدبخت شدیم.

به خاطر همین رشادت و. حق کلیم وووووووووووووووووووووو

شما اگه دو زار تونستی از قرارگاه خاتم سود بگیری و از شرکت صدرا هرچی سهم دارم مال شما.

ما فکر میکردیم اینا دزد نیستند ولی مشخص شد شاه دزد هستند.

نظر

• shahin
          عضو فعال
          • May 2011
          • 2234

در اصل توسط alein delon پست شده است View Post
          اون خیلی ها که فرمودید رو 1000 خالی کردند یه حجم چند صد میلیونی هم رو دست سهامدار خرد گذاشتند و الان رفتند کریپتو کارنسی خرید و فروش می کنند.

اون خیلی ها کاری ندارند که رشادت میاد بیرون یا قایق موتوری اون نوسان میگیره

من و شما با سهم ازدواج کردیم بدبخت شدیم.

به خاطر همین رشادت و. حق کلیم وووووووووووووووووووووو

شما اگه دو زار تونستی از قرارگاه خاتم سود بگیری و از شرکت صدرا هرچی سهم دارم مال شما.

ما فکر میکردیم اینا دزد نیستند ولی مشخص شد شاه دزد هستند.
          بالاخره یک تاریخ مصرفی دارند که اگرکنار گذاشته نشوند عواقب وحشتناکی متوجه این کشور خواهد بود.
          اگر قرار است کشور نرمال بشود ؛ نظامی ها به نفعشان است از سیاست و اقتصاد و شرکت داری و ... خارج شوند و به کارهای تخصصی و صنایع نظامی خودشان بپردازند.

نظر

• alein delon
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 380

در اصل توسط shahin پست شده است View Post
            بالاخره یک تاریخ مصرفی دارند که اگرکنار گذاشته نشوند عواقب وحشتناکی متوجه این کشور خواهد بود.
            اگر قرار است کشور نرمال بشود ؛ نظامی ها به نفعشان است از سیاست و اقتصاد و شرکت داری و ... خارج شوند و به کارهای تخصصی و صنایع نظامی خودشان بپردازند.
            مگه میشه خارج شد؟؟
            حکومت های توتالیر یا تمامیت خواه چاره ایی جز اینکه همه چیز در دستشان باشد برای کنترل اون کشور ندارند.

دلبخواهی نیست.

ایجاب میکنه که در همه چیز کنترل داشته باشند.

نظر

• vahidm62
              عضو عادی
              • Sep 2020
              • 138

فردا هم به سختی امروز میشه صدرا خرید????!!!!

تا کی وقت دارن ۶ماهه رو بفرستند لعنتی ها!!!!!!?

نظر

• محمد.
                عضو فعال
                • Dec 2020
                • 810

در اصل توسط vahidm62 پست شده است View Post
                فردا هم به سختی امروز میشه صدرا خرید????!!!!

تا کی وقت دارن ۶ماهه رو بفرستند لعنتی ها!!!!!!?
                سلام
                تجربه این سه سال سهامداری صدرا نشون داده انتظاراتی که ما و اساتید دارند با واقعیتی که در صورت های مالی میاد زمین تا آسمان فرق داره
                دلخوش به این گزارشات نباشید

نظر

• ققنوس14
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 1545

فقط یک کلام دوست عزیز ، اگر روند رو نمیتونی تشخیص بدی یا دست بازیگر رو نمیتونی بخونی و به هر علت دیگه بهتره دهان ببندی و دیگران را تو چاه نندازی که باعث بشه ناسزا بخوری. مگر اینکه خودت تو این نوسان ذینفع باشی. فعلا که رشادتی که قرار بود سهامدار رو ببره هوا، به اندازه پشگل هم ارزش نداشت و شرکت چیزی برای رو کردن نداره تا سهم رو بالا ببره. فقط نوسانگیری تو این سهم جواب میده اونم حداکثر10 درصدی.البته با شما نیستم. این فقط یه اطلاق بود.
                  سلام
                  اگر قرار بود تشخيص روند بدون ايراد باشه كه الان ما اينجا نبوديم.
                  تو كدوم تايپيك و سهامي شما سراغ داري روند سهم مشخص شده باشه.
                  اتفاقا كسي كه همه حرفهاش راجع به روند سهم درسته با بازيگر دستش تو يه كاسه است.
                  اين تايپيك هم شبيه بقيه تايپيكها هر كسي حق داره نظرشو راجع به سهم بگه.
                  نه به من ربطي داره نه به شما.
                  خواهشا توهين كردنتون و مسخره كردنتون رو توجيه نكنيد.

من ميگم الان فرصت خريده

دوست داشتي بخر ، دوست نداشتي نخر

دوست داشتي نظر مخالف بده ، دوست داشتي نظر موافق بده

حق نداري توهين كني

اگر توهين كردي ، جوابشو ميگيري
                  آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• ققنوس14
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 1545

فرصت خريد
                    آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• nasserm
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 564

سلام و درود

خرید پله ی اول از صف فروش باشد که رستگار شویم

دیگه نتونستم جلوی خودمو بگیرم

نظر

• ققنوس14
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 1545

صف فروش صدرا

نظر

• سهامدار خرد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 2323

درود
                          این حجم از فروش تو این قیمت حیرت آوره
                          مگه چقدر سهم دارن که هرروز 50 الی 60 میلیون میفروشن
                          این چاه ویل تمومی نداره آیا
                          عجب گیری کردیما
                          جناب طیب هم که این گونه مواقع روزه سکوت اختیار میکنند

نظر

• mojk
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 531

درود بر برادران انقلابی قرارگاه

تقدیر و تشکر از مدیران شریف و صدیق صدرا

نظر

• ahoura
                              عضو عادی
                              • Nov 2020
                              • 141

در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
                              سلام
                              اگر قرار بود تشخيص روند بدون ايراد باشه كه الان ما اينجا نبوديم.
                              تو كدوم تايپيك و سهامي شما سراغ داري روند سهم مشخص شده باشه.
                              اتفاقا كسي كه همه حرفهاش راجع به روند سهم درسته با بازيگر دستش تو يه كاسه است.
                              اين تايپيك هم شبيه بقيه تايپيكها هر كسي حق داره نظرشو راجع به سهم بگه.
                              نه به من ربطي داره نه به شما.
                              خواهشا توهين كردنتون و مسخره كردنتون رو توجيه نكنيد.

من ميگم الان فرصت خريده

دوست داشتي بخر ، دوست نداشتي نخر

دوست داشتي نظر مخالف بده ، دوست داشتي نظر موافق بده

حق نداري توهين كني

اگر توهين كردي ، جوابشو ميگيري
                              به کسی توهین نکردم. گو اینکه طيب با نوشتار به شعور بقیه توهین میکنه. یعنی چی که میگه من هر وقت گفتم بازیگر با من لج کرده. 10 ساله این ریخته آخه مگه میشه.

نظر

• ققنوس14
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 1545

به کسی توهین نکردم. گو اینکه طيب با نوشتار به شعور بقیه توهین میکنه. یعنی چی که میگه من هر وقت گفتم بازیگر با من لج کرده. 10 ساله این ریخته آخه مگه میشه.
                                ممكنه بفرمائيد جمله ايشان چه ارتباطي به من و شما دارد؟
                                يعني هر كسي جمله اي بگه بايستي توبيخ بشه و به ايشون حمله بشه.
                                اينكه مي فرمائيد وقتي روند معلوم نيست اظهار نظر نكنيد و بقيه رو به ضرر نرسونيد
                                مگه تو بقيه سهمها ديگران همش دارند درست ميگن؟
                                من اصلا نه جناب طيب رو ديدم و نه مي شناسم.
                                من با نوع تفكر شما مشكل دارم.
                                اجازه بدهيد فضاي صحبت و نقد در اين تايپيك وجود داشته باشه و ديگران رو سركوب نكنيم.

نظر

در حال کار...
                                X