پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
این بی اعتمادی به وجود امده که نتیجه سالها دیوث بازی بازیگر ، حقوقی یا هر خر دیگریست و سهم تنهابه امید رشادت هیجانی صعود می کرد و ایضا وقتی رشادت با این فضاحت روی تابلو خودش رو نشون داد آن بی اعتمادی عمیق تر و همه مترصد خروج هستند و هر افشای الفی کاملا خنثی خواهد بود.سهام شهریار مهستان هم تنها یک بهانه است مگر یک شرکتی که منحل میشه حداکثر 6 ماهه دارایی های مشهودش تعیین تکلیف میشه این الان نزدیک یک ساله خبر انحلالا شهریار مهستان اومده پس چرا سهامش واگذار نمیشه تا هم تکلیف شرکت مشخص بشه هم تکلیف سهامداران خوده شهریار.شهریار مهستان یک شرکت کاعذی بیش نیست و برای آقایان ......دوست گرامی این منجلاب بد منجلابیه هرچی همش بزنی بوی گندش بیشتر بلند میشه . اینا این سهم رو نگهداشتن تا به دست صاحبش برسونن. حالا ممکنه تا قیامت طول بکشه تا اهلش نیاد این سهم رشد نمیکنه. من هم باز خریت کردم این 20 درصد رو خریدم.
یاد مطلب همکارم افتادم که 20 سال پیش گفت ، اگر این جماعت کوه طلا پیدا کنند ریالیش رو به من و شما نمیدن و دلیل همان که احمدی نژاد در مورد یارانه مردم گفت و گفت که به من گفتن جوری این 45500 تومن رو بده که انگار دولت داره صدقه میده و فکر نکنن مال خودشونه.
در اصل توسط محمد. پست شده است
View Post
یاد مطلب همکارم افتادم که 20 سال پیش گفت ، اگر این جماعت کوه طلا پیدا کنند ریالیش رو به من و شما نمیدن و دلیل همان که احمدی نژاد در مورد یارانه مردم گفت و گفت که به من گفتن جوری این 45500 تومن رو بده که انگار دولت داره صدقه میده و فکر نکنن مال خودشونه.
نظر