صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • baradaran
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 545

بنده اصلا اهل مسائل حاشیه نیستم و این تاپیک نیز بهتره بجای این گونه صحبتها محل طرح مباحث و نظرهای تحلیلی باشه فقط به عنوان آخرین جواب عرض میکنم اگه کسانی آمدن و گفتن صدرا میشه فلان قیمت بدون دلیل و بعد گفتن فیلد شد خوب اونها کار اشتباهی کردن ولی سوال من اینه آیا اگه یه عده کار خطایی انجام بدن این میشه مجوزی برای اینکه همه خطاکار بشن ؟
    در مورد صدرا باز هم عرض میکنم بنده نیز با بسیاری از نظرات مخالفی که بیان میشه موافقم و اصلا هم قصدم دفاع از این سهم نبود و اصل حرف من اینه که نباید اخبار بی پایه و اساس مطرح بشه کل حرف من همینه .قضاوت در مورد مباحث مطرح شده رو به عهده سایر دوستان میذارم ولی به قول عادل فردوسی پور من می تونم قانع نشم ؟
    به هر حال به نظر شما احترام میذارم و اگه ناخواسته کدورتی پیش آمده عذرخواهی میکنم و همین جا این موضوع رو خاتمه یافته تلقی میکنم .
    دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• مات
      عضو فعال
      • Aug 2011
      • 5650

فولاد الياژي غدير براش مشكلي پيش اومد و 20 نفر از كارگرا مردن بعد كه گنده كار در اومده مشخص شده كه توي اهن قراضه ها براي شركت مهماتاي اسقاط شده هم بوده اكثر خبر گذاري ها هم اعلام كردن حالا اون مهماتاي اسقاطي لاي اهن قراضه چي كار ميكرده خدا داند با عرض پوزش از صاحب تاپيك بابت بيراه رفتن تاپيك
      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• مات
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 5650

دوست عزيز بنده به والله قسم نه با صدرا دارا مخالفم نه از اين سهم بدم مياد بارها هم از اين سهم نون گرفتم اونم اساسي اما دوست ندارم ي عده سفته باز كه با بالا وصلند بيايند با جون مردم با سرمايه مردم بازي كنند بعد هم به ريشه منو شما بخندند
        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5094

یعنی واقعا باورم نمیشه فردا صدرا 175 را بشکونه!!!!! :O 2تا خط روندو با هم بشکونه ؟!! @-) صدرا !؟ فردا ؟!! باور نمی کنم!! :-w بمونم ببینم... :-? <):)
          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• amir3236
            عضو عادی
            • Feb 2011
            • 266

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
            یعنی واقعا باورم نمیشه فردا صدرا 175 را بشکونه!!!!! :O 2تا خط روندو با هم بشکونه ؟!! @-) صدرا !؟ فردا ؟!! باور نمی کنم!! :-w بمونم ببینم... :-? <):)
            مطمئن باش میشکنه .موج سه شروع شده.

نظر

• baradaran
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 545

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
              جناب کیوان با شما موافقم که مقاومت خط روند نزولی مهمه ولی از طرف دیگه الان حمایت خط روند صعودی هم کم کم داره معتبر میشه بنابراین به زودی به اجبار باید یکی از این دو شکسته بشه یا مقاومت خط روند نزولی و یا حمایت خط روند صعودی اینکه کدام شکسته میشه انتخاب با بازی گردانان صدرا است البته فردا میتونه سهم مثبت باشه و این مقاومت هم شکسته نشه .
              دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5094

در اصل توسط baradaran پست شده است View Post
                جناب کیوان با شما موافقم که مقاومت خط روند نزولی مهمه ولی از طرف دیگه الان حمایت خط روند صعودی هم کم کم داره معتبر میشه بنابراین به زودی به اجبار باید یکی از این دو شکسته بشه یا مقاومت خط روند نزولی و یا حمایت خط روند صعودی اینکه کدام شکسته میشه انتخاب با بازی گردانان صدرا است البته فردا میتونه سهم مثبت باشه و این مقاومت هم شکسته نشه .
                درسته جناب برادران. فردا سهم میتونه تا سقف خودش رشد داشته باشه ، پس فردا سرنوشت سهم مشخص میشه که اگر حرف شما درست باشه و روندو بشکونه میره برای 200.
                ولی من وضعیت شاخص و مسائل دیگه رو میگذارم کنار هم میبینم به فرض مثبت فردا ، پس فردای منفی ثقیل تره. حالا جو منفی ندم دوستان شاکی بشن...بریم این 2 روز سهمو ببینیم کجا میرسه ;)

نظر

• satan
                  عضو جدید
                  • Jan 2011
                  • 3

سلام دوستان.يه خبر توپ تو سهم هست.فقط مي دونم كه الان وقت خريده.فردا اگه بشه مي خوام خساپا رو با خصدرا عوض كنم

نظر

• میسون
                    عضو عادی
                    • Jul 2011
                    • 77

در اصل توسط satan پست شده است View Post
                    سلام دوستان.يه خبر توپ تو سهم هست.فقط مي دونم كه الان وقت خريده.فردا اگه بشه مي خوام خساپا رو با خصدرا عوض كنم
                    خبر چیه ؟

نظر

• msalehi_1979
                      عضو عادی
                      • Oct 2011
                      • 57

در اصل توسط میسون پست شده است View Post
                      خبر چیه ؟
                      خبر بی خبری خودش هم خبر برا خودش

نظر

• amir3236
                        عضو عادی
                        • Feb 2011
                        • 266

صدرا واندیکاتورهای rsi و mfiو مومنتوم درمقیاس هفتگی همگی نویدبخش یه صعود خوب هستند.

نظر

• esi_mohammadi
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 1105

در اصل توسط amir3236 پست شده است View Post
                          صدرا واندیکاتورهای rsi و mfiو مومنتوم درمقیاس هفتگی همگی نویدبخش یه صعود خوب هستند.

موافقم اما یه خورده موج شماری سهم گنگ شده و معاملعه روش با استرسه
                          معاملعه با استرس هم خوب نباید زد
                          (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                          (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                          (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• amir3236
                            عضو عادی
                            • Feb 2011
                            • 266

صدرا برگشتی داشت به خط مقاومت شکسته شده .روند صعودی بزودی شروع میشه .فاذر وفاراک هم شبیه صدراست همینطور شاخص کل

[IMG][/IMG]

نظر

• کيانوش
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 6613

صدرا حلال مشکلات افزايشي سکه و ارز

--------------------------------------------------------------------------------

نقل قول:
                              نوشته اصلی توسط کيانوش
                              درود بر استاد
                              صدرا ليدر بازاره اگه صدرا را مثبت نگهدارند کل جريان بازارسرمايه مثبت خواهد ماند و بازار طلا و سکه و ارز را بطرف بازار سرمايه هدايت خواهند کرد.تعجب مي کنم چرا اين کار را نمي کنند؟؟؟؟

دولت اين همه داره پول و ابرو هزينه مي کنه تا پول بياد تو بازار سرمايه هنوز موفق نشده است .
                              بعضي وقتها يک امتحان ساده بدون هزينه کلي از مشکلات سياست و اقتصاد را حل مي کنه.
                              دولت مي تونه با حل قسمتي از مشکلات صدرا و تنها با مثبت کردن اين سهم کل بازار سرمايه را مثبت کنه و کل جريان حرکت پول و سيل ويران گر سرمايه هاي بدون برنامه را بطرف بازار سرمايه بکشونه.بطوري که معاملات بازار سرمايه از 20 ميليارد تومان در روز بره رو 100 ميليارد تومان. و قيمت دلار را دوباره حالا به 1100 تومان برسونه.
                              واقعا به همين سادگي باور نمي کنيد امتحان کنيد.....

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5094

در اصل توسط amir3236 پست شده است View Post
                                صدرا برگشتی داشت به خط مقاومت شکسته شده .روند صعودی بزودی شروع میشه .فاذر وفاراک هم شبیه صدراست همینطور شاخص کل

[/IMG]
                                کدام خط مقاومت شکسته شده ؟!!! سهم دقیقا از 175 که گفتم برگشت و نتوانست روند نزولی را بشکند! من حداقل گمان میکردم که فاذر بتواند خود را تا 207 برساند بعد بازگشت کند که آنهم اینرسی کافی نداشت!

نظر

در حال کار...
                                X