صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بادبان بورس
    عضو عادی
    • Dec 2013
    • 163

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در ضمن هیچ کس را زیاد بزرگ نکرده و زیاده جدی نگیرید به نفع خودتان هست

نظر

• MHMN
      عضو عادی
      • Oct 2012
      • 285

سلام.
      بادبان بورس جسارتا چقدر حرف میزنی...

با این که سخن به لطف آب است
      کم گفتن هر سخن صواب است

آب ار چه همه زلال خیزد
      از خوردن پر ملال خیزد

کم گوی و گزیده گوی چون در
      تا ز اندک تو جهان شود پر

و جناب کاشان....
      الحمد لله الذی جَعَلَ رِزقی فی یَدِهِ وَ لَم یَجعَلهُ فیِ اَیدِی الناسِ

نظر

• mojk
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 531

یعنی پست تر از این موجودات هم داریم مگه...اخه حرامی ها چی رو میخواین اثبات کنید...مگه میشه این همه قرارداد گرفت و قیمت سهم 200 تا تک تومنی...

نظر

• ONE2
          عضو عادی
          • May 2022
          • 267

با تشکر از مدیران صدیق و شریف.
          چه خبر از انفجار بادی گازی؟
          قیمت که هنوز یک پنجم سقف است اما من از خرید یک پله در زیر150 اکنون 40درصد در سود هستم و ماه بعد خواهم فروخت.
          آیا می دانید برخی سهام در نزدیکی سقف سال99 در حال معامله هستند؟کسانی که آن سهام را تحلیل کرده بودند عوصتاد بودند یا استاد؟
          آیا می دانید چهار ماه دیگر 12سال شانتاژ به پایان می رسد و وارد سال 13ام شانتاژ می شویم؟ و مقایسه قیمت سهم با پشگل اولاغ همچنان ادامه دارد؟
          تشکر ویژه از مدیران صدیق و شریف

نظر

• ONE2
            عضو عادی
            • May 2022
            • 267

در اصل توسط silverplus1 پست شده است View Post

اما در مورد سهم همانطور که گفتم تریگر ورود زمانی صادر می شد که حوالی172 را رد کند و نکرد
            اخرین کفش را شکست بنده یک پله زیر150 خرید انجام دادم و حدضرری هم ندارم و احتمالا قبل از مجمع هم خارج می شوم.در مورد قیمت هدف فعلا پیش بینی ایی ندارم به صورت داینامیک عمل خواهم کرد.

این روزها با حوصله در سهام مد نظرم به صورت پله ای خرید انجام می دهم

تا یادم نرفته است با تشکر از مدیران صدیق و شریف
            در اصل توسط silverplus1 پست شده است View Post
            پس از یک سال و نیم که فرمان خروج از بازار را صادر کردم در این روزها فرمان ورود صادر میکنم.نمی گویم چه سهمی بخرید خودتان بروید بررسی کنید بنده صرفا روند کلی بازار را گوشزد میکنم که در حال چرخش است.مراقب باشید اگر نتوانید سقف را تشخیص دهید بیشتر سودتان می پرد
            آنهایی که در این کف بازار عین موش در سوراخ قایم شده اند و پس از صعود و در سقفهای میان مدتی شروع به شانتاژ خواهند کرد بی سوادان و شارلاتان ها هستند مواظب باشید
            چرا پیش بینی های من را که به این هلویی است لایک نمی کنید اما از شانتاژهای احمقانه که نتیجه اش پس از سالها که همچنان ضررو زیان است اولاغ کیف می شوید
            با شما قهر هستم و سقف بازار را اطلاع رسانی نخواهم کرد تا با شانتاژها خوش باشید

تشکر دوباره از مدیران صدیق و شریف

نظر

• shahin
              عضو فعال
              • May 2011
              • 2221

در اصل توسط بادبان بورس پست شده است View Post
              قرار هست چابک سازی صورت بگیره و یک سری شرکتهای وابسته به سپاه واگذار بشوند تا از تحریم خارج بشوند حالا هم قرار هست صدرا از قرارگاه جدا بشه جزییات و زمان دقیق نمی دانم اما پروسه همین هست و اینکه کسری بودجه برای توسعه نیروهای نظامی از محل بازگردانی سهامهاز شرکتهای سپاهی انجام میگیره
              عرض ادب

صدرا یک شرکت تجاری ساز است . محصولاتش سازه ها و سکوهای نفت و گاز و کشتی های تجاری هستند .
              ( این دومی به نظر حتی از اولی هم برای ایران حیاتی تر است. چرا که اگر ناوگان کشتیرانی خصوصی در ایران متناسب با حدود 2000 کیلومتر سواحلش بود و به فرض هر ده هزار نفر به جای ساخت و نگه داری ساختمانهای خالی مالک یک کشتی بودند؛ الان هر ایرانی به شکلی یک تاجر جاده ابریشم کالا و انرژی بود . چرا که تنها در این شرایط است که تحریم و بلوکه کردن یا بالا کشیدن پولهای کشوری مثل ایران می تواند غیر ممکن بشود )

در هرصورت ؛ کدام کارفرمای داخلی و خارجی حاضر است به یک مجموعه نظامی اعتماد کند ؛ سفارش کار بدهد و سر وقت با هزینه معین تحویل بگیرد ؟ تازه با این فرض که مجری اسلحه و ... به دست بر عکس ارباب یا کارفرما و احیانا سوار گردنش نشود.

بنابراین روند خصوصی شدن شرکت مهمی مثل صدرا که در حال حاضر برای کشوری مثل ایران جایگاه اپل و تسلا دارد و باید از اولویت های اول باشد حتمی است و لاجرم اتفاق خواهد افتاد .

این شایعه واگذاری از خیلی وقت قبل قابل پیش بینی بود. اما بدبختی در ایران فاصله بین حرف تا عمله .
              برنامه ای که در کشوری مثل چین طی چند روز طراحی و اجرا میشه اینجا مسئولان سالها دور خوشون و تشکیلات اداریشون تاب می خورن سر آخر هم شاید انجام بشه شاید هم نه
              آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2022/05/18, 21:20.

نظر

• DASHTY
                عضو جدید
                • Nov 2020
                • 15

سلام
                بحث واگذاری صدرا شد
                سوتفاهم نشه ولی خیلی ساده لوحانه است که فکر کنیم که این گاو ۹ من شیر ده را از دست بدهند
                به سادگی بدست نیاوردن که به بهانه رفعدتحریم یا امر حکومتی از دست بدهند که در آنصورت هم واگذاری مشابه چوبدار موقت و یا از این جیب به آن جیب میشه

نظر

• طيب
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 3067

در اصل توسط DASHTY پست شده است View Post
                  سلام
                  بحث واگذاری صدرا شد
                  سوتفاهم نشه ولی خیلی ساده لوحانه است که فکر کنیم که این گاو ۹ من شیر ده را از دست بدهند
                  به سادگی بدست نیاوردن که به بهانه رفعدتحریم یا امر حکومتی از دست بدهند که در آنصورت هم واگذاری مشابه چوبدار موقت و یا از این جیب به آن جیب میشه

سلام وعرض ادب واحترام

فرمایش حضرتعالی کاملا درست است

در صورتیکه به هر دلایلی واگذاری انجام شود به غیر خودی امکان نداره چون یک شرکت استراتژیک ودانش بنیان به غیر خودی واگذار نمیشود

در هر صورت تغییرات کلان بنیادی اصل است که نوع روند ها را تعیین میکند و شرکت صدرا در یک روند پر قدرت صعودی بنیادی قرار گرفته است

شاید بطور مقطعی بازیگرانش بتونن ضد بنیادی (ضد ملی)عمل کنند ولی این بازیگران برای همیشه اینکار را نمیتونن انجام دهند چون خودشون و منافعشون بخطر میفتد والبته این دیر کرد عدم تطابق روند بنیادی و قیمت فنر رشد را فشرده تر میکند و موجبات رشدهای سنگین را رقم میزند

مخلصیم

نظر

• shahin
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 2221

سلام
                    بحث واگذاری صدرا شد
                    احتراما
                    واگذاری صدرا در نهایت دو حالت بیشتر نمی تواند داشته باشد :
                    جوینت شدن با یک شرکت چینی
                    یا یک شرکت آمریکایی

البته دومی یک مقدار بعیده چون تضاد منافع وجود دارد.

نظر

• گل یاس 3
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2020
                      • 74

سلام.....قرارگاه که خیلی رات تر ازونی که فکر کنی صدرا رو صاحب شد ..سهمی 65 اونم با منت و قسطی ووو...چه زحمتی برا تصابش کشیدن ؟؟؟
                      سلام
                      بحث واگذاری صدرا شد

نظر

• DASHTY
                        عضو جدید
                        • Nov 2020
                        • 15

در اصل توسط گل یاس 3 پست شده است View Post
                        سلام.....قرارگاه که خیلی رات تر ازونی که فکر کنی صدرا رو صاحب شد ..سهمی 65 اونم با منت و قسطی ووو...چه زحمتی برا تصابش کشیدن ؟؟؟
                        سلام و احترام
                        قرارگاه قدرالسهم صدرا را به ثمن‌ خبص ۱۲۰ میلیارد تومان خرید
                        منتهی چرایی واگذاری صدرا پویای آن سالها که به خفت فروخته شد برمیگرده به آنجائیکه از زمان واگذاری عمده صدرا از سازمان گسترش قدیم به بانک ملی به هر دلیل هیچ پروژه ای به این شرکت ندادن به نوعی بانک ملی واسطه شد که در یک رقابت فشرده هر سهمی ۲۴۰۰ تومان بخره ولی حوالی قیمت اسمی تقدیم قرارگاه کنه
                        قرارگاه هم از هیئت دولت قول پروژه گرفت ولی شد آنچه که الان بعد تجدید ارزیابی می‌بینیم
                        بنابراین این گاو ۹ من شیرده دم دست نبود که قرارگاه بخره
                        خوب شاهدیم که چطور هر ماه قرارداد چند میلیون دلاری می بنده
                        رئیس دولت را با قایق!!! بردند جزیره مصوبه تسهیلات ۷۰۰ میلیون دلاری را گرفتند
                        قرارداد ۱/۸ میلیارد دلاری ساخت چند سکوی نفتی را بستند
                        ولی تاکنون اثر بخشی تو نماد نمی بینیم

نظر

• abdollah000
                          عضو فعال
                          • Apr 2022
                          • 1492

سلام و عرض ارادت خدمت آقا طیب ببخشید سوالی داشتم....اگر شاخص کل از 1700 شروع به اصلاح کنه صدرا هم اصلاح میکنه؟ مثلا شاخص از 1700 تا 1335 اصلاح رو شروع کنه و صدرا هم قیمت 270 تومن داشته باشه باز همگام شاخص اصلاح و زیر 200 تومن میاد؟ صدرا نشون داده دمش به شاخص بسته هست

نظر

• طيب
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 3067

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                            سلام و عرض ارادت خدمت آقا طیب ببخشید سوالی داشتم....اگر شاخص کل از 1700 شروع به اصلاح کنه صدرا هم اصلاح میکنه؟ مثلا شاخص از 1700 تا 1335 اصلاح رو شروع کنه و صدرا هم قیمت 270 تومن داشته باشه باز همگام شاخص اصلاح و زیر 200 تومن میاد؟ صدرا نشون داده دمش به شاخص بسته هست
                            سلام وعرض ادب واحترام

تطابق اصلاح شاخص با
                            اصلاح سایر بنگاه های اقتصادی زمانی بوقوع میپیوندد که مقادیر تغییرات بنیادی در یک راستا باشد

در صورتیکه هر بنگاه اقتصادی مقادیر تغییرات کلان زیادتر از شاخص باشد روند قیمتی در یک راستا نمیتواند باشد

در گذشته هم اینطوری بوده حتی سهامی داشتیم که شاخص چندین ماه اصلاح قیمتی داشته ولی اون شرکت شش ماه روند صعودی وصف خرید بوده مثل فجر

از نظر بنده در آینده اصلاح با متانول سازان صنعت پتروشیمی و معادن و سرمایه گزاری ها مرتبط آغاز خواهد شد
                            واما صدرا چون روند بنیادی کاملا صعودی آغاز شده واین روند شدت بیشتری در آینده خواهد داشت روند قیمتی هم از این مهم تبعیت خواهد کرد

بطور کلی صنایع بالا دستی صنعت نفت در آینده پیشتاز خواهد بود و حتی مرتبطین سازندگان رده پایین تجهیزات

ارادت

نظر

• کاشان2
                              عضو فعال
                              • Dec 2020
                              • 1778

سال 83 وار د بورس شدم سه سهمی که برای اولین بار خریدم صدرا350000 تومان و غدیر 400000تومان وسپه 400000تومان تعداد صدرا 380 تا سهم و غدیر 815سهم سپه هم یادم نیست که همان موقع فروختم اما صدرا به حدود 10000 تا رسیده که هر سهم صدرا هم 210 تومان در نتیجه پس از حدود 18 سال سرمایه من از 350 هزار تومان به 2100000تومان رسیده وسودی هم صدرا نداده البته اون سال اول فکر کنیم در حد 3 هزارتومان سود. داد اما وغدیر815سهم شده 6741 سهم. قیمت هر سهم 1511 تومان یعنی بالای 10میلیون تومان حدود 8میلیون تومان هم سود. دادجمعا بیش از 18 میلیون تومان حال یک سهم پس از 18 سال از 400 هزارتومان به بیش از 18میلیون تومان رسیده و صدرا هم از 350هزارتومان به 2100000تومان تازه وغدیر هم نسبت به خیلی از سهام رشد کمتری داشته است وقتی می گویم این آشغال سهم ما را بیچاره کرد دلیلش اینه متاسفانه به جای خارج شدن از این سهم من احمق به مرور هی اضافه کردم که الان حدود 8 میلیون سهم دارم اما اینکه سرانجام این سهم چی خواهد شد را نمی دانم ضعف مدیریت. فساد در این سهم بیداد می کند ای کاش اصلا چیزی به نام صدرا نبوداگر نبود الان زندگی خوبی می داشتم لعنت خدا بر صدرا لعنت خدا بر بازیگران صدرا لعنت خدا بر من احمق که زندگی زن و بچه هایم را نابود کردم
                              آخرین ویرایش توسط کاشان2؛ 2022/05/19, 20:12.

نظر

• abdollah000
                                عضو فعال
                                • Apr 2022
                                • 1492

تشکر از شما آقا طیب

نظر

در حال کار...
                                X