صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

به : كليه شركتهاي سهامي عام
    موضوع : نحوه انتخاب كارشناسان ارزيابي كننده در فرآيند افزايش سرمايه از محل مازاد تجديد ارزيابي دارايي ها
    بند 78 قانون بودجه سال 1390 كل كشور در دويست و چهل و چهارمين « ب» با عنايت به ابلاغ آيين نامة اجرايي جزء
    1390 هيئت مديرة سازمان مقرر گرديد افزايش سرماية شركت هاي سهامي عام ثبت شده و مشمول /11/ جلسة مورخ 15
    ثبت نزد سازمان از محل مازاد تجديد ارزيابي دارائ يها با رعايت شرايط زير انجام شود.
    -1 تجديد ارزيابي توسط هيئت كارشناسان رسمي معرفي شده از كانون كارشناسان رسمي دادگستري يا مركز امور
    مشاوران حقوقي، وكلا و كارشناسان قوة قضائيه صورت پذيرد.
    -2 استفاده از خدمات مشاوران عرضه براي افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي داراييها الزامي نميباشد.
    -3 ساير موارد مندرج در آئين نامه اجرائي مصوب هيئت وزيران به شمارة 189120 /ت 47548 ه – مورخ
    90/09/27 الزامي است

An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• zafar3000
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 1243

روز مجمع صدرا :
      بايد روز به محاكمه كشيدن آناني باشد كه در سال جهاد اقتصادي (سال قبل)ودر سال حمايت از توليد داخلي وسرمايه ايراني با دروغ ودغل باعث بي حرمتي به پيام رهبر معظم انقلاب شده اند و موجبات دلسردي سرمايه گزاران در اقتصاد شفاف(بورس) شده اند و روز به روز با بد نشان دادن دروغين اوضاع خود ،موجب فرار سرمايه ها از بازار شفاف به سمت بازار هاي كاذب موازي مي شوند
      كساني كه نمك ولايت را مي خورند ومتاسفانه نمكدان مي شكنند بايد رسوا گردند .
      (سلام ودرود خدا بر پيروان راستي ولايت و اسلام كه بي نام ونشان كاذب ، هر لحظه در خليج هميشه فارس بر روي قايق هاي تند رو وبدون هيچ پناه ، در دل كوه هاي كردستان و در گرماي سيستان بي نشان مشغول خدمتند)
      شعار روز مجمع صدرا : مرگ بر ضد ولايت فقيه

نظر

• mavi_deniz
        عضو فعال
        • May 2011
        • 518

در اصل توسط zafar3000 پست شده است View Post
        روز مجمع صدرا :
        بايد روز به محاكمه كشيدن آناني باشد كه در سال جهاد اقتصادي (سال قبل)ودر سال حمايت از توليد داخلي وسرمايه ايراني با دروغ ودغل باعث بي حرمتي به پيام رهبر معظم انقلاب شده اند و موجبات دلسردي سرمايه گزاران در اقتصاد شفاف(بورس) شده اند و روز به روز با بد نشان دادن دروغين اوضاع خود ،موجب فرار سرمايه ها از بازار شفاف به سمت بازار هاي كاذب موازي مي شوند
        (سلام ودرود خدا بر پيروان راستي ولايت و اسلام كه بي نام ونشان كاذب ، هر لحظه در خليج هميشه فارس بر روي قايق هاي تند رو وبدون هيچ پناه ، در دل كوه هاي كردستان و در گرماي سيستان بي نشان مشغول خدمتند)
        دوست عزیز بهتر است اول خودمون رو محاکمه کنیم و روی هر حرفی حساب باز نکنیم و بعد کسانی را که در فرومهای مختلف مدام تبلیغ صدرا میکردند و خیلی هم محبوب بودند درحالیکه نوسانگیری بیش نبودند آخه آدم از یک سوراخ چندبار گزیده میشه هزار بار یا بیشتر......................!!!

اون از سال جهاد اقتصادی و این هم از سال حمایت از کار و سرمایه ایرانی که سهامداران بازندگان اصلی آن بودند اگه بجای سهام پفک خریده بودیم الان سرمایمون حداقل 4 برابر شده بود خیلی خیلی ساده نه اینکه سه چهارم ارزش خود رو از دست داده بود!!!!

نظر

• کوثر
          عضو عادی
          • Dec 2011
          • 251

در اصل توسط zafar3000 پست شده است View Post
          روز مجمع صدرا :
          ظفر اسم قایق تندرو نیست

نظر

• zafar3000
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 1243

ظفر موشك كروز بسيار قوي است كه امكان پرتاب از قايق هاي تند رو و بالگرد و...را دارد و اكنون به عنوان سلاح موثر بازدارنده در دست دريادلان نيروي دريايي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در خليج هميشه فارس قرار دارد
            از قديم گفته اند : يك سوزن به خودت بزن (سرمايه مان در صدرا از دست رفت بدتر از اين ) و يك جوال دوز به ديگران (روز مجمع اين بي ولايت ها را رسواي عالم مي كنيم )
            ضمنا آنها كه فكر مي كنند بي فايده است يا حتي بدتر مي شود ،شايد درست فكر مي كنند ولي به عنوان كسي كه حقش را ضايع كرده اند و اعتمادش را لگدمال كرده اند حداقل كاري است كه در دفاع از حق خود مي توانم داشته باشم
            توكل به خدا

نظر

• zafar3000
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 1243

نظر

• ناظم
                عضو فعال
                • May 2011
                • 508

دوستان شما را به خدا در مجمع صدرا حضور داشته باشید تا بهتر بتوانبم از حق خود دفاع کرده و مجمع صدرا را نیز به آشوب به کشانیم شعا ما مرگ بر ضد ولایت فقیه مرگ بر مدیران نا لایق ودزد وحرام خوار

نظر

• تیمسار
                  عضو عادی
                  • Aug 2025
                  • 25

در اصل توسط ناظم پست شده است View Post
                  دوستان شما را به خدا در مجمع صدرا حضور داشته باشید تا بهتر بتوانبم از حق خود دفاع کرده و مجمع صدرا را نیز به آشوب به کشانیم شعا ما مرگ بر ضد ولایت فقیه مرگ بر مدیران نا لایق ودزد وحرام خوار
                  حتما شرکت کنید و با شعار مرگ بر ضد ولایت فقیه این نامردای ظاهر ساز رو سر جاشون بشونید. اصلا یکی نیست به اینا بگه تو کار اقتصادی چی کار میکنید ؟!! مگه فلسفه وجودی شماها چیز دیگه ای نبود!!!!

نظر

• hamid672003
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 1165

باسلام:
                    دوست عزیز تفکرات ناامیدانه شما برای بنده لحظات تلخی را رقم زد . البته بنده مطمئن هستم شما بزودی با دید مثبت تری به مسائل نگاه خواهی کرد ولی اگر نظر بنده را خواسته باشی باید خدمت شما عرض کنم اگر کوچکترین قدمی به عقب بر داریم بلا درنگ بر ضعف ما تعبیر خواهد شد و آن موقع است که شود آنچه نباید بشود .به هر تقدیر تصمیم در مورد این موضوع بخصوص با مقام معظم رهبری است و بنده مطمئن هستم ایشان همانگونه که به دو نامه رئیس جمهور آمریکا پاسخ ندادند و در نشست استانبول هم تقاضای آمریکا را برای گفتگو مستقیم را بدون پاسخ گذاشتن : دلیل بر نادیده گرفتن این ابر قدرت های پوشالی دارد .ضمنا مطمئن باشید به غنی سازی 20% هم که بخواهد مانع پیشرفت باشد رضایت نخواهند داد . و من الله توفیق .

در اصل توسط کدبان باستان پست شده است View Post
                    دوستان گرامي
                    درود بر شما
                    آيا تا کنون به اين انديشيده ايد ، چرا مذاکرات دور دوم 1+5 بايد در بغداد برگزار شود ؟
                    چرا حالا که قرار است در بغداد باشد ،چرا بايد سوم خرداد باشد ؟
                    سوم خرداد سالروز حماسه آزاد سازي خرمشهر است.
                    با توجه به مذاکرات چند روز پيش ، که گمانه هاي مثبت آن شنيده شد ، و کنار هم گذاشتن روز و مکان دور بعدي گفتگو ها چه برداشتي پيدا ميکنيد ؟!!!!

تحليل من اين است که جمهوري اسلامي پشت پرده ، جام را نوشيده است و تنها به دنبال آبرومندانه کردن آن است.
                    روز سوم خرداد ، روز پيروزي ايران و شکست سنگين عراق در اشغال خرمشهر است.
                    اين روز يکي از غرور انگيز ترين روز هاي تاريخ معاصر ماست.
                    از اين روي براي تحت الشعاع قرار گرفتن نتيجه مذاکرات ، روز گفتگو در چنين روزي و مکان گفتگو در خاک کشوري که ما بر آنها در اين روز پيروز شديم قرار گرفته است.
                    به احتمال فراوان همانگونه که احتمال ميرود مقامات از لجاجت هاي بيهوده دست برخواهند داشت و در اين روز نتايج گفتگو ها بسيار شفاف و به نفع مردم ايران خواهد بود. (مردم با دولت متفاوت است. اين مردم هستند که فشار ها را تحمل ميکنند. دولتمردان صرفا سبب ساز فشارها هستند)
                    اما از آنجاييکه تصميمات در بخشي از زوايا به وارون ادعاهاي دولتمردان است ، براي تحت الشعاع قرار گرفتن آن چنين روز و مکاني را انتخاب کرده اند.
                    گمان من بر اين است که از همين اکنون صدا و سيما در حال ساخت برنامه هايي است که پيروزي خرمشهر را بصورت نمادين به پيروزي به اصطلاح هسته اي پيوند مي دهد و 24 ساعت پس از گفتگو ها آن را پخش ميکند تا زهر عقب نشيني ها گرفته شود.
                    به هر روي اين تحليل من است و بر اساس اين تحليل احتمال ميدهم نتايج مذاکرات بسيار از پيشتر از اينها روشن شده و اين گفتگو هاي نمادين صرفا براي خوراک سازي افکار عمومي و ايجاد يک روند رسمي است.
                    نتايج مذاکرات با اين تحليل مثبت است و اميدوارانه تمام مردم ايران از آن بهرمند خواهند شد.
                    اميدوارم خداوند دست و زبان کساني که عمدا يا سهوا در اين گفتگو ها خلل ايجاد ميکنند و موجب فشار هاي بيشتر بر مردم ايران مي شوند ، را کنترل کند.
                    اين صرفا يک برداشت از شرايط موجود بود و به هيچ روي نبايد مبناي تصميمات اقتصادي افراد قرار بگيرد.
                    پيروز باشيد

نظر

• hamid672003
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 1165

باسلام:
                      خبرهای خوش از صدرا محقق شده 90 با محاسبات بنده بیش از 35ريال می باشد و شاید تا 60 ريال هم باشد و برای 91 تا این لحظه پیش بینی از صد ريال عبور کرده است و امیدوارم تاییدیه 200 ريال به زودی بیاید .به امید حق که نظر تو همیشه با من است . و من الله توفیق .

نظر

• hamid672003
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 1165

در اصل توسط کدبان باستان پست شده است View Post
                        درود بر شما
                        من نیز مانند تمام مردم ایران ، آرزو میکنم ، حق ما در مسائل هسته ای به رسمیت شناخته شود. همچنین آرزو دیرینه من این است که حق زندگی در آرامش و دور از تنش و افت و خیز های نا بجا و فشار های روز افزون اقتصادی ، فرهنگی و سیاسی از سوی دولتمردان ایران به رسمیت شناخته شود.
                        هر یک از ما تنها یک بار به دنیا می آییم و یک بار از دنیا می رویم.
                        انرژی هسته ای حق مسلم ملت ماست.
                        اما پیش از هر چیزی زندگی در سایه آرامش ناشی از تدبیر دولتمردان ، حق اساسی و مسلم هر شهروند است.
                        حق من و شما این نیست که شب که میخوابیم تهدید بیگانگان روی سرمان باشد. آنهم به سبب که دولتمردان ما دیپلماسی شان بر اساس بد دهانی و گردن کلفتی است.
                        سر هر ابرقدرتی را با پنبه هم میتوان برید.
                        تاریخ نمونه های فراوانی دارد که شما بهتر از من میدانید.
                        دولتمردان ما هنوز در بسیاری از جزمیات سال 57 در جا میزنند. یادم است همواره در گوش ما میخواندند که شاه ملعون نفت و گاز و ثروت ما را میداد اجنبی ها می بردند. شرکت های خارجی در ایران بودند !! و بر این اساس ایران را کشوری رو به سقوط معرفی می کردند. می گفتند ما را وابسته بار آورده اند تا هر زمان خواستند ما را از تکنولوژی و مواد مورد نیاز محروم کنند. حرفهایی که هیچ سندیت علمی نداشت. با این تکنولوژی رو به پیشرفت کدام ، شرکتی است که در شرایط عادی راه های تجاری و درآمد خود را مسدود کند ؟
                        ضمن اینکه مگر پس از انقلاب و در شرایط کنونی ، صنایع ما وابستگی به واردات ندارد ؟ مگر همین اکنون ما با دشواری روبرو نشده ایم ؟ مگر خودرو های ما به دلیل نبود قطعات و تحریم در تعمیرگاه ها معطل نمانده اند ؟
                        این در حالیست که تبادلات اقتصادی جزو لاینفک حضور در جامعه جهانی است. مگر ایران خودرو در سایر کشور ها کارخانه ندارد ؟ آیا ما در حال استثمار آنها هستیم ؟
                        حال در مسائل هسته هم ، واقعیت موجود را به دلیل منافع ایدئولوژیک وارونه جلوه می دهند و همواره مردم ایران را نسبت به واقعیت های موجود بد بین می کنند.
                        سخن بنده این است که دانستن واقعیت ها و راست گویی حق مسلم هر ایرانی است.
                        آرامش ، آسایش ، رفاه و ثروت حق مسلم هر ایرانی است.
                        هر چند ممکن است این چیز ها برای شما اندکی دور از نگر باشد. هر چه باشد خداوند لطفش شامل حال شما شده و نسبت به قشر اکثریت جامعه بی نیاز تر هستید.
                        من پیش از آنکه سرمایه گزار باشم ، یک صنعت گر و یک کارگر بوده و هستم. درد و رنج های طبقه پایین را خوب میدانم . با پوست و گوشتم آنها را می بینم و لمس میکنم.
                        غرور کاذب شکم هیچ بنی بشری را تا کنون سیر نکرده است.
                        هیچ کارگری تا کنون گزارش نشده که شب ، نانی از غرور هسته ای سر سفره اش ببرد و شکم زن و بچه اش را سیر کرده باشد.
                        سخن به درازا کشید.
                        پرگویی مرا ببخشایید.
                        پیروز باشید
                        باسلام:
                        دوست عزیز تا حالا شده : شنیده باشی به کسی بگویند تو مرد نیستی و اون شخص پاسخ دهد ! این زنم اینهم سه تا بچه پس من مردم ؟ خب استدلال با سفسطه بسیار متفاوت است و البته عرض بنده اینست که انشاالله همه ما به درستی بدانیم که هر چه می کشیم از دست آمریکا است و باید طبق فرمایش امام ره فریادمان را نیز بر سر آمریکا بکشیم . دزد که به خانه شما می آید از دیوار می آید وگرنه شما را چه نیاز به دیوار ! مگر شما می خواهید خود را محدود کنید . البته که نه شما می خواهید دسترسی دزد را به حریمتان را با مشکل مواجه کنید . طبق فرمایش امام ره که بر دست کار گر بوسه زد این نیز یک افتخار برای شماست که می فرمایید کارگر می باشید .و همچنین بنده معتقد هستم بنی آدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش ز یک گهرند .چو عضوی بدرد آورد روزگار دگر عضوها را نماند قرار .تو که از محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی .انشاالله همه ما بزودی کاممان به قیمت صدرا شیرین شود که این شیرینی مطمئنا برای شما طعم دیگر دارد . و من الله توفیق .

نظر

• مهرداد
                          عضو عادی
                          • Jan 2011
                          • 178

درود بر دوست عزیز نادیده ام «کدبان باستان»

مطلبتان بسیار متین و گیرا وحرف دل بود .

دستهایت را می بوسم .
                          خنده بدمستیست در ایام ما هوشیار باش / محتسب بو میکند اینجا دهان بسته را

نظر

• مهرداد
                            عضو عادی
                            • Jan 2011
                            • 178

واما شما دوست عزیزم
                            برای شما وبرای تمام مردم کره ی زمین آرزو می کنم شخص پرستی را که نوعی بت پرستیست کنار بگذارید وپیشنهاد می کنم این «هبل » و « لات » 30 ساله تان را دائم برسر این وآن نکوبید . محمد نیز بعد از فتح مکه نسبت به تخریب بتهای « هبل و لات و منات و عزی » همت گمارد . پس دوست من شخص پرستی ممنوع تا از این حصار ساختگی خلاص شوی و فکرو روحت پرواز کند تا بی انتها .
                            خنده بدمستیست در ایام ما هوشیار باش / محتسب بو میکند اینجا دهان بسته را

نظر

• hamid672003
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 1165

باسلام:
                              دوست عزیز جناب کدبان باستان عزیز به کارگر بودن افتخار می کند و بنده به سرباز اسلام بودن . ولی دیدگاه شما هم در نوع خودش جالبه ! خوبه که به این باور رسیدید که رهبر معظم تا حد یک بت مورد قبول خیلیها (حداقل همون 64درصدی که رای دادن) می باشند .پس باید این را در اعمال خود لحاظ فرمایید تا حداقل نان را به نرخ روز بدست آورید .البته بگم بنده حتی در مورد وهابیون که بنده و شما را کلا بی دین می دانند هم پاسخ هایی دارم و اینکه می گویند حتی نباید به زیارت اهل قبور رفت و یا از معصومین و اعمه اطهار نباید توسل جست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب بهتره اقتصادی صحبت کنیم و از حاشیه پرهیز نماییم و تنها خدمتتان عرض کنم بنده بدلیل اینکه دیدم جناب کدبان باستان عزیز نیاز به روحیه دارند سعی در این مهم نمودم .و من الله توفیق .

در اصل توسط مهرداد پست شده است View Post
                              واما شما دوست عزیزم
                              برای شما وبرای تمام مردم کره ی زمین آرزو می کنم شخص پرستی را که نوعی بت پرستیست کنار بگذارید وپیشنهاد می کنم این «هبل » و « لات » 30 ساله تان را دائم برسر این وآن نکوبید . محمد نیز بعد از فتح مکه نسبت به تخریب بتهای « هبل و لات و منات و عزی » همت گمارد . پس دوست من شخص پرستی ممنوع تا از این حصار ساختگی خلاص شوی و فکرو روحت پرواز کند تا بی انتها .

نظر

• zafar3000
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 1243

مي ترسم خداي نكرده مدير عامل صدرا با اين همه دست ودل بازي باعث ورشكستگي شركت بشود بهتر نيست مثل پارسال نكنند كه خواب را به چشمان خود حرام كردند وگزارش 98 ريالي دادند وبعد با همت مضاعف و حتما يك 10 تا 12كيلو آب شدن الان به اين نتيجه 3 تا 4 تومان رسيدند يعني 700 ميليارد تومان اجرا قرار داد كلا 5 ميليارد تومان سود غير قابل تقسيم در آمده
                                آهان يادم نبود هزينه ماليشان زياد بود وگرنه همت اينها كه كم نبود
                                طفلكي ها براي سال 90 كم فشار تحمل كردند كه حالا براي 91 هم مي خواهند به خودشان فشار مضاعف مضاعف بياورند ويك 10 تا 20 توماني اعلام كنند بابا ايول به اين همه غيرت وتلاش وپشت كار
                                نوشابه مي خواهيد برايتان باز كنم
                                و بدبخت سهامدار صدرا منجمله خودم كه با چه حقه با...طرف هستيم

نظر

در حال کار...
                                X