صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Davoodj
    عضو جدید
    • May 2025
    • 9

5ملیارد دلار میشه هر سهم 16هزار تومن؟

نظر

• mojk
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 526

هر سهم داره ۲۸ت معامله میشه..سهم زیر ۵۰ت داریم تو بازار؟

نظر

• pournikdast
        ستاره‌دار(2)
        • Oct 2020
        • 525

سلام و عرض ادب...
        از معاملات شنبه تقریبا مطمئن بودم که از فرداش ریزش داریم...
        حتی بلافاصله بعد از معاملات با جناب حمزه ای مشورت کردم، البته ایشون نظرش به نگهداری حداقل تا مجمع بود...
        خلاصه منم تصمیم به نگهداری گرفتم، هنوز فکر میکنم اگر انشاءلله مشکلی در حد جنگ نداشته باشیم، با این درصد افزایش و چه بسا بالاتر، منطقا باید حداقل یه چیزی بین 400 تا 500 بره برای افزایش...
        امیدوارم اشتباه نکرده باشم...

نظر

• reza@bourse2024
          عضو عادی
          • May 2024
          • 152

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
          سلام و عرض ادب...
          از معاملات شنبه تقریبا مطمئن بودم که از فرداش ریزش داریم...
          حتی بلافاصله بعد از معاملات با جناب حمزه ای مشورت کردم، البته ایشون نظرش به نگهداری حداقل تا مجمع بود...
          خلاصه منم تصمیم به نگهداری گرفتم، هنوز فکر میکنم اگر انشاءلله مشکلی در حد جنگ نداشته باشیم، با این درصد افزایش و چه بسا بالاتر، منطقا باید حداقل یه چیزی بین 400 تا 500 بره برای افزایش...
          امیدوارم اشتباه نکرده باشم...
          سلام و درود به دکتر پورنیکدست عزیز. دیروز دودل بودم برای فروش سهم چون احتمال نمی دادم که صف فروش با توجه به خبرهای خوبش باقی بمونه! ولی دودلی رو کنار گذاشتم و قبل از صف فروش تصمیم گرفتم 2 میلیون و 700 هزار سهمی که داشتم همشونو بفروشم و با زحمت 2 میلیون و 500 هزارتا رو با قیمت میانگین 289 تومن فروختم. چون رفت برای صف فروش و 200 هزارتا رو نگه داشتم تا در قیمت های مد نظرم مجددا فروخته ها را جایگزین کنم. البته بیشتر از 20 درصد سود برای من نداشت ولی به قول تکنیکالر عزیز به سود کم قانع هستم و خدا بده برکت. به نظر جنابعالی بهتر نبود با وجود آگاهی از ریزش قیمت، حداقل نصف صدرای سبدتونو بفروشین و در قیمت های پایین تر جایگزین کنید؟ حداقل از سودش برای افزایش تعداد سهام صدرا استفاده میکردید.

نظر

• yahya akbari
            عضو جدید
            • May 2025
            • 16

یه شایعه پخش شده بزودی سندجزیره اوکی خواهدشد🙏

نظر

• Davoodj
              عضو جدید
              • May 2025
              • 9

خودتون میگید شایعه. یه شایعه هم پخش شد 1ملیارد دلار حق کلیم خواهد گرفت. به نظرم به عقل رجوع کنید بهتر است تا عقلتون رو بدهید به انفجارهای بادی گازی .

نظر

• خیلی خسته
                عضو جدید
                • May 2025
                • 12

عرض ادب
                خود نوسان گرفتن هم استراتژی های مختلفی داره
                بستگی به سهم شرایط بازار تیپ شخصیتی معامله گر و چندین پارامتر دیگه میتونه متفاوت باشه و لزوما بیست درصد خدا برکت نیست اونم تو همچین سهمی که رانت خالصه و خیلی از معاملاتش دستکاری میشه اونم توسط انواع بازیگر های ریز و درشت
                خوب کسی که تشخیصش این بوده صدو چهل بخرم به تارگت حوالی هفتصد (مثال عرض کردم )میگه من پنج ماهه خریدم
                هروقت اوضاع ریخت بهم منم رفتم حالا با پنج درصد یا ده درصد سود کمتر یا ده درصد ضرر بیشتر .طبیعتا حد ضرر نوسان پانصد درصدی دیگه پنج درصد نیست اونم تو همچین سهامی
                نوسان گیری این مدلی تو این سهم نه ارزش داره نه به استرش میارزه
                اینهمه صندق و سهم تو بازار ریخته با اپشن مختلف و حجم معاملات بالا
                البته همونم بنظرم باید رو سهم بنیادی خوب باشه که اگه یهو رفتیم رو هوا پول خیلی گیر نباشه
                تو سه هفته گذشته بانک ملت رو بررسی کن
                خلاصه نوسان گرفتن هم یه نسخه واحد نداره
                امیدوارم اساتید تشریف بیارن ایرادات مارو هم برطرف کنن

نظر

• خیلی خسته
                  عضو جدید
                  • May 2025
                  • 12

مدیریت محترم یه بررسی کن
                  نقل قول کردن تو فروم خیلی سخته
                  به هیچ صراطی مستقیم نیست

نظر

• mehdyand2amir
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 313

در اصل توسط خیلی خسته پست شده است View Post
                    مدیریت محترم یه بررسی کن
                    نقل قول کردن تو فروم خیلی سخته
                    به هیچ صراطی مستقیم نیست
                    سلام
                    کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.

نظر

• Akhond_bourse
                      عضو جدید
                      • May 2025
                      • 19

استاد تکنیکالر عرض سلام و ادب
                      یادمه چندروز پیش فرمایش کردی که وقتی صعودیه موشک هم بخوره صعودیه
                      برای یادگیری میپرسم
                      الان برمیگرده یا با شاخص فعلا میادپایین تا دوباره بتونید تحلیل کنید
                      از اطاله کلام پوزش بطلبم!؟
                      واقعا صدرارو دست وارن بافت بدن
                      شبامیره تو بیابون جیغ میکشه

نظر

• pournikdast
                        ستاره‌دار(2)
                        • Oct 2020
                        • 525

در اصل توسط reza@bourse2024 پست شده است View Post

سلام و درود به دکتر پورنیکدست عزیز. دیروز دودل بودم برای فروش سهم چون احتمال نمی دادم که صف فروش با توجه به خبرهای خوبش باقی بمونه! ولی دودلی رو کنار گذاشتم و قبل از صف فروش تصمیم گرفتم 2 میلیون و 700 هزار سهمی که داشتم همشونو بفروشم و با زحمت 2 میلیون و 500 هزارتا رو با قیمت میانگین 289 تومن فروختم. چون رفت برای صف فروش و 200 هزارتا رو نگه داشتم تا در قیمت های مد نظرم مجددا فروخته ها را جایگزین کنم. البته بیشتر از 20 درصد سود برای من نداشت ولی به قول تکنیکالر عزیز به سود کم قانع هستم و خدا بده برکت. به نظر جنابعالی بهتر نبود با وجود آگاهی از ریزش قیمت، حداقل نصف صدرای سبدتونو بفروشین و در قیمت های پایین تر جایگزین کنید؟ حداقل از سودش برای افزایش تعداد سهام صدرا استفاده میکردید.
                        سلام و ارادت؛ رضاجان درست میگی...
                        ولی من معمولا تو نوسانگیری اونهم تو کوتاه مدت خراب میکنم...
                        گفتم شانس ما تو همین چند روز خبر جدیدی از افزایش سرمایه میاد، باز باید با تعداد کمتر بزاریم سرجاش...
                        فعلا که به نظرم همه چیز به وضعیت سیاسی کشور گره زده شده؛ تا ببینیم چی پیش بیاد...

نظر

• yahya akbari
                          عضو جدید
                          • May 2025
                          • 16

فعلایه الف زددکترجان انشاله بقیش هم درست می شه 🙏

نظر

• yahya akbari
                            عضو جدید
                            • May 2025
                            • 16

فک کنم هدف ازتخلیه انبارهاازضایعات آماده شدن برای قراردافشارافزایی باشه

نظر

• reza@bourse2024
                              عضو عادی
                              • May 2024
                              • 152

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post

سلام و ارادت؛ رضاجان درست میگی...
                              ولی من معمولا تو نوسانگیری اونهم تو کوتاه مدت خراب میکنم...
                              گفتم شانس ما تو همین چند روز خبر جدیدی از افزایش سرمایه میاد، باز باید با تعداد کمتر بزاریم سرجاش...
                              فعلا که به نظرم همه چیز به وضعیت سیاسی کشور گره زده شده؛ تا ببینیم چی پیش بیاد...
                              سلام و عرض ادب. دکتر جان خوشبختانه امروز ساعت 17 صدرا یک افشای با اهمیت ولی کم جون "الف" روانه کدال کرد. بخشی از فروش ضایعات باقیمانده از سنوات قبل رو به مبلغ 46 میلیارد تومن بعنوان سود شناسایی شد. خدا رو شکر که حدس جنابعالی برای توقف نماد درست از آب درومد ولی نه از برای افزایش سرمایه. فعلا شنبه و یکشنبه نماد متوقف خواهد بود و بازگشایی بدون محدودیت نوسان هست. انشالله که با قیمت خوب بازگشایی بشه. ارادت

نظر

• اسماعیل
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 391

برای نوسانهای کوتاه از فیلترها استفاده کنید جواب میده

نظر

در حال کار...
                                X