صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamid672003
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 1165

باسلام:
    دوست عزیز لطفا از جمع بستن آقایان بپرهیزید .ضمنا پول قبل از اینکه وسیله مبادله باشد وسیله قدرتمندی برای در دست داشتن اختیار افراد است و خوب در این رهگذر شیطان هم نقش خودش را ایفا می کند(همانند ما سهامداران صدرا که پول خودمان را دودستی دادیم و چهار دست و پا باید به دنبال آن بدویم) و بدانید هزاران مومن .در خانه می نشینند و در خفا کار نیک انجام می دهند اما یک حرامی هر چند در خفا است ولی عملش فریادهای جانسوز را بهوا می برد. بخدا دیروز از دیدن فردی که تمام زندگی و همسر و فرزند خود را از دست داده بود(یعنی از او جدا شده بودن و از آنها خبری نداشت) و اگر به شما بگویم با یک برگ سند سهام صدرا و یک پیراهن در یک پلاستیک و با کفشی که در پایش بود هردو تخت شکسته و دیگر قابل استفاده نبود.را در جلو در ساختمان صدرا دیدم که می فرمود بیست روز است در کوچه های تهران سرگردان است و شبها در پارکها می خوابد را دیدم(البته در جلسه شنبه با قرارگاه خاتم و بورس گفتم که سیصد نفر از اینگونه افراد را سراغ دارم و پنج هزار نفری از سهامداران شما از تامین خوراک خود در سختی هستند) چه اندازه ناراحت شدم و زمانی که شب به او فکر می کردم و از تلویزیون اخبار زلزله را می دیدم چنان در بهت بودم که بارها اطرفیانم با بنده صحبت می کردند و بنده نمی شنیدم . عجب روزگار غریبی است در حالیکه همه ما می دانیم روز حشر فقط اعمال ما با ماست . و من الله توفیق .

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
    طیب جان
    اینا دارن زیرآب انقلاب رو میزنند....یعنی دارن به مردم دنیا یاد میدن که
    هرکی انقلاب کنه اینظوری میشه!!!
    ارزشهای انقلاب رو ا.ن نابود کرد....
    آبروی امام زمان و خمینی کبیر (ره) رو در این مملکت ریخته!!!
    اشتباهاتش رو به گفتمان امام خمینی و امام زمان نسبت میده!!!
    زیراب علم و برنامه ریزی رو تو مملکت زده....

نظر

• hamid672003
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 1165

باسلام:
      دوست عزیز جلسه برقرار شد و یک طومار هم آماده کردیم مبنی بر شکایت از .......................و پس از تایپ و امضا سهامداران ( البته منتظر باشید یک مکان را برای امضای این طومار اعلام خواهیم کرد ) قرار است به هفت مرجع قانونی ارسال شود و این در حالی بود که اکثرا می فرمودند در صورت عدم رسیدگی عاجل و آجل باید تجمع را برگذارکنیم .و من الله توفیق .

در اصل توسط OTANA پست شده است View Post
      حمید خان من امروز آمدم ولی در آدرس شما کسی نبود؟
      آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/08/14, 09:27.

نظر

• OTANA
        عضو عادی
        • Jun 2011
        • 52

حمید خان من 14:30آنجا بودم؟

نظر

• hamid672003
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 1165

باسلام:

دوست عزیز :بنده که مشکلی ندارم .بهتر است فایر وال سیستم خودت را روی offبگذارید سپس مودم خود را 5 دقیقه خاموش کنید و دوباره وصل شوید و اگر نشد از مودم خود ping و همچنین از پروتکل خودتان pingبگیرید و در صورت داشتن پیام re play از هر کدام آن سیستم در ست کار می کند یعنی اگر مودم شما پیام re play داد اشکال از دهند سرویس است .و من الله توفیق .

در اصل توسط kadban bastan پست شده است
          از دیروز هیچ سایتی را نمی شود باز کرد.
          گوگل مسدود و غیرقابل دسترس ، سایتهای معمولی هم مسدود. حتی نمیشود ایمیل ها را چک کرد .
          با سرویس دهنده اینترنت تماس میگیریم ، میگویند مخابرات پروتکل های ssl و https را مسدود کرده ، از دست ما خارج است !!!
          انسان احساس میکند در غار زندگی میکند و مدیران کشور دانش آموختگان عصر پارینه سنگی هستند.
          خجالت دارد که بدیهی ترین حقوق ما که چک کردن ایمیل هایمان است را از ما میگیرند.
          مانند این است که آقایان هوس کنند صبح از خواب بیدار شوند و صندوق پست های دم منزل همه شهروندان را با سیمان پر کنند.
          واقعا اینها شعورشان نمیکشد که ایمیل و اینترنت ضروریات زندگی امروز است و گاه نقش مرگ و زندگی را بازی میکند ؟!!!!
          به جای اینکه به هم میهنان زلزله زده رسیدگی کنند ، عدم رسیدگی خود را با مسدودیت و پایین آوردن سرعت اینترنت تحت الشعاع قرار میدهند تا خبرسانی ای صورت نپذیرد.
          اگر همین خبر رسانی های اینترنتی هم نبود ، صدا سیما مردم کشور را برابر بانک خون بسیج میکرد ؟
          هر لحظه عرصه را بر مردم تنگ تر میکنند . این مسئولین و مدیران چه در سر دارند ؟ دلشان چه چیزی میخواهد که هنوز رخ نداده ؟!!!!

دوستان مرا برای تلخ کامی بامداد ببخشند.
          درد دلی بود که جایی دیگر برای گفتنش نیافتم. همه جا مسدود بود.
          پیروز باشید
          آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/08/14, 09:56.

نظر

• hamid672003
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1165

باسلام:
            دوست عزیز آقا وحید ساعت 17:00 رسید و بنده تا 16:25 داخل پارکینگ بودم و اگر آنزمان آنجا بودید بنده را از داخل کوچه می دیدید .ضمنا بنده متاسفم که از حضور شما محروم بودیم و انشاالله جلسه بعد در خدمت هستیم.و من الله توفیق .

در اصل توسط OTANA پست شده است View Post
            حمید خان من 14:30آنجا بودم؟
            آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/08/14, 10:06.

نظر

• رامین آرتی
              عضو عادی
              • Feb 2012
              • 80

آنکه با زندگی می سازد
              زندگی را می بازد با زندگی نساز زندگی را بساز
              بعضی حرف ها مال نگفتن هستن
              مال آلوده نشدن در دایره کلمات
              همان جا............
              کنج پستوی دل که باشند حرمت دارند
              زاده که شوند انگار مرده اند.......

نظر

• HASHT PA
                عضو جدید
                • Aug 2012
                • 9

دوستان شنیدم نماینده قرار گاه به یکی از دوستان گفته برو شکایت کن خوب چرا مثل یک شهروند مطیع قانون شکایت نمیکنیم من در سایت همسایه تمام مراحل ثبت شکایت اینترنتی رو قرار دادم . حتی مواد قانونی رو استناد کردم راستی بانک ..... . بیمه .... هم به جرم ورشکستگی صدرا شکایت کردن چرا دوستان به این کار تمایل ندارن باور کنید اگر تعداد بالایی شکایت اینترنتی انجام بشه حقمون رو به راحتی نه با زجر و نارحتی میگیریم فقط چند دقیقه وقت میبره

نظر

• hamid672003
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 1165

باسلام:
                  دوستان عزیز بنده بخاطر اینکه فکر کردم ممکن است دچار تزویر شوم و شاید هم به دلیل اینکه خیلی از دوستان زحمت رساندن اطلاعات زلزله را به عهده گرفتند خصوصا طیب عزیز بنده از ارسال تسلیت و امثالهم خوداری کردم ولی در هرصورت دوست عزیزی پیام داده است در صورتیکه پیام تسلیت نفرستم با بنده قطع رابطه می کند و به همین خاطر بنده از ته دل هم به بازماندگان تسلیت می گویم و از درگاه منان صبر و شکیبایی برایشان مسالت دارم .و من الله توفیق .

نظر

• shokouhi
                    عضو عادی
                    • Jun 2011
                    • 65

در اصل توسط HASHT PA پست شده است View Post
                    دوستان شنیدم نماینده قرار گاه به یکی از دوستان گفته برو شکایت کن خوب چرا مثل یک شهروند مطیع قانون شکایت نمیکنیم من در سایت همسایه تمام مراحل ثبت شکایت اینترنتی رو قرار دادم . حتی مواد قانونی رو استناد کردم راستی بانک ..... . بیمه .... هم به جرم ورشکستگی صدرا شکایت کردن چرا دوستان به این کار تمایل ندارن باور کنید اگر تعداد بالایی شکایت اینترنتی انجام بشه حقمون رو به راحتی نه با زجر و نارحتی میگیریم فقط چند دقیقه وقت میبره
                    استاد عزیز این شکایتی که شما میفرمایید حتماً باید بعد از ورود اطلاعات پرینت گرفته و به دادسرای مربوطه مراجعه و تحویل فرمایید

این فقط برای پر نمودن برگ دادخواست است و تا تحویل دادسرا ندهید فایده ایی نخواهد داشت

نظر

• shokouhi
                      عضو عادی
                      • Jun 2011
                      • 65

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                      باسلام:
                      دوست عزیز جلسه برقرار شد و یک طومار هم آماده کردیم مبنی بر شکایت از .......................و پس از تایپ و امضا سهامداران ( البته منتظر باشید یک مکان را برای امضای این طومار اعلام خواهیم کرد ) قرار است به هفت مرجع قانونی ارسال شود و این در حالی بود که اکثرا می فرمودند در صورت عدم رسیدگی عاجل و آجل باید تجمع را برگذارکنیم .و من الله توفیق .

حمید خان با سلام و تشکر از زحمات شما

بی صبرانه منتظر امضای طومار هستیم

نظر

• hamid672003
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 1165

باسلام:
                        دوستان عزیز بنده ناچارا باید مطلبی را خدمتتان عرض کنم و قبلا بگویم کاری را که آغاز نموده ام را تا پایان ادامه خواهم داد ولی لطفا به نکات زیر توجه کنید . برخی گمان می کنند که بنده باید خسارت وارده از طرف صدرا را جبران کنم در حالی که بنده هم همانند شما سهامدار هستم ولی نمی دانم چطور است که دوستان به آن ساختمان صدرا مراجعه می کنندو پاسخی دریافت نمی کنند البته بجز یکنفر (کسی فکر نکند منظورم آقا سجاد است) و فکر می کنند بنده باید جبران مافات صدرا را بکنم .یکی می رود ........... و همسر او از بنده کمک می خواهد ویکی ............بماند و البته این افراد کم نیستن ولی باید از این دوستان بخواهم لطفا به فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا (ص) و دفتر خود شرکت مراجعه کنند .ضمنا بنده قول می دهم تا پایان کار و گرفتن نتیجه با شما باشم و هر کار از دستم بر آید آنجام دهم ولی به خدا بنده دیگر توان کمک به کسی را ندارم و هزینه های موجود و جاری بقدر کافی زیاد هستند .و من الله توفیق .
                        آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/08/14, 18:52.

نظر

• hamid672003
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 1165

باسلام:
                          دوست عزیز یک طومار بنده آماده کردم و یک طومار هم در دست آماده شدن توسط دوستان دیگر است و با یک قاضی هم قرار ملاقاتی به لطف دوستان داریم و شاید هم ناچارا از یک وکیل کمک بگیریم تا موارد حقوقی را رعایت کنیم (البته اگر بین شما وکیلی هست اعلام آمادگی نماید)و از دو منظر حقوقی و کیفری و شکایت از بورس و صدرا را در آن کنجانده ایم و انشاالله برای اینکه دوستان دچار مشکلی نشوند در حال پیگیری یک جا (مکان)هستیم که دوستان برای امضای طومار به آنجا مراجعه کنند . ضمنا اصلی ترین اقدام ما در صورت عدم پاسخ سریع و منطقی همان گرد همایی است.و من الله توفیق .

در اصل توسط shokouhi پست شده است View Post

حمید خان با سلام و تشکر از زحمات شما

بی صبرانه منتظر امضای طومار هستیم
                          آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/08/14, 18:56.

نظر

• hamid672003
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 1165

باسلام:
                            دوست عزیز شما بفرمایید جلو همین فردا صبح نماد را باز کنید و سهام مردم را به قیمت مناسب بخرید و مطمئن باشید همه ما شما را دعا خواهیم کرد .آخر دوست عزیز شما فکر می کنید در این تهران باآنهمه گرانی و طرح ترافیک و گرانی تاکسی و غیره بنده بارها برای یک جلسه بروم و بیایم تا وقت ملاقات بگیرم و آنهمه هزینه تلفن و غیره را تقبل کنم و روزانه مانند دیروز بیش از چهار ساعت در جلسه با دوستان و یک ساعت و نیم جلسه با مهندس اعتصام و غیره بیایم اینجا این کنایه های شما را تحمل کنم ! آیا اگر فقط یکبار بخواهید یک شکایت نامه پنج صفحه ای را بروید و از سر کوچه خودتان کپی کنید در این هوای گرم و فارغ از هزینه آن حالش را دارید ؟ که چنین بر بنده می تازید ؟ پس انصاف شما کجاست .اگر بنده همین کار را هم بر عهده نگیرم در آن زمان شما می خواهید چه کسی را مسخره نمایید . ضمنا شما هم یکبار قدم رنجه نموده و در این جلسات شرکت نمایید تا معلوم شود بنده دروغگو هستم یا شما بی حال تشریف دارید یا نه بیا و در مسنجر ببین که چه حرفی برای شما دارم که بگویم یا سندی دارم یا نه فقط چشم بسته اتهام وارد می کنی !؟ .و من الله توفیق .

در اصل توسط خوشبين1 پست شده است
                            قابل توجه سهامداران محترم صدرا :

در جلسه امروز مورخه 23/5/91 قرار بر اين شد تا طوماري را نوشته و اماده كنيم تا در جلسه بعدي

مورخه 15/10 /91به مديران صدرا و خاتم تحويل دهيم و اقايان قول دادند حتما در جلسه اينده بتاريخ

3/12/91تصميم خواهند گرفت كه حتما ان طومار را تا جلسه بعدي بخوانند ودر جلسه بعدي 2/3/92

نظرشان در مورد طومار را اعلام كنند و ضمنا تيم مذاكره كننده سر سختانه خواهان ان است

كه اقايان در جلسه 15/9/93 حتما بايد در مورد صورتهاي مالي شفاف سازي و به انها بابت ان زيان 142توضيح دهند

انها هم گفته اند كه بايد با مقامات بالا دستي صحبت نمايند و نظر اقايان بالا دستي را حتما در جلسه اينده

مورخه 18/4/94 به تيم مذاكره كننده انتقال خواهند داد سازمان بورس هم قول داده است در صورت حمايت

خاتم نماد را حتما باز گشايي مي نمايد

ضمنا از همه دوستاني كه ميتوانند ما را در

جلسات فوق ياري دهند دست انها را مي فشاريم و براي ادرس جلسات به ايميل هاي گفته شده

مراجعه نمايند

واقعا نمي دانم بعضي از كاربران بقيه دوستان و سهامداران را چي فرض كردند؟؟؟؟؟؟؟؟
                            آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/08/14, 19:47.

نظر

• armin777
                              عضو عادی
                              • Nov 2011
                              • 61

درود:
                              واقعا باید از آقای خوشبین که جز سنگ انداختن کار دیگری بلد نیست و برای مطرح شدن هرر چیزی رو میگه تشکر کرد.آدم خوبه به عمل خوب شناخته بشه.ایشان هفته پیش رفته بود بالا منبر و وجود جلسه را انکار میکرد و میگفت دربون سازمان به من گفته جلسه ای نیست که دیدیم بود ولی ایشون اون پست ها رو یادش رفته و حالا طوری دیگه مغلته میکنه.
                              آقای خوشبین اگه شما برای تلفن زدن به سازمان مشکل داری و تحویلت نمیگیرن نمیتونی بقیه رو هم مثل خودت بدونی.شخصا هر موقع بخوام یعنی خودم حس کنم نه امثال شما بهم بگن . هم تلفن جناب مالمیر و هم جناب مستشار که رئیس روابط عمومی سازمانه رو دارم. برای اطلاع شما در جلسه تمام مسئولان بورس با سهامداران حقیقی بودند.شما سهمی یا جلسه ای رو حتی با حقوقیهای گردن کلفت و عیره به بنده نام ببر که د اون جناب صالح آبادی قالیباف اصل مالمیر وستشار خواجه نصیر و 2 نفر از مشاوران و حسابرسان سازمان همزمان در اون جلسه باشند.این اتفاق به خاطر فشار تمام سهامداران صدرا اتفاق افتاد که جناب کدبان باستان و غیره هم با ما بوده و هستند ولی متاسفانه همیشه افرادی هستند که قصد سم پاشی و بی ارزش نشان دادن تلاش دوستان بوده و هستند از جمله شما.بجای فکرهای منفی ایده های خوب ارائه بدید که ما هم اطاعت کنیم.
                              دوستان یه پیشنهاد هم آقای ذکائی دادن که قرار شد با هزینه من و ایشون اون رو انجام بدیم که اگر موافق باشید دنبالش رو بگیریم.
                              نظر به اینکه در حال نوشتن طومار و ثبت اون و فرستادن اون به ارگانهای مختلف از جمله کمیسیون اصل 90 مجلس دفتر بیت رهبری ریاست جمهوری بازرسی کل و....قرارشد یک آگهی در صفحه بورس یا صفحه اول روزنامه دنیای اقتصاد با یک شماره تلفنی بنویسیم که کلیه سهامداران متضرر و ناراضی صدرا با کپی برگ سهم بیان و اون طومار رو امضا کنند.ایجوری خیلی ها که توفرومها نیستند و سهامدار هستند هم با خبر میشن و همه ما به سهامدارانی هم که میشناسیم این شماره تلفن رو بدیم تا طومار خیلی بلند بالائی درست بشه. نظر دوستان چیه؟

نظر

• hamid672003
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 1165

باسلام:
                                دوست عزیز ببخشید یک سوال داشتم آیا جناب کدبان باستان تشریف داشتن ؟ اگر تشریف داشتن چرا بنده ایشان را ندیدم . یکی از اهداف بنده برای این جلسات شناخت افراد برای جلو گیری از نفوذ بیگانه در بین ما سهامداران صدرا در هنگام گردهمایی است و بنده تمام افراد را می شناسم و ایشان که شما می فرمایید تشریف نداشتن و در واقع تا کنون همه افراد شرکت کننده از بنده آدرس محل جلسه را گرفته اند.مگر اینکه ایشان با نام کاربری دیگری اقدام به این کار کرده باشد ! که البته بعید است. و من الله توفیق .

در اصل توسط armin777 پست شده است View Post
                                درود:
                                واقعا باید از آقای خوشبین که جز سنگ انداختن کار دیگری بلد نیست و برای مطرح شدن هرر چیزی رو میگه تشکر کرد.آدم خوبه به عمل خوب شناخته بشه.ایشان هفته پیش رفته بود بالا منبر و وجود جلسه را انکار میکرد و میگفت دربون سازمان به من گفته جلسه ای نیست که دیدیم بود ولی ایشون اون پست ها رو یادش رفته و حالا طوری دیگه مغلته میکنه.
                                آقای خوشبین اگه شما برای تلفن زدن به سازمان مشکل داری و تحویلت نمیگیرن نمیتونی بقیه رو هم مثل خودت بدونی.شخصا هر موقع بخوام یعنی خودم حس کنم نه امثال شما بهم بگن . هم تلفن جناب مالمیر و هم جناب مستشار که رئیس روابط عمومی سازمانه رو دارم. برای اطلاع شما در جلسه تمام مسئولان بورس با سهامداران حقیقی بودند.شما سهمی یا جلسه ای رو حتی با حقوقیهای گردن کلفت و عیره به بنده نام ببر که د اون جناب صالح آبادی قالیباف اصل مالمیر وستشار خواجه نصیر و 2 نفر از مشاوران و حسابرسان سازمان همزمان در اون جلسه باشند.این اتفاق به خاطر فشار تمام سهامداران صدرا اتفاق افتاد که جناب کدبان باستان و غیره هم با ما بوده و هستند ولی متاسفانه همیشه افرادی هستند که قصد سم پاشی و بی ارزش نشان دادن تلاش دوستان بوده و هستند از جمله شما.بجای فکرهای منفی ایده های خوب ارائه بدید که ما هم اطاعت کنیم.
                                دوستان یه پیشنهاد هم آقای ذکائی دادن که قرار شد با هزینه من و ایشون اون رو انجام بدیم که اگر موافق باشید دنبالش رو بگیریم.
                                نظر به اینکه در حال نوشتن طومار و ثبت اون و فرستادن اون به ارگانهای مختلف از جمله کمیسیون اصل 90 مجلس دفتر بیت رهبری ریاست جمهوری بازرسی کل و....قرارشد یک آگهی در صفحه بورس یا صفحه اول روزنامه دنیای اقتصاد با یک شماره تلفنی بنویسیم که کلیه سهامداران متضرر و ناراضی صدرا با کپی برگ سهم بیان و اون طومار رو امضا کنند.ایجوری خیلی ها که توفرومها نیستند و سهامدار هستند هم با خبر میشن و همه ما به سهامدارانی هم که میشناسیم این شماره تلفن رو بدیم تا طومار خیلی بلند بالائی درست بشه. نظر دوستان چیه؟

نظر

در حال کار...
                                X