صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamid672003
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 1165

باسلام:
    دوست عزیز اینطور که می فرمایید نیست . خوشبختانه چهار کارگزار وبیش از بیست سهامدار بالای یک میلیون سهم و یک حسابدار مستقل و پنج حسابدار شرکتهای مختلف خصوصا بورسی که سهامدار صدرا هم می باشند (البته یک نفری که با ما درجلسه اول با مدیران ارشد بورس و خاتم بود که بعدا از همکاری منصرف شد را نمی گویم) و خیلیهای دیگر هم با هم همفکری می کردیم و می کنیم و البته بنده با چندین کارشناس دولتی حسابدار و ............... آشنا هستم . در هر صورت باید بدانید دقیقا بنده به حاج آقا دهقان پیشنهاد خرید : یکی بخر صد تا ببر دادم و گفتم با خرید هر سهم 250 تومان شما پول یک سهم را می دهی و صد سهم می خری ! و در آنصورت هم شما بردید و هم هشتاد درصد سهامداران راضی خواهند شد و با الباقی هم می توانید بصورت مذاکره یک جوری توافق کنید که نه سیخ بسوزه نه کباب .و من الله توفیق .

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    درود بر شما
    جناب حمید خان برادر عزیز
    یکی از اشکالات کار شما در پیگیری وضعیت صدرا این بود که با قیمتی جلو رفتین که غیر خودتون کسی به اون قیمت اعتقادی نداشت و عملا این همه پیگیریها و زحمات شما داره شکست میخوره فقط بدلیل اینکه نتونسیتد قیمت بروز و منطقی برای چانه زنی با سهامدار عمده بدهید و با صدرای ده دلاری عملا راه هرگونه توافق با سهامدار عمده رو بدلیل قیمت غیر منطقی از دست دادین.
    اگر جنابعالی با قیمت های منطقی حوالی 200یا 250تومن جلو میرفتین الان کار شما نتیجه ای بمراتبر ارزنده تر از این داشت.
    البته زحمات شما قابل تقدیره ولی عملا نتیجه ای زحمات شما با این نقطه کوچیک به اون انتظاری که سهامداران حقیقی داشتند نرسید و سهم بعد از 9ماه متوقف شدن هم به بازار پایه فرابورس میره، هم در مورد بازگشایی با قیمت خیلی نازل صحبت میشه.
    موفق و موید باشید.

نظر

• zafar3000
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 1243

اگر دستور فروش می دهیم به کارگزار همه با هم حداقل قیمت را 155 تومان قرار دهیم (یا بیشتر)

نظر

• zafar3000
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 1243

این طوری تعداد بالایی صف فروش با یک قیمت خاص می شود که نشان دهنده فروشنده بودن ما است ولی نه به هر قیمتی و خود یک نوع اتحاد ناخوانده است
        من قیمت 155 تومان را داده ام اما آماده تغییر قیمت به بالاتر هستم اگر تعدادی از فروشنده های گرامی همکاری کنند

هماهنگ کننده هم می تواند خود اقا حمید باشد (هر چند شاید خود ایشان فروشنده نباشد)اما چون با تعداد زیادی از سهامداران آشنایی دارند می توانند قیمت فروش حداقلی را هماهنگ کنند

نظر

• zafar3000
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 1243

من به هر حال فروشنده ام
          اما نکته ای را دیدم که بعضی از کاربران گرامی روی صحبت های این بابا اعتصا...و خواجه.... در مورد ساخت ضرر بیش از 200 تومان برای امسال خیلی مانور می دهند حالا سوال من این است کدام یک از قسمت های صحبت های این حضرات تا الان به طور کامل قابل استناد بوده است که این صحبت (هر چند بعضی از صحبت های راست را وسط دروغ هایشان به خورد ما می دهند)
          الان هر روز حضرات بحث تحریم را مطرح می کنند فردا که من و شما فروختیم و سود بالا اعلام کردند میگویند علتش سبک شدن تحریم ها بود ه است و .......
          متاسفانه این قصه سر دراز دارد اما من دین و اعتقاداتم را دوست دارم و می خواهم از دست این راهزنان دنیا و دین در امان نگاه دارم به همین علت فروشنده ام

نظر

• omidvar
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 796

دوستان سرمایه ما به یکسوم تقلیل پیدا کرده ایا اجباری به فروش هست ؟با این وضعیت درصد بالایی از سهامداران قید سهم را زده اند میبینید که در هیچیک از تجمعها و برنامه ها شرکت نمیکنند ومعتقدنند وقتی سرمایه تا این حد تنزل پیدا نمود بهترین روش ندید انگاشتن انست در اصطلاح تکنیکال فعلا ریسک به ریوارد مطرح میباشد فروش در این قیمت توام با ریسک بالایی بنظر میرسد بین بد وبدتر بد را انتخاب میکنیم وبیخیال سهم میشویم ونمی فروشیم وعا قبت خیلی خوب میشود البت استخاره هم یک پیشنهاد است برای دوستان مستاسل:-w
            شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• اسماعیل
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 392

چرچیل گفت دروغ را انقدر بزرگ بگو که هیچ جای شک باقی نماند و عوام راحت قبول کنند.حالا صدرا با همدستی بورس بقدری دروغ را بزرگ گفته اند که کل بازار شوکه شد.دوستان به قول قدیمیها مگه از سیاهی هم رنگی بالاتر میباشد دیگه چه خبری یا گزارشی میخواهند ارائه بدهند که وضعیت را از این بدتر نشان بدهند.حالا من پیشبینی خود را از این شرکت به شما عرض میکنم و یک روزی که خیلی دورهم نیست این پست را میاورم بالا به امید خدا.1-اقایان با خدا و نماز خوان و مسلمان قرارگاه دلشان برای امت مومن میسوزد واین سهم را که بارها گفتند حاضرند مفت هبه کنند چون روزی فقط200 میلیون جریمه به بانک میدهند {اصلا شک نکنید چون مسلمان دروغ نمیگه}یعنی کل این شرکت فقط ضرر میسازد 4000میلیارد تومان قرارداد همش ضرراست.خوب حالا از سر دلسوزی هر سهم را 100 تومان میخرد از ان طرف عجله نیز دارد چون حتما برج 4 سال دیگه برو بچهای بورس نیز عوض میشوند و معلوم نیست کی بیاد وچه اتفاقی بیفتدد{برای همین مالمیر گفت سهامدارها 3 یا 4 ماه وقت دارند یعنی با اشاره گفت عجله کنید}2-پس شرایط را طوری برنامه ریزی کردند که مقدار خیلی زیاد سهم به قیمت 100 تومان میخرند{اخه ما نظامیها استراتژی جنگ خواندیم و خوب میتوانیم نقاط ضعف برای حریف به وجود بیاوریم}3-خوب بعد از 4ماه که کلی سهم خریدند دیگه سهم برای فروش نیست فقط اندکی مثل من باقی میمانند.حالا می ایند با توجه به مصوبه هئیت وزیران تجدید ارزیابی دارائی میکنند{تو جلسه فوقالعاده نیز گفتند 30درصد باقی مانده تا اسناد به نام شرکت شود}و از این محل افزایش سرمایه چند صد درصدی که کمتر از 400 درصد نیست میدهند و بعد یک دفعه شرکت زیان ساز تبدیل به سود ساز میشه چرا چون اونوقت میروند با بانکهای طلب کار طبق قانون دولت و بانک مرکزی توافق میکنند که کل وام و سودش را بدون جریمه طی 5 سال اقساط بدهند{همین موضوع را به اعتصام گفتم اصلا نتوانست جواب درست حسابی بدهد}حالا جای خوشگل داستان اینجاست عزیزانم بله شرکت سود ساز صدرا با حداقل6 میلیارد سهام می اید به بازار اول و درست مثل یک عرضه اولیه تا میتواند سهام صدرای سود ساز را به قیمتی که باز همه را شوکه خواهد کرد به مردم میفروشد و همه هم میخرند و فراموش میکنند که داستان از روز اول چی بود اخه یکی از خصلتهای ما ایرانیها فراموشی هست.

نظر

• سهامدار 67
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 3443

گاهی اوقات در تالار گفتمان و خصوصآ در تاپیک صدرا ما اونقدر به افکار و گفته های دیگران توجه می کنیم و به اونها اعتماد بیخودی می کنیم که ناخودآگاه مسحور سخنان آنها شده و نتیجتآ مرتکب اشتباهات بزرگی در تصمیم گیری می شویم , که نه تنها باعث تباهی خود می شویم بلکه دیگر چیز دیگه ای را نمی بینیم و چشمانمان را به روی واقعیتها بسته نگه می داریم, به عبارتی دیگر: کلمات و القائات ( چه منفی و چه به ظاهر مثبت )تاثیر بسزائی بر افکار و ذهن ما دارد. و شاید این حقیقتی باشد انکار ناپذیر که: " سحر" کلامی است که بر زبان جاری کنند و یا بنویسند,دانش عجیب و تاثیر گذاری است که از خانواده خارق العاده هاست. و این القائات تنها بخشی از این دانش به شمار می رود و از ترفندهای رایجی است که در تقابل با توده بازار کاربرد وسیعی دارد.

در زمین مردمان خانه مکن --- کار خود کن کار بیگانه نکن

دید خود مگذار از دید خسان --- که به مردارت کشند این ناکسان ( مولانا )

وَمِن شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ و از شرّ آنها که با افسون در گره ها میدمند (و هر تصمیمی را سست میکنند)
                آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2012/12/10, 19:14.

نظر

• حسگر
                  عضو عادی
                  • Mar 2012
                  • 136

خوب امروز فاراك هم به دنبال فاذر رفت بالاي 200 تومان و ما مانديم و صدراي ورشكسته

نظر

• hamid672003
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 1165

باسلام:
                    دوستان عزیز بنده همین الان رسیدم .و امروز از صبح دیوان عالی کشور بودم و با یک قاضی و وکیل عالی رتبه که از حسن شهرت بسیار بالایی هم برخوردار است مشورت نمودم (البته ایشان از اقوام یکی از سهامداران صدرا است) . ایشان پس از شنیدن صحبتها و دیدن طومارها و مطالعه دقیق آنها ، فرمودند : بسیار عالی و صحیح مطلب را تشریح نموده اید و به نظر من نیازی به وکیل ندارید چون بر تمام جنبه های قضیه اشراف دارید .و تنها لازم است شکایت خودتان را به ثبت برسانید و در صورتیکه حتی بیست نفر هم از شکایت شما پیروی کنند و شمایت نامه را امضا کنند و البته هرچه بیشتر بهتر . بدون شک . قانونا یک حسابرس رسمی دادگستری را برای شما در نظر می گیرند و هم کیفری و هم حقوقی به شکایت شما رسیدگی می شود و حتی می توانید درخواست : ابطال صورتجلسات و گزارشهای خلاف واقع هیئت مدیره را در باره ارزش سهام و اموال شرکت و سود متعلقه به سهام را بنمایید . و در انصورت و براساس واقعیت می بایستی تمام زیانهای شما را و حتی مخارج را به شما پرداخت نمایند و متخلفین هم مجازات می شوند . ضمنا امروز بعد از ظهر با حقوقی ها جلسه داریم . از همه دوستان ارجمند درخواست دعای خیر دارم .و من الله توفیق .

نظر

• hamid672003
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 1165

باسلام:
                      دوست عزیز بهترین راه حل یک اتحاد حداقل 15درصدی و اگر امکان داشته باشد بیست درصدی از سهامداران است که اکنون نه درصد آن محقق شده است و اگر چنین اتحادی داشته باشیم بنده حاضرم تا آخرین لحظه تمام تلاش خودم را برای احقاق حق خودمان انجام دهم و بدون شک خداوند منان با ما خواهد بود .و من الله توفیق .

در اصل توسط omidvar پست شده است View Post
                      دوستان سرمایه ما به یکسوم تقلیل پیدا کرده ایا اجباری به فروش هست ؟با این وضعیت درصد بالایی از سهامداران قید سهم را زده اند میبینید که در هیچیک از تجمعها و برنامه ها شرکت نمیکنند ومعتقدنند وقتی سرمایه تا این حد تنزل پیدا نمود بهترین روش ندید انگاشتن انست در اصطلاح تکنیکال فعلا ریسک به ریوارد مطرح میباشد فروش در این قیمت توام با ریسک بالایی بنظر میرسد بین بد وبدتر بد را انتخاب میکنیم وبیخیال سهم میشویم ونمی فروشیم وعا قبت خیلی خوب میشود البت استخاره هم یک پیشنهاد است برای دوستان مستاسل:-w

نظر

• شهباز
                        عضو عادی
                        • Jan 2011
                        • 49

درود بر شما حمید آقا گرامی
                        واقعا زحمات شما قابل تقدیر است انشاء ا... موفق خواهی شد من اطمینان دارم .
                        اگر 20 درصد سهامداران همت و تعصب شما را داشتند چقدر خوب بود.

موفق و سلامت باشید

نظر

• hamid672003
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 1165

باسلام:
                          دوست عزیز : از اینهمه لجبازی چی گیر شما می آید ؟ هنوز شرکت زیان انباشته هر سهم را 380 تومان اعلام کرده است نه 500 تومان و در مورد بدهی بانکی عدد را به شما نمی گویم چون اولا کل زیان انباشته 572 میلیارد است و نه 1000 میلیارد و بخش بدهی بانکی هم بخشی از این مبلغ ذکر شده است تازه بخش طلب هم هست که 400 میلیارد تومان است و سرمایه گذاری کوتاه مدت هم 50 میلیون یورو است و با سودش می شود 200 میلیار تومان . در واقع شما به هیچکدام از شرکتهای زیر مجموعه و یا حتی خود شرکت نرفته ای و حتی حسابداری هم نمی دانی .خودت و دیگران را گول نزن شما حتی با یک کارشناس هم مشورت نکرده ای و تنها بعضی مطالب را جست و گریخته از این و آن شنیده ای . بنده هنوز نرو افزار تعیین شاخص بر اساس شاخص زمان جناب عبده تبریزی را بصورت فعال استفاده می نمایم و شاخص هنوز به 12000 نرسیده است و اگر این سهامهای اصل 44 را از بازار حذف کنیم حتی به شاخص 7000 هم نمی رسیم یعنی کسی که در سال 82 در بورس سرمایه گذاری کرده است اکنون حتی نیمی از مبلغ اولیه خودش را هم ندارد . لطفا از اینهمه اظهار نظر بدون پشتوانه علمی دست بردارید . امیدوارم خداوند به همه ما قدرت درک اینکه مطلبی را نمی دانیم بدهد .
                          آن کس که نداند که نداند ، در جهل مرکب تا ابد و دهر بماند
                          انکس که بداند که نداند ............................. .و من الله توفیق .

در اصل توسط dandy71 پست شده است
                          درود:
                          جناب طیب شما اصول علمی که صحبت میکنید با اعداد و ارقام نه با حرف به من نشان بده.
                          شرکتی که 500 تومان زیان انباشته بیش از 1000 میلیارد بدهی بانکی و.... دارد وهیچ شند ندارد را چطور از نظر علمی میگید خوبه.فرض بدون بدهی هم هست در چند سال میتواند زیان حداقل 500 تومنی هر سهم را جبران کند{از نظر علمی}.خود مسئولان قرارگاه میگویند بزرگترین اشتباه ما خرید صدرا بود و دولت ما را مجبور کرد وبعد زیر پای ما رو خالی کرد.این دولت که اینقدر مشکل دارد که به صدرا فکر نمیکند.دولت بعدی هم که قرار نیست 1 ریال به صدرا بدهد.
                          مدیران قرارگاه هم که میگویند ما 4-5 سال آینده زیان ده هستیم.
                          شما از نظر علمی نه بازی باکلمات بلکه با اعداد به بنده رامتقاعد کن.
                          شما 2سال است که میگوئید صدرا بیشتر میارزد .وقتی 240-50 بود صحبت 400 و 600 میکردید.حالا که اوضاع خراب است میگوئید بلند مدت؟ آن زمان چرا نمیگفتید بلند مدت؟
                          آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/12/11, 12:14.

نظر

• cincinnati80
                            عضو جدید
                            • Oct 2012
                            • 1

صدرا،صد را سود دگران است و صد را زیان ما:-<

نظر

• shokouhi
                              عضو عادی
                              • Jun 2011
                              • 65

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                              باسلام:
                              دوستان عزیز بنده همین الان رسیدم .و امروز از صبح دیوان عالی کشور بودم و با یک قاضی و وکیل عالی رتبه که از حسن شهرت بسیار بالایی هم برخوردار است مشورت نمودم (البته ایشان از اقوام یکی از سهامداران صدرا است) . ایشان پس از شنیدن صحبتها و دیدن طومارها و مطالعه دقیق آنها ، فرمودند : بسیار عالی و صحیح مطلب را تشریح نموده اید و به نظر من نیازی به وکیل ندارید چون بر تمام جنبه های قضیه اشراف دارید .و تنها لازم است شکایت خودتان را به ثبت برسانید و در صورتیکه حتی بیست نفر هم از شکایت شما پیروی کنند و شمایت نامه را امضا کنند و البته هرچه بیشتر بهتر . بدون شک . قانونا یک حسابرس رسمی دادگستری را برای شما در نظر می گیرند و هم کیفری و هم حقوقی به شکایت شما رسیدگی می شود و حتی می توانید درخواست : ابطال صورتجلسات و گزارشهای خلاف واقع هیئت مدیره را در باره ارزش سهام و اموال شرکت و سود متعلقه به سهام را بنمایید . و در انصورت و براساس واقعیت می بایستی تمام زیانهای شما را و حتی مخارج را به شما پرداخت نمایند و متخلفین هم مجازات می شوند . ضمنا امروز بعد از ظهر با حقوقی ها جلسه داریم . از همه دوستان ارجمند درخواست دعای خیر دارم .و من الله توفیق .

حمید آقا خداد خیرت بده، دنبال شکایت را بگیر ما نیز حاضریم امضا نموده و حتی به شما وکالت دهیم
                              فکر کنم مثل من نیز افراد زیاد دیگری نیز باشند

موفق باشید

نظر

• مسعود 100
                                عضو عادی
                                • Aug 2012
                                • 117

در اصل توسط shokouhi پست شده است View Post

حمید آقا خداد خیرت بده، دنبال شکایت را بگیر ما نیز حاضریم امضا نموده و حتی به شما وکالت دهیم
                                فکر کنم مثل من نیز افراد زیاد دیگری نیز باشند

موفق باشید
                                با سلام و درود

من هم موافقم و در صورت قبول نمودن ،حاضرم تمام صدرایم را وکالت بدهم و هر کاری خواستید بکنید مختار هستید.

شخصا از خیر صدرا گذشتم و تا سال 94 نگهداری خواهم کرد.فکر میکنم در بانک 5 ساله سرمایه گذاری کردم و پس از 5 سال بانک حداکثر 5/2 برابر سود خواهد داد

تا 94 یا سوخت سوخت میشه و یا به ارزش واقعی که همان محاسبات خودم و آقا حمید هست میرسد. آقا حمید نسبت به سهام صدرای من اختیار تام دارند.و اگر خواستید محضری هم وکالت میدهم.

نظر

در حال کار...
                                X