از صدرا بگیم و بگید ولی جون هر کی میپرستین بدور از رویا پردازی و خالی بندی . نمیدون ۴۰۰۰ت و ۲۰۰۰۰ ت و بابام سردار تو صدراست و دادشم مهندس صدراست نباشه تا کسی نفرینتون نکنه .
صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
جمع کردن
X
-
-
دیگه از حاشیه گدشته رسیده به مرز انفجار . از بس خالی بستن و توهمات ذهنی یه عده بیمار بعنوان تحلیل و اخبار رانتی رفت تو ذهن بعضیها که بیچارشون کرده . نمیبینی اون موقع که حرف از قیمتهای چند ۱۰۰۰ تومنی میزدن اگه کسی حرف میزد .. میدادن .ولی الان که رسیده به این قیمت لال شدن و رو اوردن به دعا کردن و دادن اعتماد بنفس به همون بیچاره هایی که با طناب اینا رفتن تو چاه . اینا میشه حاشیه و سفته بازی یه عده و من با این مخالف هستم
😂 ۱نظر
-
-
-
خیلی فعال نیستم . بعدشم ایرادی داره به دوستمون کمک کنید سایتش فعال بشهدر اصل توسط emperor پست شده است مشاهده پستپس چرا اینقدر اینجا فعالید؟
نظر
-
نه.ایراد نداره.من که خودمم گفتم میتونم اسپانسر بشم اما کسی جواب نداد
در اصل توسط sahar پست شده است مشاهده پستخیلی فعال نیستم . بعدشم ایرادی داره به دوستمون کمک کنید سایتش فعال بشه
نظر
-
در اصل توسط گرگین خان پست شده است مشاهده پستسلام رفقا!
صدرا را میشه بدون حاشیه در دوقیمت خرید
۱-۱۹۰تومن
۲-۱۷۵تومن
پ.ن:بعضیها فردا را هم مدنظر دارند
ولی بشخصه منتظر۱۷۵تومن صدراهستم
این سهم بد جور حاشیه ای شده . ولی فکر میکنم برای یه رشد کوچولو اماده شده و بعدش یه اصلاح مجدد داره
نظر
-
تک سهم شدن خودکشی هستش . وای اگه صدرا باشه . مگه بخواهی ۲ الی ۳ سال بیخیال پولت بشیدر اصل توسط باربد پست شده است مشاهده پستاگر بتونه ۲۴۵ را رد کنه منم تک سهم میشم
نظر

نظر