پالایشگاه نفت تهران ( شتران )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ata007
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 6291

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
    ...پ ن پ...دلم برات تنگ شده اومدم چاق سلامتی اینجا...:(
    ..500 تا آتا....
    پیام خصوصیتو چک کن :D

نظر

• satyr
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 1229

دکتر بگذار مزایده بالاترین قیمت بفروش

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

.....مهرداد جان بابا لاف نمیاد واقعا پای معاملست....آتا.....تو یه جنتلمن به تمام معنایی....کی بریم محضر....
        [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1675

.....پس نه...سهمی 30 تومن بیام بدم.....آتا شب میدزدیمت میاریمت تو تاپیک از خجالتت در میایم....بگم بچه ها آمارتو در بیارن....:D;)
          .....بجان بیل کیتس الان زنگ زدم دفتر مالمیر....گفتم این چه وضعشه....طرف فکر کرد من از این جیغیل پیغیلام با چند تا جمله کلیشه ای بپیچونه....گفت والا من چیزی بیشتر از روابط عمومی نمیدونم....گفتم پس اگه نمیدونی واسه چی جارو تنگ کردی....پشت تلفن یخ زد پسره....گفتم رییست فکر نمیکنه که پول چند نفر از سهامدارای جز که به امید سودی هستند تو این سهم گیر کرده....گفتم بگو گند زدی تو عرضه اولیه حالا نمیتونی جمش کنی....حمید به من گفته بود که از اون بالا بالاهااا خبر اومده که اگر این سهم باز شه فی المجلس 5-6 تا مدیر فتی به اتهام ارزان فروشی میرن خونه تیله بازی.....خوب خالی شدم طرف پر....

نظر

• مهربان
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 1675

...اما یه سخن جدی....با دوستان....
            ....الان که داشتیم یه گشتی تو بورکس میزدم به تاپیک این سهم برخوردم و آه و فغان امثال ابن سینا و رضوانی و تنی چند از سهامدارای این سهم....که حالا بسته بودن سهمی با این چنین پتانسیل و آینده پر امید طاقتشون و طاق کرده حالا صحبت از تجمع و قرار روبرو سازمان بورس و دفتر مالمیرو اینا میکنند....
            ....و البته...و صد البته....هنوز از خاطرم رفته...زمانی نه چندان دور....که سهمی بود باسم صدرا...که سهامدارای خسته و پریشانی داشت....که دستشون به جایی بند نبود....و تنها تقاضایی که از بقیه دوستان سهامدار داشتن همراهی و همدلی باهاشون برای احقاق حق تضییع شدشون بود....و چه روزگار معلم سختگیریه...و چه زمان پند اموز....و تکرار تاریخ و حوادث اینطور سریع.....
            ...چه جالبه که مشکلی که دیروز خانمان 25 هزار سهامدار جز و کل رو به باد یغما داد و بقیه شاهدی خاموش ....که اگر نمکی بر زخم نپاشیدن بودن...حالا همین شتر افتاده رو گردنشون و خوب جلزو ولزشونو در آورده.....و چه فرجامی داره حوادث روزگار و تلخکامی هاش....و این چرخه مدام تکرار میشه.....

نظر

• بورس تبریز
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 464

من گفتم حاضرم برای حمایت از سهامداران جز ( خودم این سهم را ندارم ) چنی تن از دوستان را در تهران بفرستم پیش مالگیر تا یه شوخی کوچولو باهاش بکنن واقعا که این دزدان و ... همه را ناراحت کرده فردا انشالله خودم با منشی اش صحبت میکنم به خودش که تلفن را نمیدن تا ببینم این دردش چیه ؟
              در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
              یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

نظر

• future
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 437

با این گلستان پالایشی ها کم کم داریم به روزهای بازگشایی سهم نزدیک می شویم........

نظر

• کامل
                  عضو فعال
                  • Apr 2013
                  • 558

امیرحمزه مالمیرمدیر نظارت برناشران سازمان بورس و اوراق بهادار در این خصوص به خبرنگار ایرنا ، گفت: سازمان بورس روز گذشته جلسه ای را با حضور تمامی مدیران عامل پالایشگاه های حاضر در بورس برگزار کرد.

وی ادامه داد: در این جلسه مقرر شد که تمامی پالایشگاه ها اطلاعات خود را به بورس ارایه کنند و به همین دلیل نماد دو پالایشگاه اصفهان و بندرعباس نیز برای دریافت اطلاعات در روز جاری بسته شد.

مالمیر گفت: بر همین اساس تمامی پالایشگاه ها باید از روز گذشته به مدت دو روز اطلاعات خود را ارایه کنند.

وی ادامه داد: البته پالایشگاه اصفهان اطلاعات خود را ارسال کرده اما هنوز جزییات اطلاعات مربوط به پالایشگاه بندر عبارس و تعدیل سود آن دریافت نشده است که پس از دریافت , اطلاعات حسابرسی نشده آنها منتشر می شود.

وی گفت: تلاش می شود پس از کسب اطلاعات , نماد 6 پالایشگاه فردا سه شنبه بازگشایی شود.

نظر

• شفاف سازی
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 2880

با سلام

آخرین خبر - اخرین شایعه داغ - دست اول

سود 91 شتر 30000 تومان نه ریال ( سی هزار تومان )

بازگشائی با 150 هزار تومان

نظر

• jomong2
                      عضو عادی
                      • Jan 2013
                      • 55

به گزارش خبرنگار مهر، امیرحمزه مالمیر گفت: نماد 6 پالایشگاه فردا سه شنبه پس از ماه ها غیبت به تالار شیشه ای بازخواهند گشت. مدیر نظارت بر ناشران اوراق بهادار سازمان بورس و اوراق بهادار به برگزاری جلسه ای با مدیران و حسابرسان پالایشگاه ها اشاره کرد و اظهار داشت: اگر پالایشگاه ها تا ساعت 14 امروز اطلاعاتشان را به بازار ارائه کردند نمادشان فردا بازگشایی می شود.

وی با اشاره به اینکه 6 نماد پالایشگاهی به صورت یکجا در بورس و فرابورس بازگشایی خواهند شد تصریح کرد: این موضوع تنها به خود پالایشگاه ها و ارائه اطلاعاتشان باز می گردد. مدیر نظارت بر ناشران اوراق بهادار سازمان بورس در پاسخ به سئوالی مبنی بر میزان رشد قیمت این نمادها در روز اول بازگشایی گفت: با توجه به اینکه هر 6 نماد یکجا روانه بازار می شوند، بعید است که رشد قیمت نامتناسبی داشته باشند.

مالمیر با اشاره به اینکه دو نماد پالایش نفت بندرعباس و پالایش نفت اصفهان در راستای ارائه اطلاعات مربوط به تعدیل مثبت بسته شدند افزود: این دو نماد هم به همراه سایرین فردا روانه بازار می شوند.

مدیر نظارت بر ناشران اوراق بهادار سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به تاخیر به وجود آمده در بازگشایی این نمادها خاطرنشان کرد: دلیل عمده تاخیر عدم دریافت اطلاعات بود و حتی اگر در روز جاری هر کدام از این شرکت ها اطلاعاتشان را ارائه دهند منتظر بقیه نمی مانیم و نماد همان شرکت باز می شود.

وی با اشاره به اینکه اطلاعات دریافتی تنها از نظر همخوانی بین مفروضات و اطلاعات اعلامی مورد مقایسه قرار می گیرد اظهار داشت: این امر به این معنی است که سازمان بورس مهر تاییدی بر اطلاعات نمی زند.

نظر

• داود
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 378

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                        با سلام

شفاف جان من قلبم ضعیفه کاری نکن که این 220تا شتران بااین خبرها کاردستمان بده :)):)):))
                        شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص

نظر

• بچه کف بازار
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 461

[SIZE=4]:D عجب شتری ها واقعا" فردا شوک می ده ما رو روانه بیمارستان می کنه هرچی از شبندر و شپنا و شراز و شبریز درآوردیم باید بدیم دکتر[/SIZE]:D

نظر

• شفاف سازی
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 2880

در اصل توسط داود پست شده است View Post
                            شفاف جان من قلبم ضعیفه کاری نکن که این 220تا شتران بااین خبرها کاردستمان بده :)):)):))

با سلام
                            روز بازگشایی نباید این سهم رو نگاه کرد
                            اخر 100 تا دونه سهم کار دست ما خواهد
                            شما که 220 داری و قلبت هم ضعیفه بیشتر حواست باشه
                            این سهم می تونه تا 300 هزار تومن هم رشد کنه

نظر

• شفاف سازی
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 2880

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                              با سلام

با سلام

اولین پیش بینی سود 92 شتر امد

59,001 ریال

چه شود شتر

نظر

• عارف
                                عضو عادی
                                • Jan 2013
                                • 229

شتران پیش بینی 92 رو 59001 ریال اعلام کرد.

به نظرم هر قیمتی که باز بشه فروش در قیمت بازگشایی اشتباهه (بخصوص اگه قیمت بازگشایی زیر 100 هزار تومان باشه) چون با توجه به شناور پایین و فرابورسی بودن سهم احتمال اینکه سهم بعد از قیمت خوردن، نوسان شدید به سمت بالا داشته باشه زیاده (در مورد سهام فرابورسی بعد از قیمت خوردن اولیه، دامنه نوسان باز میمونه برخلاف سهام بورسی که بعد از قیمت خوردن اولیه، دامنه نوسان 4 درصدی میشه)

نظر

در حال کار...
                                X