پالایشگاه نفت تهران ( شتران )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5094

به این فکر میکنم که خریدار شتران 85،000 تومانی سهمو در چه مدت و به چه قیمتی میخواد بفروشه ؟!!
    :-?
    آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2013/04/30, 10:16.
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

"كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ با توجه به اطلاعات منتشره شركت پالايش نفت تهران در سايت رسمي كدال، شركت مذكور اعلام نموده كه در نظر دارد طي سال 1392 اقدام به افزايش سرمايه نمايد، اما اين موضوع نياز به كسب مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار دارد و شركت تاكنون هيچ گونه اطلاعات و درخواستي در اين خصوص به سازمان بورس و اوراق بهادار ارائه ننموده است. مديريت بازار فرابورس ايران"

با این حساب یا امروز باز نمی کنند یا اگر با قیمت بالا باز بشه جهت شفاف سازی دوباره میبندنش !
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

درود؛

طبق استدلال خودم که دیروز عرض کردم و حاشیه سود قطعا بالاتر از این گزارش فعلی اضاف کردم به مقدار قبلی البته با رعایت درصد در سبد!;)
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

عرضه رویایی "شتران" الگویی موفق برای سایر کشورها!

به نظر می رسد برگزاری یک کنفرانس جهانی جهت ارایه این الگوی موفق به سایر بورس های دنیا بتواند بر اعتبار و گسترش روز افزون بورس کشورمان بیفزاید.
          شرکت پالایش نفت تهران که سال گذشته با عرضه کارشناسی شده سازمان خصوصی سازی به قیمت 7500 تومان در بازار عرضه گردید و فقط تعدادی نورچشمی توانستند آنرا خریداری نمایند، در حال حاضر پس از شش و نیم ماه غیبت با قیمت رویایی 78 هزار تومان مورد بازگشایی قرار گرفت.

نحوه مطلوب قیمت گذاری اولیه سهم، ارایه گزارشات شفاف، نظارت دقیق بر گزارش های ارایه شده و مدت زمان بسته بودن نماد پس از بازگشایی همگی معیار بسیار مناسبی از کارایی و شفافیت در بازار سرمایه ایران می باشد که می تواند به خوبی به عنوان الگویی برای سایر کشورها مورد استفاده قرار گیرد.

بدین ترتیب به نظر می رسد برگزاری یک کنفرانس جهانی جهت ارایه این الگوی موفق به سایر بورس های دنیا بتواند بر اعتبار و گسترش روز افزون بورس کشورمان بیفزاید.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

خدا حافظی با 200 عدد شتران در 82000 تومان
            سهم ارزشش بیشتر از این ارقام است
            امیدوارم خریداران هم سود خوبی ببرن
            با پول شتران: فولاد مبارکه و فولای اضافه خواهم کرد
            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• داروساز
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 603

یه تارگت هایی میدن 600000 حتی 7000000:-SS ادم میمونه این بازی بزرگان است ما داخل نمیشیم ولی تمام حقیقی هایی که رانت داشتن امروز دیدم اضافه کردن...
              در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
              به این فکر میکنم که خریدار شتران 85،000 تومانی سهمو در چه مدت و به چه قیمتی میخواد بفروشه ؟!!
              :-?

نظر

• جعفرزاده
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 5833

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                خدا حافظی با 200 عدد شتران در 82000 تومان
                سهم ارزشش بیشتر از این ارقام است
                امیدوارم خریداران هم سود خوبی ببرن
                با پول شتران: فولاد مبارکه و فولای اضافه خواهم کرد
                بکاب بررسی شود

نظر

• ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                  درود؛

طبق استدلال خودم که دیروز عرض کردم و حاشیه سود قطعا بالاتر از این گزارش فعلی اضاف کردم به مقدار قبلی البته با رعایت درصد در سبد!;)
                  با سلام آقا شریعت خسته نباشید یک سوال شما سود شرکت را چه مقدار محاسبه کردید و چه رقمی برای قیمت نهایی سهم مناسب می باشد آیا یالا 100 هزار تومان ؟ با تشکر از جواب شما
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                    با سلام آقا شریعت خسته نباشید یک سوال شما سود شرکت را چه مقدار محاسبه کردید و چه رقمی برای قیمت نهایی سهم مناسب می باشد آیا یالا 100 هزار تومان ؟ با تشکر از جواب شما
                    درود بر شما؛

بنده همون طور که دیروز عرض کردم با حاشیه سود معقول پالایشی یعنی 4 درصد سود این شرکت حداقل 13 هزار تومان خواهد بود. بنده برای تحلیل خودم 15000 گرفتم سود رو و تا 75000 تومان با پی به ای 5 مناسب برای خرید. الان هم میانگین خریدم حدود 50000 تومانه و در صورت منفی خوردن 10 درصد پایین تر پله بعدی اضافه خواهم کرد.

در صور مثبت بودن یا در جا زدن میمونم با سهم تا افزایش سرمایه مگر اینکه قیمت بالای 100 هزار تومان بره و اون موقع در مورد فروش فکر خواهم کرد. نگرانی خاصی هم بابت سهم ندام چون 10% کل سبدم رو تشکیل داده
                    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• rad
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 557

سلام دوستان
                      محمد كراواتي دربورس تهران ميليونرشد.
                      محمد كراواتي اين پسرخوش تيپ و خوش اخلاق كه ازفعالين بازاربورس مي باشد
                      وهميشه با لباس مناسب و كت و شلوارو كراوات در تالاربورس حافظ حضور دارند
                      امروزبا بازشدن نماد شتران درقيمت 83000 تومان ميليونرشد.
                      اين پسر خوش تيپ و خوش اخلاق معروف به محمد كراواتي با داشتن2300عدد
                      سهم شتران امروز به جمع ميليونرهاي بورس تهران پيوست.
                      صميمانه و دوستانه اين پيروزي بزرگ را به محمد كراواتي تبريك مي گويم.
                      هاتف راد

نظر

• ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                        درود بر شما؛

بنده همون طور که دیروز عرض کردم با حاشیه سود معقول پالایشی یعنی 4 درصد سود این شرکت حداقل 13 هزار تومان خواهد بود. بنده برای تحلیل خودم 15000 گرفتم سود رو و تا 75000 تومان با پی به ای 5 مناسب برای خرید. الان هم میانگین خریدم حدود 50000 تومانه و در صورت منفی خوردن 10 درصد پایین تر پله بعدی اضافه خواهم کرد.

در صور مثبت بودن یا در جا زدن میمونم با سهم تا افزایش سرمایه مگر اینکه قیمت بالای 100 هزار تومان بره و اون موقع در مورد فروش فکر خواهم کرد. نگرانی خاصی هم بابت سهم ندام چون 10% کل سبدم رو تشکیل داده
                        با سلام مجدد آقای شریعت حتی اگر این سهم 20 هزار تومان هم سود بسازد باز بالای 100 هزار تومان ریسک دارد ! با تشکر
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• جعفرزاده
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 5833

در اصل توسط rad پست شده است View Post
                          سلام دوستان
                          هاتف راد
                          دوست خوبی امیدوارم اینگونه باشد که شما میگویید. خداوند به همه روزی عطا کند . اگر شخص مورد نظر را دقیقا میشناسی و خودتان با چشم تعداد سهام شتران را دیده باشید عالیست . بنده نیز تبریک میگویم. اما این شخص سابقه خوبی از ..... ندارد.

نظر

• وحید نصیری
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 594

اگه عزیزی وقت کرده باشه و گزارشای پالایشگاهها رو خونده باشه صحبت از گران بودن سهم نمیکنه

حاشیه سود شراز و شپنا و شبریز 6 و 7 اونوقت این بنده خدا 2 اگه می خواست مثل بقیه گزارش بده سودش میرفت بالای 20000 تومن

نرخ فروشش هم کمتر از بقیه پالایشی هاست

سرمایه کمش و سود انباشته که میتونه چندین بار افزایش سرمایه بده ..

کف سود امسال سهم با همین سرمایه 30000 تومن هست ..... زیادی جو گرون بودن سهم ندید ..

پ.ن: خودم نتونستم بگیرم ... :(( وگرنه تک سهمش میشدم
                            بهترین تفریح خوابه!

نظر

• بیل گیتس
                              عضو عادی
                              • Jan 2012
                              • 167

در اصل توسط rad پست شده است View Post
                              سلام دوستان
                              هاتف راد
                              بورس یه بازیه فکریه.هر کی بتونه میخوره.پول فکرش رو میخوره.پول توانائییش رو میخوره.
                              طرف مغزش کار کرده.نشسته فکر کرده سرمایه من که کمه تو بورس چیکار کنم.رفته به 50 تا کارگزرای رو زده و از هر کی چند غاز سهم گرفته.نمیخوام بگم کار خوبیه یا بدیه.ولی قطعا از خیلی ها تو بورس که یه سهم میخرن و میخوان 10 برابر بشه و زمین و زمان رو بهم میدوزن و رویا های انچنانی میبافن و از پای کامپیوتر توکن نمی خورن خیلی بهتره .
                              قطعا ملاک ازش گذاری ادم ها ارزنی به پول نیست.فقط و فقط به شیوه تفکر و ایده هاشون ادمها ارزش گذاری میشن.
                              ولی حالا از بخت روزگار زده و کسی با سرمایه کم اومده تو بورس دیگ قرار نیست که به همه بد و بیراه بگه و بگه نه مثلا فلان سهم میشه 2000 تومن و یا فلان.با منطق معامله میکنه و انتظار سود معقول داره نه رویایی.

نظر

• mohsen ho
                                ستاره دار(1)
                                • Feb 2013
                                • 11250

تا 120هزار دیگه فرصت ورود نمیده

نظر

در حال کار...
                                X