پس از عرضه تاپیکو بازار به سمت پالایشی و پتروشیمی میرود/
پالایشگاه نفت تهران ( شتران )
Collapse
X
-
با سلام
من نمی دونم این آقای مالمیر چه علاقه زیادی به نکات منفی این شتران داره
فکر می کنم شب ها خوابش نمی بره یه جورایی از گزارش و صورت های مالی شرکت نکات منفی بیرون بکشه
آقا اینقدر خودتو اذیت نکن یه باره به شرکت بگو زیان اعلام کنه نماد رو باز کن بزار ما ضرر کنیم ما نارحت بشیم شما خوشحال
این شتران اینقدر در اعلام سود سال 92 مخفی کاری کرده چشمت نمی بینه از شرکت نمی خواهی مخفی کاری رو کنار بزاره همش زوم کردی روی سود 91 و هر روز می آیی تو رسانه های عمومی می گی شتران می خواهد زیانده بشه خوب بزار بشه تو چرا اینقدر حرص می خوری
تو این سالیان من نشنیده بودم یک مدیر بیاید و فقط در خصوص یک شرکت هر روز مصاحبه کنه و بگه اینجا اینقدر تعدیل منفی داره و...
اگر بخواهی تمام شرکت ها رو اینجوری مصاحبه کنی با خیل عظیم شرکت عمر نوح رو هم داشته باشی نمی تونی در خصوص سود همه شرکت ها مصاحبه کنی
اصلا" شتران زیانده بشه
یعنی شرکت به این بزرگی با تولید نزدیک به 12 میلیون متر مکعب بنزین - نفت گاز - نفت کوره - نفت سفید - سوخت جت سبک وسنگین - وکیوم باتوم و... سال 91 رو فی سبیل الل.. کار کرده و ضرر داده و شرکت ملی پخش می خواهد این شرکت رو زمین بزنه
برادر اگر این شرکت اینقدر ابهام داشت و شرکتی که 95 درصد سهامش در دست سهام عدالت است برای چی عرضه کردی ؟؟؟؟؟؟؟ برای چی پذیرش کردی ؟؟؟؟؟؟
قطعا" اگر برای 91 زیان هم اعلام کنه سهامداران هوشیار و تحلیل گر و باسواد این سهم رو مفت به شما و دوستانتان نخواهند فروخت
زیان تسعیر ارز :
قبلا" هم عرض کردم این زیان تسعیر ارز با توجه به این که مربوط به دارائی های ثابت است مربوط به سود و زیان جاری نمی شه وباید به بهای تمام شده دارائی اضافه بشه حالا کدام ادم بی سوادی امده و این استاندارد رو گذاشته من نمی دونم اصلا" بیاید کل دارائی های شرکت رو یک دفعه ببرید به سود و زیان جاری و یک دفعه 100 هزار تومان زیان اعلام نمایید تا دلتان خنک شود
دوستان این زیان تسعیر ارز در سال های آینده تکرار نخواهد شد
قیمت فروش محصولات شرکت :
شرکت در کمال ناباوری نرخ فروش تمام محصولات خودش رو (بنزین - نفت گاز - نفت کوره - نفت سفید - سوخت جت سبک وسنگین - وکیوم باتوم ) در سال 92از تمام شرکت های پالایش کمتر گرفته این رو آقای مالمیر نمی بینه و به شرکت گیر نمی ده
دوستان فریب اینا رو نخورید از اون موقعی که اینا در خصوص بعضی از سهم ها جبهه گرفتند و از اون سهم و سودشون بد گفتند اون سهم تا 10 برابر هم رشد کردند
سود شتران با برگشت مالیات برا ارزش افزوده در سال 92 بین 30 تا 40 هزار تومان خواهد شد
نظر
-
آخرین ویرایش توسط عالیجناب؛ 2013/07/09, 19:50.[CENTER][COLOR=#008000][FONT=Tahoma][B]نیکی و سود [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Tahoma][B]خویش را در زیان دیگر کسان مخواه.[/B]
[/FONT][/COLOR][B][SIZE=2][COLOR=#0000ff]نشاطی [/COLOR][COLOR=#b22222]که در نتیجه غم دیگران حاصل شود [/COLOR][COLOR=#ff0000]گناه [/COLOR][COLOR=#b22222]است.
[/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=2][COLOR=#008000]زرتشت پاک
[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
نظر
-
زمانی که این سهم رو محدوده 80 هزار باز شد و تا حدود 96 هزار رفت خیلی از حرفه ای های بازار داشتن این سهم را خرید میکردند و هر روز تو بورکس و اینجا از سهم تعریف میکردند
و حالا ...................
نظر
-
اگه بازار و بزرگان بازار و ریسکی های بازار همه شتران خریدند واسه سود 3000 تومنی 91 ش نخریدند که الان بخوان بترسن از این گزارش...
چه بخوان چه نخوان پالایشی ها رو به رشد هستن و گروه تازه واردی که هم بار روز های منفی بورس رو به دوش کشیدن و هم مردم رو به سودهای حیرت آور بورس اشنا کردن...
شتران افزایش سرمایه باید بده و این رو هیچ کاریش نمیشه کرد...
قیمت سنگینه .. باید سرشکن شه... و خود آقایان و حضرات بهتر میدونن چه سودی تو پر شدن گپ های بعد از افزایش سرمایه وجود داره...
فعلا اماج حملاته و این ادم رو خشنودتر میکنه که سهمی انتخاب کردیم که تو گلوی بورس گیر کرده...
من بالشخصه مجمع رو خواهم رفت و افزایش سرمایه رو خواهم گرفت و منتظر میمونم ببینم تا کی میشه پنهانکاری کرد !!!A man should get to bleed in peace
نظر
-
با سلام حضور جناب شفاف سازی عزیز
بنظر شما شتران با این گزارش خیرخواهانه کی و حدودا" با چه قیمتی باز خواهد شد و با توجه به این تعدیل منفی این گپ قیمتی احتمالی بوجود آمده با توجه به قیمت خرید اینجانب با میانگین 80 هزار تومان تا کی می تونه جبران بشه؟ و اینکه تا کی با سهم باشیم؟ متشکرم[COLOR="#FF0000"]حقیقت رو باید پذیرفت ....[/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط کاوشگر پست شده است View Postبا سلام حضور جناب شفاف سازی عزیز
بنظر شما شتران با این گزارش خیرخواهانه کی و حدودا" با چه قیمتی باز خواهد شد و با توجه به این تعدیل منفی این گپ قیمتی احتمالی بوجود آمده با توجه به قیمت خرید اینجانب با میانگین 80 هزار تومان تا کی می تونه جبران بشه؟ و اینکه تا کی با سهم باشیم؟ متشکرم
با سلام
دوست عزیز من اصلا" نگران نباشید
1- امیدوارم شتران بخشی از پرتفوی شما تشکیل داده باشه
2- قطعا" سود 92 بسیار متفاوت از سود 91 خواهد بود و ما تا اون موقع صبر خواهیم کرد و نتیجه صبرمان را خواهیم دید
مگر اینکه اینا بخواهند دزدی بازی دربیارند در اینصورت حسابشون با کرام الکاتبین است
3- زیان تسعیر ارز برای سال 92 نخواهد بود و حتی این زیان تسعیر ارز سال 91 با توجه به کاهش هزینه استهلاک موجب افزایش سود سال های بعد خواهد شد.
4- سود سال 92 از چند محل قابل تعدیل است
نرخ محصولات
برگشت مالیات بر ارزش افزوده
5- شفاف سازی //اقایون همیشه نتیجه عکس داده
نظر
-
درباره کاهش سود یک شرکت پالایشگاهی
کد خبر: DEN-738960 تاریخ چاپ: ۱۳۹۲/۰۴/۲۰ منبع: روزنامه دنیای اقتصاد - شماره ۲۹۶۴
مهدی بزرگی *
اعلام خبر کاهش سود در یک شرکت پالایشگاهی در تاریخ 18/4/92 و تجزیه و تحلیل چگونگی شناسایی این زیان، سرمایهگذاران در بورس اوراق بهادار تهران را بار دیگر به یاد درد قدیمی انداخت که همان داستان توسعه نیافتگی این بورس و نبود سازوکارهای قانونی و نظارت لازم در این بازار براي حمایت از سرمایهگذاران است.
اصولا فلسفه وجود بورسها نظام مند کردن معاملات متعارف در بازارهای سنتی است که از طریق آن معاملهگران به سالم بودن معامله (از این رو که دوطرف از تمامی جهات نسبت به معامله مورد نظر خود اطلاعات لازم و کافی را داشتهاند) اطمینان داشته و نگران پایمال شدن حق خود توسط طرف مقابل نباشند. متاسفانه در بورس تهران خلأهای قانونی و نظارتهای سلیقهای بیداد میکند. شرکت پالایش نفت تهران در تاریخ 1/3/92 صورتهای مالی خود مربوط به سال مالی منتهی به 29/12/91 را که گزارشی حسابرسی نشده بود، منتشر ساخت. در این گزارش سود هر سهم 35591 ریال اعلام شد. همچنین بدهی ارزی شرکت حدود 65 میلیون یورو بود که در این تاریخ با نرخ ارز مبادلهای تسعیر شده بود. اما در تاریخ 18/4/92 شرکت در گزارش حسابرسی شده خود به ناگاه سود هر سهم سال 91 را به 15924 ریال کاهش داد و علت آن افزایش ناگهانی بدهی ارزی شرکت به میزان 121 میلیون یورو است. به عبارت دیگر این شرکت به ناگاه متوجه وجود مبالغ بالایی از بدهی ارزی میشود که قبلا ندیده بود. در این راستا طرح سوالاتی لازم به نظر میرسد که خوب است هم مسوولان این شرکت و هم مسوولان سازمان بورس و اوراق بهادار که نقش ناظر را در بازارهای سرمایه دارند به آنها جواب دهند: 1- آیا به راستي شرکت پالایش نفت تهران از میزان بدهی ارزی واقعی خود خبر نداشته و نمیدانسته که میزان بدهی ارزی آن 65 میلیون یورو نبوده بلکه 121 میلیون یورو است؟ 2- آیا سرمایهگذاران فعال در بازار سرمایه غیر از صورتهای مالی منتشره روی سایت کدال که از فیلتر ناظر بازار گذشته است، منبع قابل اتکاي دیگری دارند؟ 3- آیا زیان این اشتباه عمدی (یا سهوی) که همان دادن اطلاعات غلط به بازار است را باید سرمایهگذار بپردازد؟ 4- سازمان محترم بورس و اوراق بهادار چه سازو کارهای قانونی را به منظور جلوگیری از تکرار چنین اشتباهاتی از سوی شرکتهای ناشر دارد و تا کنون در این راستاچه اقداماتی انجام داده است؟
* مدیر بخش تحلیل کمی شرکت سرمایهگذاری توسعه ملی
نظر
-
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Postبا سلام
دوست عزیز من اصلا" نگران نباشید
1- امیدوارم شتران بخشی از پرتفوی شما تشکیل داده باشه
2- قطعا" سود 92 بسیار متفاوت از سود 91 خواهد بود و ما تا اون موقع صبر خواهیم کرد و نتیجه صبرمان را خواهیم دید
مگر اینکه اینا بخواهند دزدی بازی دربیارند در اینصورت حسابشون با کرام الکاتبین است
3- زیان تسعیر ارز برای سال 92 نخواهد بود و حتی این زیان تسعیر ارز سال 91 با توجه به کاهش هزینه استهلاک موجب افزایش سود سال های بعد خواهد شد.
4- سود سال 92 از چند محل قابل تعدیل است
نرخ محصولات
برگشت مالیات بر ارزش افزوده
5- شفاف سازی //اقایون همیشه نتیجه عکس داده
نظر
-
دوستان عزيزباعرض ادب و سلام، من تمام داراييهاي خود را وارد شتران نمودم وداراي9.111سهم به قيمت ميانگين 852.000ريال مي باشم ،البته با 100.000.000تومان بدهي به كارگزاري و 20.000سهم بندر عباس+10.000سهم لاوان. در تلاشم كه بعد از فروش اين دو سهم وپرداخت بقيه بدهي كارگزاري به صورت نقدي ،سهم مذكور را نگه دارم .آيا شما عزيزان (شفاف سازي،آقاي عليزاده ،جناب رضواني،آقاي سام وديگر دوستان )صلاح مي دانيد كه من اين سهم را نگه دارم ويا بازيان هنگفت از آن خارج شوم ،ممنون مي شوم كه در اين شرايط سختي كه گير كرده ام مرا راهنمايي فرماييد. كوچك تمام عزيزان بابايي
نظر
-
در اصل توسط بابائي پست شده است View Postدوستان عزيزباعرض ادب و سلام، من تمام داراييهاي خود را وارد شتران نمودم وداراي9.111سهم به قيمت ميانگين 852.000ريال مي باشم ،البته با 100.000.000تومان بدهي به كارگزاري و 20.000سهم بندر عباس+10.000سهم لاوان. در تلاشم كه بعد از فروش اين دو سهم وپرداخت بقيه بدهي كارگزاري به صورت نقدي ،سهم مذكور را نگه دارم .آيا شما عزيزان (شفاف سازي،آقاي عليزاده ،جناب رضواني،آقاي سام وديگر دوستان )صلاح مي دانيد كه من اين سهم را نگه دارم ويا بازيان هنگفت از آن خارج شوم ،ممنون مي شوم كه در اين شرايط سختي كه گير كرده ام مرا راهنمايي فرماييد. كوچك تمام عزيزان بابايي
باسلام
دوست عزیز زیان چرا ؟؟؟؟؟
کدام زیان هنگفت؟؟؟؟؟؟
هر سه سهم رو شما انشالله در سود خواهید بود
لاوان بهتر از شبندر - شبندر بهتر از شتران یکی بهتر از دیگری
سود 91 ملاک قیمت گذاری هیچ کدام از سهام پالایگاهی نبوده است
کسی به خاطر سود 150 تومان 91 شبریز 2600 تومان پول نمی ده
کسی به خاطر سود 70 تومان 91 شراز 2400 تومان پول نمی ده
کسی به خاطر سود 250تومان شپنا 3000 تومان پول نمی ده
بازار 2600 شبریز 2400 شراز 3000 شپنا 80000 تومان شتران رو می خره فقط و فقط به خاطر سود سال 92 و سال های بعد
برای سود سال 92 هم که هنوز اتفاق خاصی نیافتاده است و ما کماکان برای شتران سود بالای 20000 تومان حداقل انتظار داریم
برای فروش هم به قیمت های بازگشائی دقت می فرمائید
برای شتران بازگشائی باشکوهی انتظار ندارم با توجه به جو بسیار منفی که مالمیر راه انداخته عده ای جوگیر خواهند شد اما بعد از مدت کوتاهی شتر در مسیر صعود قرار خواهد گرفت با اندکی تامل می توانید بر هیجانات غلبه و به درستی تصمیم بگیرید
اما برای شبندر و لاوان بازگشائی با شکوهی رو انتظار دارم
کلا" گزارش شبندر جو پالایشگاهی ها رو مثبت خواهد کرد
موفق باشید
نظر
-
سلام
همه چیز بستگی به سود 92 و پوشش آن دارد.
من شتران ندارم ولی پتانسیل سهم بیش از 120000 تومن است و اگر افزایش سرمایه ندهد بزودی به این عدد و فراتر از آن خواهد رسید.
تعدیل منفی در سود 91 در مقابل ارزش ذاتی این سهم چیزی نیست.
موفق باشیدعمر خیلی کوتاه است.
نظر
-
در اصل توسط کاوشگر پست شده است View Postبا سلام حضور جناب شفاف سازی عزیز
بنظر شما شتران با این گزارش خیرخواهانه کی و حدودا" با چه قیمتی باز خواهد شد و با توجه به این تعدیل منفی این گپ قیمتی احتمالی بوجود آمده با توجه به قیمت خرید اینجانب با میانگین 80 هزار تومان تا کی می تونه جبران بشه؟ و اینکه تا کی با سهم باشیم؟ متشکرم
اصلا نگران نباش
ملاک سود 92 هستش که شتران بالاتر از سی هزار میسازه
سال 91 تموم شده
کسی بخاطر سود 6 هزارتومنی سال 91 شتران نمیاد سهمو 80 هزار تومن بخره د الان ملاک سود 92 هستش
بنده حتی یه دون سهم شتران هم ندارم و تمام سهم بنده شرازه
این گزارش ها هم برای اینکه سهم از دست افراد حقیقی در بیارند
یا حقالحمد لله الذی جَعَلَ رِزقی فی یَدِهِ وَ لَم یَجعَلهُ فیِ اَیدِی الناسِ
نظر
نظر