حجم خرید و فروش حقوقی گویای همه چیز هست :) شاد باشید
پالایشگاه نفت تهران ( شتران )
Collapse
X
-
شفاف سازی "شتران"
شرکت پالایش نفت تهران طی نامه ای به رئیس اداره نظارت بر ناشران فرابورسی اعلام کرد، اعلامیه ارسالی شرکت ملی پالایش و پخش از طرف این شرکت به دلائل ذیل قابل قبول نمی باشد:
دیوان محاسبات طی نامه ای اعلام نموده که نرخ تسعیر خرید نفت خام و فروش فرآورده های نفتی از تاریخ 91،7،1 بر مبنای نرخ مبادله ای محاسبه گردد که این موضوع در حال حاضر در کارگروهی ویژه در دست بررسی می باشد. همچنین این شرکت در حال حاضر ذخایر لازم را در حساب های خود لحاظ نموده و در صورتیکه موضوع فوق به نفع شرکت های پالایشی حل و فصل گردد تعدیلات لازم اعمال و ارائه می گردد. لازم به توضیح است اثر موضوع در صورت های مالی این شرکت دارای تاثیری بسیار با اهمیت تر نسبت به سایر شرکت های پالایش می باشد.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
سلام بر جناب شفاف سازی عزیز .........بنده در 93400 تومن سهامدار شتران شدم و در 115800 فروشنده از سهام خارج گشتم......همان روز شبندر خریدم 1600 و تا الان دارم .............حال این سوال را از شما دارم که ایا با 17 میلیون تومن پول برای 2 هفته اتی از بین سهام شرکت های سوده بازار بورس مثل پالایشگاهی ها و پتروشیمی ها و بانکی ها کدام و یا کدامین سهام را برای این مدت کوتاه سرمایه گذاری پربازده تر میدانید و کم ریسک تر میدانید.........ایا خرید شتران مناسب است و اینکه نظرتان درباره شایعات ورود ابر میلیاردر ایرانی به بازار بورس و مهندسی بعضی سهام چیست احتمال میدهید بعضی سهام ها دارند مهندسی و کنترل شده صعود شارپ میدهند؟! .........از باقی دوستان نیز دعوت به گفتگو پیرامون سوالم مینمایم.........تحلیل فراموش نشود.....متشکرم
نظر
-
با سلام به نظر من باید یه مقدار متفاوت به شرایط نگاه کرد اتفاقات جالبی داره میفته که اگر چشمامونو بازتر کنیم میبیتیم که فعلا بورس گارانتی شده بعد از صحبت تلفنی روحانی و اوباما و اتفاقات مثبت قبل :1-تاسیس اتاق بازرگانی ایران و آمریکا2-فروش برنج آمریکایی در بورس کالا برای اولین بار و عدس کانادایی3-زمزمه همکاری جنرال موتورز آمریکا و خودرو سازان داخلی4-توافق ایران و انگلیس برای معرفی کاردار تا دو هفته آینده5-تغییرات در روند مذاکره با 5 + 1پدرم دیروز حرف خوبی میزد و میگفت زمان جنگ وقتی جنگ تمام شد ما تازه سه ماه بعد فهمیدیم و ما هنوز باور نمیکردیم که مشکلات حل شده اما از همون سه ماه قبل عمران و ساخت و ساز تو مملکت شروع شده بود ، دوستان نمیگم زود باور باشید اما اتفاقات جدیدی داره تو مملکت میفته بیشتر دقت کنیم تا جلوتر باشیم
نظر
-
نظر