پالایشگاه نفت تهران ( شتران )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ehsanrain
    Banned
    • Sep 2013
    • 7

پاسخ : پالایشگاه نفت تهران ( شتران )

خرید 70 میلیارد دلاری شل، بزرگترین واگذاری دهه گذشته!

نظر

• irandarab
      عضو فعال
      • Jan 2015
      • 860

خلاصه ای از فعالیت ما در تجمع روز شنبه جلوی مجلس محترم
      یک نوشتن نامه به هیئت رئیسه مجلس از طرف سهامدارن پالایشی و گرفتن کد پیگیری نامه از مجلس
      دو نوشتن نامه به هیئت رئیسه و دادن نامه به دست حراست مجلس تا خود شخصا این نامه را به دست هیئت رئیسه برساند و هیئت رئیسه دستور به جریان افتادن نامه در مجلس را صادر کند .
      سه صورتجلسه حضور ما در جلوی مجلس و تقدیم ان به مجلس محترم
      چهارم نوشتن نامه به نمایندگانی که مطمئن بودیم پیگیری میکنند و ثبت ان در دبیرخانه مجلس و گرفتن کد پیگیری
      پنجم تهیه پوستر و ... که با ان عکس گرفتیم و متن پوستر توسط حراست مجلس صورتجلسه شد
      ششم انهایی که از نیروی انتظامی میترسیدند بدانند که نیروی انتظامی اومده بود و یکی از افسران میگفت من هم شراز داشتم و داغون شدم به ما میگفت هر کاری میخواهید بکنید
      هفتم قرار شد ظرف چند روز اینده ما به مجلس زنگ بزنیم و پیگیر نامه باشیم
      هشتم از همه مهمتر اینکه بعضی نمایندگان موقعی که ما را در جلوی مجلس دیدند به بنده زنگ زدند و یکسری صحبت هایی کردیم که جای تشکر دارد . و صحبت انها را فعلا نمیگویم و به این صحبت های دلسوزانه نمایندگان اگر خدا کمک بکند جامه عمل خواهیم پوشاند تا به کمک انها طیب نیا را استیضاح و زنگنه را به مجلس بکشانیم .
      نهم در این بین حیف که شنبه جلسه علنی در مجلس نبود و گرنه قول مساعد گرفته بودیم که استفاده رسانه ای شود . دوستانی که میدانستند هم کوتاهی کردند که قرار روز تجمع را تغییر دهیم ولی کلا طیب نیا شانس اورد اگر جلسه علنی بود که فاتحه وزارت طیب نیا به خدا قسم خوانده شده بود حیف و صد حیف که جلسه علنی نبود . من قول میدادم که نمایندگان جلسه علنی خود را به حل مشکل ما استیضاح طیب نیا اختصاص میداند .
      دهم خبرگزاری مهر هم امده بود و فقط به من گفت که چون تعداد شما کم است و باید حداقل 200 نفر باشید و نمیتوانیم بگوییم عکاس بیاید ولی میگفت مجلس بهمون زنگ زده که بیائیم از مجلس محترم هم تشکر میکنیم
      یازدهم با چند تا از نمایندگان دلسوز که دیدار داشتیم و جداگانه به انها نامه دادیم و انها هم قول مساعدت دادند . خنده دار بود اونجایی که بعضی نمایندگان از دست روحانی نسبت به ما بیشتر عصبانی بودند . و صحبت هایی میکردند که ما عصبانیت یادمان رفته بود و خوشحال شده بودیم .
      دوازدهم راههای مختلف را بیشتر یاد گرفتیم برای دفعه بعد که میخواستیم تجمع بکنیم دیگه یکدفعه زنگنه و طیب نیا را مرتب به پای استیضاح بکشونیم . اینجاش خیلی باحال خواهد بود در اینده ای خیلی نزدیک .
      سیزدهم مثل یک مرد من و یکی از دوستان ساعت 4 صبح درب مجلس بودیم و زودتر از نمایندگان و کارمندان مجلس جلوی درب مجلس حاضر بودیم
      چهاردهم همه کسانی که در مجلس بودند از نماینده گرفته تا کارمند و منشی و نیروی انتظامی و لباس شخصی و ..... با ما چه با زبان و چه با بی زبانی و با عمل در فعالیت خود در استیضاح طیب نیا موافق بودند و با کشاندن زنگنه به مجلس موافق بودند .

نظر

• irandarab
        عضو فعال
        • Jan 2015
        • 860

ان شاالله ثابت خواهیم کرد که با تجمع در هفته اینده در یک روزی که جلسه مجلس علنی هست چطور قدرت یک ملت و قدرت مردم از قدرت وزیر بیشتر است طیب نیا و زنگنه را به مجلس خواهیم کشاند .

نظر

• negah
          عضو عادی
          • Apr 2012
          • 250

با سلام
          دوستانی که شتران محدوده 80 هزارتومان خریده اند هنوز حدود 25% در زیان هستند

خودم جزء زیاندیده ها هستم

مطمئنم شتران زیانده نیست صبر میکنم
          [SIZE=4][COLOR=#008000]بعداز25سال ماهی فروشی چندوقتی است که دربورس ماهی گیری میکنم[/COLOR][/SIZE]

نظر

• tvihn
            عضو فعال
            • Jan 2014
            • 312

مطمئن باشید مجلس محترم به فکر من و شما نیست ، اونا سنگ خودشونو به سینه میزنن ، من و شما هم ابزاریم تا بهونه بدیم دستشون ، هر طور که شده دولت رو خراب کنن . نمیدونم واقعا امثال رسایی به فکر مردم هستند ؟ جوابش با خودتون

نظر

• aligoldday
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 35

ببخشید یه سوالی داشتممن ک ۸۰۰۰۰ خریده بودم الان بعد یک سال هیچ پولی ب حساب من نمیریزند ک ضرر این مدت یکم جبران شه؟یا از طریقی این ضرر برگشته ولی من خبر ندارم؟مرسی

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10190

برای شتران محدوده 1200 تا 1300 تومن محدوده مقاومتی خیلی قویی هست
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• irandarab
                  عضو فعال
                  • Jan 2015
                  • 860

ارزنده بودن شتران بر همگان روشن است تنها راه نجات پالایشی ها استیضاح زنگنه و طیب نیا است

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10190

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                    برای شتران محدوده 1200 تا 1300 تومن محدوده مقاومتی خیلی قویی هست
                    40تومن زودتر از محدوده مقاومتی ریخت،من احتمال میدادم روز یکشنبه صف خرید عرضه بشه که امروز عرضه شد،الان صف فروش شده،بنظرم صف فروش رو دوباره جمع کنند باز هم در محدوده 1200تا 1300تومن کم خواهد آورد اونجا محدوده مقاومتی خیلی قویی هست.کمااینکه به اونجا نرسیده ریخته ،این شاید به نوعی عجله فروشندگان برای فروش قبل از رسیدن به اون ناحیه باشه.
                    سوای اون بالای 100درصد تو این چند روزه رشد داشته و نیاز داره اصلاحی داشته باشه
                    .
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• مجیدشمسعلی
                      كاربر فعال
                      • Aug 2025
                      • 643

صف داره جمع میشه

نظر

• alireza51
                        عضو فعال
                        • Feb 2013
                        • 1205

مجاز - مسدود، یعنی چی ؟
                        عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• seraj
                          ستاره دار(2)
                          • Feb 2012
                          • 2064

مدل جدیده
                          نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• سلطان بورس
                            كاربر فعال
                            • Aug 2011
                            • 3373

در اصل توسط seraj پست شده است View Post
                            مدل جدیده
                            مدل عشقی هست
                            هر موقع دوست دارن میبندن و هر موقع عشقشون کشید باز میکنن
                            میبرن بالا میندازن به مردم بدبخت و با یه بازی مجدد مفت از مردم میخرن
                            یعنی کثیف تر از این افراد جایی هست !!!

نظر

• alireza51
                              عضو فعال
                              • Feb 2013
                              • 1205

ساعت 11:01 مجاز شد و چند نفر خرید و فروش شد و دوباره رفت تو حالت من درآوردی.
                              مجاز - مسدود
                              ساعت 11:03 دوباره مجازه شد.
                              ساعت 11:04 مجاز-مسدود./:.yead.:/
                              عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• m2020
                                عضو عادی
                                • May 2014
                                • 293

کارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع می رساند؛ نماد معاملاتی شرکت پالایش نفت تهران (شتران1)، جهت برگزاری مجمع عمومی فوق العاه صاحبان سهام در روز پنج شنبه مورخ 03/02/1394، در پایان معاملات امروز شنبه مورخ 29/01/1394 متوقف می گردد. مدیریت بازار فرابورس ایران

نظر

در حال کار...
                                X