درد دل سهامداران بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 6951

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
    یاد سالهای 85 84 بخیر ....چه روزایی داشتیم
    کروی 1200 تومان
    کاما 8000 تومان
    سصوفی 12000 تومان
    اوج شکوفایی بورس
    اما الان..........
    این همه وقت بزار تحلیل بکن اخرش ........

اونوقتا هنوز دولت فعلی شاهکاراشو رو نکرده بود
    چه دورانی بود،تورم 12 درصدی و واردات آزاد اجناس لوکس خارجی.
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• ata007
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 6291

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
      اونوقتا هنوز دولت فعلی شاهکاراشو رو نکرده بود
      چه دورانی بود،تورم 12 درصدی و واردات آزاد اجناس لوکس خارجی.
      مصطفی جون دلم به حال خودم میسوزه
      حیف از این همه وقت و انرژی.........

نظر

• ata007
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 6291

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
        با سلام هر سر بالایی یک سر پایینی داردو هر سر پایینی هم یک سر بالایی دارد فقط باید صبر داشت با تشکر :(
        فعلا" که روزگار آن روی بدش را به ما نشون داده....

نظر

• سپه
          كاربر فعال
          • Dec 2010
          • 790

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
          قطع الیقین بدانید از اصلی ترین عوامل این قضیه سهامدارای حقیقی هستند... اینجا بازار تخصصیه خیر سرش! هر کی از ننه باباش قهر می کنه و نمی تونه خواننده بشه پا میشه میاد بورس بخره! تنها دلیل معاملاتش هم همین فروم های بورسیه! کلا هم تو صفه! فرقی نداره خرید یا فروش! خدایی نظرسنجی بگذارید وجدانی جواب بدند همه ببینیم چند نفر گزارش های کدال رو می خونند...
          سیدجان ارادت من رابه خود می دانی

نوشته ات هم کاملا درست
          من شما را به عنوان بنیادی کار قبول دارم

ولی ببین این بازار چه شده که شما نوشته ای بولد شده در امضایتان گذاشته اید

بابا همش دست این حقیقی ها نیست
          باور کنیم مملکت رو هواس وتحیم ها هیچ اثری ندارد ( البته برروی شیاطین بزرگ )
          هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• مهرداد
            عضو عادی
            • Jan 2011
            • 178

با توهمراهم رفیق بدون که این روزگار بد برای بیشتر مثل ماهاست

ارادتمند :x
            خنده بدمستیست در ایام ما هوشیار باش / محتسب بو میکند اینجا دهان بسته را

نظر

• برزیل
              Banned
              • Jul 2025
              • 415

ازوقتی که واردبورس شدم اون آدم سابق نیستم شاداب نیستم روحیه موازدست دادم سرمایه که بماندشب وروزاخباروتحلیلوجورودنبال میکنم آخرشم هیچی اینقدراین مملکت بی ثباته وهرروزیه قانون میادوهرروزیه خبربدبه فردای خودم هم شک دارم نمیشه بااطمینان امروزیه سهمی روخریدکردمطمئن باشی توش سودمیکنی خلاصه اوضاع خیلی خرابه داداش
              غمگین چوپاییزم ازمن بگذر
              شعری غم انگیزم ازمن بگذر
              سر تا به پا عشقم ، دردم ، سوزم
              بگذشته در آتش همچون روزم
              این آمریکای زورگوبااون دارودسته کثیفش هم هرروزدایره تحریم هاروتنگ ترمیکنن وفشارزندگی هم هرروزبیشترمیشه آرزوداشتم یه بلایی سراین آمریکای کثیف میومدکه ایران وایرانی روفراموش میکرددوست داشتم لندن باخاک یکسان میشدخداروچه دیدی شایدزلزله ای اومدواین آمریکاروصاف میکردوَ مَکَرُوا وَ مَکَرَ اللَّهُ وَ اللَّهُ خَیْرُ الْماکِرِینَ خدایاپس کی
              کی یه بلایی نازل میکنی وماراازشراینهانجات میدی

نظر

• کیان
                کاربر فعال
                • May 2012
                • 634

آنان که خاک را به نظر کیمیاکنند
                آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند

دردم نهفته به ز طبیبان مدعی
                باشد که از خزانه غیبم دوا کنند

معشوق چون نقاب ز رخ در نمیکشد
                هر کس حکایتی به تصور چرا کنند

چون حسن عاقبت نه به رندی و زاهدیست
                آن به که کار خود به عنایت رها کنند

بی معرفت مباش که در من یزید عشق
                اهل نظر معامله با آشنا کنند
                .....

اتفاقات بد امروز خاطرات خوش و تجربیات اموزنده فرداست
                علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!

نظر

• ata007
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 6291

در اصل توسط مهرداد پست شده است View Post
                  با توهمراهم رفیق بدون که این روزگار بد برای بیشتر مثل ماهاست

ارادتمند :x
                  مهرداد جان این نیز بگذرد......... @};-

نظر

• امیر2309
                    عضو فعال
                    • Apr 2011
                    • 2127

خدا به داد همه ما برسه سرمايمون نابود شد
                    ولي من ياد گرفتم بايد بازي سهام بيفته دست خودت وگرنه فايده نداره
                    الان هم دارم چند نفر رو راضي مي كنم يعني رو مخشون كار كردم يه پول بيارن حدود 2 ميليارد تومن بذاريم پشت يه سهم بعدش هم مي شه به بچه ها هم آمار داد حالا يه عده مي خوان بگن سفته بازي يا هر چيزي ديگه كه مي خوان اسمش و بزارن اصلا مهم نيست بايد سود كرد وگرنه خدا مي دونه از كجا سر در مياريم
                    من خودم كه پول ندارم هيچ بقول حاجي بيلانمون هم منفي شده
                    هر كسي هم خواست ملاقات چند نفره بذاره ما حاضرم يه اتاقكي هست تو شهرري تشريف بياره تجربياتشو بذاره استفاده مي كنيم
                    خواستيد هماهنگ كنيم جلسه هم بذاريم
                    مشكلي نيست استقبال مي كنم
                    چند نفر از دوستام بدجوري ضرر كردن .............
                    بايد راهي براي جبرانش پيدا كرد
                    www.mahak-charity.org

نظر

• امیر2309
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 2127

به طرف وقتي مي گي تو بورس سرمايه گزاري كن انگار برق چند صد هزار ولت بهش وصل كردن بدجوري مي ترسن البته حق هم دارن
                      www.mahak-charity.org

نظر

• ata007
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 6291

لا مصب استاد ایرج جنتی عطایی عالی این شعر رو گفته

طعم خیس اندوه و اتفاق افتاده
                        یه آه خداحافظ ، یه فاجعه ی ساده
                        خالی شدم از رویا ، حسی من و از من برد
                        یه سایه شبیه من پشت پنجره پژمرد

ای معجزه ی خاموش ، یه حادثه روشن شو
                        یه لحظه ، فقط یه آه ، هم جنس شکفتن شو
                        از روزن این کنج خاکستری پرپر
                        مشغول تماشای ویرون شدن من شو

برگرد (برگرد) به برگشتن ، از فاصله دورم کن
                        یه خاطره با من باش ، یه گریه مرورم کن
                        از گرگر بی رحمه این تجربه ی من سوز
                        پرواز رهایی باش به ضیافته دیروز
                        به کوچه که پیوستی ، شهر از تو لبالب شد
                        لحظه آخر لحظه ، شب عاقبت شب شد
                        آغوش جهان رو به دلشوره شتابان بود
                        راهی شدنت حرفه نقطه چینه پایان بود

ای معجزه ی خاموش ، یه حادثه روشن شو
                        یه لحظه ، فقط یه آه ، هم جنس شکفتن شو
                        از روزن این کنج خاکستریه پرپر
                        مشغول تماشای ویرون شدن من شو

نظر

• ata007
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 6291

وقتي كه گل در نمي ياد سواري اينور نمياد
                          كوه و بيابون چي چيه؟
                          وقتي كه بارون نمياد... ابر زمستون نمي ياد ....
                          اين همه ناودون چي چيه؟
                          سقوط من در خودمه سقوط ما مثل منه...
                          مرگ روزاي بچگي از روز به شب رسيدنه....
                          دشمني ها مصيبته
                          مصيبته حقيقته...حقيقته مصيبته
                          ......

نظر

• ata007
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 6291

به تودیع توجان میخواهد از تن شد جدا حافظ
                            به جان کندن وداعت می کنم حافظ خداحافظ
                            ثنا خوان توام تا زنده ام اما یقین دارم
                            که حق چون تو استادی نخواهد شد ادا حافظ
                            من از اول که با خوناب اشک دل وضو کردم
                            نماز عشق را هم با تو کردم اقتدا حافظ
                            تو صاحب خرمنی و من گدایی خوشه چین اما
                            به انعام تو شایستن نه حد هر گدا حافظ
                            بروی سنگ قبر تو نهادم سینه ای سنگین
                            دو دل با هم سخن گفتند بی صوت و صدا حافظ
                            در اینجا جامه شوقی قبا کردن نه درویشی است
                            تهی کن خرقه ام از تن که جان باید فدا حافظ
                            تو عشق پاکی و پیوند حسن جاودان داری
                            نه حسنت انتها دارد نه عشقت ابتدا حافظ
                            مگر دل میکنم از تو بیا مهمان به راه انداز
                            که با حسرت وداعت می کنم حافظ خداحافظ
                            استاد شهریار

دوستان بنا به تحصیلم دیگر برایم مقدر نیست که در این جمع صمیمی دوستان باشم

حلالم کنید دوستدارتان عطا

یا حق

نظر

• ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

به تودیع توجان میخواهد از تن شد جدا حافظ
                              به جان کندن وداعت می کنم حافظ خداحافظ
                              ثنا خوان توام تا زنده ام اما یقین دارم
                              که حق چون تو استادی نخواهد شد ادا حافظ
                              من از اول که با خوناب اشک دل وضو کردم
                              نماز عشق را هم با تو کردم اقتدا حافظ
                              تو صاحب خرمنی و من گدایی خوشه چین اما
                              به انعام تو شایستن نه حد هر گدا حافظ
                              بروی سنگ قبر تو نهادم سینه ای سنگین
                              دو دل با هم سخن گفتند بی صوت و صدا حافظ
                              در اینجا جامه شوقی قبا کردن نه درویشی است
                              تهی کن خرقه ام از تن که جان باید فدا حافظ
                              تو عشق پاکی و پیوند حسن جاودان داری
                              نه حسنت انتها دارد نه عشقت ابتدا حافظ
                              مگر دل میکنم از تو بیا مهمان به راه انداز
                              که با حسرت وداعت می کنم حافظ خداحافظ
                              استاد شهریار

دوستان بنا به تحصیلم دیگر برایم مقدر نیست که در این جمع صمیمی دوستان باشم

حلالم کنید دوستدارتان عطا

یا حق
                              با سلام خدمت شما آقا عطا امیدواریم در هر جایی که فعالیت تحصیلی و اقتصادی دارید موافق باشدچون در درجه اول کسب دانش در مقاطع بالا برای خدمت رساندن به مردم با داشتن دانش اوج لذت را برای شخص فراهم می کند و امید واریم دوباره شما را در ایران ببینیم با تشکر :x
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ata007
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 6291

نماینده مجلس در گفتوگوی تفصیلی با فارس عنوان کرد
                                تذکر به رئیس سازمان بورس/ سهامداران نگران نباشند
                                خبرگزاری فارس: نماینده مجلس با اعلام اینکه مفاد نامه اعتراضی سهامداران پیگیری شده، گفت: یک ماه پیش به رئیس سازمان بورس در مورد برخی رویههای غلط تذکر داده بودم.

Tweet
                                به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در پی وضعیت نامساعد روزهای گذشته بازار سهام که از 9 دی ماه با توقف نماد 6 شرکت جلودار و سپس ابلاغ دستورالعمل خرید اعتباری کارگزاران و در پی آن طرح احتمال اجرای مرحله دوم هدفمندسازی یارانهها، مسائل روز و افزایش ارز و مسکن، شاخص بورس طی چهار روز حدود 1700 واحد را از دست داد و به دو کانال منفی 37 و 36 واحدی نزول کرد.

همچنین روز گذشته شاخص بورس با سقوط 690 واحدی بیسابقهترین افت خود در تاریخ 46 ساله بازار سهام را هم تجربه کرد، تا نگرانیها از این روند افزایش یابد.

با این رویدادها و مسائل بود که برخی سهامداران حقیقی با ارسال نامه سرگشاده به نماینده مجلس، یعنی محمد حسننژاد (که خود سالها از فعالان بورس و مدیرعامل کارگزاری رضوی بود) خواهان بررسی اعتراضها و آنچه که از آن به عنوان دخالت آشکار مسئولان سازمان بورس نام بردند، شده و درخواست رسیدگی به این موضوع شدند.

محمد حسننژاد هم در گفتوگویی کوتاه دیروز با فارس از پیگیری این نامه اعتراضی به همراه دعوت از وزیر اقتصاد و رئیس سازمان بورس در صورت لزوم خبر داد، تا شاید التهاب سهامداران معترض مقداری به آرامش برسد.

وی در گفتوگویی تفصیلی با فارس از جزئیات تازهای در رابطه با اعتراض سهامداران و وظیفه سازمان بورس و همچنین تذکر یک ماه پیش به رئیس سازمان بورس خبر داد و تأکید کرد: برای حفظ منافع سهامداران و بازار سرمایه که بخش مهمی از اقتصاد کشور به شمار میرود، با هیچ کسی و هیچ سازمانی تعارف نداشته و به طور جدی پیگیر برخی رویههای غلط سازمان بورس خواهد بود.

این گفت وگو را در ادامه می خوانید:

*پیگیر درخواست سهامداران تا حصول نتیجه

وی در این گفتوگوی تفصیلی ضمن تشکر از اعتماد سهامداران به وی اظهار داشت: واقعیت این است که در کنار عرق حرفهای شدیدی که به بازار سرمایه دارم، به عنوان یک نماینده مجلس آگاه به همه ابعاد بازار سرمایه و جزئیات آن ،وظیفه قانونی خود میدانم که درخواستهای مطرح شده سهامداران تا حصول نتیجه روشن و مثبت را پیگیری کنم.

*تذکر یک ماه پیش به رئیس سازمان بورس/ مواضع غلط یک مدیر

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: در این رابطه و قبل از نامه اعتراضی سهامداران، حدود یک ماه پیش جلسهای با رئیس سازمان بورس برگزار کردم و در آن تذکراتی در مورد برخی رویه های غلط سازمان و مواضع برخی مدیران آن تذکراتی دادم که وی هم به دنبال سند و مدرک بود.

حسننژاد ادامه داد: یکی از موارد بااهمیتی که در آن جلسه به صالحآبادی اعلام کردم، مربوط به مواضع مدیر اداره نظارت بر ناشران بورس در مورد شاخص بورس و حاشیههای آن بود. چون چنین فردی که دارای اطلاعات نهانی و پنهانی همه شرکتها است، حق اظهارنظر در مورد شاخص بورس و مسائل آن ندارد. بلکه وظیفه اصلی آن ارائه گزارشهای شفاف است. همچنین چنین فرد و مدیری باید به جای اینگونه اظهارنظرها به دنبال جلوگیری از انتشار اطلاعات فاحش و آشکار در گزارشهای ارائه شده شرکتها باشد.

وی ادامه داد: در این رابطه رئیس سازمان بورس اعلام کرد وظیفه این سازمان و مدیریت نظارت بر انتشار گزارشها بوده و همه اطلاعات توسط مدیران شرکتها منتشر میشود.

در پاسخ به این گفته صالحآبادی اعلام کردم در آن صورت دیگر چه لزومی به وجود مدیریت نظارت بر ناشران است؟ چرا که این مدیریت باید در جهت شفافسازی بیشتر بازار و جلوگیری از انتشار اطلاعات غلط شرکت ها فعالیت کند.

*دخالت مستقیم در عرضه و تقاضا موضوع تازه ایی نیست

نماینده مردم مرند در بخش دیگری از این گفتوگو به 10 مورد اعلامی سهامداران معترض درنامه سرگشاده اشاره کرد و گفت: در مورد بند اول یعنی اعلام دخالت مستقیم در فرایند عرضه و تقاضای سهام و دستکاری در قیمت، باید بگویم این موضوع تازگی ندارد.

حسن نژاد افزود: آن زمانی که به عنوان کارگزار بورس فعالیت میکردم، شاهد چنین دخالتهایی بودم که در آن به من هم میگفتند که چه تصمیمی در مورد عرضه و تقاضای برخی شرکتها بگیرم. در آن زمان این رویه را به حساب نظارت میگذاشتم نه دخالت، اما با فراگیر شدن این موضوع و افزایش تماسهای تلفنی با کارگزاران، مشخص شده، هم اکنون دخالت و نه نظارت وجود دارد.

*بررسی قضایی در مورد دستکاری آشکار در گزارشهای ادواری

حسننژاد در مورد بند سوم این نامه و اعلام دستکاری آشکار در گزارشهای ادواری شرکتهای مطرح بورس و به ویژه شرکتهای شاخصساز تأکید کرد: در این مورد هم به نوبه خودم شاهد بودم. چنین مسئلهای ربطی به سازمان بورس ندارد. وظیفه سازمان این است که اگر ایرادی در اطلاعات ارائه شده شرکتها وجود دارد، ضمن اعلام آن ایرادات در قالب بندهایی به سهامداران اعلام کنند تا خودشان تصمیمگیری کنند.بنابراین این موضوع تخلف بسیار بالایی بوده و باید از منظر قضایی بررسی شود.

وی در رابطه با اعلام خرید و فروش سهام توسط کارکنان و مدیران میانی بورس هم توضیح داد: چنین موردی باید توسط خود سازمان بورس بررسی شود، ولی اگر کسی خبری در این رابطه و مدرکی داشته باشد، حتما پیگیری میکنم. با این همه در صورتی فرض خرید و فروش سهام توسط کارمندان و مدیران میانی،تخلفی صورت نگرفته، بلکه تخلف آنجاست که معاملهای توسط این گروه براساس اطلاعات نهانی باشد.

*چرا فردی 7 سال مهمترین و حساسترین قسمت بورس را در اختیار دارد؟

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در رابطه با درز اطلاعاتی پیرامون معاملات افراد حقیقی و حقوقی از طریق حوزه نظارتی بورس گفت: این موضوع هم تازگی نداشته و از قدیم مطرح بوده است. چون ممکن است افراد دارای دسترسی به سیستمهای گزارشی به دوستان خود اطلاعات دهند.

حسننژاد تأکید کرد: واقعیت این است که آن اصطلاح معروف «اگر آب جایی بماند میگندد» در هر حوزه اقتصادی ممکن است، وجود داشته باشد.

*جلوگیری از نهایی شدن تحقیق و تفحص از بورس

وی در بخش دیگری از اظهارات خود به طرح تحقیق و تفحص مجلس از سازمان بورس اشاره کرد و گفت: در آن زمان که این موضوع مطرح بود، من به همراه آقایان پورابراهیمی و مصباحیمقدم در مجلس نگذاشتیم که تحقیق و تفحص از سازمان بورس رأی بیاورد. ولی به رئیس سازمان بورس تذکراتی دادیم، تا اصلاحاتی انجام دهد.

*لزوم تقویت قسمت ناشران بورس برای رسیدن به شفافیت

حسننژاد ادامه داد: واقعیت این است که بازار سرمایه و بورس باید نماد جلب اعتماد باشد و نه سلب اعتماد اما متأسفانه گاهی با تصمیمات خلقالساعه و توقف ناگهانی نمادها، اعتماد به بورس کاهش می یابد. در این رابطه باید گفت که قسمت ناشران بورس بسیار ضعیف بوده و باید تقویت شود تا به شفافیت برسد.

حسننژاد تأکید کرد: وضعیت نامساعد اداره ناشران بورس را به رئیس سازمان بورس اعلام و با اعداد و ارقامی در رابطه با چندین اشتباه آشکار و مهم ثابت کردم.

وی ادامه داد: با این حال با توجه به اهمیت اطلاعات نهانی در بازار حساسی چون سهام کسی که 7 سال مدام دارای چنین اطلاعاتی است، باید عوض شود.

همچنین چنین مقام مسئولی به درجهای رسیده که با وجود ارائه اطلاعات برخی شرکتها اقدام به توقف نماد کرده و از طرفی دیگر با وجود ارائه اطلاعات اقدام به بازگشایی نماد نمیکند. چنین رویهای در نهایت موجب میشود که رقابتپذیری بازار سرمایه زیر سئوال برود.

این نماینده مجلس در مورد خرید و فروش سهام شرکتها توسط مدیران میانی سازمان بورس از طریق کدهای اقوام و آشنایان نزدیک گفت: چنین موردی قابل اثبات نیست و باید از طریق نظارت مانع از چنین رویه غلطی در بازار سرمایه بود.

*چگونگی پیگیری درخواست سهامداران

حسننژاد در بخش دیگری از اظهارات خود در رابطه با تصمیمات اتخاذ شده در مورد نامه سهامداران حقیقی به فارس گفت: در این رابطه نامهای تنظیم و به وزیر اقتصاد به عنوان رئیس شورای عالی بورس و رئیس سازمان بورس تنظیم کرده که این دو مقام مسئول باید در کمیسیون اقتصادی مجلس پاسخگو باشند.

اگر قانع هم نشدیم، ممکن است طرح استیضاح وزیر را مطرح کنیم. چون من عنوان وکیل مردم و ملتم نه این که وکیل سازمان و یا نهادی خاص باشم.

*توصیه به سهامداران

حسننژاد با تأکید بر اینکه با هیچ کس و مقام مسئولی تعارفی ندارد، در بخش پایانی این گفتوگو توصیههایی به سهامداران کرد و گفت: با توجه به شرایط حاکم بر اقتصاد، سهامداران نترسند و سعی کنند، همواره با تصمیمات منطقی و با تکیه بر تحلیلها اقدام به خریدو فروش کنند.

در این چند روز هم نباید سهامشان را مفت از دست بدهند.چون بسیاری از شرکتهای حاضر در بازار سهام از ظرفیتهای بالایی برخوردار هستند.

وی در پایان گفت: یکی از عوامل مؤثر بر بازار سرمایه طرح اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانهها است که دراین رابطه قاطعانه میگویم، خیال همه راحت باشد که این طرح به آن صورت قبلی اتفاق نخواهد افتاد و اگر هم انجام شود به نفع اقتصاد و کشور خواهد بود.نوسان ارز هم کنترل خواهد شد.

وی گفت: واقعیت این است که دست هایی در کار است تا مجلس و دیوان محاسبات از مواضعشان عقبنشینی کنند که این هم خیالی باطل است.

نظر

در حال کار...
                                X