سیمان ارومیه به زودی برای تعدیل مثبت 35 درصدی متوقف خواهد شد .
محسن گلادیاتور تکنیکال
Collapse
X
-
-
سلام آقا محسن عزیز
هروقت سایت بورسی را مطالعه میکنم ، یکی از جذابترینها بخش مربوط به شماست که جا دارد از جنابعالی بطور ویژه تشکر نمایم و فقط به ارسال PM بسنده نکنم.
اما سوالی دارم و آن اینکه برای فردا مشخصا خرید چه سهمی را پیشنهاد می کنید؟ نظر شما راجع به سهام سیمانی و مشخصا سفارس در این قیمت 3350 ریال چیست؟ با تشکر مجدد
نظر
-
انصافا تراکتورسازی نمودار قشنگی داره :Dبرخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...
نظر
-
سلام و درود
شب همگی بخیر
در خصوص جلسه هم اندیشی :
1) جهت هماهنگی تو امضام شماره ای قرار داده بودم که کسانی که متمایل بودن تماس بگیرن
2) جلسه توسط تکنیکالیست و بنیادی کارها اداره میشه .
تکنیکالیست بنده و جناب مرتضی 93 ( آقای خرم ) ، بنیادی کارها آقایان کبیری و محمدی هستند .
هر یک از ما سهمهای مد نظر رو اشاره و بررسی میکنیم و در برخی سهمها که مشترک هستیم تکنیکال و فاند سهم همزمان بررسی میشه .
در این جلسه بنده در خصوص سهم های گروه خودرو ، بانکی ، بیمه ، سیمان و دارویی و چند سهم صبحت کردم.
جنابان محمدی و کبیری هم در خصوص تاثیر این نامه واریز مابه التفاوت پالایشی ها بر شرکتها و گروه های پر پتانسیل آتی صحبت کردند.
در نهایت هم به سوالات و پرسش ها پاسخ داده شد ..
==========================================
در اصل توسط 34728 پست شده است View Postمحسن جان من تو ٢٢٥ وارد ثشرق شدم نظرت چيه؟
منتها فعلا بازی حق تقدمهاش منو دست به تریگر نگه داشته
در اصل توسط amir2007dkn پست شده است View Postاقا محسن سلام
نظرت برای خرید وپترو و غبشهر
وپترو حمایت های خوبی روی 200 و نهایتا 185 داره
مقاومت مهم سهم هم 246 تومنه
بین این دو محدوده سهم نوسانیه
غبشهر :
سهم پر پتانسلیه که قبل بسته شدن گفته بودم کف سهم 3850 هست که سهم از همونجا قشنگ برگشت و قفل شد . سهم قشنگ روی مقاومت و سقف قبلیش یعنی 4800 بازگشایی داشت .
افزایش سرمایه شرکت هم بزودی اعلام میشه
فردا اونهایی که تو سود هستند تخلیه بشن ، سهم راحت میشه. کف سهم در این مرحله 4500 هست
ندارید اگر 4500 شد بخرید و اگر دارید تا بعد افزایش سرمایه نگه داری...
احتمال ادغام شرکتهای غمارگ و غبشهر هم هست...
در اصل توسط m.nouri پست شده است View Postلطفا نظرتان را در مورد لپارس بفرمايد . باتشكر
لپارس سهمیه که در طول 5سال گذشته در صدر بیشترین بازدهی سهام قرار داشته .
اما دید ما اونطوری نیست
لپارس دیتای تکنیکالی نداره
p/e سهم که خوبه . اگر عمده سودش عملیاتی باشه ارزش سهامداری داره . خریدهای خوبی هم توش شده و فعلا نگهداری کنید تا حد ضرر فعال نشده .
حمایت سهم 402 و مقاومت سهم 450 هست . سقف سهم هم دقیقا روی فیبوی 261% یعنی 512 قرار داره
در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Postسلام آقا محسن عزیز
هروقت سایت بورسی را مطالعه میکنم ، یکی از جذابترینها بخش مربوط به شماست که جا دارد از جنابعالی بطور ویژه تشکر نمایم و فقط به ارسال PM بسنده نکنم.
اما سوالی دارم و آن اینکه برای فردا مشخصا خرید چه سهمی را پیشنهاد می کنید؟ نظر شما راجع به سهام سیمانی و مشخصا سفارس در این قیمت 3350 ریال چیست؟ با تشکر مجدد
ممنون از حسن توجه شما و سایر دوستانم
شاخص سیمان نزدیک مقاومت 800 هست که اگر بتونه ردش کنه عالی میشه .
سفارس هم حمایتش 320 و مقاومتش 345 هست . رو حمایت و یا بعد مقاومت تصمیم گیری کنید بهتره
در اصل توسط mosyjoon پست شده است View Postسلام
یه تحلیل از غشان میزارین آقا محسن
مرسی
سهم دقیقا از مقاومت 800 برگشته
حمایتهای سهم 690 و 626 هستند .
اگر سهم 800 رو بزنه تا 880 میره
نظر
-
چند وقت پیش یکی از دوستان از علت رشد تمحرکه پرسید واینکه خیلیها فقط بخاطر حقش به سمت سهم و خود حق تمایل پیدا کردن و سفته بازیه و .....
من گفتم نه . سفته بازی نیست .
چون سهم رو ریل افتاده . سهم زیانهای سنگین حوالی 80-90 سنوات گذشته رو امسال به کمتر از 10 تومن رسونده بود . و بازار احتمال به سود دهی رسیدن سهم رو میده و میخره ...
پس شد آنچه شد. در گزارش جدید شرکت ، سهم از زیاندهی خارج شد و به سود دهی رسیده....
همین اتفاق برای چفیبر افتاد....
در آینده علت رشد شپلی هم دقیقا همین مسئله ست که هویدا میشه...
=============================================
دفارا که دیشب و امروز صبح گفتم :
سهم تو یه چنگال صعودیه
مقاومت 1850 رو پیش رو داره که فردا مثبت بمونه خوبه و میره به سمت 2000
سایر تارگتهای سهم 2200 و 2550 هستند که در زمانهای دورتر محقق میشن
افزایش سرمایه شرکت هم خیلی جالبه . برید سود انباشته چشم نواز شرکت رو هم ببینید....
============================================
خگستر :
احتمالا سهم تو اواخر موج 4 باشه . کف 240 مقاومت محکمی بوده که به یک حمایت بسیار قوی تبدیل شده
مقاومتهای سهم 280 و 304 ( قله قبلی و فیبوی 127%) هستند .
اما تارگت موج 5 در صورت آغاز حوالی 360 باید باشه
چنگال و مثلث متقارن سهم هم زیباست...
پ ن : تبعیت این سهم از ایران خودرو هم از نکاتیه که باید تو بررسی گنجونده بشه.
ایران خودرو مقاومت جدی رو 260 داره. ردش کنه تا 297 مشکل خاصی نداره
آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2013/10/13, 01:06.
نظر
-
-
سلام آقا محسن
امروز کبافق ، سفارس و سشرق خرید شد.خواستم نظرتون رو بدونم. امیدوارم فردا رنگشون سبز باشه.
باز هم ممنون از راهنمایی های بی دریغتون
نظر
-
سلام و درود
در خصوص کلیه بازار نظرم بر نقد بودنه. امروز کل سبد رو نقد کردم بجز دارویی
خودرویی ها هم اگر تا سه شنبه منفی باشن ، قبل مذاکرات یه پله برای نوسان برمیداریم
نظر
-
سلام محسن جان لطفاً بشهاب رو بررسی کن نقاط ورود و خروج رو لطفاً اعلام کن[B][COLOR="#FF0000"]اگر در قدم اول موفقیت نصیب ما می شد، سعی و عمل دیگر معنایی نداشت.(موریس مترلینگ)[/COLOR][/B]
نظر
-
امروز مقداری دتولید خریدم.
منفی دتولید ارزنده بود .
حقوقی والبر سهم رو منفی نمیکرد ، سهم مثبت میشد. فردا والبر جمع میشه . اگر 450 رو بزنه رالی تازه تو گروه دارویی خواهیم داشت .
نظر
نظر