کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آقا محسن سلام شب بخیر
من با مفید تریدر کار می کنم هر وقت می خواهم نمودار مثل شکل بالا تهیه کنم کلی به نرم افزار سر کله مزنم باز موفق نمیشم .نمودار در بازه زمانی طول روزهای ماه را می دهد اگر بخواهیم یه کم جم وجور ترسیم شود باید چه مراحلی را انجام دهم .
متشکرم
آقا محسن پاسخ سئوال ما را ندادید
آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
خرید شپارس
با قبول ریسک مقاومت روانی 1000 و مقاومت تکنیکیالی 1050
شپارس و سیگنال های خریدی که یکی یکی در اندیکاتورهای momentum , macd ,DI و rsi صادر شده
مقاومتهای روانی 1000 و سقف مثلث متقارن و مقاومت سابق سهم در 1035 امروز شکسته بشه ( مقاومت 1050 هم دیگه ارزشی نداره) تا 1200 مشکلی نداریم .
=====================================
بشهاب که صفه الحمدلله
خاور هم بسته برای تعدیل
=====================================
چکاوه ای که رو 2600 و 2900 گفته بودم باز هم میگم فروشی نیست....
صدور سیگنال های سدور رو ببینید :
واگرایی مثبت بین قیمت و اندیکاتورهای MACD , RSI , DI
* از طرفی بازگشت سهم از کف حمایتی و فیبوی 38% روند اصلی
* قرار داشتن امروز سهم روی مقاومت 1190 ( تلاقی مقاومت قبلی و فیبوی 23%)
* مقاومت بعدی سهم 1382 هست ( تلاقی سقف قبلی و فیبوی 61%)
* اگر سهم بتونه 1382 رو بزنه ، میتونه یه کف دوقلوی ایده آل بزنه .
مشخصات کف دوقلوی ایده آل :
- روند نزولی
- وقوع واگرایی مثبت
- حجم بالا در کف سمت راست
- انجام SHAKE OUT( کف سمت راست پایینتر از کف سمت چپ : شکستن کف قبلی سبب تصور شکست حمایت و کف قبلی شده و خیلی ها خروج میکنند )
سلام استاد من شاگرد خوبی نیستم ولی فکر میکنم با توجه به توضیحاتی که شما روی سهم ها می دید من اون هارو با بانک دی مقایسه کردم و فکر میکنم جای خوبی قرار داره و سیگنال خرید و صادر کرده ممنون میشم اگر نظر خودتون و بگید .
و از بین همه سیگنال ها کدوم سیگنال توی یک سهم قویتر هست و اینکه adx چه جوری سیگنال و صادر میکنه ؟
با سپاس
با سلام
محسن جان یه نظری هم به فنوال داشته باشید انگار چارتش یه حرفایی برای گفتن داره
با تشکر
فنوال تو اندیکاتورها دیگه افتی نداره ولی تو نمودار قیمت حمایتهای 600 تا 584 حمایتهای خیلی خوبی داره .
جدا سهم تو کف قیمتی قرار داره ولی چون اندیکاتورهای ما اغلب بر اساس میانگین قیمتهای پایانی عمل میکنند ، چون قیمت پایانی رشدی نداشته ، هنوز سیگنال خرید ندادند . ولی با دوروز مثبت شدن همگی سیگنال میدن .
در اصل توسط almerindo portfolio پست شده است
View Post
با سلام.
اینا منفی هم میشن مگه؟
در کل تارگتای بالاییو میبینید واسشون؟
بله روزهای شنبه تا سه شنبه سهم های این گروه منفی شدند .
والا بنده اواخر مهر ماه عرض کرده بودم که آبان ماه باید رفت تو گروه هایی با سهم های کوچک . مثل گروه کاغذ و کانی غیر فلزی و شیمیایی های کوچک و ...
فقط برای گروه دارویی بعد گزارشات 6ماهه شون انتظار کمی استراحت داشتم که انتظارم برآورده نشد .
گروه قندی هم خیلی وقته محجور موندند .
===================================
تو این گروه هم کگاز و کفرا و کسرا و کاذرو بیشتر تاکید داشتم .
شنبه و یکشنبه برای گروه روزهای حساسیه. چون سهم هایی نظیر کفرا و کسرا و کاذر به سقفهاشون میخورن وباید دید که میتونن گذر کنن یا خواهند ریخت !
اما اگر هم افت کنند ، چند هفته بعد رالی جدیدی خواهند داشت . مخصوصا سهم هایی نظیر کسرا و کخاک بی نظیر هستند . نه تنها تو گروهشون بلکه در کل بازار .
محسن عزیز در خصوص کرازی،کسرا،کهمدا و دیگر کانیها ، وقت کردی تارگتهاشو میگی لطفاً . ممنون
کسرا باید دید با مقاومت 6835 چیکار میکنه. بزنه 7800 هدف بعدیش . بدون افزایش سرمایه میتونه 10000 هم ببینه .
کفرا 5700 رو بزنه 7000
کاذر 600 رو بزنه 705
کرازی 387 رو بزنه 470
کهمدا 1000
کگازم از 390 گفتم کوتاه مدت 700 که زد. میان مدت گفتم 1000 که اینم میزنه
سلام استاد من شاگرد خوبی نیستم ولی فکر میکنم با توجه به توضیحاتی که شما روی سهم ها می دید من اون هارو با بانک دی مقایسه کردم و فکر میکنم جای خوبی قرار داره و سیگنال خرید و صادر کرده ممنون میشم اگر نظر خودتون و بگید .
و از بین همه سیگنال ها کدوم سیگنال توی یک سهم قویتر هست و اینکه adx چه جوری سیگنال و صادر میکنه ؟
با سپاس
بانک دی رو عرض کرده بودم مقاومتش 176 و حمایتش 153 هست.
سیگنالهای ضعیفی صادر شده . منتها بعد 176 میشه گفت تا 200 میره .
محسن عزیز.این روزا بحث بین اتمام رشد گروه دارویی و رشد ادامه دار این گروه در فرومها هستش.نظر شما چیست؟
داروییها امسال بی ریسک هستند . هر وقت بخرید تا آخر سال 30% دیگه میدن بهتون. مخصوصا منتظر شگفتی در گزارش 9 و 12 ماهشون باشید .
بارها عرض کرده بودم والبر لیدر گروهه و با عبور از 450 میتونه تا 500 بره .
سهم هاتون را با والبر مچ کنید و مراقب والبر باشید .
500 رو بزنه میره برای 537 و شاید 584
در کوتاه مدت مقاومتهای شاخص دارویی 4000 و 4320 و 4735 هست .
نظر