اقا محسن نظرت در مورد خزامیاد چیه؟با سپاس
محسن گلادیاتور تکنیکال
Collapse
X
-
-
در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Postاقا محسن نظرت در مورد خزامیاد چیه؟با سپاس
احتمال عرضه در امروز بالا بود . خزامیا فعلا بیاد تا حمایت 210
در اصل توسط amirleo پست شده است View Postسلام.شاملا خطری نشده؟البته خودم امروز اضافه کردم.در اصل توسط arad700 پست شده است View Postآقا محسن نظرت راجع به وبیمه چیه؟
حجم های سنگینی در رالی اخیر سهم زده شده که نشانه خوبیه . اولین حمایت سهم 157-160
در اصل توسط بیدار پست شده است View Postباسلام
جناب مهرورز درموردستران تحلیلتونولطف میکنید...
بنظرشمابامعاملات امروزسیمانیها اصلاح میکنند یابرمیگردند...
اولین حمایت ستران 600 هست
اما بنظرم رالی سیمانیها بعد از کمی افت ادامه خواهد داشت و موج جدید تموم نشده
در اصل توسط 34728 پست شده است View Postمحسن جان هدف فاذر رو چند ميبينيد؟
همچنان تکنیکال خوبی داره
اما بنظرم پتانسیل فاذر آزاد شده و کم کم فاراک باید خودی نشون بده
نظر
-
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
فاذر 340 مقاومت داشته که نتونسته ردش کنه . این سهم همواره تو یه کانال صعودی در حرکت بوده
همچنان تکنیکال خوبی داره
اما بنظرم پتانسیل فاذر آزاد شده و کم کم فاراک باید خودی نشون بده
فاذر كه امروز مقاومت 340 رو شكست...نكته مهم اينكه اگه بالاي 340 ثبيت بشه ، مقاومت بعدي 380...
نظر
-
سلام محسن جان، پست قبل آوردید فاذر پتانسیل هاش بر خلاف فاراک آزاد شده در صورتی که واقعا این جوری که شما فرمودید نیست..... قرارداد های 300-400 میلیون یورویی نهایی شه سود فاذر که بدون اون هم تعدیلای خوبی داره سر به فلک خواهد کشید..... البته دید خرید اکثر سهامداران فاذر حداقل میان مدت است .........
در ضمن گفته شد مقاومت 340 رو رد نکرده که اونم امروز با صف خرید در 3520 تومن باید رد شده باشه
بنده همواره از تحلیل های شما استفاده کردم
پیروز باشیدآخرین ویرایش توسط PULP؛ 2013/12/03, 00:29.
نظر
-
-
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Postدوستان بکام عجب حجم نجومی داره میزنه
بالاترین حجم تاریخ سهم 14 میلیون بوده. امروز احتمالا اون رو هم رد کنه
مقاومت سهم 400 هست.
باید دید این مقاومت و این عرضه ها میتونه نفس سهم رو بگیره یا سهم میره برای موج جدید...
شنیده شده این حجم عرضه حقوقی برای پر کردن کدهای شخصی بوده!
ولی بازم صف شده
هدف سهم رو میذاریم رو 1000
نظر
-
خلاصه اخبار بکام که توسط یکی از عزیزان در سایت همسایه گفته شده:
یکیش محقق بشه .....
در اصل توسط مانی0070 پست شده است View Postپدیده جدیدی از گروه برق به نام کابل های مخابراتی شهید قندی(بکام) کشف شد
این سهم امسال براحتی بایذ بیش از 400% تعدیل مثبت دهد و سود سال آتی را در کمترین حالت ممکن و با نرخ های فعلی در اولین پیشبین 80 تومان اعلام و تا 150 تومان (دقت کنید در کمترین حالت ممکن عرض می کنم) باید افزایش دهد
دلیل و برهان این ادعا نرخ فروش کابل های mcm در بازار و کابل های مخابراتی می باشد که اختلاف قیمت فاحشی با پیشبینی دارد.در اصل توسط مانی0070 پست شده استبوق زدن ر زیاد دوست ندارم و کمتر هم پست میزنم و سهم هایی هم که معرفی میشن اونقدر جالب بازدهی دادن که مدیریت در هنگام راه اندای بخش vip طی ماه های گذشته با ارسال پیام خصوصی دعوت به همکاری کردن
اما در خصوص بکام در بازار آزاد فی کابل های نوری در ارزانترین نوع 9000 تومان می باشد که مربوط به کابل نوری خشک خاکی 6 کر می باشد جالب این نوه کابل از 6 کر تا 144 کر بزرگ میشه که 6 کر آن متری 9000 تومان و 144 کر در قسمت پخش این نوع کایل ها 130000 تومان می باشد
حالا شرکت اومده میانگین فروش کابل نوری رو در 6 ماهه نخست 5600 تومان و 6 ماهه دوم 7500 تومان گرفته
این سهم تعدیل وحشتناکی رو مخفی کرده به فرض حتی 7500 تومان برای کل 12 ماهه ما به سود 80 تومانی می رسیم
اصلا ما کاری به فروش زمین یزد و افزایش سرمایه اینا کار نداریم اگر اینا بیان وسط تارگت نجومی و بازار هنگ می کنهدر اصل توسط مانی0070 پست شده است View Postدوستان بریم حالا زیر مجموعه های بکام رو بررسی کنیم تعدیلا ارائه شده شگفت آوره
شرکت پلیمر ایساتیس قندي ابرکوه زیان 1930 ریالی 12 ماهه 91 رو فقظ در 6ماهه 92 به 8580 ریال سود تیدیل کرده
شرکت ایساتیس ارتباطات قندي در شش ماهه نخست سال 92 ، 108229 ریال سود محقق کرده
شرکت برق آفتابي هدایت نور یزد 61 ریال سود در 12 ماهه 91 ساخته و امسال در 6 ماهه 92 حدود 37 ریال سود
شرکت شبکه سازان کیهان در 6 ماهه 91 ،55 ریال سود داشته اما در 6 ماهه 92 ، 121 ریال سود
قیمت مس هم 194722 ریال در بورس کالا مفتول مس هست
شرکت در بودجه گرفته 202777 ریال
اصلا قیمت مس تاثیر چندانی نداره
این سهم(بکام) پدیده عجیبی هست
باز هم هیچکدام از زیر مجموعه ها رو کاری نداریم فقط پلیمر ایساتیس قندي ابرکوه که 10% متعلق به بکام است اگر در کمترین حالت 1300 سود بسازه تا پایان سال و 600 تومان سود نقدی هم تقسیم کنه یک تعدیل 6 تومانی هم از این محل داریم
بی دلیل عرض نمی کنم این سهم پدیده است
بدون شک و با اطمینان خاطر کامل عرض میکنم بکام باید متوقف بشه
صورت های مالی مورد باز بینی قرار بگیره از فردا پیگیر این موضوع خواهیم بود
من سود پنهان شده در این سهم رو فراتر از شپاکسا ابتدای سال میدونمدر اصل توسط مانی0070 پست شده است View Postپتانسیل عجیب بدی در نرخ پلی اتیلن نهفته است دوستان تحقیق کنن گرون ترین پلی اتیلن حال حاضر 2500 تومان در حالی که شرکت گرفته 5400 تومان یک تعدیل حداقل 20 تومانی هم اینجا در سهم خوابیده>:dدر اصل توسط مانی0070 پست شده است View Postبه اطلاع عزیزان برسانیم تمامی مداراک و اسناد مربوط به صورت های مالی بکام و تناقض آن با واقعیت ها در مورد کابل های mcm و انواع کابل های نوری همچنین در خصوص تفاوت نرخ مواد اولیه شامل پلی اتیلن و مس(جالبه به 30 تومان سود فقط و فقط از این محل رسیدیم)
و داستان (
شرکت پلیمر ایساتیس قندي ابرکوه زیان 1930 ریالی 12 ماهه 91 رو فقظ در 6ماهه 92 به 8580 ریال سود تیدیل کرده
آماده شده تا ه کارشناسان مربوطه سازمان ارسال گردددر اصل توسط مانی0070 پست شده است View Postفردا سقف تاریخی چند ساله سهم شکسته خواهند شد معدود موقعیت های خرید باشد
پ.ن:اخباری مبنی بر توقف جهت تعدیل مثبت شنیده میشه
نظر
نظر