کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
محسن جان بنظرت تو صف مرقام بمونم یا برم سراغ یچیزه دیگه؟!!
/:.sadsmiley.:/
[CENTER][FONT=tahoma][COLOR=#0000ff]یادمه همه میگفتن....، از این راه نمیتونی نون شب بخوری!!!! نمیدونن این کار از نون شب برام مهمتره...........[/COLOR][/FONT][/CENTER]
سلام
من ساراب را امروز خریدم از شانس من منفی خورد همین روز اولی 100 هزار تومن ضرر دادم!!
100هزار تومن جاش رو سره!!!!
ما بیشتر از اینا لو دادیم و بازم اینجاییمlaughingsmiley
با یکی دو روز که نمیشه سود و ضرر رو مشخص کرد
ایشالا برمیگرده..... اما اینا همش تجربس فقط یکم گرون میوفته;)
[CENTER][FONT=tahoma][COLOR=#0000ff]یادمه همه میگفتن....، از این راه نمیتونی نون شب بخوری!!!! نمیدونن این کار از نون شب برام مهمتره...........[/COLOR][/FONT][/CENTER]
بازم اومدم مزاحمت بشم محسن جان;;)
نظرت در مورد واتی و فاذر و روندشون چیه؟
واسه سرمایه گذاری کوتاه مدت در حد 2هفته
مرسی
شکستن مقاومت 270 میتواند رشد سهم تا 300 را سبب شود .
سهم اخیرا با تشکیل الگوی پرچم هدف اولیه 340 را نشانه رفته است .
صدور سیگنالهای مثبت از اندیکاتورهای مختلف موید رشد سهم میباشد و خرید سهم با رعایت
حد ضرر 270 میتواند مناسب باشد .
سلام اقا محسن میخواستم نظرتونو راجب به روند سهم وتوشه بدونم.من تو روندش الگوی پرچم میبینم نظرتونو میخواستم
در ضمن اگر امکان داره سطح مقاومت و خمایتشو بهم بگین
آقا محسن سلام، ممکنه یک نگاه به "افرا" بفرمایید هم all time و هم شرایط دیگه و با توجه به ورود شرکت انفورماتیکی جدید و شرایط گروه؟ و امکان راه اندازی دیتا سنتر که شایعش هفته پیش گفته شده بود؟ امکان دیدن 2000 تا پایان سال را می بینید؟
با سپاس
سلام محسن جان، من هفته پیش وساپا رو 184 خریدم، ممنون میشم مقاومت و حمایتهای سهم رو برام بگی. نظر خودتم در مورد سهم برام مهمه،به نظرت میان مدت تا 270 میره؟ممنون از لطفی که میکنی.
نظر