محسن گلادیاتور تکنیکال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بیدار
    ستاره دار(3)
    • Nov 2011
    • 234

پاسخ : محسن و دیگر گلادیاتورهای تکنیکال

سلام
    جناب مهرورزعزییز
    شاخص قندی هارواگه ممکنه تحلیل بفرمایید
    قشیر و قزوین مقاومت شکستند...هدفشونوچنندمیبینید...
    باتشکر

نظر

• Mohsen Mehrvarz
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 1683

یکسری قندیها خوبن
      قمرو خریدم من
      قصفها و قزوین اولویتهای بعدی قندی هستند...
      ==============================
      نمادهای قمرو ، قصفها و قزوین به لحاظ مسائل بنیادی و تکنیکال بیشتر مورد تایید میباشند .

قمرو که امکان تشکیل الگوی کاپ را نیز داراست ، شکستن مقاومت 3840 سکوی پرتاب سهم محسوب میشود . مقاومتهای میان مسیر سهم 4500 و 5000 میباشند . ( افزایش سرمایه سنگین قمرو میتواند سبب شکستن قیمت سهم و در نتیجه جذاب تر شدن قیمت سهم شود )

قصفها امروز روی مقاومت 1160 قرار دارد . اگر موفق به شکستن آن باشد میتواند با الگوی کاپ هدف 1650 را نشانه خواهد رفت .

قزوین هم با شرایطی مشابه هدف 820 را نشانه رفته است .
      آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2014/01/07, 10:19.

نظر

• مصطفی 64
        عضو عادی
        • Nov 2013
        • 265

سلام استاد مهرورز
        در صورت امکان نظزتون در مورد سیلام رو بفرمایید
        انسان در کنار دیگران عاقل تر است تا در کنار خویش

نظر

• merikhzar
          عضو جدید
          • Dec 2013
          • 8

سلام آقا محسن
          در رابطه با همین قندی ها،قچار هم اگه میشه لطف بفرمایید تحلیلتونو بگید،من خریدمش اما احساس می کنم اشتباه کردم
          ازت بسیار بسیار ممنونیم

نظر

• mnasr
            عضو عادی
            • Dec 2013
            • 23

سلام
            دوستان کسی میدونه دلیل اینکه امروز اکثر سهام ها منفی خورد چیه؟
            ممنون

نظر

• بیدار
              ستاره دار(3)
              • Nov 2011
              • 234

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
              یکسری قندیها خوبن
              قمرو خریدم من
              قصفها و قزوین اولویتهای بعدی قندی هستند...
              ==============================
              نمادهای قمرو ، قصفها و قزوین به لحاظ مسائل بنیادی و تکنیکال بیشتر مورد تایید میباشند .

قمرو که امکان تشکیل الگوی کاپ را نیز داراست ، شکستن مقاومت 3840 سکوی پرتاب سهم محسوب میشود . مقاومتهای میان مسیر سهم 4500 و 5000 میباشند . ( افزایش سرمایه سنگین قمرو میتواند سبب شکستن قیمت سهم و در نتیجه جذاب تر شدن قیمت سهم شود )

قصفها امروز روی مقاومت 1160 قرار دارد . اگر موفق به شکستن آن باشد میتواند با الگوی کاپ هدف 1650 را نشانه خواهد رفت .

قزوین هم با شرایطی مشابه هدف 820 را نشانه رفته است .
              محسن جان ممنون بخاطرتحلیلات /:.Heart.:/@};-@};-
              یه لطف میکنی قشیرهم نظرتوبگی...درضمن درصورت امکان تکنیکال شاخص قندی هاروهم یه بررسی بکن...
              اقامحسن علاوه براینکه تکنیکالیست قهاری هستی یه ویژگی عالی داری....سهموتحلیل میکنی نه تبلیغ...
              داداش ما ندیده دوست داریم...:D

نظر

• poya bors
                عضو عادی
                • Nov 2012
                • 83

در اصل توسط مصطفی 64 پست شده است View Post
                سلام استاد مهرورز

لطفا راجع به سصوفی هم تحلیل کنید

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 1683

سلام و درود
                  شب همگی دوستان بخیر و خوشی

در اصل توسط arashsefid پست شده است View Post
                  محسن خان ارادات
                  استاد لطفا یه نگاه به خپارس بندازید
                  دیگه داره اعصاب خورد کن میشه
                  با تشکر
                  این گروه از حمایتهای خودشون برگشت موقتی داشتند و چنانچه عرض کرده بودم ، صرفا نوسان میدن این روزها
                  در مجموع فعلا خودروسازها مشغول کف سازی هستند و فرسایشی عمل میکنند
                  روند کلی همچنان صعودیه . ولی رشد اصلی تا زمان مذاکرات بعدی یا یه شوک مثبت به خودروسازها وارد بشه
                  خپارس رو 200 حمایت خوبی داره که به این سطح برسه ارزش خرید سنگین رو داره .

در اصل توسط vahid1359 پست شده است View Post
                  آقا محسن نظرتون در مورد تپمپی چیه؟نگهداری یا فروش؟
                  تپمپی با این روند صعودی تا مقاومت روانی و سقف کانال صعودی در 500 براحتی میره . بعد از اون معاملات باید جالبتر بشه
                  هدف سهم 770 هست ..
                  در اصل توسط djhaji پست شده است View Post
                  سلام آقا محسن نظرتون رو در باره ی وتوشه و بترانس میخواستم بنظرتون الان بترانس فرصت سرمایه گذاری هست؟؟
                  ممنون از شما بابت اینکه وقتتون رو برای ما میگذارید
                  در اصل توسط djhaji پست شده است View Post
                  سلام اقا محسن میخواستم نظرتونو راجب به روند سهم وتوشه بدونم.من تو روندش الگوی پرچم میبینم نظرتونو میخواستم
                  در ضمن اگر امکان داره سطح مقاومت و خمایتشو بهم بگین
                  وتوشه سهمیه که فاند خوبی داره و با این قبیل نمادها باید سهامداری کرد
                  الگوی پرچم سابقا داشته که به هدفش رسیده . اخیرا پرچم ندیدم.
                  هدف سهم 700 ابتدا
                  مقاومتهای سهم 560 و 600 هست.
                  حمایت سهم 500

بترانس :
                  این سهم مقاومت معتبر 670 رو شکسته . فاند خیلی خوبه داره . هدف بلند مدت بالای 1500 هست قطعا
                  منتها در کوتاه مدت ممکنه یه پولبک به 670 هم بکنه . اما روند سهم صعودیه و برای سهامداری خیلی خوبه
                  مقاومتهای سهم 747 و 800 هستند .

در اصل توسط fartoos پست شده است View Post
                  با سلام
                  محسن جان نظرت راجع به این سه تا چیه: ولصنم قمرو شیران
                  با تشکر
                  ولصنم نه . ولساپا و وایران فاند بهتری دارند
                  قمرو خوبه و از بنیادی های گروهه
                  شیران هم سهم خوبیه که فعلا وقت استارتش نرسیده . تو این گروه شاراک همیشه تو صدر لیست من بوده
                  شیران حمایت فوق العاده ای رو 3000 داره . مقاومتهای سهم 3350 و 3600 خیلی معتبرن

در اصل توسط samy816 پست شده است View Post
                  آقا محسن سلام، ممکنه یک نگاه به "افرا" بفرمایید هم all time و هم شرایط دیگه و با توجه به ورود شرکت انفورماتیکی جدید و شرایط گروه؟ و امکان راه اندازی دیتا سنتر که شایعش هفته پیش گفته شده بود؟ امکان دیدن 2000 تا پایان سال را می بینید؟
                  با سپاس
                  افرا روی حمایت 1060 خریدش خوبه و یا بعد شکستن مقاومت 1200 . فعلا تکنیکالی خبری نیست و فاند سهم رو هم بی اطلاعم

در اصل توسط A&F پست شده است View Post
                  سلام محسن جان، من هفته پیش وساپا رو 184 خریدم، ممنون میشم مقاومت و حمایتهای سهم رو برام بگی. نظر خودتم در مورد سهم برام مهمه،به نظرت میان مدت تا 270 میره؟ممنون از لطفی که میکنی.
                  وساپا فاند خوبی داره و کف خودش رو رو 170 بسته بنظرم . منتها زمان استارت سهم هنوز مشخص نیست
                  274 فیبوی 261% اکستنشن در دسترس سهمه در میان مدت

در اصل توسط بیدار پست شده است View Post
                  سلام
                  جناب مهرورزعزییز
                  شاخص قندی هارواگه ممکنه تحلیل بفرمایید
                  قشیر و قزوین مقاومت شکستند...هدفشونوچنندمیبینید...
                  باتشکر
                  شاخص قندو شکر از سد مقاومت 6600 گذشت و یه نیمچه پولبکی هم انجام داده . روند صعودی شده تو این گروه
                  منتها باید سهم های با فاند قوی رو سوار شد .
                  قشیر و قزوین از خوبهای گروه هستند.
                  قشیر 640 رو رد کرده ولی مقاومت خیلی جدی رو 720-728 داره . سایر اهداف سهم 818 و 920 هستند .
                  قزوین مقاومت معتبری رو روی 615 شکسته و امروز هم روی 660 به خوبی کار کرد . 720 و 800 مقاومتهای آتی سهم هستند.

در اصل توسط مصطفی 64 پست شده است View Post
                  سلام استاد مهرورز
                  همیشه تو سه سهم اول سیمانی من بوده که پتانسیل تعدیل بالایی هم داره
                  این قبیل سهم ها رو حتما باید سهامداری کرد . چرا که مدتی پس از ارسال گزارش شناور میشه ولی باز قفل میشه و...

در اصل توسط merikhzar پست شده است View Post
                  سلام آقا محسن
                  در رابطه با همین قندی ها،قچار هم اگه میشه لطف بفرمایید تحلیلتونو بگید،من خریدمش اما احساس می کنم اشتباه کردم
                  ازت بسیار بسیار ممنونیم
                  قچار به سبب فرابورسی بودن و شناور بالا یه زمانی لیدر گروه بود . ولی خیلی وقته قشیر معاملات خیلی بهتری نسبت به قچار داره
                  قصفها ، قمرو و قشهد بنیادی های گروه هستند.
                  قشیر ، قزوین و قشکر هم به لحاظ معاملات برتری نسبی به سایر گروه دارند .

قچار حمایت خوبی رو 625 داره و مقاومت معتبر سهم ابتدا 775 و سپس سقف سهم 850 هست .

در اصل توسط mnasr پست شده است View Post
                  سلام
                  دوستان کسی میدونه دلیل اینکه امروز اکثر سهام ها منفی خورد چیه؟
                  ممنون
                  گزارشات 9 ماهه با تعدیلهای خوبی همراه نخواهد بود. به همین دلیل بازار در این ماه هم رغبت رشد نداره و نقدینگی مدام در گروهها چرخش پیدا میکنه و سهامدارا که با جو حرکت میکنند متضرر میشن

در اصل توسط poya bors پست شده است View Post

لطفا راجع به سصوفی هم تحلیل کنید
                  فاند سهم رو بررسی نکردم . اما سهم شناوری نداره . مقاومت سهم 560 بوده که سهم نتونست ازش رد بشه و تا حمایت 511 افت کرده
                  اگر 511 فیل بشه امکان افت بیشتر تا 477 هم هست .

نظر

• javadmaster
                    عضو عادی
                    • Aug 2013
                    • 39

جناب مهرورز شما سبد گردانی هم میکنید؟

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 1683

در گروه ساختمونی سه نماد در این چند روزه اعتبار و استحکام خودشون رو اثبات کردند و بنظرم فاند بهتری هم دارند که در آینده با ارائه تعدیلهاشون همه چیز اثبات میشه
                      بنده از این گروه ثباغ و آ س پ رو به جهت معاملات و فاند میپسندم . ثمسکن هم در گروه سرمایه گذاری صنعت ساختمان عملکرد خیلی خوبی داره

آ س پ که مقاومت 610 را شکست ، در صورت پولبک به این سطح ارزش خرید داره حتما.
                      ثباغ هم با معاملات چند روز گذشته نشون داده که تمایل به افت نداره و هدف این سهم رو 1000 میبینم .
                      البته تاثیر گذاری ثتران هم بر گروه مشهود بوده. ثتران فردا رو حمایت 360 قرار داره.

==================================================
                      اگرچه با توجه به خبر خوش برای این گروه مبنی بر تصویب و موافقت با افزایش سقف وام مسکن ، احتمالا این گروه به حمایتها نخواهند رسید و خریداران امروز برندگان اصلی بوده اند .
                      منتها خواستم یادآوری کنم موقع سوار شدن سوار اسب راهوار بشید نه قاطر . یه مرکبی که ریسک سفته بازی توش نباشه ;)

نظر

• rezarh14
                        عضو عادی
                        • Dec 2013
                        • 22

با سلام لطفا نطرتون رو در مورد خبهمن و فاذر شدوص بفرمایید تو ضررم 3تاشونم

نظر

• ( احمدي )
                          عضو عادی
                          • May 2013
                          • 262

با سلام و خسته نباشيد خدمت استاد محسن مهرورز....قبلا هم عرض كرده ام اما شايسته است كه يه بار ديگه بگم كه تو اين همه تكنيكاليست قديمي و جديد ريز و درشت تحليلهاي شما و اخلاق حسنه و بردباري و حوصله شما در جهت به سود رساندن من و امثال بنده يه چيز ديگه هستش....از خداوند براي شما و خانواده ي گرامي طلب خير و بركت فراوان ميكنم....شاد و سلامت و موفق باشيد....
                          اخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...

نظر

• apouya
                            عضو عادی
                            • Sep 2013
                            • 215

سلام به اقای مهرورز
                            اگه ممکنه وپترو رو برسی کنید (حمایت و مقاومت سهم)
                            با سپاس
                            آخرین ویرایش توسط apouya؛ 2014/01/08, 07:30.

نظر

• hanny
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 395

جناب مهرور ز سلام در صورت امکان از توریل هم بفرمایین ممنون یا حق
                              آخرین ویرایش توسط hanny؛ 2014/01/08, 08:56.

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 1683

درود بر همه عزیزان

در اصل توسط rezarh14 پست شده است View Post
                                با سلام لطفا نطرتون رو در مورد خبهمن و فاذر شدوص بفرمایید تو ضررم 3تاشونم
                                الحمدلله وقتی خودرو 250 بود گفته بودم خودرو تا پایان سال 500 رو میبینه و الآن سهم 400 هست و راه دیگه ای نمونده

خبهمن :
                                در زمره بهترین های گروه خودرو . اما عملا بجای خودروسازی به سرمایه گذاری پرداخته
                                این گروه یا باید با خبر خوش مذاکرات یا با یه شوک مثبت خودرویی رشد کنه . در غیر اینصورت از حمایتهاشون نوساناتی میکنن
                                لذا باید حمایتهای این گروه رو بدونید :
                                خبهمن 311
                                خساپا 220 و 200
                                خزامیا 200
                                خپارس 200
                                خودرو 360

در اصل توسط apouya پست شده است View Post
                                سلام به اقای مهرورز
                                اگه ممکنه وپترو رو برسی کنید (حمایت و مقاومت سهم)
                                با سپاس
                                وپترو :
                                مقاومت 393 و حمایت 350

در اصل توسط hanny پست شده است View Post
                                جناب مهرور ز سلام در صورت امکان از توریل هم بفرمایین ممنون یا حق
                                توریل :
                                این سهم متاسفانه روز دوشنبه با اون حجم عرضه که تمامی صف خرید سهم داده شد دیروز نتونست مقاومت 1000 رو رد کنه
                                حمایت سهم 927 هست که امیدوارم نشکنه

=================================================
                                دوستان در گروه کانی های غیر فلزی :
                                کگاز که بازدهی مد نظر منو که از 385 توصیه به هدف 1000 کرده بودم رو داد و سه هفته قبل هم عرض کردم تعدیل مثبت باید بده و 20% رشد کرد . استراحت کنه تا آماده رشد بعدی بشه

کسرا که 6000 گفتم جا داره تا بالای 8000 رفت و فعلا برگشته . اما هدف سهم بالاست

کهمدا سمیه که از 1000 بارها عرض کردم هدف 2000 هست . الآن هم میگم 2000 رو خواهد دید احتمالا تا اوخر فروردین

کمرجان سهمیه که دو ساله پوشش های پایین و تعدیل منفی داده
                                دیروز سهم رو بررسی میکردم. دیدم در گزارش 9 ماهه 74% پوشش داشته و امکان پوشش کامل سود امسال هست .
                                اما چون سهم فرابورسیه و محدوده تعداد اوردها 10 تاییه ، با توجه به شناور کم سهم ریسکش بالا بود بیام معرفی کنم اینجا.
                                از اون سهم هایی که مطمئن بودم ، اینجا خوب جواب نگرفتم. این که ریسکی بود ، متاسفانه جواب داد:(
                                اما اگر کسی سهم رو داره این اطلاعات من از سهم هست :
                                مع الوصف تو سایتهای همسایه عرض کردم که :

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است
                                درود دوستان عزيز
                                طي تماس تلفني با امور مالي شرکت ، اوضاع فروش شرکت مطلوب ارزيابي شد و هيچ دپويي صورت نميگيره
                                سود امسال شرکت 80 تومن پوشش پيدا ميکنه و سود سال 93 رو شرکت 90 تومن اعلام کرده
                                سال مالي شرکت منتهي به آذر ماهه و عملا الآن بايد سود شرکت رو 90 حساب کرد نه 80از جهتي با توجه به افزايش سقف وام مسکن ، تقاضا براي مصالح ساختماني تقاضا پيدا ميکنه و اين شرکت از رکود 2 ساله خارج ميشه و با توجه به سرمايه و تعداد سهام پايين شرکت ، سود سازي شرکت متحول ميشه...
                                در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
                                کمرجان به تارگت اوليه 1000 رسيده
                                سطح 1000 از دو منظر مرز رواني و قله قبلي سهم بسيار حائز اهميت تلقي ميشه .
                                سهم موفق شده با شکستن سطح 900 علاوه بر عبور از سقف کانال صعودي بلند مدت ، خط گردن الگوي سروشانه کف رو هم رد کنه . لذا هدف الگوي بازگشتي 1157 هست که روي سقف کانال صعودي ميان مدت ( کانال سبز رنگ ) هم محسوب ميشه

مهمترين سطوح مقاومت سهم عبارتند از : 1100 ( فيبوي 127% ) و 1318 هستند .

نکته :
                                در صورت افت سهم و عدم عبور از مقاومت 1000 ، احتمال تشکيل الگوي کاپ صعودي در سهم فراهم ميشه .

================================================== =

چکاوه هم به جهت تعدیل بست ....
                                یادش بخیر از 560 تا 800 و ... حتی تا 3000 و 2700 گفتم بازم سهم جا داره
                                آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2014/01/08, 12:03.

نظر

در حال کار...
                                X