محسن گلادیاتور تکنیکال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohammad_esf59
    عضو عادی
    • May 2012
    • 41

پاسخ : محسن و دیگر گلادیاتورهای تکنیکال

سلام آقامحسن
    من امروز دل رو زدم به دریا و وبصادر و شاوان و فولای رو از صف، خرید کردم امیدوارم اشتباه نکرده باشم. به دید اواخر فروردین
    راهنمایی های شما همیشه مثبت و خیرخواهانه بوده
    امیدوارم شما و همه دوستان پر سود باشید

نظر

• منتظر
      عضو جدید
      • Feb 2013
      • 15

محسن عزیز اس ام اس تبلیغات همایشتون امروز بهم رسید
      آقا تو این بازار منفی و خراب شهامت میخواد که کسی بیاد و همایش بذاره.

مثل هفته های قبل خدمت میرسم

نظر

• Mohsen Mehrvarz
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 1683

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
        بازار دلیلی برای رشد نداره فعلا . تنها باید صبر کرد و دید که مدیر جدید سازمان چه استراتژی داره
        اما دلیل برای افت داره . دلایل افت بازار رو میشه ردیف کرد
        لذا بهترین استراتژی تو این جو نقد بودنه . یا اینکه با یک سوم سرمایه خرید کنید
        اولین حمایت شاخص 83775 و سطح معتبر بعدی که کف کانال صعودی و فیبوی 38% هست سطح 83000 هست .
        اگر بازار کم جون بخاد ادامه داشته باشه احتمال رسیدن شاخص به 80800 هم هست .

من از هفته قبل عرض کردم نقد بودن بهترین استراتژیه و سهم های کوچیک افت کرده رو کم کم شکار کنید ( سهم هایی که از حمایت برگشتند و یا مقاومت رو رد کردند)
        شاخص به حمایت 80800 رسید.
        توقف نمادهای مپنا و ادامه توقف شبندر هم بخاطر کنترل سقوط شاخص بوده و بس
        این دو سهم رو ذخیره آخرتشون کردن روز بازگشایی
        مقاومتهای شاخص 82900 و 85000

سلام و درود
        دوستان دوتا نکته اساسی در خصوص پتروشیمیها:
        شاراک ، جم ، شکبير ، شيران و فارس خوراک مایع مصرف میکنند و في الحال حاشيه سود پتروشيمي هاي خوراک مايع معقوله که ايشا.. با تخفيف حاشيه سود اونها بالاتر هم ميره و ريسکي ندارند.

اما حاشيه سود پتروشيميهاي خوراک گازي از محدوده 70-80% فعلي با افزايش نرخ خوراک و ايجاد حاشيه سود به 25-30% ، دجار کاهش سود هنگفتي ميشن ( بجز شخارک که هم گاز ترش مصرف ميکنه و هم 13 سنت لحاظ کرده)
        شرکتهاي کرماشا ، شپديس و زاگرس بيشترين کاهش سود رو خواهند داشت .
        حتما ميزان تاثير افزايش نرخ خوراک رو خودتون تو صورتهاي مالي لحاظ کنيدو سودآوري سال 93 شرکت رو بررسي کنيد.
        قبل از خرید بدنبال علت خرید باشید.
        علت خرید خزامیا چیه؟
        اگر علت خرید خزامیا صف خرید شدن خودرو هست -
        جواب : خود ایران خودرو با عرضه های سنگین حقوقی همراهه که فرصت خرید میده . صف خرید شدن خودرو هم علتش فروش بلوک بانک پارسیان هست که ازین محل خگستر بیشتر از خودرو منتفع میشه . لذا بقیه گروه بجز این دو نماد الکی صف خرید شدن

اگر علت خرید مثبت شدن بازاره -
        جواب : شاخص از حمایت 80800 بخوبی بازگشته. تو تحلیل شاخص هم عرض شد که مقاومتهای شاخص 82900 و 85500 هست .
        بنظرم تو ریز موج b از موج 4 شاخص باشیم . که این رشد موقتیه و بعدش مجددا افت خواهیم داشت .

حالا اگر شما به رشد بازار تا هرکجا معتقد هستید ، بهترین های گروه رو بخرید. بهترین سهم ها در گروه خودرو :
        خودرو ، خگستر ( بعلت واگذاری بلوک بانک پارسین ) ، خپارس ( جذابیت برای سرمایه گذاران خارجی و ارزش دارایی بالای هر سهم ) ، خبهمن ( بهترین فاند گروه- چون بیشتر سرمایه گذاری میکنه تا خودرو سازی ) ، خکاوه و نیز قطعه سازها گزینه های برتری هستند نسبت به خزامیا

سلام و درود
        شب همگی دوستان بخیر

شاخص فردا به مصاف مقاومت میره
        با عرضه های سنگین حقوقی ها در لیدرهای گروه های بانکی ، پالایشی ، پتروشیمی ، معدنی و فلزی و خودرویی ، فردا مراقب سهامتون باشید. اگر این موج b از 4 تموم بشه میریم تو موج c اصلاحی
        البته اصلاحی که میگم به شدت موج a نیست که صف فروش سنگین رو شاهد باشیم . روند فرسایشی تر خواهد بود .

اما شکستن مقاومت 85500 و شایدم 90000 که فقط با حمایت حقوقیها ممکنه ، میتونه وضعیت رو دگرگون کنه

در اصل توسط منتظر پست شده است View Post

همایش ها هر دو هفته یکبار بیشتر بصورت پرسش و پاسخ و ارائه نظر حضار انجام میشه
        تو همایش دو هفته قبل هم همانطور که در اینجا هشدار داده بودم که به مثبت شاخص دلخوش نباید بود و فرصت خروجه ، به دوستان گفتم مثبت هفته قبل فرصت خروجه و ادامه ریزش در کاره ( مگر اینکه یه سهمی لیدر بشه که نشد )

نظر

• Mohsen Mehrvarz
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 1683

جدای از ترید دوستانی که تازه وارد بورس شدند ، امیدوارم دوستانی که همه یا یکی از بازارهای منفی سالهای 90 و 87 و زمستان 83 تا 84 رو دیدن از تجربیاتشون در این بازار منفی استفاده کرده باشند .
          وگرنه یه بازنگری جدی در استراتژی ها باید صورت بگیره

نظر

• sadeghmousavi
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 484

جدای از ترید دوستانی که تازه وارد بورس شدند ، امیدوارم دوستانی که همه یا یکی از بازارهای منفی سالهای 90 و 87 و زمستان 83 تا 84 رو دیدن از تجربیاتشون در این بازار منفی استفاده کرده باشند .
            وگرنه یه بازنگری جدی در استراتژی ها باید صورت بگیره
            محسن خان درود
            ممنون از راهنمایی های خوبت و به اشتراک گذاشتن تجربیاتت...
            راستش من اولین ریزش بازار رو دارم تجربه میکنم. ولی خوشحال میشم از تجربیات بزرگان استفاده کنم... به نظرت بعد از پایان ریزش بازار چجوری شروع به حرکت میکنه؟ زیگزاگی میاد بالا یا کلا شرایط چجوری میشه؟ پیش بینی شما از اقبال بازار به کدوم گروه هاست. تا اینجا که ما دیدیم همه بازار یا مثبت بوده یا منفی! کلا هیجان خالصlaughingsmiley ولی الان با توجه به قیمت ها ، تقریبا هر گروهی که بهش فکر کنی میتونه جذاب برای ورود بشه البته در پایان اصلاح ! خلاصه چجوری تمایز بذاریم بین گروهای پیشرو

نظر

• Mohsen Mehrvarz
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 1683

در اصل توسط sadeghmousavi پست شده است View Post
              محسن خان درود
              ممنون از راهنمایی های خوبت و به اشتراک گذاشتن تجربیاتت...
              راستش من اولین ریزش بازار رو دارم تجربه میکنم. ولی خوشحال میشم از تجربیات بزرگان استفاده کنم... به نظرت بعد از پایان ریزش بازار چجوری شروع به حرکت میکنه؟ زیگزاگی میاد بالا یا کلا شرایط چجوری میشه؟ پیش بینی شما از اقبال بازار به کدوم گروه هاست. تا اینجا که ما دیدیم همه بازار یا مثبت بوده یا منفی! کلا هیجان خالصlaughingsmiley ولی الان با توجه به قیمت ها ، تقریبا هر گروهی که بهش فکر کنی میتونه جذاب برای ورود بشه البته در پایان اصلاح ! خلاصه چجوری تمایز بذاریم بین گروهای پیشرو

موج 5 که رخ بده موجی صعودی خواهد بود که شدت موج 3 رو نخواهد داشت و شارپی موج 3 رو دیگه شاهد نیستیم .
              لذا باید انتظارات رو ازین موج پایین آورد . اگرچه در ابتدای شروع ممکنه شارپ شروع بشه و پس از یه مدت کوتاه متعادل ادامه پیدا کنه
              در آغاز موج 5 باید سهمهای فرابورسی که افت زیادی کردن رو شکار کرد تا از هیجان شروع موج 5بهره برد. سهمهایی مثل شاوان وشراز ، فولای ، ساختمونیها و کرمان ، مفاخر و زنگان و....

در ادامه دنبال سهمهای باشید که سیکل سودسازی پیوسته مناسبی داشتند. نظیر شیران و غبشهر . همچنین داروییها که تعدیل دارند و به دجابر و سپس دالبر و دامین تاکید دارم .
              گروه خودرو و بانکی هم که باید تو موج 5 تو سبد باشه
              یه سری سهم ها هم محصولات انحصاری تولید میکنندو هرچقدر هزینه هاشون بالا بره راحت محصولاتشون رو گرون میکنند. سهمایی نظیر کهمدا . این تک سهم ها هم خوبن

نظر

• vatovato
                عضو عادی
                • Aug 2013
                • 57

ﺁﻗﺎ ﻣﺤﺴﻦ ﺑﻌﺪ ﻭﺭﻭﺩ ﺑﻪ ﺗﺠﺎﺭﺕ ﻭﺑﺼﺎﺩر ﻭﺗﺠﺎﺭﺕ ﻭﭘﺎﺭﺱ ﺭﻭ ﭼﻂﻮﺭ ﻣﻴﺒﻴﻨﻦ.
                ﻣﻦ ﺑﺎﻧﻜﻴﻬﺎ ﺭﻭ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﻣﻴﭙﺴﻨﺪﻡ.ﻛﻲ ﻭﺭﻭﺩ ﻛﻨﻢ.اﻻن ﻧﻘﺪﻡ

نظر

• ( احمدي )
                  عضو عادی
                  • May 2013
                  • 262

دوستان به نظر ميرسه كه مطابق اموزه هاي تكنيكالي كه ميگه: هر خبر و گزارشي قبل از انتشار ابتدا اثرش رو روي نمودار و چارت ميذاره و بعدا منتشر ميشه ممكن هست كه قراره مذاكرات شكست بخوره و اين شده وضع و حال بورس...تازه مطلب زير و سخنان اخير جناح اصولگرا و محافظه كاران رو هم كنار هم قرار بديم به نتايج جالبي ميرسيم .....

سرلشكر فيروز ابادي رئيس ستاد كل نيروهاي مسلح ايران گفت: كشورش اماده ي " نبرد تعيين كننده " با امريكا و اسراييل است.
                  اخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...

نظر

• 313
                    عضو عادی
                    • Feb 2013
                    • 196

در اصل توسط منتظر پست شده است View Post

حرف شما رو قبول دارم .عیار اساتید خوب تو بازارهای بدتعیین میشه.
                    من هم موافقم

حتی اگه استادی تو این اوضاع بگه بفروش وحضور داشته باشه مرد واقعیه

نظر

• 313
                      عضو عادی
                      • Feb 2013
                      • 196

در اصل توسط persepolis پست شده است View Post
                      دوستان به نظر ميرسه كه مطابق اموزه هاي تكنيكالي كه ميگه: هر خبر و گزارشي قبل از انتشار ابتدا اثرش رو روي نمودار و چارت ميذاره و بعدا منتشر ميشه ممكن هست كه قراره مذاكرات شكست بخوره و اين شده وضع و حال بورس...تازه مطلب زير و سخنان اخير جناح اصولگرا و محافظه كاران رو هم كنار هم قرار بديم به نتايج جالبي ميرسيم .....

سرلشكر فيروز ابادي رئيس ستاد كل نيروهاي مسلح ايران گفت: كشورش اماده ي " نبرد تعيين كننده " با امريكا و اسراييل است.
                      شما در برابر تهدید ها و سازشهای کودکانه چکار میکنید ؟
                      وامیستید میگید ببخشید و گریه میکنید؟
                      یا نه مردونه میگید آماده ی دفاع از کشور هستید
                      اگه تو دسته ی اول باشید که....

نظر

• ( احمدي )
                        عضو عادی
                        • May 2013
                        • 262

در اصل توسط 313 پست شده است View Post
                        شما در برابر تهدید ها و سازشهای کودکانه چکار میکنید ؟
                        وامیستید میگید ببخشید و گریه میکنید؟
                        یا نه مردونه میگید آماده ی دفاع از کشور هستید
                        اگه تو دسته ی اول باشید که....
                        دوست گرامي هميشه و هميشه اولويت با صلح و مذاكره و گفتگوست....ما چرا بايد هميشه خودمون رو تافته ي جدا بافته از ساير ملل دنيا بدونيم؟ چرا هميشه فكر ميكنيم كه ما همه چيز رو ميدونيم و ديگراني كه در صلح و رفاه و اسايش زندگي ميكنن نادان و احمق هستن؟؟؟
                        دوست عزيز اين تفكرات جنگ طلبانه و راديكاليزم بسيار تا حالا براي ما و كل دنيا هزينه داشته....
                        به زور كه نميشه مردم رو به بهشت برد!!!....ميشه؟؟؟
                        اخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 1683

دوستان ممنون میشم تاپیک رو محل مجادله قرار ندید که این بازار برای کسی اعصاب نذاشته . پس به روان دوستان احترام بذارید .

در اصل توسط vatovato پست شده است View Post
                          ﺁﻗﺎ ﻣﺤﺴﻦ ﺑﻌﺪ ﻭﺭﻭﺩ ﺑﻪ ﺗﺠﺎﺭﺕ ﻭﺑﺼﺎﺩر ﻭﺗﺠﺎﺭﺕ ﻭﭘﺎﺭﺱ ﺭﻭ ﭼﻂﻮﺭ ﻣﻴﺒﻴﻨﻦ.
                          ﻣﻦ ﺑﺎﻧﻜﻴﻬﺎ ﺭﻭ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﻣﻴﭙﺴﻨﺪﻡ.ﻛﻲ ﻭﺭﻭﺩ ﻛﻨﻢ.اﻻن ﻧﻘﺪﻡ
                          مگر چند نماد بانکی میخرید ؟
                          وپارس از بهترینهاست که حمایت حقوقی نشون داده و سهم رو کاملا خشک کردند
                          وبصادر هم به سبب قیمت ارزون و اخباری هنوز درز نکرده اکازیونه
                          برای ورود هم عجله نکنید که فعلا بازار کار داره تا برگرده
                          وقتی بازار برگرده فرصت ورود میده . ولی مادامیکه منفیه دست نگه دارید تا شرایط عادی بشه

نظر

• 313
                            عضو عادی
                            • Feb 2013
                            • 196

در اصل توسط persepolis پست شده است View Post
                            دوست گرامي هميشه و هميشه اولويت با صلح و مذاكره و گفتگوست....ما چرا بايد هميشه خودمون رو تافته ي جدا بافته از ساير ملل دنيا بدونيم؟ چرا هميشه فكر ميكنيم كه ما همه چيز رو ميدونيم و ديگراني كه در صلح و رفاه و اسايش زندگي ميكنن نادان و احمق هستن؟؟؟
                            دوست عزيز اين تفكرات جنگ طلبانه و راديكاليزم بسيار تا حالا براي ما و كل دنيا هزينه داشته....
                            به زور كه نميشه مردم رو به بهشت برد!!!....ميشه؟؟؟
                            اونا مشکل با سازش دارن
                            چرا دست روی کشورهای اسلامی میذارن
                            آقای روحانی که کاملا سازشکارانه برخورد کرد .

از قدیم گفتن بهانه برای بچه ی بهانه گیر بسیاره

نظر

• آرادوز
                              عضو جدید
                              • Feb 2014
                              • 8

سلام آقا محسن

من توی این سقوط بازار ضرری در حدود پانزده درصد متحمل شدم و چون تازه وارد بورس شدم سرعت عمل لازم برای خارج شدن ازش رو نداشتم و همیشه فک میکردم که فردا دیگه برمیگرده. نمیدونم الان دیگه نقد شدن فایده‌ای داره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
                              میدونم که تو چنین شرایطی نمیشه قطعی نظر داد ولی مطمئنا راهنمایی شما در تصمیم‌گیری کمک کننده خواهد بود

پیشاپیش ممنون

نظر

• mamadzar
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 396

موج 5 که رخ بده موجی صعودی خواهد بود که شدت موج 3 رو نخواهد داشت و شارپی موج 3 رو دیگه شاهد نیستیم .
                                لذا باید انتظارات رو ازین موج پایین آورد . اگرچه در ابتدای شروع ممکنه شارپ شروع بشه و پس از یه مدت کوتاه متعادل ادامه پیدا کنه
                                در آغاز موج 5 باید سهمهای فرابورسی که افت زیادی کردن رو شکار کرد تا از هیجان شروع موج 5بهره برد. سهمهایی مثل شاوان وشراز ، فولای ، ساختمونیها و کرمان ، مفاخر و زنگان و....

در ادامه دنبال سهمهای باشید که سیکل سودسازی پیوسته مناسبی داشتند. نظیر شیران و غبشهر . همچنین داروییها که تعدیل دارند و به دجابر و سپس دالبر و دامین تاکید دارم .
                                گروه خودرو و بانکی هم که باید تو موج 5 تو سبد باشه
                                یه سری سهم ها هم محصولات انحصاری تولید میکنندو هرچقدر هزینه هاشون بالا بره راحت محصولاتشون رو گرون میکنند. سهمایی نظیر کهمدا . این تک سهم ها هم خوبن
                                درود
                                آقا محسن برای شروع موج 5 نظرت در مورد سواری گرفتن از حق ها چیه ؟! البته پر واضحه که با توجه به نوسان 8% روزانشون ریسکشون بالاس ولی با توجه به قیمت فعلی بعضیشون و فاصله زیادشون با سهم فک کنم گزینه های های بدی نباشن برای صعود شارپ ابتدای موج5.
                                وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

در حال کار...
                                X