کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بازار کلا عرضه شده
عرضه ها مثل صف فروش های چند هفته قبل نیست
اگر سهم های بزرگ تا ساعت 10:30 زیر پایانی موندند ، برای خرید صبر کنید تا فردا پس فردا بهتر بخرید
اگر ساعت 10:30 به بعد سهم ها بالای پایانی معامله شدند ، یعنی ادامه صعود
بازار کلا عرضه شده
عرضه ها مثل صف فروش های چند هفته قبل نیست
اگر سهم های بزرگ تا ساعت 10:30 زیر پایانی موندند ، برای خرید صبر کنید تا فردا پس فردا بهتر بخرید
اگر ساعت 10:30 به بعد سهم ها بالای پایانی معامله شدند ، یعنی ادامه صعود
اقا محسن واقعا تکنیکال کار قهاری هسی....احسنت خدا بر شما....شادو سلامت باشی
محسن جان ساختمونيا متوقف شدن بنظرت؟ /:.happysmiley:./
بازار امروز عرضه زیادی توش هست
بسیاری از صفوف خرید عرضه شدند و ساختمونیها هم عرضه شدند
اما اینکه عرضه ساختمونیها به منزله توقف رالی هست ، بنده بیشتر فکر میکنم یه کم استراحت و جابجایی سهامداران داریم .
یک دوروزی درجا بزنن و ادامه رالی
اصل داستان اینه ثتران دقیقا رو مقاومت286 داره اینطوری معامله میکنه
من یه مقداری ثشرق رو به صف دادم. فرصت بده فردا پایینتر جایگزین میکنم . اگرم فرصت نده که با خیال راحت تر تو رالی بعدی سوار میشم
محسن جان به نظرت با شاملا و شلعاب چه کنم؟انگار پایین زیادی ندارن ولی رشدی هم ندارن چون لیدرهاشون بسته اند.البته شلعاب انگار گزارش خوبی داده.به نظرت شاملا رو معاوضه کنم.روی ضررم هستم
محسن عزیز سلام و خسته نباشید
با توج به اینکه لیدرای بازر زیر قیمت پایانی امروز معامله میشن به نظرم بازار فردا منفی و بیشتر سهمها صف فروشن، اما برگشت، بازار سریع اتفاق خواهد افتاد، و به نظر روز سه شنبه دوباره سهمها مثبت بشن. با این تفاسیر خرید کدوم سهم رو برا فردا پیشنهاد میدید :
پخش ثباغ یا وتوشه؟؟
وتوشه خوبه
کف سهم 300 هست و اولین حمایتش 335 . تو این گروه تکنو - وتوشه عالین . منتها پیش بینی 93 تکنو رو نمیدونم چطوره
خگستر دنبال خودرو هستش. خگستر اگر بلوک وپارس رو بفروشه سود نجومی میسازه
خودرو امروز بازم رو مقاومت 317 گیر کرد و گروه هم دنبالش
خگستر حمایت 440 خیلی معتبره براش
کلا رفتار خودرو مطمئن نیست هنوز . باید تا اومدن پیش بینی خودروسازها صبر کرد یا پله ای خرید. فروش نه فعلا
محسن جان به نظرت با شاملا و شلعاب چه کنم؟انگار پایین زیادی ندارن ولی رشدی هم ندارن چون لیدرهاشون بسته اند.البته شلعاب انگار گزارش خوبی داده.به نظرت شاملا رو معاوضه کنم.روی ضررم هستم
هر دو سهم خوبن
هر دو سهم گزارشات معقول دادند
این سهم ها فاند خوبی دارند . منتها روال کار تکنیکال کارها با بنیادی کارها اینه که تکنیکال کارها میخرن و اگر اوضاع سهم رو حمایت خراب بشه سریع میدن میره . ولی بنیادی کارها تو فروش سخت میفروشن و هرچی سهم پایین بیاد اضافه میکنن و نگه میدارن
شما باید ببینی که جزو کدوم دسته هستی
به شخصه طلا داشته باشم و روندش خنثی باشه میدم میره سهمی که از صعودش مطمئن هستم میخرم
منتها بعدش از صعود سهمی که فروختم پشیمون نمیشم . باید استراتژی خودتون رو مشخص کنید
مثلا شلعاب 930 و شاملا 1150 کف ساختند . تو این ناحیه که هستند دیگه تصمیم گیری در خصوص خرید و فروش کاملا شخصیه . اگر قابلیت سوییچ سریع و جستجوی سهم خوب رو دارید سوییچ کنید. اگر نه سهامداری
محسن عزیز سلام و خسته نباشید
با توج به اینکه لیدرای بازر زیر قیمت پایانی امروز معامله میشن به نظرم بازار فردا منفی و بیشتر سهمها صف فروشن، اما برگشت، بازار سریع اتفاق خواهد افتاد، و به نظر روز سه شنبه دوباره سهمها مثبت بشن. با این تفاسیر خرید کدوم سهم رو برا فردا پیشنهاد میدید :
پخش ثباغ یا وتوشه؟؟
بله بازار در حال کف سازی هست و بعد کمی رشد ، یه کم استراحت حتما لازمه
منفی فردا جذابه
برای نوسانگیری تو گروه ساختمون ثشرق و ثتران و آ س پ خوب نوسان میدن . شاوان هم تو پالایشی ها . بیمه میهن و بانک دی و گردشگری هم خوبن
نظر